Cum să bateți casa de fantomă de vanilie în super mario world

Casa de vanilie fantomă este o casă fantomă găsită în lumea Domei de Vanilie a lumii Super Mario. Acesta poate fi accesat prin completarea domului de vanilie 2 prin poarta giganică. Prin completarea acestui nivel, jucătorul câștigă acces la Dome de vanilie 3.

Pași

  1. Imagine intitulată Beat House Vanilla Ghost în Super Mario World Pasul 1
1. Începeți nivelul evitând cele două fantome care vin spre tine.
  • Imagine intitulată Beat House Ghost în Super Mario World Pasul 2
    2. Obțineți moneda Yoshi, săriți pentru a obține o "Porniți-vă" Din cutia de întrebări și pentru a evita prietenii Boo înfășurați prin sărituri de la margine la margine.
  • Imagine intitulată Beat House Ghost în Super Mario World Pasul 3
    3. Treceți peste zona blocurilor de întoarcere. Unul dintre blocurile de întoarcere conține o viță de vie, care ajunge la un traseu alternativ. Dacă aveți o cape, puteți zbura și colecta o altă monedă Yoshi și monede regulate. Alegeți ruta principală și găsiți un bloc de întrebări cu un Big Boo.
  • Imagine intitulată Beat Vanilla Ghost House în Super Mario World Pasul 4
    4. Avans înainte. Veți găsi apoi un boo singuratic, o altă pereche de prieteni Boo Boo, un bloc de monede (10 monede regulate) și o monedă Yoshi pe partea de sus a blocului.
  • Imagine intitulată Beat Vanilla Ghost House în Super Mario World Pasul 5
    5. Trece prin ușă. Așa cum vă aflați într-o cameră de bule mari, căutați 3 blocuri. Cel de mijloc conține a "P-switch". Poartă comutatorul p cu tine și prin ușa regulată. Evitând în același timp Boosul, continuați să îl purtați în dvs., consultați o schiță de monede în formă de ușă. Încă mai purtând comutatorul P, săriți pentru a colecta toate monedele.
  • Imagine intitulată Beat House Vanilla Ghost în Super Mario World Pasul 6
    6. Puneți comutatorul P și săriți pe el. Acum ar trebui să puteți intra în ușă. Poarta de țintă poate fi văzută și nivelul este finalizat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar