Cum de a salta pieptul de pui

Puiul este o carne foarte mare, dar se poate usca cu ușurință atunci când îl gătiți. Păstrați puiul de uscare prin înmormântarea pe primul loc. O sarană bună nu numai că adaugă aromă la carne slabă ca sânii de pui, dar, de asemenea, ajută la păstrarea lui suculent indiferent de modul în care îl gătești. Faceți o soluție salină prin dizolvarea sarei, a zahărului și a condimentelor în apă și lăsați puiul să stea în amestec pentru puțin timp. Apoi, gătiți-l la plăcere.

Pași

Partea 1 din 4:
Făcând o salină de bază
  1. Imagine intitulată Sânul de pui SINGĂ 1
1. Se dizolvă patru linguri de sare într-un litru de apă. O saramură, la nivelul celui de bază, nu este altceva decât sarea dizolvată în apă. Oameni diferiți ca un raport diferit de sare în apă, dar un raport bun pentru a începe cu patru linguri (aproximativ 60 de grame) de sare pentru fiecare litru (0.95 litri) de apă. Adăugați sarea în apă fierbinte și amestecați-o până când sa dizolvat complet.
  • În general, sarele sună pentru o sare grosieră, cum ar fi sarea de mare sau sarea kosherului. Sarea de masă va funcționa, dar veți avea nevoie de un sfert mai mic cantitatea de sare pe quart.
  • Un litru este suficient pentru a sâni cu aproximativ o jumătate de kilograme (680 g) de pui.
  • Imagine intitulată Sânul de pui SING 2
    2. Adăugați două linguri de zahăr. Nu toate brinele necesită zahăr, dar este o idee bună pentru pui. Zahărul va ajuta în afara piepturilor de pui maro și caramelizează mai bine când gătesc. În timp ce apa de saramură este încă caldă, adăugați aproximativ două linguri (30 g) de zahăr brun în saramură și amestecați până când zahărul este complet dizolvat.
  • Imagine intitulată Sânul de pui Pasul 3
    3. Se condimentează saltul cu piper, suc de lămâie, usturoi și ierburi. Condimentarea exactă pe care o utilizați va depinde de ceea ce arome doriți în puiul dvs., dar multe sarei au câteva condimente de bază. O linguriță (5 g) de pînări negre, două până la patru cuișoare de usturoi și zdrobite și zdrobite, o strângere de suc proaspăt de lămâie și o frunză de bază pe litru de apă va adăuga o aromă subtilă de pui.
  • Imagine intitulată Sânul de pui de soare Pasul 4
    4. Aromă de saramură. Unele sare ar trebui să fie aromate în loc de condimentate. Dacă doriți ca puiul dvs. să aibă o aromă specială odată ce este gătit, cum ar fi untul de miere sau fierbinte și picant, puteți începe să construiți acea aromă în saloarea dvs. Există o serie de rețete de saramură în cărți și online pentru a vă ajuta să găsiți aroma perfectă.
  • Partea 2 din 4:
    Îmbunătățirea salariului
    1. Imagine cu denumire Sânul de pui Pasul 5
    1. Face o salină de unt de miere. Pentru o saramură dulce perfectă pentru puiul de unt de miere, utilizați raportul standard de apă la sare. În loc de zahăr, swap într-o cantitate egală de miere. Sezon cu marțuri întregi și ierburi proaspete, cum ar fi cimbru și rozmarin la preferințele dvs.
  • Imagine intitulată Sânul de pui de soare Pasul 6
    2. Adăugați o aromă picantă în saloarea dvs. Faceți o saramură picantă prin adăugarea a două la trei ardei jalapeno sau habaneroși însămânțați și o bordură de paprika afumată la apa de bază, zahăr și saramură de sare, împreună cu cuișoare de usturoi și cu piper la gust.
  • Imagine intitulată Sânul de pui de soare Pasul 7
    3. Salvează puiul folosind bere. Dacă vă veți prăji puiul, faceți o saramură standard, dar înlocuiți o ceașcă (237 ml) de bere masivă în soluția dvs. Adăugați câteva liniuțe de sos Worcestershire și utilizați sirop de arțar sau melasă în loc de zahăr în părți egale.
  • Imagine intitulată Sânul de pui de soare Pasul 8
    4. Răciți saramura înainte de a adăuga în pui. Nu adăugați niciodată o saramură caldă la puiul dvs. Care creează un mediu perfect pentru bacterii să prospere. Lăsați-vă saramura să se răcească până când este temperatura camerei sau să o pop în frigider pentru ao răci mai repede.
  • Partea 3 din 4:
    Adăugarea de pui la salină
    1. Imagine intitulată Sânul de piept de pui 9
    1. Îndepărtați grăsimile și tendințele de pe pui. Puteți pune puiul dvs. într-o saramură proaspătă sau înghețată. Înainte de a vă păstra sânii, pregătiți-vă sânii prin tăierea oricăror grăsimi sau tendoane. Grăsimea este de obicei o culoare albă sau cremoasă și va fi în jurul marginilor sânului, în timp ce tendoanele vor fi spoturi dure, roșiatice.
  • Imagine intitulată Sânul de pui de soare Pasul 10
    2. Puneți puiul într-o tavă sau o pungă. Puteți pune puiul dvs. fie într-o tavă mare, superficială sau o pungă sigilată la saramură. Dacă alegeți să vă puneți puiul într-o tigaie, puneți sânii dintr-o parte, asigurându-vă că nu se suprapun.
  • Imagine intitulată Sânul de pui de soare Pasul 11
    3. Adăugați balustrada. Turnați-vă saramura în recipientul dvs. peste pui. Ar trebui să fie suficientă saramură pentru a vă submina complet puiul. Sigilați sacul și rotiți-l ușor pentru a obține saramura în toate zonele de pui. Dacă carnea dvs. este într-o tigaie sau o farfurie, acoperiți-o cu folie sau înfășurarea agățată.
  • Imagine intitulată Sânul de pui de soare Pasul 12
    4. Puneți puiul în frigider și lăsați-l să se odihnească în saramură. Cu cât puiul dvs. se odihnește mai mult, Juicier și mai mult aromat va fi atunci când gătiți. Salvați puiul pentru o oră pentru fiecare kilogram de carne.
  • Piesele de pui mai mari sau cantități mari de pui pot fi sângeroase peste noapte pentru a obține cea mai bună aromă și textură.
  • Puteți să vă simțiți rapid puiul, împărțind-o în porții de jumătate de lire (227 g) și lăsând fiecare să se înmoaie în propria lor fel de mâncare sau sac pentru o jumătate de oră.
  • Imagine intitulată Sânul de pui de soare Pasul 13 13
    5. Scoateți puiul și se usucă. Odată ce ați zâmbit puiul, scoateți-l și lăsați-l să se odihnească pe o placă timp de cel puțin cinci minute. Acest lucru permite ca sucurile excesive să se scurgă de pe sânii de pui. Apoi, utilizați un prosop de hârtie și lăsați ușor orice umiditate excesivă de la suprafața sânului.
  • Unii oameni aleg să-și clătească puiul după ce îl înversează. Acest lucru vă ajută să păstrați puiul de pui și lasă o aromă mai ușoară.
  • Partea 4 din 4:
    Gătiți puiul balnear
    1. Imagine intitulată Sânul de pui de soare Pasul 14
    1. Grătar de pui imediat din saramură. Grăparea puiului de pui dă carnei o ieșire crocantă și o licitație, suculentă înăuntru. Gatiți puiul pe căldură medie de 375 până la 450 ° F (190 până la 230 ° C) până când exteriorul puiului dvs. este maro de aur și interiorul este de până la o temperatură de 165 ° Fahrenheit (75 ° Celsius).
    • Lucrul peste căldură directă, sânii de pui pot găti repede. Nu există timp stabilit pentru gălbăniul de pui, totuși. Doar asigurați-vă că ați verificat interiorul și asigurați-vă că este gătit complet.
  • Imagine intitulată Sânul de pui de soare Pasul 15
    2. Coaceți piept de pui. Puiul de pui adesea iese uscat. Puiul de pui subțire, de obicei, iese de obicei suculent și delicat după procesul de coacere. Preîncălziți cuptorul la 450 ° F (230 ° C) și se condimentează puiul cu sare, piper și alte condimente la gust. Apoi, puneți sânii într-un vas unsos și gătiți timp de 20 până la 25 de minute, sau până când puiul atinge 165 ° F (74 ° C) intern.
  • Puteți utiliza un termometru de carne pentru a monitoriza temperatura internă a puiului dvs. Dacă exteriorul gătește prea repede, rotiți temperatura până la 400 ° F (204 ° C).
  • Imagine intitulată Sânul de pui de soare Pasul 16
    3. Fry puiul tău. La fel ca coacerea, prăjirea poate usca carnea de pui. Bringul ajută la menținerea licitației sânilor. Bate puiul în dvs Batter preferat și prăjiți adânc în ulei care a fost încălzit la aproximativ 350 ° F (176.6 ° C) timp de cinci până la șapte minute pe fiecare parte, în funcție de grosimea tăieturilor.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar