Cum să fii popular în școala de mijloc

Gimnaziu poate fi un timp greu pentru toată lumea, deoarece se ocupă de corpurile și emoțiile lor în schimbare, precum și îngrijorarea de ceea ce oamenii se gândesc cu adevărat la ei. Dar nu te teme dacă vrei să fii popular în școala medie, tot ce trebuie să faci este fa-te observat, fi social, și fi cel mai bun pe care îl aveți in timp ce rămânând adevărat pentru tine însuți.

Pași

Partea 1 din 3:
Observați
  1. Imagine intitulată acționează în jurul prietenului dvs. la școala Pasul 5
1. Pune-te acolo. Una dintre cele mai mari cheile la fiind popular este de a face oamenii să vă observe și doriți să Fii în jurul tău. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă puneți acolo. Dacă întotdeauna vă plimbați în jurul sălilor, vă temeți de clasa următoare sau încruntați tot drumul prin clasa sală de gimnastică, nu veți face face o impresie bună și oamenii vor crede că este o tragere pentru a fi în jurul tău. Secretul de a face oamenii doresc să fie în jurul tău este să-i lași să te vadă razand și având un timp minunat, așa că vor să-și petreacă timpul cu tine.
  • Când vă petreceți cu prietenii, faceți un efort suplimentar și zâmbiți și vă distrați, astfel încât oamenii să vă bucură de timpul dvs. în școală.
  • Chiar și atunci când sunteți singuri în sălile, zâmbiți la oameni și dați o vibrație pozitivă, astfel încât oamenii să vă cunoască.
  • Imaginea intitulată Fii la fel ca Mackenzie Hollister din Dirk Diaries Pasul 31
    2
    Iasă în evidență - Pentru un motiv bun. Arătând la școală în numai costumul de baie, vă va face cu siguranță să ieșiți în evidență, dar acest lucru nu poate fi genul de atenție pe care doriți. Să stați în evidență într-un mod bun, trebuie să lăsați oamenii să știe cine sunteți și gândiți-vă pozitiv la voi când numele dvs. apare. Iată câteva modalități de observare:
  • Ai putea fi tipul care este întotdeauna văzut cu o chitară - și cine știe de fapt cum să o joace.
  • Ai putea avea un râs foarte mare pe care oamenii îl pot auzi de oriunde în clădire.
  • Ai putea să te duci în evidență pentru sensul tău de modă. Ați putea, de asemenea, să rociți un stil unic, cum ar fi căutați ca o pui hipster sau un tip de rocker, astfel încât toată lumea știe cine sunteți.
  • Poate aveți o voce cu adevărat scăzută, care sună complet unică. Oricare ar fi ciudat, nu încercați să le ascundeți. Amintiți-vă că doriți să fiți observat pentru ceea ce vă face special.
  • Imaginea intitulată devine un pas social 17
    3. Alăturați-vă unei echipe. Alăturarea unei echipe și a juca un sport nu este doar o modalitate excelentă de a obține un exercițiu și de a vă simți mai fericit, dar este, de asemenea, o modalitate excelentă de a întâlni oameni noi și de a vă face cunoscut. Nu trebuie să fii steaua echipei de fotbal pentru a juca sportul, doar distrați-vă și obțineți un antrenament excelent după școală. Dacă școala dvs. are o echipă sau jucați o ligă intramurală, faceți un efort de a juca cel puțin un sport, astfel încât să aveți mai multe șanse să întâlniți o varietate de oameni interesanți.
  • Este posibil să nu terminați să plătiți sportul sau să-l lipiți. Dar dacă petreceți cel puțin un an de școală mijlocie, urmăriți un sport, veți avea mai multe șanse să vă faceți prieteni și să vă deschideți cercul social.
  • Redarea unui sport vă învață, de asemenea, lucrul în echipă și cum să vă ocupați de o varietate de talente și personalități diferite, care vă pot ajuta, de asemenea, să gestionați oamenii în viața de zi cu zi și să câștigați abilitățile care vă pot ajuta să deveniți mai populare.
  • Imagine intitulată Focus pe școală și nu băieții Pasul 10
    4. Alăturați-vă cluburilor. Îmbinarea cluburilor vă va ajuta, de asemenea, să vă întâlniți cu oameni, să vă puneți acolo și să deveniți o persoană mai interesantă pe măsură ce vă urmăriți interesele. Alegeți ceva pe care-l pasă cu adevărat, cum ar fi dezbaterea, franceza, modelul ONU sau o varietate de alte subiecte și lipiți-o. Deveniți lider în club și utilizați poziția dvs. pentru a îmbunătăți clubul și pentru a cunoaște o mare varietate de oameni.
  • Nu credeți că este necorespunzător sau Nerdy să se alăture unui club. Doar obțineți un picior pe oamenii care se vor alătura cluburilor din liceu atunci când își dau seama că este rece să fie implicată.
  • Alăturați unui club și jucând un sport, dacă aveți timp pentru aceasta, va fi o modalitate excelentă de a întâlni o varietate de oameni și mai mari. Este posibil să nu întâlniți aceleași persoane în cluburi pe care le veți întâlni cu echipa dvs. de sport.
  • Imaginea denumită devine un pas social 18
    5. Au interese diverse. Cu cât faceți mai multe lucruri, cu atât mai mulți oameni știți. Și mai mulți oameni pe care îi cunoști, cu atât mai mult trebuie să fii observat și ca oamenii să nu aibă un aspect gol pe fețele lor atunci când numele tău vine în sus. Ar trebui să jucați fotbal, să fiți în Clubul Dramei și să fiți un ajutor pentru studenți în bibliotecă - faceți tot ce vă aflați interesant și folosiți poziția dvs. pentru a întâlni oameni noi.
  • Dacă urmăriți doar un interes, veți fi înconjurați numai de un tip de persoană. Cheia pentru a fi cu adevărat populară este capabilă să vă mulțumească o varietate de oameni diferiți.
  • Imagine intitulată impresionează profesorii dvs. Pasul 11
    6
    Vorbi în clasă. S-ar putea să credeți că nu este cool să participe sau chiar să vorbești deloc în clasă și că ești mai bine să stai în spatele camerei, arătând ca și cum ai ceva mai bine de făcut. În schimb, ar trebui să participați la clasă și să vă faceți temele, astfel încât să arătați de fapt că știți despre ce vorbești. Nu trebuie să fii animalul de companie al profesorului sau altceva, dar ar trebui să vorbești suficient pentru ca toți elevii din clasă să știe cine ești și cum spui.
  • Asigurați-vă că nu vă opriți ca o cunoaștere, atunci când vorbiți. Fii respectuos și deschis când răspundeți la profesor.
  • Partea 2 din 3:
    Făcând o mulțime de prieteni
    1. Imagine intitulată Faceți prieteni în întreaga lume Pasul 5
    1
    Fii prietenos - tuturor. Dacă doriți să fiți populari, atunci trebuie să lucrați la ființa socială, chiar dacă sunteți pe partea timidă. Nu trebuie să vă dați un makeover de personalitate pentru a învăța să fie prietenos cu toată lumea, chiar dacă nu credeți că persoana vă poate ajuta statutul social. Cel mai rău lucru pe care îl poți fi este un alpinist social care are o reputație doar pentru a vorbi doar cu oamenii care îl vor face să arate mai popular. În schimb, luați timp pentru a fi prietenos cu oricine vine în calea dvs. - va plăti mai târziu.
    • Ori de câte ori vedeți pe cineva pe care îl cunoașteți și nu par atât de ocupați, să zicem și să dați acei persoană un zâmbet mare sau un val. Nu trebuie să aveți o tonă în comun să fiți drăguți cu cineva.
    • Nu este grozav să fii un jerk pentru cineva ca fetele pe "."Acest aspect poate funcționa într-un film, dar veți fi ars pe termen lung dacă aveți o atitudine urâtă.
    • Tratați oamenii cu bunătate și respect. Fii drăguț cu oamenii și le fac favoruri "doar pentru că" nu pentru că crezi că le va face să te invite la petrecerile lor de naștere.
  • Imagine intitulată Faceți prieteni în întreaga lume Pasul 8
    2. Arată un interes pentru oameni.Dacă chiar vrei să fii popular, atunci trebuie să arăți că îți pasă de oameni, dincolo de faptul că te plac sau nu. Ar trebui să arătați un interes pentru oameni, luând timp pentru a fi prietenos, pentru a vă întreba prietenii și cunoștințele dvs. cum fac ei și să le întrebe despre interesele, familiile și obiectivele lor în afara școlii.
  • Când vorbești cu oamenii, asigurați-vă că puneți întrebări cum ar fi: "Aveți o zi bună?"Sau" Aveți vreun plan de distracție pentru acest weekend?"Deci ei știu că îți pasă de ce se întâmplă în viața lor.
  • Lucrați la ascultarea la fel de mult cum vorbiți. Dacă vă petreceți tot timpul vorbind despre dvs. și despre toate lucrurile răcoroase pe care le-ați făcut, oamenii vor pierde rapid interesul.
  • De asemenea, ar trebui să întrebați opiniile lor pe o varietate de subiecți, de la cookie-urile din cantina școlii la care clubul ar trebui să vă alăturați. Solicitarea unui aviz arată că vă pasă și apreciați opinia lor.
  • Imagine intitulată Faceți prieteni în întreaga lume Pasul 6
    3. Încercați să vă faceți prieteni în diferite grupuri. Dacă chiar vrei să fii popular în școala de mijloc, atunci ar trebui să poți face prieteni cu nu numai copiii populare, ci toți restul copiilor din școală. Dacă vorbești doar cu aceleași opt persoane, pentru că crezi că te face să te răcești, atunci vei fi în necaz în liceu, când noua școală va fi inundată cu oameni noi și tu abia știți o mână de ei. Lucrați pe Fii prieteni cu toată lumea - la fata frumoasă din Homeroomul vostru băiatului a cărui dulap este lângă al tău.
  • Nu trebuie să fii cel mai bun prieten cu toată lumea, dar ar trebui să cauți oamenii care te interesează și cine te pot învăța ceva fără a fi prea evident despre asta.
  • Imagine intitulată Faceți tot ce este mai bun dintre adolescenții dvs. Pasul 20
    4
    Maestru discuții mici. Nu este nimic mic despre discuții mici. Fiind un maestru de mici discuții vă poate ajuta să discutați cu oamenii și să le faceți să se simtă confortabil înainte de a avea o conversație mai profundă sau mai distractivă. Pentru a vorbi mici, du-te doar la o persoană, să zicem hi, și începe să vorbești despre cum merg zilele tale. Solicitarea de întrebări mici poate ajuta la conducerea unei conversații mai mari și poate face pe oameni să vă deschidă. Iată câteva lucruri pe care le puteți spune dacă faceți discuții mici:
  • "Ai văzut războiul mondial Z? Am crezut că a fost nuci - ce credeai?"
  • "Poți să crezi cât de greu a fost testul de algebră? Am petrecut totul de weekend și încă nu am primit jumătate din întrebări. Ce zici de tine - ai făcut ceva mai distractiv decât în ​​acest weekend?"
  • "Cum a fost jocul tău mare? Îmi pare rău că am pierdut-o."
  • Asigurați-vă că puneți întrebări care nu pot fi răspunse doar cu un simplu "da" sau "nu", dar care oferă camerei persoanei să elaboreze. Dacă pot răspunde la întrebarea într-un singur cuvânt, s-ar putea opri acolo și veți fi lăsați să vă întrebați ce să spuneți.
  • Imaginea intitulată știe dacă un băiat vă place în clasa a șasea Pasul 6
    5
    Face oamenii să râdă. Efectuarea oamenilor râde este o parte esențială a ființei sociale și de a vă face mai populare. Dacă vă simțiți confortabil să fiți clovnul de clasă, mergeți la el. Dacă preferați să impresionați oamenii cu inteligența dvs. ascuțită, este prea mare. Și dacă ești grozav la tachinarea oamenilor și făcându-i să-i spargă, atunci asta poate fi chestia ta. Nu forțați umorul asupra oamenilor, ci lucrați la maximizarea punctelor forte atunci când vine vorba de a face oamenii să râdă.
  • Observați când oamenii râd cel mai mult când vorbești cu ei. Faceți o notă mentală a ceea ce ați făcut pentru a le face să râdă și să încerce ceva similar din nou mai târziu.
  • Imaginea intitulată Fii
    6. Învață să râzi de tine. Învățarea de a râde de tine este o parte importantă de a fi o ființă umană distractivă și socială și de a fi mai popular. Oamenii cred că copiii populari cred că sunt perfecți și că nu pot face nici un rău, dar va fi de fapt răcoritoare dacă oamenii cred că sunteți răcoros fără să vă luați prea serios. Nu trebuie să vă puneți jos sau să vă fie nesiguri să învățați să râdeți de tine, dar ar trebui să glumești în jurul slăbiciunilor voastre și griji pentru a arăta oamenilor că vă simțiți confortabil cu cine sunteți.
  • Nimeni nu e perfect. Dacă oamenii văd că vă puteți distra la voi înșivă în timpul unei conversații obișnuite, vă vor aprecia și mai mult.
  • Dacă nu puteți râde de tine și sunteți atât de sensibili încât nu puteți lua glume atunci când alți oameni vă tachinează, atunci oamenii vor presupune că nu sunteți distractiv. Și nimeni nu vrea să fie prieteni cu un dud.
  • Partea 3 din 3:
    Fiind cel mai bun tine
    1. Imagine intitulată Pregătiți-vă pentru
    1. Puneți puțin efort în aspectul dvs. Nu trebuie să fii o fată care straturi pe machiaj sau un tip care poartă cele mai trecute pantofi sau pereche de blugi doar pentru a fi populare și a atrage atenția. Dar ar trebui să vă acordați atenție aspectului dvs., astfel încât hainele și corpul dvs. să fie curate, ca fața voastră să nu fie uleioasă și că oamenii primesc o impresie pozitivă doar prin privirea la tine. Te vei simți mai bine despre tine dacă știi că arăți bine și tu.
    • Fetele nu ar trebui să poarte machiaj doar pentru că asta fac prietenii lor, dacă asta nu este cu adevărat ceea ce vor să facă. Frumusețea naturală este mult mai impresionantă decât frumusețea care este captată cu umbra ochilor și luciu de buze.
  • Imaginea intitulată trece peste tipul care are o prietena Pasul 3
    2
    Fii încrezător. Deși nu puteți deveni încrezători peste noapte, puteți face un efort să deveniți mai încrezători - să fiți mulțumiți de cine sunteți, ceea ce faceți și cum arăți. Lucrați la gândirea celor mai bune calități în loc să vă concentrați asupra celor mai grave atribute ale dvs. și să intrați într-o cameră ca și cum sunteți fericit să fiți acolo și meritați să fiți acolo. Poți să-l falsionezi până când o faci. Chiar dacă nu vă simțiți încrezători, acționați încrezător că va merge mult timp în a face ca oamenii să vă respecte.
  • Au limbajul corpului încrezător. Stați înalt, păstrați-vă umerii în loc să vă bucurați și să vă uitați drept înainte, în loc să priviți la podea.
  • Face contactul cu ochii atunci când vorbești cu oamenii. Acest lucru îi va arăta că nu vă este frică de interacțiunea socială.
  • Nu te pune jos. Fiind auto-depreciere doar pentru a atrage atenția sau doar pentru ceva de vorbit despre va face ca alți oameni să creadă că nu vă apreciați.
  • Imagine intitulată rochie pentru o dată (pentru fete teen) Pasul 8
    3
    Fii original. Dacă doriți să observați, atunci trebuie să fiți originali într-un fel, indiferent dacă este vorba de aspectul dvs. unic sau de perspectiva dvs. unică asupra vieții. Nu trebuie "a fi ciudat" sau face ceva care nu te face confortabil să fii diferit. Doar îmbrățișați-vă ciupercile și gândurile și acțiunile care vă fac speciale. Oamenii vă vor observa dacă sunteți angajați să fiți individuali în loc să urmați pachetul.
  • Nu îmbrăcați ca toți ceilalți să se potrivească. Găsiți un stil care vă convine personalitatea.
  • Nu trebuie să vă place aceeași muzică ca oricine să fie populară, fie. Veți fi mai respectați dacă aveți timp să găsiți muzică pe care o apreciați cu adevărat și să o împărtășiți cu ceilalți.
  • Nu vă fie frică să vă exprimați opinia în clasă, chiar dacă nu se potrivește cu ceea ce se gândește toți ceilalți. Mintea dvs. unică va face ca oamenii să vă observe.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pas 10 iPhone
    4. Excel la ceva. O altă modalitate de a observa cu ușurință pentru a fi minunat și de a vă simți bine despre tine este să excelezi în ceva, indiferent dacă este cea mai insightful fată din clasa ta engleză, pentru a fi cel mai bun portar pe care l-ai văzut vreodată școala dvs. de mijloc. Nu credeți că este "nu rece" pentru a avea grijă de ceva și, în schimb, îmbrățișați lucrurile pe care le iubiți și lucrați din greu pentru a excela la ei. Va plăti în viitor.
  • Fiind bun la ceva nu numai că oamenii vă vor observa, dar vă va construi caracterul.
  • Dacă vă scufundați în ceva cu care vă pasă cu adevărat, veți fi mai puțin probabil să aveți grijă de ceea ce cred oamenii și, mai multe șanse să facă noi prieteni în acest proces.
  • Excelentăm la ceva vă va face, de asemenea, o persoană mai dinamică și mai distractiv să vorbiți, astfel încât oamenii vă vor plăcea și mai mult dacă puteți vorbi despre ceva pe care îl iubiți - atâta timp cât nu vă laudeți.
  • Imaginea intitulată știe dacă cineva vorbește în spatele tău Pasul 11
    5. Nu mai îngrijește ce gândesc ceilalți oameni. S-ar putea să se simtă aproape imposibil de a opri îngrijirea ceea ce cred oamenii în școala medie, când mulți oameni își petrec majoritatea timpului vorbind și bârfează despre alte persoane și îngrijorează cum au ieșit. Este vorba doar de a avea grijă de ceea ce cred oamenii atunci când tot crește, atât fizic cât și emoțional, ca persoană și nu știu încă unde aparțineți.
  • Dacă recunoașteți că nu sunteți singura persoană care se simte nesigură sau se întreabă ce gândește toată lumea, veți fi mult mai puțin probabil să aveți grijă.
  • Concentrați-vă pe a face lucrurile care vă fac fericiți în loc să vă îngrijorați dacă oamenii vor râde de tine pentru a le face!
  • Dacă vă petreceți viața făcând tot ceea ce credeți că veți face alte persoane ca tine mai mult, nu veți fi niciodată mulțumiți.
  • Când intrați într-o cameră, stați înalt și mândri în loc să vă verificați reflecția la fiecare două secunde, fițiți-vă cu hainele și întrebându-vă ce gândesc oamenii despre aspectul dvs.
  • Image intitulată Data cu succes ca un adolescent Guy Pasul 11
    6. Realizați că aceasta este doar școala de mijloc. Popularitatea ta nu contează oricui odată ce ajungi la liceu. De fapt, oamenii nu vă plac cu atât mai popular sunteți de la liceul din cauza acțiunilor stereotipice ale "Persoane populare." Faima durează doar până la clasa a VIII-a, așa că nu vă lăsați să vă deranjeze. Fii drăguț și ai prieteni care contează. Care este punctul de a fi acea persoană care este atât de populară, dar nimeni nu-i place? Este doar școala medie, popularitatea este cea mai ușoară dintre conflictele viitoare.
  • De fapt, există o mulțime de cercetări care spune că este nevoidCopii populare în școala de mijloc care sunt adulții de succes. Dacă nu vă considerați popular, realizați că va fi doar mai bine de aici - în timp ce restul copiilor populari pe care îi cunoașteți sunt deja la vârful lor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Când faci un nou prieten, de multe ori sfârșești să întâlnești mai mulți dintre prietenii lor. Construiți-vă pe conexiunile dvs. pentru a cunoaște mai multe persoane.
  • Nu fiți rău pentru oameni, prieteni, profesori și adulți. Fiind rău și având o atitudine urâtă, va face ca oamenii să-și reducă interesul față de tine. Dacă cineva îți dă un comentariu cocoș, răspundeți calm, și terminați-l de la Sassy, ​​dar nu-i insultați, face să sune inteligent și amuzant.
  • Vedeți ce este în stil la școală și puneți-vă propria rotire pe ea. Adăugați propriul stil creativ, experiment și setați tendințe! Nimeni nu-i place un copycat.
  • Fii unic și spontan pentru a obține oamenii să vă observe, dar nu faceți greșeala de a fi în jurul școlii, înflorește lucruri aleatorii despre unicorns, hobos, plăcintă și lucruri ciudate. Nu toată lumea poate fi Luna LoveGood. Dar, dacă sunteți în mod natural așa, aveți la ea!
  • Nu acordă atenție oamenilor care spun lucruri medii - nu merită timpul tău. Nu numai asta, dar nimic le va conduce crazier decât să vadă cât de puțin înseamnă opinia lor.
  • Dacă există ceva bun, faceți-o mai mult și încercați să obțineți mai bine. De asemenea, faceți multe lucruri și nu vă petreceți doar cu o singură persoană tot timpul.
  • Nu vă petreceți doar cu oamenii de același sex ca tine. Face tot felul de prieteni!
  • Încercați să faceți ceva în timpul prânzului cu prietenii dvs. cum ar fi dansul, testul de clasificare, șah sau ajutând puțini copii, îndoiți și faceți un mic club.
  • Vedeți pe cineva care este în spatele clasei? Cereți-i să stea lângă tine la prânz!
  • Nu trebuie să fii parte din clipa populară de a fi popular - doar pentru că cineva este un jock sau majoretă nu le face neapărat populare. Există oameni populari care fac parte din alte clicuri.
  • Dacă doriți să obțineți populare, nu-l înfruntați. Oamenii vor crede că sunteți auto-centrat. Acționați în același mod în fiecare zi.
  • Fii plin de umor și prietenos cu toată lumea. Dacă atingeți ceva și vă apreciază, nu reacționați mai mult, doar zâmbiți. Dacă inamicul tău încearcă să te insulte, să fii calm și să-ți amintești că câștigă o imagine proastă în fața celorlalți oameni.
  • Întotdeauna să fii propria ta persoană care nu încearcă să cadă în influența unei fete de tulburări sau o influență proastă asupra personalității tale.
  • Nu încercați să fiți ca cineva care nu sunteți. Aflați mai întâi să vă respectați. Doar atunci vă puteți aștepta ca alții să vă respecte cine sunteți.
  • Arătați oamenilor că ei se pot afla în jurul vostru. Făcând acest lucru deschide într-adevăr relația dvs. de legare cu ei.
  • Faceți niște prieteni peste social media! S-ar putea să știți un prieten care îi place să stea cu cineva. Puteți vorbi, dar asigurați-vă că este cineva pe care îl cunoașteți că veți fi în siguranță.
  • Mereu să fie un model de rol pentru alții și să rămână în felul tău frumos. Nu fiți înseamnă - asta face ca ziua cuiva să se înrăutățească. Doar să ieșiți, dar nu nebun. Fii tu însuți.
  • Fii tu însuți. Nu încercați să fiți cineva pe care îl aveți. Oamenii ar putea să-și dea seama ce vă place foarte mult și vă întrebați de ce ați fost cineva pe care nu-l faceți.
  • În școala de mijloc, poate exista o tona de dramă și, deși, cu siguranță vă atrage atenția pentru a răspândi zvonuri și pentru a tachina underdogii, va ajunge cu adevărat cea mai gravă alegere pe care ați făcut-o mai târziu în viața voastră. Poate fi cu adevărat greu, uneori aproape imposibil, dar încercați să nu fiți prinși în toată drama.
  • Fii tu tot timpul. Nu gândiți prea mult la ceea ce pare a fi altor oameni. Rămâneți puternici și încrezători, dacă vă înfuriați mai slabi Nu lăsați-i să vadă chink-ul în armura dvs. - nu aveți unul.
  • Nu trebuie să purtați aceeași jachetă, cumpărați aceleași pantofi sau ascultați același tip de pop! Schoolerele de mijloc variază în mod similar, chiar dacă uneori se simte ca și cum ar fi aceiași. Vă faceți griji despre dvs. și găsiți prieteni inteligenți care nu vă judecați pe aspectul dvs. Iubiți-vă indiferent de ce, purtați ce vă face fericiți!
  • Când faci o greșeală să înveți să o ridezi și să râzi de asta.
  • Compliment o persoană aleatorie! Ei se vor simți mai bine despre ei și vor să stea cu voi mai mult.
  • Încercați să rămâneți la curent cu cea mai recentă muzică și filme. Dacă puteți vorbi despre ei, va lăsa oamenii să știe că sunteți conștienți de ceea ce se întâmplă.
  • Invitați niște prieteni la film la un teatru, adesea atrage oamenii.
  • Avertizări

    Nu lăsați popularitatea să-ți preia viața. Ești cine ești, și nimic nu o poate schimba.Fi fericit cu cine sunteți acum și nu sunteți obsedat de cine vreți să fiți.
  • Nu dați presiunea de la egal la egal, mai ales când vine vorba de lucruri cum ar fi luarea de droguri și consumul de alcool. Cineva care te forțează să fii ca ei sau să faci lucruri pe care le știi că nu ar trebui să faci nu este prietenul tău.
  • Niciodată nu face ca nimeni să se simtă rău despre a fi cine sunt. Cuvântul va ajunge rapid rapid și nimeni nu vrea să stea cu un downer.
  • Nu folosiți profanitatea - oamenii vor crede că vorbești gunoi despre ceilalți. Stai calm.
  • Nu vă ștergeți prietenii când doriți să fiți populari. Prietenii tăi vor fi cu voi pentru totdeauna, atâta timp cât vă aflați încă cu ei sau discutați cu ei din când în când, în timp ce prietenii dvs. populari ar putea să nu mai stau cu voi.
  • Dacă cineva vă agregă și nu se va opri, spuneți unui părinte, decanului / îndrumării școlii sau unui alt adult în care aveți încredere.Nimeni nu are dreptul la șef / bârfă / rănit fizic pe cineva.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar