Cum să câștigi respect

Cu toții vrem să fim respectați de colegii noștri, dar este nevoie de multă muncă pentru ao câștiga. Dacă doriți să aveți succes, fericit și sănătos, învățarea de a câștiga respectul altora ar trebui să fie un scop important și ceva ce puteți lucra pentru a realiza. Învățând să dea respect, să acționați și să vă gândiți cu încredere și să vă comportați într-un mod de încredere, veți începe să câștigați respectul pe care îl meritați în cel mai scurt timp. Începeți cu pasul 1 pentru mai multe detalii specifice.

Pași

Metoda 1 din 3:
Acordând respect
  1. Imagine intitulată Câștigă Respect Pasul 1
1
Fi sincer. Dacă oamenii simt că vorbești din inimă și că crezi și vei sta în spatele acțiunilor, cuvintelor și credințelor voastre, vă veți prezenta ca o persoană care urmează să fie respectată. Aflați cum să cultivați sinceritatea între prietenii dvs., la locul de muncă, în școală și în toate părțile vieții voastre.
  • Când sunteți printre mulțimii diferite de oameni, acționați în același mod când vă acționați atunci când sunteți singuri, sau când sunteți cu alte grupuri. Toți am experimentat presiunea socială pentru a acționa într-un anumit mod sau am văzut un prieten dintr-o dată pe un contact de afaceri de succes pe care ați făcut-o în urmă cu o conversație privată. Să fie consecvente în personalitatea dvs., indiferent de cine este în jur.
  • Încercați să încorporați practici cum ar fi exercițiile de respirație, jurnalizarea recunoștinței și meditația în viața de zi cu zi. Acestea vă pot ajuta să găsiți mai multă pozitivitate în viața voastră, care poate, la rândul său, vă poate ajuta să vă întâlniți mai bine cu ceilalți.
  • Imagine intitulată Câștigați Pasul 2
    2. Ascultați și învățați. Mulți oameni așteaptă să vorbească în conversații, mai degrabă decât să asculte ce are de spus cealaltă persoană. Acest lucru poate da o atmosferă neplăcută de auto-centrat. Toți avem lucruri pe care vrem să le spunem, dar învățarea de a fi un bun ascultător va face ca oamenii să fie mai interesați de ceea ce aveți de spus. Dacă doriți să câștigați respectul cu care vorbiți, învățați Ascultați activ și să cultive o reputație ca un bun ascultător.
  • Întrebați o mulțime de întrebări. Chiar dacă vorbești cu cineva pe care-l cunoști bine, învățați cât de mult puteți să întrebați întrebări, să urmăriți întrebări și întrebări personale. Oamenii preferă să se simtă interesați atunci când sunt ascultați. Arătând un interes real în ceea ce trebuie să spună ceilalți, vă vor câștiga respectul. Urmăriți întrebări specifice cum ar fi "Cati frati ai?" Cu întrebări mai profunde care arată că sunteți interesat. Cere, "Ce sunt ei?"
  • Urmăriți conversațiile. Dacă cineva recomandă o carte sau un album pentru dvs., trageți-le un text rapid când ați citit câteva capitole pentru a le spune ce vă gândiți la asta.
  • Imagine intitulată Câștigă Respect Pasul 3
    3. Complimentează lucrarea altora. Ridicarea celorlalți vă poate câștiga respectul, deoarece vă schimbați atenția asupra comunității, mai degrabă decât pe voi înșivă. Când acțiunile, ideile sau declarațiile unui prieten sau colegului vă stau la dispoziție ca fiind deosebit de notabili, îi complimentează cu o scurtă laudă. Unii oameni au lăsat gelozia să se folosească atunci când altcineva întâlnește succesul. Dacă doriți să câștigați respect, învățați să recunoașteți măreția și laudă-o.
  • Arătați-i pe alții că sunteți preocupați de ei și nu numai pe voi înșivă.
  • Fii sincer în complimentele tale. Pătură prea entuziastă a oricărui lucru pe care cineva nu-l va câștiga respectul, dar vă poate da o reputație ca un noser maro. Când vă impresionează cu adevărat ceva,
  • Încercați să complimentați acțiunile, faptele și ideile, mai degrabă decât lucruri superficiale cum ar fi posesiunile sau aspectul. Spunând, de exemplu, "Ai un sentiment atât de mare de stil," este mai bine decât "Asta eo rochie frumoasă."
  • Imagine intitulată Câștigați Pasul 4
    4. Simpatizează cu alții. Învățarea abilităților de empatie reprezintă o modalitate importantă de a respecta pe alții și de a vă respecta. Dacă puteți anticipa nevoile emoționale ale cuiva, puteți fi respectat ca o persoană îngrijitoare, grijuliu, atent la nevoile oamenilor din jurul vostru.
  • Observați limba corpului oamenilor. Dacă oamenii sunt supărați sau frustrați, s-ar putea să nu fie întotdeauna dispuși să-și exprime frustrarea. Dacă puteți învăța să observați acest lucru, puteți să vă ajustați comportamentul în mod corespunzător.
  • Faceți-vă disponibilă pentru asistență emoțională dacă este necesar și înapoi dacă nu este. Dacă prietenul tău tocmai a încheiat o relație dezordonată, ecarta lor nevoile lor. Unii oameni vor dori să arunce abur vorbind despre el fără sfârșit și să se înalțe în detalii, în care ați putea împrumuta o ureche simpatică. Alții ar putea dori să ignore problema și să meargă la afacerea lor solo. Nu-i pe ele. Nu există nici o modalitate corectă de a se întrista.
  • Imagine intitulată Câștigați Pasul 5
    5. Păstrăm legătura. Toată lumea are nevoie de o favoare din când în când, dar este un semn de respect pentru a păstra legătura cu prietenii, colegii și membrii familiei dvs., chiar și atunci când nu aveți nevoie de nimic de la ei.
  • Apelați sau scrieți prietenii dvs. doar pentru a discuta. Trimiteți-le legături amuzante pe Facebook sau alte medii sociale, doar pentru a le spune că vă gândiți la ele.
  • Păstrați-vă familia actualizată pe succesele și eșecurile dvs., mai ales dacă locuiți în locuri diferite. Discutați cu părinții dvs. și spuneți-i să știe cum faceți la școală, ceea ce vă simțiți despre relația dvs. Lăsați oamenii în viața voastră.
  • Tratați prietenii de muncă ca prieteni reali. Nu le-ați lovit doar când trebuie să aflați la ce oră ar trebui să vă arătați săptămâna viitoare sau să aflați ce ați pierdut la ultima întâlnire. Aflați despre viața lor și tratați-le cu respectul pentru a vă câștiga respectul.
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind fiabil
    1. Imagine intitulată Câștigați Pasul 6
    1. Fă ceea ce spui că vei face. Nimeni nu va respecta pe cineva privit ca fulgi sau nesigur. Dacă doriți să fiți respectați, veniți prin angajamentele și promisiunile poporului din viața voastră. Apelați când spui că veți apela, întoarceți-vă la timp și stați la cuvântul dvs.
    • Dacă trebuie să anulați sau să vă schimbați în alt mod planurile cu cineva, încercați să nu obțineți obiceiul de a folosi minciuni albe sau de a veni cu scuze pentru a ieși din ea. Dacă ați spus că veți ieși din bea vineri seara, dar acum ar fi mai degrabă să vă încurcați cu un castron de popcorn și să se uite la televizor, este bine să spun, "Nu prea simt că am ieșit din seara asta" și să facă planuri concrete mai târziu în săptămână. Încercați întotdeauna să dați o marjă amplă.
  • Imagine intitulată Câștigă Respect Pasul 7
    2. Oferta de a ajuta, chiar daca nu este nevoie. Pentru a fi respectat și fiabil, voluntari talentele și eforturile dvs. de a proiecta care au nevoie de ajutor. Indiferent dacă vă ajutați familia, prietenii sau comunitatea dvs., faceți bine este o modalitate excelentă de a câștiga respect. Alții vor respecta contribuțiile dvs., ceea ce își vor ridica opinia despre dvs. Voluntar pentru a face lucruri care trebuie să se facă, nu doar lucrurile pe care crezi că vei face bine.
  • Alternativ, învățați să faceți un pas înapoi și să vă concentrați asupra talentelor altora. Dacă sunteți cunoscut ca o persoană de încredere, oamenii ar putea să vă apeleze pentru tot felul de lucruri, în timp ce alți oameni talentați ezită să urce la placă. Invitați-i în chemarea acestora pentru ajutor sau sugerarea acestora ca posibili candidați la locul de muncă. Acest lucru vă va câștiga respectul de la ambele părți.
  • Imaginea intitulată Câștigați Pasul 8
    3. Du-te deasupra și dincolo. Puteți face fie cerința minimă, fie puteți face efortul suplimentar necesar pentru a face o lucrare, o alocare sau un proiect perfect. Faceți acest lucru din urmă și veți câștiga respect.
  • Dacă terminați ceva timpuriu și aveți timp suplimentar, profitați de ea. Adesea, așteptăm până în ultimul minut pentru a scrie un eseu sau pentru a începe să lucrăm la un proiect și să ne terminăm să terminăm totul. Dați-vă termene false "finalizarea" devreme și apoi folosiți timpul suplimentar pe care l-ați câștigat pentru ao lustrui și faceți-l să strălucească.
  • Chiar dacă vă terminați să vă îndepărtați de obiectivele dvs., dacă vă epuizați ideile și eforturile dvs., cel puțin veți ști că ați făcut tot ce ați făcut și ați aruncat tot ce ați avut în această prezentare sau hârtie, ceea ce vă va câștiga respectul.
  • Imaginea intitulată Câștigați Pasul 9
    4. Învață să anticipați nevoile altora. Dacă știți că colegul dvs. de cameră sau partenerul are o zi groaznică de muncă înaintea lor, curățați casa și faceți cină sau au pregătit cocktail-uri când ajung acasă. Luând o mică inițiativă de a face ziua cuiva un pic mai ușor va câștiga respectul.
  • Faceți lucruri pentru alții fără a fi întrebat. Aceasta arată că sunteți o persoană considerată care îi are grijă și respectă pe alții. Acest lucru va face ca alții să vă vadă într-o lumină mai pozitivă, sporind respectul față de dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Acționând încrezător
    1. Imaginea intitulată Câștigați Pasul 10
    1. Fii umil. Reducerea succeselor dvs. și menținerea unei perspective uniforme în lume vă va ține fericit, umil și veți câștiga respect față de oameni. Lăsați-vă acțiunile să vorbească de la sine și să lase oamenii să vină la concluziile lor despre abilitățile și talentele voastre. Nu vă trompeți propriul corn, lăsați alții să o trumpetă pentru dvs.
    • Amintiți-vă că acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele. Nu va trebui să vă jucați abilitățile dacă le arătați prin acțiunile dvs. De exemplu, o persoană care stabilește computerele oamenilor nu trebuie să le spună tuturor că au abilități excelente de calculator.
  • Imagine intitulată Câștigați Pasul 11
    2. Vorbeste mai putin. Toată lumea are o opinie despre tot, dar asta nu înseamnă că trebuie să o împărțiți întotdeauna. Stați înapoi și lăsați alți oameni să vorbească în timp ce ascultați uneori, mai ales dacă tendința dvs. este de a vorbi. Luați în perspectivă și oferiți-vă dacă aveți ceva de adăugat la discuție. Dacă nu, păstrați liniște.
  • Așezând înapoi și lăsând alte persoane să vorbească, de asemenea, vă va da un picior în sus, permițându-i să vă dezvăluie, oferindu-vă ocazia de a le înțelege și de a le lega puțin mai bine.
  • Dacă sunteți o persoană liniștită, învățați să vorbiți când aveți ceva de adăugat. Nu lăsați umilința și dorința de a fi un stoic pietriș, ajungeți în modul de a vă împărtăși perspectiva. Oamenii nu te vor respecta pentru asta.
  • Imaginea intitulată Câștigați Pasul 12
    3. Luați responsabilitatea pentru acțiunile dvs. Așa cum n-ai spune un lucru și să faci altul dacă vrei să câștigi respectul oamenilor, trebuie să fii consecvent în acțiunile tale. Terminați ceea ce începeți. Toți neșim uneori. Dacă faceți, dețineți-vă și mențineți respectul pe care l-ați cultivat pentru dvs.
  • Dacă puteți face ceva singur, nu cereți ajutor.
  • Pe de altă parte, ar trebui să cereți ajutor atunci când aveți nevoie de ea. Acest lucru îi arată pe oameni că sunteți umiliți și vă cunoașteți limitele. De asemenea, arată că sunteți deschis să fiți vulnerabili cu alții. Acest lucru va câștiga respectul oamenilor.
  • Imaginea intitulată Câștigați Pasul 13
    4. Afirmați-vă. Nimeni nu va respecta o încurcătură. Dacă nu vrei să faci ceva, spune așa. Dacă aveți o opinie disidentă și cunoașteți în inima voastră că aveți dreptate, spuneți așa. Fiind asertiv într-un mod politicos, politicos și respectuos, va câștiga respectul de la oameni, chiar dacă nu sunteți de acord cu ei.
  • Imagine intitulată Câștigați Pasul 14
    5. Respecta-te pe tine insuti. Există un proverb popular: "Respectați-vă, atunci veți fi respectați". Dacă doriți să câștigați respectul oamenilor, trebuie să vă respectați mai întâi pentru tot ce sunteți. Trebuie să vă evaluați și să vă simțiți bine despre lucrurile care vă fac o persoană mai bună. Caritatea incepe acasa.
  • Avertizări

    Respectul este la fel de ușor cum vine. Dacă vă petreceți anii câștigând respectul dvs., nu-l încurcați prin faptul că sunteți nebun.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar