Cum de a face față vestelor proaste proaste

Face față unor știri proaste constante, dezvoltând rutine sănătoase care vă ajută să vă concentrați pe pozitiv. Dealați știrile rele în viața personală prin învățarea tot ce puteți despre situația dvs., luând măsuri pentru a vă îmbunătăți și a vorbi cu cineva în care aveți încredere. Dacă fluxul constant al World World World vă revină, încercați să vă limitați expunerea la ea. Concentrați-vă pe știri bune și căutați oportunități de a face o diferență în comunitatea dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Crearea de rutine pozitive
  1. Imagine intitulată face ca o știre proastă proastă 1
1. Fă niște exerciții. Încercați să obțineți cel puțin o jumătate de oră de exerciții pe zi. Du-te la sala de gimnastică, pe o jogging zilnic, sau plimbare cu bicicleta în jurul cartierului. Activitatea fizică vă va ajuta să vă ocupați de stres în acest moment și să reduceți stresul pe termen lung.
  • Înscrierea pentru o clasă de antrenament de grup va adăuga, de asemenea, o dimensiune socială benefică pentru rutina dvs. de exerciții.
  • Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe un nou regim de exerciții fizice, mai ales dacă aveți condiții existente, cum ar fi problemele legate de inimă sau în comun.
  • Imagine intitulată face față cu o știre proastă proastă Pasul 2
    2
    Urmați o dietă sănătoasă. Ca și exercițiul, o dietă sănătoasă este, de asemenea, importantă pentru un corp și o minte sănătoasă.Având o dietă sănătoasă este esențială pentru sănătatea emoțională și mintală optimă. Asigurați-vă că încorporați alimente întregi organice în dieta dvs. cât de mult puteți.
  • Evitați alimentele prelucrate.Mănâncă fructe întregi și legume, fasole și leguminoase, cereale integrale și proteine ​​slabe.
  • Mănâncă trei mese pe zi. Încercați să încorporați trei mese pe zi și să faceți micul dejun cea mai mare masă.
  • Evitați supraalimentarea.
  • Evitați alcoolul, în special atunci când suferința emoțională este ridicată. Băutură Când sunteți supărat poate provoca multe alte probleme cu sănătatea dvs. și în relațiile cu familia și prietenii dvs.
  • Imagine intitulată face față cu o știre proastă proastă Pasul 3
    3. Petreceți timp în natură. Găsiți o traseu de drumeții din apropiere, parc sau plajă și mergeți la o plimbare obișnuită. Stați și citiți cartea dvs. preferată într-un loc de iarbă, cu arbori, cu vederi frumoase. Puteți încerca, de asemenea, să sunați la un prieten pentru a planifica un picnic în aer liber în curtea dvs.
  • Mediile naturale încurajează ușurința, atenția și un sentiment de apartenență.
  • Imagine intitulată face față cu o știre proastă proastă Pasul 4
    4. Obțineți ciclul de somn pe drumul cel bun. Îngrijorarea poate întrerupe somnul și lipsa de somn poate crește îngrijorarea, rezultând un ciclu vicios. Obținerea unui somn bun și menținerea unui ciclu de somn sănătos va ajuta la reducerea anxietății pe care o simți când se confruntă cu un flux constant de știri proaste.
  • Încercați să mergeți la culcare și să vă ridicați în același timp în fiecare zi.
  • Reduceți expunerea la lumină pe o oră sau două înainte de a merge la culcare. Alegeți o carte bună pe telefonul smartphone când vă relaxați înainte de culcare.
  • Evitați mesele grele înainte de culcare.
  • Săriți pe cafeină seara, și mergeți la un ceai din plante decofeinizat dacă doriți o băutură fierbinte.
  • Imagine intitulată face ca o știre proastă proastă Pasul 5
    5. Încercați să conduceți o viață echilibrată. Uneori, când primiți în mod repetat știri proaste, poate fi copleșitor. Un răspuns normal ar putea fi obsess despre problemele tale, care va duce în cele din urmă la sentimente negative. Nu ignorați vestea proastă, dar asigurați-vă că recunoașteți evenimentele care s-au întâmplat și cum vă răspundeți emoțional la el.Faceți cele mai bune rezultate pentru a aborda problema și pentru a face față problemelor și sentimentelor dvs.Apoi, găsiți modalități de a renunța la unele dintre lucrurile din viața voastră, care sunt prea copleșitoare pentru a vă ocupa.
  • Așezați-vă un timp liniștit pentru a vă face ceva ce vă bucurați, dar asta este, de asemenea, liniștitor pentru mintea și corpul vostru. De exemplu, puteți utiliza tehnicile de relaxare, cum ar fi meditaţie, respirație adâncă, ascultând muzică liniștitoare sau ascultând o înregistrare audio a imaginilor ghidate. De asemenea, puteți lua o clasă de yoga sau puteți ieși la un parc și participați la Tai Chi sau Qi Gong.
  • Imagine intitulată face ca o știre proastă proastă Pasul 6
    6. Tine un jurnal. Păstrarea unui jurnal vă va ajuta să vă clarificați sentimentele și să faceți știri proaste. Luați 20 de minute pe zi pentru a scrie o intrare, apoi lăsați deoparte ceva timp în fiecare săptămână sau două pentru a citi peste ceea ce ați scris.
  • Luați în considerare includerea unei secțiuni în intrările dvs. despre lucrurile pe care le-ați recunoscător sau care vă fac fericită în acea zi.
  • Metoda 2 din 3:
    Coping cu știri personale proaste
    1. Imagine intitulată face față cu constantă de știri proaste
    1. Încercați să păstrați lucrurile în perspectivă. O mulțime de știri proaste, toate pot părea ca sfârșitul lumii, dar este important să faceți tot posibilul pentru a păstra o perspectivă echilibrată. Încercați să căutați cauze, căutați modalități de a îmbunătăți o situație proastă și să vă concentrați asupra aspectelor pozitive ale vieții voastre.
    • Luați în considerare realizarea unei liste de moduri în care sunteți norocoși sau aspecte ale vieții voastre că sunteți recunoscători, cum ar fi o casă, necesități de bază sau calități despre dvs. admirați.
  • Imagine intitulată face față cu o știre proastă proastă Pasul 8
    2. Concentrați-vă pe acțiune. Gândiți-vă la vești proaste ca obstacole pentru a depăși. Împingeți-le în părți individuale și gândiți-vă la modalități prin care puteți acționa pentru a vă îmbunătăți situația.
  • Faceți tot posibilul pentru a vedea vestea proastă ca oportunități de a crește în loc de experiențe numai negative.
  • De exemplu, dacă aveți o luptă cu un membru al familiei, mașina dvs. se descompune și sa despărțit de ceilalți dvs. semnificativi în aceeași săptămână, încercați să vă gândiți la modalități de rezolvare a lucrurilor cu membrul familiei dvs. și să utilizați să fiți singuri ca un singur posibilitatea de a lucra pentru a vă iubi mai mult.
  • Imagine intitulată face față cu o știre proastă proastă Pasul 9
    3. Vorbeste cu cineva. Păstrați sentimentele de frustrare, tristețe, furie sau anxietate în interiorul când vă confruntați cu o veste proastă proastă, vă va face să vă simțiți mai rău. Vorbind cu cineva și exprimându-ți preocupările în moduri adecvate, vă va ajuta să vă scutiți stresul și să vă ușurați să faceți față situațiilor dificile. Dacă vă aflați într-o întindere în care totul pare să se întâmple greșit, ajungeți la un prieten de încredere sau membru de familie pentru a vă elibera frustrarea. Fii cinstit și specific cu ei și spune-le că ai putea folosi o sesiune obișnuită de pick-me-up sau de aerisire.
  • Încercați să vă gândiți la oamenii din viața voastră care ar putea trece în prezent prin ceva similar sau, în trecut, tratați cu circumstanțe similare cu propria voastră.
  • Uneori prietenii și familia dvs. nu vă pot oferi cel mai bun sprijin pentru a vă ajuta să vă ocupați de preocupările dvs. Dacă nu doriți, sau nu puteți vorbi cu cineva pe care îl cunoașteți personal, luați în considerare Găsirea unui consilier, Consilier religios sau alt profesionist de sănătate mintală.
  • Imagine intitulată face față cu o veste rea constantă Pasul 10
    4. Găsiți un grup de asistență. Dacă aveți de-a face cu o provocare specifică, încercați să Găsiți un grup de asistență. Uneori, o problemă sau un eveniment poate crea un plasture dur în care totul în viață se simte negativ. Împărtășirea cu și învățarea de la alți oameni care trec printr-un eveniment de viață similar vă poate reaminti că nu trebuie să treceți prin experiența de unul singur.
  • Puteți contacta furnizorul dvs. de asistență medicală, școala, biserica sau centrul comunitar pentru a ajuta la găsirea unui grup recomandat pentru nevoile dvs.
  • De asemenea, puteți căuta online un grup care vizează un eveniment de viață specific. Dacă ați fost diagnosticat cu o boală terminală, căutați site-ul organizației oficiale afiliate pentru grupurile locale. De asemenea, puteți consulta America de sănătate mintală pentru ajutor: http: // MENTYHEALTHAMERICA.net/
  • Imagine intitulată face față cu o știre proastă proastă Pasul 11
    5. Aflați tot ce puteți despre știrile medicale proaste. Dacă ați primit un flux de știri proaste despre sănătatea dvs., aflați tot ce puteți despre starea dvs. Adresați-vă medicului dumneavoastră pentru resurse și căutați online informații suplimentare. Învățarea despre sănătatea dvs. vă va ajuta să procesați și să faceți față situației dvs.
  • Încercați să aduni informații din surse de reputate. De exemplu, pentru a afla mai multe despre cum să facă față unui diagnostic al cancerului, uitați-vă la o organizație fiabilă cum ar fi http: // cancer.Org /.
  • Imagine intitulată face ca o știre proastă proastă Pasul 12
    6. Încercați să utilizați știri proaste pentru a vă îmbunătăți performanța de locuri de muncă. Uneori, un flux de știri proaste constante poate prezenta oportunități de îmbunătățire, mai ales într-un mediu de lucru. Dacă ați primit o serie de rapoarte de progres mai puțin decât Stellar la locul de muncă, încercați să găsiți modalități de a răspunde proactiv și pozitiv.
  • Adresați-vă șefului pentru a vă întâlni cu dvs. în mod privat pentru a discuta pașii specifici pe care îi puteți lua pentru a vă îmbunătăți performanța.
  • Discutați cu un coleg de încredere despre zonele pe care le puteți îmbunătăți și întrebați dacă vă pot oferi sfaturi obiective.
  • Întrebați-vă dacă știrile constante la locul de muncă este o indicație că nu sunteți mulțumiți de poziția dvs. curentă. Luați în considerare dacă ar trebui să urmăriți alte oportunități și să începeți rețele și actualizați CV-ul dvs. dacă credeți că veți fi mai fericiți și mai productivi în altă parte.
  • Metoda 3 din 3:
    Care se ocupă de News World World
    1. Imagine intitulată face față cu o știri proaste de știri proaste 13
    1. Opriți știrile. Uneori, nici o știre nu este o veste bună. Rețelele locale și de știri ale cablurilor se concentrează adesea asupra știrilor proaste, iar studiile arată că acest flux constant de World News are efecte negative asupra sănătății. Încercați să limitați cât de mult urmăriți știrile, în special ruperea știrilor care nu oferă o analiză sau investigație în profunzime.
    • Puteți rămâne în continuare informat despre evenimentele actuale, fără a vă supraexpunei la titlurile zilnice. Alegeți sursa de știri preferată de știri care oferă jurnalism analitic. Începând deoparte timp o dată în fiecare săptămână sau două pentru a citi piese de investigare atentice, în schimb, vizionând știri televizate în fiecare zi.
  • Imagine intitulată face față cu o veste rea constantă Pasul 14
    2. Tăiat pe social media. Toată lumea are acei prieteni pe social media care umple știri cu buton fierbinte sau povestiri hiper-partizane. Încercați să limitați timpul pe care îl cheltuiți pe medii sociale și să reduceți expunerea la subiecte controversate, părtinitoare sau negative. Luați în considerare ștergerea acestor aplicații de pe dispozitivul dvs. mobil și desemnarea timpului pentru medii sociale pentru a evita reîmprospătarea constantă a feed-ului.
  • Imagine intitulată face față cu o veste rea constantă Pasul 15
    3. Concentrați-vă pe povestiri bune de știri. Vestea proastă este prezentată mai mult, dar există încă o mulțime de vești bune în lume. Petreceți timp în mod regulat, citiți povesti despre oameni care fac bine și a face o diferență pentru a echilibra știrile proaste.
  • Verificați rețeaua de știri bună pentru jurnalismul care difuzează știrile globale pozitive: http: // Goodnewsnetwork.Org /.
  • Găsiți mass-media științifică și bazată pe dovezi care pune știri pozitive în primele reviste online mai bune: http: // hightgood.Berkeley.edu /
  • Imagine intitulată face ca un pas constant de știri proaste 16
    4. Ia ceva timp pentru a vă ajuta comunitatea. Vestea proastă proastă poate duce la oboseală de compasiune, care scurge capacitatea de a fi empatici și ne face să simțim că nu putem face nimic pentru a face o diferență. Încercați să eliminați sentimentele de inutilitate cauzată de veste proastă proastă găsind modalități active de îmbunătățire a comunității dvs.
  • Luați în considerare voluntariatul cu o organizație importantă pentru dvs. Dacă vă place animalele, contactați adăpostul local și întrebați despre oportunitățile și îndatoririle de voluntariat. Oferiți-vă timp la o bucătărie de supă, adăpost fără adăpost, îndoiți sau urmăriți alte cauze pe care o țineți dragi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar