Cum să-i convingeți pe părinți să vă ducă în disney world

Mulți copii visează să viziteze Disney World. Cu toate acestea, călătoria poate fi incredibil de costisitoare și consumatoare de timp. Ei pot lua niște convingătoare, dar cu persistență și o strategie bine gândită pe care ați putea să o puteți vinde părinții cu privire la ideea unei călătorii în lumea Disney. Indiferent dacă spun că da sau nu, este important să apreciem că părinții dvs. au avut timp să vă audă și să vă gândiți la propunerea dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Făcând un plan
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă ducă în Disney World Pasul 1
1. Înțelegeți situația părinților dvs. Înainte de a cere părinților dvs. despre a lua o vacanță de familie în lumea Disney, trebuie să vă gândiți la situația lor și cât de bine să o apropiați. Trebuie să vă gândiți la un număr de factori diferiți, inclusiv câți bani pe care părinții dvs. le fac și care sunt programele lor. Înțelegerea resurselor familiei dvs. vor face mult mai ușor să dezvolți un caz puternic pentru a merge la Disney World.
  • Probabil că ar fi ciudat să-ți cer părinților cât de mulți bani fac, așa că încercați să le întrebați subtil. Întrebați-i cât de mulți bani fac într-o lună și apoi înmulțesc acest lucru până la douăsprezece ani.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă ducă în Disney World Pasul 2
    2. Determinați programul familiei dvs. Este important să înțelegeți când familia dvs. ar putea să viziteze Disney World. Va trebui să vă dați seama de programele de lucru ale părinților dvs. și să determinați cel mai bun moment pentru a vă planifica călătoria. Adresați-vă părinților cât de mult timp de concediu primesc de la munca lor și apoi calculează un timp care să lucreze pentru toată lumea. Găsiți un timp care funcționează și asigurați-vă că nu există conflicte.
  • Găsiți un timp care nu este în conflict cu alte evenimente de familie cum ar fi nunți sau zile de naștere. Este puțin probabil ca părinții dvs. să renunțe la o adunare de familie peste o excursie la Disney World.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă ducă în Disney World Pasul 3
    3. Cercetarea cât de mult va costa familia dvs. să meargă la Disney World. Mergeți online și încercați să vă dați seama cât de mult ar costa o excursie la Disney World. Vizitați site-ul web Disney World și calculați cât de mult ar costa rezervarea unei călătorii prin ele. De asemenea, puteți utiliza alte site-uri, cum ar fi hoteluri.com și priceline, pentru a găsi locuri care ar putea fi mai ieftine. Având un buget dur, vă va face mai ușor să vindeți călătoria părinților dvs.
  • Cât va costa toată lumea să călătorească acolo?
  • Cât de mult va costa camerele de hotel pentru toată lumea?
  • Cât va costa pentru a hrăni toată lumea în fiecare zi?
  • Care este taxa de intrare pentru Disney World și cât de mult va costa familia ta?
  • Asigurați-vă că nu efectuați o excursie la Disney World. Părinții dvs. vor fi foarte supărați și probabil că va pune capăt eforturilor dvs. de a merge acolo.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă ducă în Disney World Pasul 4
    4. Căutați reduceri. Există modalități de a vizita Disney Lumea care sunt mai ieftine decât altele. Puteți rămâne la hotelurile din afara site-ului, care sunt mult mai ieftine decât cele din stațiune. Încercați să găsiți zboruri ieftine către Orlando și planificați mese care nu sunt scumpe. Planificarea unei excursii la buget va impresiona părinții dvs. și îi va face mai înclinați să spună că da călătoriei.
  • Asigurați-vă că ați cumpărat biletele World Disney înainte de a ajunge în parc. Ele sunt mult mai ieftine dacă le cumperi în avans.
  • Căutați bilete reduse online. Există multe modalități de a cumpăra bilete ieftine Disney World Bilete.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă ducă în Disney World Pasul 5
    5. Face o listă de argumente. Așezați toate motivele pentru care credeți că familia dvs. ar trebui să viziteze Disney World. Fiți specificați cu privire la atracțiile pe care doriți să le vedeți în timp ce vă aflați în Orlando. Încercați să vă gândiți la motivele pentru că părinții dvs. ar putea aproba. Dacă sunteți sincer cu părinții dvs. despre motivul pentru care doriți să mergeți, va fi mai probabil să vă vadă punctul de vedere.
  • Gândiți-vă la orice motiv, pe lângă atracțiile, de ce doriți să vizitați Disney World. Doriți să vă petreceți mai mult timp cu familia? Includeți că în lista dvs.
  • Sunt frații dvs. interesați să meargă și la Disney World? Includeți de ce ar putea dori să meargă.
  • Familia ta are un atașament special la un anumit caracter sau film Disney? Dacă da, explicați cât de importantă văd un caracter sau o atracție legată de film pentru familia dvs.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă ducă la Disney World Pasul 6
    6. Pregătiți-vă pentru răspunsurile părinților dvs. Pregătiți-vă mental pentru răspunsul părinților dvs. și înțelegeți că există o probabilitate puternică că ei vor spune nu. Disney World este extrem de cheltuială, chiar dacă luați călătoria pe ieftin, iar reacția lor inițială va fi probabil negativă. Nu lăsați acest lucru să vă descurajeze, să fiți pozitivi și să vă vindeți în mod pozitiv.
  • Partea 2 din 3:
    Convingerea părinților
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă ducă la Disney World Pasul 7
    1. Să fie pe cel mai bun comportament înainte de a vă întreba. În timpul înainte de a vă decide să discutați cu părinții dvs. despre a merge la Disney World, fiți pe cel mai bun comportament absolut. Faceți toate treburile voastre, obțineți grade bune și fiți drăguți cu frații voștri. Faceți o lucrare suplimentară în jurul casei, ajutându-vă părinții cu lucruri cum ar fi cosirea gazonului și zăpadă. Când vine vorba de timp pentru a vă întreba despre lumea Disney, doriți să fiți în grațiile bune ale părinților dvs. Acest lucru îi va face mai probabil să vadă propunerea dvs. favorabil.
    • Această strategie va dura probabil ceva timp. Începeți să ajutați mai multe luni înainte de a vă întreba. Dacă sunteți doar pe cel mai bun comportament pentru o zi înainte de a vorbi cu părinții dvs., este puțin probabil ca ei să fie mult influențați.
    • Adresați-vă părinților dvs. cum puteți ajuta mai mult în jurul casei sau ce treburi pe care le puteți efectua.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă ducă în Disney World Pasul 8
    2. Fi subtilă. Încercați să vă informați indirect părinții dvs. că doriți să mergeți la Disney World. Subtilitatea poate fi o modalitate excelentă de a vă gândi părinții la călătorie. Încercați să purtați o cămașă Disney o dată pe săptămână sau să urmăriți desene animate Disney mai regulat. Redați liniile preferate de muzică și citat de la filmele preferate. Acest lucru nu numai că va primi ideea în capetele părinților dvs., dar va face mai ușor să vă îndreptați ideea pentru că ei se vor gândi deja la asta.
  • Ați putea, de asemenea, să renunțați la mici comentarii ca: "Sigur că ar fi frumos să văd Goofy în persoană" sau "Mă întreb ce ar fi să fie în cartea junglei."
  • Încercați să nu exagerați lucrurile Disney. Nu vrei să-ți arzi părinții pe el.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă ducă în Disney World Pasul 9
    3. Alegeți un moment bun pentru a vorbi cu ei despre asta. Gândiți-vă la programul părinților dvs. și găsiți un timp în care vor fi într-o stare bună de a vă auzi terenul de vacanță. Prindeți părinții dvs. într-o stare bună va fi cheia pentru a le obține la bord cu călătoria dvs. Evitați momentele în care părinții dvs. sunt obosiți sau stresați. În schimb, întrebați-le când sunt relaxați și într-o stare bună.
  • Așteptați până după următoarea sărbătoare majoră pentru a vă adresa părinților dvs. despre călătorie. Ei vă pot surprinde cu o călătorie și nu va trebui să le întrebați pentru unul.
  • Evitați să le întrebați imediat înainte sau după ce ajung acasă de la serviciu. Probabil vor fi obosiți și stresați.
  • Încercați să le întrebați în weekend când vor fi relaxante și mai deschise pentru sugestia dvs.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă ducă la Disney World Pasul 10
    4. Întrebați frumos. Dacă doriți ca părinții dvs. să vă ia propunerea în serios, trebuie să fiți politicos când vorbiți cu ei. Nu fiți împinși sau exigenți să mergeți în călătorie. Dacă arunci un fel de brățară, este puțin probabil ca părinții tăi să spună da. Să fie pe cel mai bun comportament absolut atunci când vă propuneți Disney World Trip.
  • Încercați să spuneți lucruri precum ", vă rugăm să mergem la Disney World" și "Aș fi foarte recunoscător dacă am vizitat Disney World."
  • Amintiți-vă vechea zicală că "puteți prinde mai multe muște cu miere decât cu oțet."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă ducă în Disney World Pasul 11
    5. Explicați de ce doriți să mergeți. Așezați lista de motive pentru care doriți să mergeți la Disney World. Explicați ce atracții vă interesează cu adevărat și de ce credeți că familia ar trebui să facă călătoria. Fiți specifici și încercați să evidențiați lucrurile care vor face apel la întreaga familie și nu doar tu. Deși există câteva lucruri în care sunteți încântați să vedeți, trebuie să vă amintiți că aceasta este o călătorie de familie și trebuie să facă apel la toată lumea.
  • Dacă le aveți, aduceți-vă frații să vă ajute să vindeți călătoria. Există oameni care susțin călătoria cu atât mai bine.
  • Jucați în sentimentalitatea lor și discutați despre amintirile neprețuite pe care le puteți face ca o familie.
  • Spune ceva de genul: "A fost întotdeauna visul meu de a vedea Mickey Mouse și Goofy" sau că credeți că "o vacanță de familie vă va ajuta să creați amintiri pe care le-ați avea pentru tot restul vieții voastre."
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă ducă la Disney World Pasul 12
    6. Așezați bugetul propus și programul. Demonstrați părinților dvs. că sunteți responsabili prin a stabili cercetarea pe care ați efectuat-o cu privire la cât de mult ar putea costa o călătorie. Nu trebuie să fie un buget exactă, dar are ceva pregătit care va oferi părinților dvs. o idee despre ceea ce cheltuielile vor merge la Disney World.
  • Asigurați-vă că aveți o estimare a tuturor cheltuielilor, inclusiv călătoriile, hotelul, alimentele și biletele.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă ducă la Disney World Pasul 13
    7. Discutați despre lucruri despre lumea Disney pe care ar putea. Indicați atracțiile din lumea Disney care ar putea face apel la interesele părinților dvs. Dacă unul dintre părinții dvs. este un fan sportiv, vorbiți despre lumea sportului ESPN. Subliniați că există îngrijirea copiilor Disney dacă ar dori o noapte pentru ei înșiși. Găsiți ceva pentru a vă conecta părinții și pentru ao aduce.
  • Aflați interesele părinților înainte de a vă propune călătoria.
  • Dacă părinții tăi ca caii, vă propuneți o excursie la Disney World, spunând ceva de genul: "Știu că vă place caii și ghiciți ce!? La Disney World, poți călări la cai pe plajă!"
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă ducă la Disney World Pasul 14
    8. Afacere cu ei. Oferiți-vă să faceți mai multe treburi sau să vă îmbunătățiți gradele dacă vă duc la o excursie la Disney World. Părinții dvs. s-ar putea deschide mai mult pentru a face o excursie la Disney World dacă știu că sunteți dispus să lucrați pentru el. Aflați dacă există ceva pe care părinții dvs. v-ar plăcea într-adevăr să faceți pentru călătorie și sunteți de acord să faceți acest lucru.
  • De asemenea, puteți încerca să faceți mai bine în școală. Acest lucru ar putea convinge părinții dvs. că meritați să mergeți la Disney World.
  • Dacă nu ați făcut bine în școală, puteți spune părinților dvs. că veți încerca "mai ales greu" pentru o excursie la Disney World.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă ducă în Disney World Pasul 15
    9. Dați-le timp să decidă. Este puțin probabil ca părinții dvs. să spună da propunerea dvs. imediat. Ei vor avea nevoie de ceva timp pentru a decide dacă au sau nu timp și bani pentru o excursie la Disney World. Nu vă întăriți în mod constant părinții cu privire la decizia lor. Dacă se enervați cu dvs., va fi mai ușor să spună că nu.
  • Marcați o dată în calendarul dvs., care este la câteva săptămâni până la o lună după ce ați vorbit cu ei și nu revizuiți subiectul până atunci.
  • Continuă să fii cel mai bun comportament între timp. Doar va ajuta cauza ta.
  • Partea 3 din 3:
    Care se ocupă de nr
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă ducă în Disney World Pasul 16
    1. Pastreaza-ti calmul. Dacă părinții dvs. trag în jos propunerea dvs. încercați să rămâneți liniștiți și să nu vă emoționați prea emoțional. Deși este extrem de dezamăgitor, este important să nu vă supărați. Discutați cu părinții dvs. despre motivul pentru care au spus că nu și încercați să vedeți lucrurile din punctul lor de vedere. Acest lucru vă va ajuta să vă ocupați de dezamăgirea și să continuați.
    • Păstrarea calmului va spune părinților dvs. că sunteți suficient de maturi pentru o călătorie ca aceasta în viitor.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă ducă în Disney World Pasul 17
    2. Continua sa muncesti din greu. Doar pentru că nu te duci la Disney World nu înseamnă că ar trebui să renunți la școală și acasă. Trebuie să înțelegeți că jucați jocul lung și, prin a fi bun, vă stabiliți pentru o călătorie viitoare. Continuați să demonstrați cât de maturi sunteți și părinții dvs. vă vor răsplăti.
  • Continuă să faci bine în școală. S-ar putea să puteți merge la Disney World ca parte a unei călătorii școlare.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă ducă la Disney World Pasul 18
    3. Fii bun. Dacă te superi de părinții tăi care te împușcă în jos, ar putea fi tentant să-i bați împotriva lor și pe frații tăi. Rezistă nevoii de a fi mijloci pentru părinții dvs. și altor membri ai familiei. Acest lucru îi va arăta doar că nu sunteți suficient de maturi pentru o excursie la Disney World și închideți posibilitatea unei călătorii viitoare.
  • Dacă sunteți supărat despre decizia părinților dvs., discutați cu ei despre asta. Este important să vă amintiți că părinții dvs. nu încearcă să fie meniți. Ei doresc doar să facă ceea ce este mai bun pentru familia ta.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă ducă la Disney World Pasul 19
    4. Încercați o strategie diferită. Dacă strategia dvs. de a convinge părinții dvs. nu reușește, încercați altul. Dacă ați încercat doar să le vindeți în atracții răcoroase, menționați lucrurile pe care le-ar putea dori data viitoare. Continuați să vă gândiți la noi modalități de a le vinde pe Disney World.
  • Fii persistent, dar nu-ți faci părinții. Dacă se enervați cu o capacitate constantă, ei vor continua să spună că nu.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă ducă în Disney World Pasul 20
    5. Acceptați că nu puteți merge la Disney World. Unul dintre cele mai multe constante ale vieții este dezamăgit și este important să înveți cum să se ocupe de ea. Dacă părinții tăi vă spun că nu vă dați la Disney World, trebuie să acceptați acest fapt. Gândește-te de ce ai vrut să mergi la Disney World și ce înseamnă asta. S-ar putea să găsiți că nu ați vrut niciodată să mergeți la Disney World în primul rând.
  • Poate că părinții tăi vă vor duce la șase steaguri!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar