Cum să comparați disneyland la walt disney world

Unii oameni ar fi putut fi la unul dintre cele două parcuri Disney, dar nu au fost la cealaltă și se întreabă acum dacă celălalt parc este cu adevărat pentru ei sau nu. Acest articol ar trebui să vă poată ajuta să conduceți comparația. Începeți la pasul 1 din partea 1 de mai jos pentru a afla cum se poate face acest lucru, astfel încât să puteți învăța acest proces.

Pași

Partea 1 din 2:
Comparând sistemele de parc
  1. Imagine intitulată Lucrul la Walt Disney World Pasul 11
1. Accesați informații de la Disneyland și Walt Disney World pagini web. De cele mai multe ori, uitându-se la fiecare dintre sistemele de parc, adesea oferă un răspuns.
  • Imagine intitulată Lucrul la Walt Disney World Pasul 6
    2. Ajungeți și vizionați câteva videoclipuri despre fiecare dintre stațiunile YouTube Pentru a afla despre aceste comparații cheie.
  • Imagine intitulată Lucrul la Walt Disney World Pasul 3
    3. Citiți cu privire la comparațiile cheie prin alte site-uri web, inclusiv site-uri fanilor terțe și Wikipedia. Există câteva site-uri foarte bune, care vă pot oferi o mare comparație pentru a diferenția între cele două parcuri.
  • Imagine intitulată Lucrul la Walt Disney World Pasul 2
    4. Defilați în jurul zonelor din apropierea fiecărui sistem de parcare pe Google Earth și vedeți ce informații vă vor face să zâmbiți.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă telemarketerilor să nu mai apeleze pasul 3
    5. Întrebați alți oaspeți plătiți care au vizitat recent parcuri (fie că sunt alți membri ai familiei care au fost la parcuri recent sau alte persoane care nu cunosc, dar au cunoștințe despre comparațiile ambelor parcuri.
  • Partea 2 din 2:
    Unele comparații
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de o excursie la Disneyland Pasul 1
    1. Uită-te la locația fiecărui parc. Disneyland se află pe Coasta de Vest (în Anaheim, CA) și Walt Disney World se află pe coasta de est (în Lacul Buena Vista, FL (care este aproape Orlando, FL)).
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o excursie la Disneyland Pasul 2
    2. Puneți un gând serios în spatele numărului de parcuri pentru fiecare sistem de parc. Disneyland este alcătuit din 2 parcuri principale de temă și un district de divertisment mare, între timp, Walt Disney World este alcătuit din 4 parcuri tematice și un district de divertisment mare.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți victimă a unui profesor nedrept Pasul 2
    3. Cercetare pentru a afla diferitele scenarii de tip de parcare pentru fiecare zonă de parcare implicată.În timp ce Disneyland are parcul său de utilizatori într-una din mai multe garaje de parcare, Walt Disney World ar avea mai degrabă mașini mai mult în mai multe loturi care acoperă o distanță lungă (și, dacă este nevoie, au un tramvai de parcare pentru a aduce oaspeți plătitori la intrare Gates în parc).
  • Imagine intitulată Evitați scamurile de dating Internet Pasul 1
    4. Cercetare Cât de departe se află un parc în altul în cadrul fiecărui sistem de parc. Distanța dintre parcurile tematice de la Disneyland din California este o cale scurtă de mers (ieșiți dintr-o poartă și puteți vedea în mod clar cealaltă poartă din fața dvs.). Între timp, Walt Disney World nu este creat în acest fel. Dacă nu închiriați o mașină sau nu puteți accesa sistemul Monorail Walt Disney World, din anumite motive, parcurile sunt o distanță destul de departe și va trebui să găsiți o altă modalitate de a obține de la un parc la altul.
  • 5. Localizați câte stațiuni hoteliere există în apropiere de fiecare sistem de parc care este în mod specific legat de Disney Parks Co. În Disneyland, aveți 3 hoteluri majore deținute de Disney și operate în apropiere de parcuri. În Walt Disney World, există nenumărate hoteluri deținute de Disney și au fost pregătite pentru a vă ajuta în timpul șederii / vizitei dvs.
  • Imagine intitulată Utilizați o hartă Pasul 2
    6. Luați o hartă a parcului a tuturor parcurilor dintre toate cele două sisteme de parc și încercați să aflați despre unele dintre atracțiile parcului tematic care cuprinde ambele sisteme de parc. Deși ambele parcuri au atracțiile mari, unele dintre cele mai mari atracții au diferențe mici pe care numai acelea care vizitează sau care urmăresc unele dintre videoclipurile lui Ride (POV) "Da, asta e unul!" minutele ei văd diferența.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o excursie la Disneyland Pasul 10
    7. Să recunoască faptul că ambele parcuri Disneyland au emisiuni de noapte și premierul lor împreună între ele, astfel încât oaspeții să poată părăsi un spectacol și au câteva momente de respirație înainte ca celălalt spectacol să înceapă. Între timp, deși cea mai mare parte a Walt Disney World are spectacole de noapte, împărăția animalelor trebuie să fie scutită, deoarece animalele nu doresc să se sperie la aceste spectacole, astfel încât ei nu au aerul.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o excursie la Disneyland Pasul 7
    8. Așteptăm cu nerăbdare o mulțime de unități de cumpărături și produse alimentare la ambele sisteme de parc. Privind prin fiecare set și recunoscând că la sfârșitul majorității atracțiilor va produce adesea o unitate de cumpărături și, în termeni de unități alimentare, sunt și în parcuri.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar