Cum să gătești ciuperci bunashimeji

Ciupercile Bunashimeji cresc în pachete cu tulpini lungi și capace rotunjite. Ei au o aromă minunată, ușor de articulator. Ei rămân ferme și puțin crocante, chiar și atunci când sunt gătite, deci sunt o opțiune plăcută dacă doriți o textură adăugată într-un fel de mâncare. S-ar putea să le vedeți în mod obișnuit comercializate sau enumerate în rețete ca ciuperci "fag" și sunt adesea folosite ca înlocuitori pentru ciupercile de stridii sau paie. În acest articol, vom oferi câteva sfaturi de gătit de bază și vă vom oferi o mână de idei de rețetă, astfel încât să puteți descoperi modalități diferite de a vă bucura de aceste ciuperci. Vom merge, de asemenea, prin procesul rapid și ușor de a alege, depozitarea și pregătirea ciupercilor Bunashimeji.

Pași

Metoda 1 din 3:
Sfaturi de gătit de bază
1. Gatiti ciupercile Bunashimeji pentru a elimina aroma lor amara. În timp ce unele ciuperci sunt mari brute, ciuperci Bunashimeji ar trebui să fie întotdeauna gătite înainte de a fi adăugate la alte feluri de mâncare sau savurate pe cont propriu. RAW, au un gust neplăcut și amar.
  • Bushrooms brut Bunashimeji sunt, de asemenea, mai greu de digerat.
  • Dacă mâncați aceste ciuperci crude, nu vă vor răni.
  • 2. Pereche Bunashimeji ciuperci cu arome asiatice. Concentrați-vă pe capse precum mirinul, miso, soia, dashi și orez. Dacă faceți o masă care include oricare dintre aceste arome, ciupercile Bunashimeji ar fi o mare adăugare.
  • În plus față de arome asiatice, ciupercile Bunashimeji sunt, de asemenea, un acompaniament plăcut pentru mâncăruri ușoare de ierburi și paste.
  • 3. Separați ciupercile în bucăți de mâncare pentru a le face mai ușor de mâncat. Puteți tăia ciupercile în bucăți mai mici, cu un cuțit sau pur și simplu împărțiți-le cu mâna după ce ați scos baza. Acest lucru este deosebit de important pentru felurile de mâncare în care doriți să obțineți un pic de tot pe forma sau o lingură pentru cea mai bună mușcătură de degustare.
  • Faceți tot posibilul pentru a face fiecare aglomerat sau bucată de ciuperci aproximativ aceeași dimensiune. Ei vor găti mai uniform în acest fel.
  • 4. Încălziți ciupercile până când sunt calde, dar încă puțin ferme. Sauté Bunashimeji ciuperci în ulei de măsline (o pereche mare de aromă), adăugați-le la supe și tocană sau coaceți-le în cuptor. Sautéingul durează doar 5 minute, simmering în supe durează 10 minute, iar coacerea în cuptor durează 20 de minute.
  • Această metodă de preparare de bază vă oferă fundația pentru a adăuga aceste ciuperci la tot felul de feluri de mâncare. Ei nu iau mult timp să se pregătească și să fie greu de depășit.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 3:
    Idei de rețetă
    1. Imagine intitulată Dehidrat Tomate Pasul 8
    1. Frigeți ciupercile timp de 20 de minute pentru o metodă de gătit mâini. Plasați o foaie de coacere în cuptor și preîncălziți-o la 475 ° F (246 ° C). Puneți ciupercile de ciuperci din Bunashimeji într-un castron mare și le înghiți cu /3 Cupa (79 ml) de ulei de măsline. Stropiți-le cu sare și piper și aruncați-i să le acopere în ulei. Răspândiți ciupercile într-un strat uniform pe foaia de coacere preîncălzită. Frigă-le timp de 20 de minute, luându-le ocazional pentru a le da o mișcare rapidă.
    • Amestecând ciupercile în timp ce se prăjește asigură că se gătesc în mod egal.
    • Aceasta este o modalitate rapidă și simplă de a pregăti ciuperci Bunashimeji. Sunt destul de gustoase ca să mănânce singuri sau le-ați putea combina cu alte legume, amestecați-le într-o farsă de orez sau paste, sau chiar le folosiți până la o salată.
    • Utilizați întotdeauna mănuși de cuptor sau un prosop pentru a lua lucrurile în și din cuptor!
  • 2. Drizzle ciuperci salariale cu ulei de chili pentru a adăuga o lovitură de picant la mâncăruri savuroase. Dezmembrați ciupercile și le gătiți într-o tigaie cu ulei de măsline la căldură mare timp de 5 minute. Asigurați-vă că le amestecați frecvent, astfel încât să nu ardă. Odată terminat, stropiți-i cu puțină sare și le îmbrace cu ulei de chili la gust. Servi-le peste Hummus, pe toast, sau ca o parte cu friptură sau pui.
  • Asigurați-vă propriul ulei de chili prin încălzirea a 4 linguri (59 ml) de ulei de măsline într-o cratiță peste căldură medie timp de 1-2 minute. Odată ce este fierbinte și aproape de sizzle, scoateți tava din căldură și amestecați în 1/2 linguriță (3 grame) de piper roșu zdrobit. Lăsați uleiul să se răcească și să se căsătorească timp de 2 ore înainte de a fi transferat într-un borcan de sticlă capabil.
  • Aceasta este o modalitate excelentă de a pregăti un aperitiv rapid sau o parte pentru cei care vă plac alimentele picante.
  • 3. Faceți un Bunashimeji se amestecă când aveți nevoie de cină pe masă rapid. Topi unt într-o tigaie peste căldură medie-mare. Odată ce panul este foarte fierbinte, adăugați ciupercile de dezmezinare și le gătiți timp de 2 minute, amestecând frecvent. Adăugați usturoiul tocat și gătiți timp de 30 de secunde. Adăugați 1 lingură (15 ml) de sos de soia, 1/2 lingurita (6 grame) de sare si 1/4 lingurita (0.6 grame) de piper alb. Gătiți până când sosul de soia sa evaporat în cea mai mare parte, apoi scoateți tigaia din căldură. Sus cu scallions felii și bucurați-vă!
  • Se amestecă cu paste sau orez pentru un vas de umplere și mai mult.
  • 4. Gatiti o paste de ciuperci savuroase pentru o cina aromatica. Începeți prin Sautéing Ciupercile în 2 linguri (30 ml) de ulei de măsline pentru a le înmuia, apoi se adaugă 3 șaibe tocate și 2 cuișoare de usturoi tocate. Faceți un sos de panou din /2 Cupa (120 ml) de vin uscat sau /4 (59 ml) de sherry uscat și 1 cană (240 ml) de stoc de pui și să-l gătească până când se îngroațează. Aruncați ciupercile și sosul cu 1 lire (0.45 kg) de paste gătite, adăugând 6 linguri de unt nesalțate pentru a se asigura că sosul acoperă toate taitele uniform. Top felul de mâncare cu brânză de parmezan rasă și patrunjel proaspăt.
  • Simțiți-vă liber să adăugați și alte varietăți de ciuperci la acest fel de mâncare! Shiitake, Oyster, Cremini și Chanterelles ar fi adaosuri gustoase.
  • 5. Aruncați ciupercile Bunashimeji în supe de arome asiatice și tocană pentru a adăuga vrac. De exemplu, faceți o supă delicioasă cu 6 pahare (1,400 ml) din stocul de bord, 3 lingurițe (51 de grame) de miso pastă, 2 lingurițe (30 grame) de paste de susan, 2 prazuri subțiri, 1/2 varză chineză mică, și 5 uncii (140 g) de ciuperci din Bunashimeji. De asemenea, puteți adăuga tofu, fidea sau chiar ouă de prepeliță la supă pentru a-l bloca puțin. Lăsați ciupercile și alte legume să gătească timp de aproximativ 10 minute să se înmoaie și să se încălzească.
  • De asemenea, puteți încerca să adăugați ciuperci Bunashimeji la feluri de mâncare mai puțin tipice, cum ar fi supa de tăiță de pui, minestronă, paste fagioli sau supa de cartofi.
  • 6. Faceți taitei Udon cu ciuperci pentru un vas inspirat asiatic. Amestec /4 Cupa (59 ml) de sos de soia, 2 cuișoare de usturoi tocate, 5 piperțuri Sichuan zdrobite, 2-3 linii de cinci condimente chinezești și 1/4 linguriț (0 lingurite (0.5 grame) de piper negru sau alb. Aruncați 5 uncii (140 g) de ciuperci de dezmembrare în sos. Adăugați 1 lingură (15 ml) de ulei vegetal într-o tigaie și lăsați-o să devină super caldă. Turnați ciupercile și sosul în tigaie și gătiți-le timp de 3-4 minute, amestecând frecvent. Adăugați 1 lire (0.45 kg) de fidea udon gătite la tigaie și aruncați totul împreună înainte de a servi.
  • Puteți cumpăra taitei Udon într-un pachet din magazin, dar verificați acest articol dacă doriți să încercați mâna dvs. la a le face singuri!
  • 7. Pregătiți un aparat de ciuperci gustos Crostini Data viitoare când aveți o petrecere. Aruncați ciuperci de dezmezinare cu 3 linguri de unt topit topit, 2 linguri (30 ml) ulei de măsline, 1 lingură (15 ml) de pastă de miso albă, 1 linguriță (4 lingurițe (4.9 ml) de ghimbir ras, 1 lingurita (4.9 ml) oțet de orez, 1 cățel de usturoi tocat și un vârf de fulgi de piper roșu. Se amestecă totul pentru a acoperi ciupercile, apoi le-a răspândit pe o foaie de copt și le freacă timp de 18-20 minute la 425 ° F (218 ° C). Amestecați-le după primele 10 minute. Costini de top coapte cu linguri de amestec de ciuperci.
  • Stocați resturile în frigider într-un recipient etanș pentru până la 2 zile.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 3:
    Depozitare și pregătire
    1. Imagine intitulată îmi cere scuze copilului dvs. pentru a pune imagini jenante ale lui Him_her Pasul 6
    1. Alegeți ciupercile care arată ferm și uscat. Dacă apar soggy, subțire sau limpezi, lăsați-i pe raft! Ciupercile proaspete din Bunashimeji au tulpini ferme și capace. Ele sunt de obicei vândute în pachete înfășurate din plastic și vin în pachete mici.
    • Dacă nu găsiți această varietate la magazinul dvs. local de bacanie, consultați o piață asiatică.
    • De obicei, puteți găsi atât ciuperci alb și maro Bunashimeji. Brown Tind să fie un pic mai amar, dar că amărăciunea pleacă odată ce sunt gătite.
  • 2. Lăsați ciupercile proaspete în pachetul lor și păstrați-le în frigider. Lăsându-le înfășurate păstrează prospețimea lor. Dacă ați deschis un pachet de ciuperci, dar nu le-ați gătit pe toți, puneți ceea ce a lăsat într-o pungă de plastic revigorabilă și păstrați-o în frigider.
  • Dacă primiți ciupercile în frigider direct din magazin, vor dura câteva săptămâni. Odată ce pachetul este deschis, încercați să le utilizați în termen de 5 zile pentru cel mai proaspăt gust.
  • Scapa de ciuperci care sunt slabe sau miros funky.
  • 3. Tăiați baza de pe un grup de ciuperci din Bunashimeji. Aceste ciuperci sunt ținute împreună în partea de jos, astfel încât acestea să arate ca o mică clump. Îndepărtați baza astfel încât ciupercile să cadă în bucăți individuale. Tulpinile sunt complet comestibile și este o practică obișnuită să le gătească împreună cu capacele.
  • Utilizați întotdeauna o placă de tăiere curată și cuțit de bucătărie pentru a vă pregăti ingredientele.
  • Imagine intitulată Spălați ochii cu etapa de apă 35
    4. Clătiți ciupercile chiar înainte de gătit pentru a elimina orice murdărie. Majoritatea ciupercilor Bunashimeji sunt deja destul de curate din cauza modului în care sunt cultivate, dar nu vor face rău să le dea o clătire rapidă înainte de a le găti. Doar puneți-le într-o colandere sau țineți-i în mână în timp ce conduceți un flux blând de apă peste ei.
  • Dacă ciupercile nu arată foarte murdare, doar la fața locului cu un prosop. Cel mai bine este să evitați să obțineți ciuperci prea umede înainte de gătit pentru că le poate face mai slabă.
  • Dacă este posibil, pregătiți totul pentru masa dvs. mai întâi înainte de a clăti ciupercile. În acest fel, puteți merge direct de la pregătire la gătit cu un timp minim între. Ciupercile tale vor gusta cea mai proaspătă în acest fel.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Bunashimeji ciuperci perechea bine cu sos de soia, miso, oțet de vin de orez, ulei de măsline, paste și ierburi ușoare.
  • Brut Bunashimeji ciuperci gust amar și sunt mai greu pe sistemul dvs. digestiv. În timp ce le puteți mânca crude, ei gustă mai bine atunci când le gătiți mai întâi.
  • Aceste ciuperci sunt o mare sursă de fibre, proteine ​​și potasiu. În plus, sunt foarte scăzute în calorii, grăsimi și carbohidrați, făcându-le o mare adăugare la o mulțime de rețete!
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Pregătirea și stocarea

    • Bag de plastic revigorabil
    • Bord de tăiere
    • Cuțit de bucătărie
    • Colander (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar