Cum să decideți dacă să utilizați un blender sau un procesor de alimente

Când pregătiți alimente și nu puteți decide dacă este mai bine să utilizați un blender sau un procesor de alimente, există de fapt câteva modalități simple de a alege între cele două. Pasul Unul din proces este învățarea diferenței dintre aparatele de bucătărie. Deși amestecurile și procesatorii de alimente par ca aparatele de bucătărie similare, ambele au utilizări specifice pentru amestecarea alimentelor. Cunoașterea diferenței dintre cele două dispozitive este tot ce aveți nevoie pentru a vă aduce masa sau gustul.

Pași

Partea 1 din 2:
Folosind un blenderDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imaginea intitulată decide dacă să utilizeze un blender sau un procesor alimentar Pasul 1
1. Amestecați alimentele moi și lichidele într-un blender. Blendele sunt potrivite pentru amestecarea alimentelor moi și a lichidelor în smântână, supe, sosuri, scuturi și scufundări pe bază de lichide. Utilizați un blender pentru astfel de lucrări de bucătărie ca piuree, emulsifierea și amestecarea.
  • Blendele sunt bune pentru o gustare rapidă, cum ar fi o rețea de proteină, în timp ce procesoarele de alimente tind să fie mai lent paced și să obțină mai bine atunci când faceți mese mari.
  • Imaginea intitulată decide dacă să utilizeze un blender sau un procesor alimentar Pasul 2
    2. Utilizați un blender dacă doriți să faceți niște smooturi. Se toarnă una sau două cești de lapte sau apă în blender, urmată de fructele și legumele alese. Așteptați cel puțin 10 secunde până când amestecul este complet lichidat. Blenders fructe lichefie bine (cu excepția cazului în care este foarte tare fructe).
  • Lamele de pe amestecuri nu sunt ascuțite. Motorul este puterea din spatele amestecului alimentelor. Din cauza lamelor plictisitoare, un blender este grozav pentru amestecarea lichidelor și substanțelor care sunt limitate-lichid.
  • Imaginea intitulată decide dacă să utilizeze un blender sau un procesor alimentar Pasul 3
    3. Se amestecă supele cu blenderul. Se toarnă una și jumătate de apă caldă sau fierbinte în blender. Adăugați legume și mirodenii la blender în funcție de rețeta pe care o alegeți. Amestecați amestecul la înălțime pentru aproximativ o jumătate de minute sau până la neted.
  • Imaginea intitulată Decideți dacă să utilizați un blender sau un procesor alimentar Pasul 4
    4
    Faceți cocktail-uri Cu mixerul tău. Umpleți mixerul cu fructele, sucul de fructe, băuturi alcoolice și gheață Rețeta dvs. de cocktail implică, dar asigurați-vă că fructele pe care le adăugați sunt proaspete și nu sunt conservate. Tăiați fructul în bucăți de 1 inch și adăugați-le mai întâi la amestec. Adăugați ICE Ultimul, amestecați-l, vărsați-vă băutura într-un pahar de cocktail și garnizați cocktailul în orice fel doriți!
  • Blendele sunt adesea găsite în spatele barului ca fiind esențiale pentru a face cocktail-uri.
  • Imaginea intitulată decide dacă să utilizeze un blender sau un procesor alimentar Pasul 5
    5. Alegeți un blender dacă nu sunteți un bucătar imens. Luați în considerare dacă aveți nevoie de ambele sau doar un singur echipament în bucătărie pentru fabricarea meselor de zi cu zi. Dacă nu sunteți un bucătar imens sau mâncați foarte mult, ar putea să nu fie alegerea potrivită pentru dvs. Este posibil să treceți cu un blender, deoarece procesoarele alimentare tind să fie scumpe.
  • Partea 2 din 2:
    Pregătirea meselor cu un procesor de alimenteDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imaginea intitulată decide dacă să utilizeze un blender sau un procesor alimentar Pasul 6
    1. Utilizați procesorul de alimente pentru mese mari. Procesoarele alimentare nu sunt cele mai bune pentru amestecarea unor cantități mici de alimente. Bowlul de lucru mai larg al unui procesor îl face mai potrivit pentru o prelucrare mai mare, în vrac peste blender. Utilizați procesorul dvs. de alimente atunci când faceți mese mai mari care ar putea implica brânză de grătare, tăierea legumelor sau cruste de frământare.
  • Imaginea intitulată decide dacă să utilizeze un blender sau un procesor alimentar Pasul 7
    2. Utilizați un procesor de alimente pentru a tăia alimentele solide. Spre deosebire de amestecuri, procesoarele alimentare au lame ascuțite de ras. Un procesor de alimente este mult mai versatil și este potrivit pentru tratarea alimentelor neacoperite și mai grele.
  • Imaginea intitulată decide dacă să utilizeze un blender sau un procesor alimentar Pasul 8
    3. Atașați lama S pentru a tăia legumele. Alegeți tipul de lamă pe care doriți să o utilizați, lama S este cea mai bună pentru tăierea legumelor și atașați-o în interiorul procesorului de alimente. Puteți pregăti legume și este, de asemenea, o modalitate ușoară de a tăia ceapa fără a plânge.
  • Procesorul de alimente se va tăia, julienne, pulveriza, mash și split alimentele. Blenderul dvs., pe de altă parte, va începe, probabil, fumatul dacă îl forțezi să încerce să facă aceste lucruri.
  • Imaginea intitulată decide dacă să utilizeze un blender sau un procesor alimentar Pasul 9
    4. Gratează brânza cu procesorul dvs. de alimente. Atașați discul de grătare, numit și discul de mărunțire, în partea de sus a castronului de pe procesorul dvs. de alimente. Utilizați acest atașament pentru a grăbi brânza, pâinea sau legumele.
  • Imaginea intitulată decide dacă să utilizeze un blender sau un procesor alimentar Pasul 10
    5. Atașați lama de măcinare pentru a stârni piulițele. Puneți piulițele fără cochilii în procesorul dvs. de mâncare atunci când utilizați lama de măcinare. Procesorul de alimente va transforma în curând nuci în unt.
  • Imaginea intitulată Decideți dacă să utilizați un blender sau un procesor alimentar Pasul 11
    6. Frământarea aluatului cu procesorul dvs. de alimente. Alegeți un procesor de alimente care este solid și robust dacă intenționați să îl utilizați pentru a lovi aluatul. Conectați atașamentul de frământare pentru a frământa aluatul pentru cruste de plăci și multe altele.
  • Imaginea intitulată decide dacă să utilizeze un blender sau un procesor alimentar Pasul 12
    7. Alegeți un procesor de alimente dacă vă place să gătiți. Procesoarele alimentare sunt destul de indispensabile pentru un bucătar bun care îi place să experimenteze într-o gamă largă de rețete. Dacă aveți întotdeauna petreceri de cină, un procesor de alimente ar ajuta la mese.
  • Dacă nu vă puteți permite unul, așteptați vânzările atunci când modele de bună calitate din anul precedent pot merge la prețuri foarte rezonabile.
  • sfaturi

    Amestecurile de imersie sunt ținute manual. Ele sunt potrivite pentru a face alimente ușoare, cum ar fi lapte sau piure pentru copii. Unii au atașamente bune de tăiere, ceea ce le poate permite să taie și să taie efectiv în cantități mici.
  • Dimensiunea motorului în ambele probleme de blender și procesor. Motoarele de nivel inferior pot arde dacă sunt împinse prea tare.
  • Avertizări

    Plantele plasate într-un blender vor fi transformate într-o masină, nu se taie. Utilizați procesorul de alimente pentru ierburi în schimb.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar