Cum să cumpărați dulciuri

Confuză cu ce tipuri de vase pentru a cumpăra pentru a face masa preferată? Nu esti singur. Diferitele tipuri de vase și tigăi sunt ideale pentru pregătirea anumitor tipuri de mese. Materialele pe care fiecare oală sau tiga le are un impact asupra gătitului și a anumitor feluri de mâncare. Înțelegerea unor terminologii comune de bucătărie, precum și ceea ce este în inventarul dvs. existent vă poate ajuta să identificați ceea ce aveți nevoie pentru a cumpăra pentru a face orice fel de mâncare doriți!

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea pieselor care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs
  1. Imagine intitulată Cumpărați Pasul 1
1. Cumpărați o tigaie dacă vă prăbușiți o mulțime de alimente. Skilletele nu sunt doar excelente pentru prăjire, ci și pentru ouăle de sage, precum și pentru legume și carne de salvare. Cumpărați o tigaie de 8 in (20 cm) dacă gătiți pentru 1 sau 2 persoane. Dar dacă vă prăbușiți pentru o gospodărie de 4 sau mai multe, cumpărați o tigaie de 12 în (30 cm).
  • Anumite tipuri de skillete pot fi de asemenea utilizate în cuptor. Dacă sunteți în căutarea de a friga carne de vită sau de coacere, cumpărați o tigaie de 12 în (30 cm).
  • Luați în considerare o tigaie cu un mâner nituit pentru o construcție robustă.
  • Imagine intitulată Cumpărați Pasul 2
    2. Achiziționați o cratiță pentru orez, sosuri și preparate de paste. Căutați un suficient de larg pentru a vă găzdui mișcarea, astfel încât să puteți amesteca alimentele în interior confortabil. De asemenea, găsiți unul cu mânere mari care vă permit să vă ridicați cu ușurință cu mănuși de cuptor.
  • Dimensiunea standard este de 2 USD QT (1.9 l) Deși este posibil să doriți să cumpărați un QT de 3 US (2.8 l) sau dimensiuni mai mari dacă pregătiți cantități mari de sosuri, supe sau alte alimente lichide.
  • Imagine intitulată Cumpărați Pasul 3
    3. Obțineți un stoc pentru abur și alimente fierbinți. Asigurați-vă că stocul dvs. este robust și are mânere suficiente pentru a fi capabili să-l ridice cu degetele protejate de borduri sau cu mănuși de cuptor. Cumpărați un QT 8 US (7.6 l) Pentru utilizarea tipică a gospodăriei, deși dacă intenționați să pregătiți o mulțime de paste, tocuri sau supe, un QT de 12 US (11 l) la 18 US QT (17 l) Stockpot poate fi mai bun.
  • Optați pe partea mare (12 USD QT (11 L) la 18 US QT (17 L)) Dacă intenționați să faceți feluri de mâncare cu bucăți mari de carne, cum ar fi tocană de pui întregi sau carne de vită și varză cornătoare.
  • Puteți cumpăra o colandere - utilizată pentru întinderea apei - ca o inserție dacă stocul dvs. existent nu are unul. Acest lucru vă va ajuta să vă separați cu ușurință pastele gătite sau legumele aburite din apa clocotită pe care au fost gătite.
  • Imagine intitulată Cumpărați Pasul 4
    4. Achiziționați un QT de 3 US (2.8 l) Sauté Pan pentru o varietate de mese. Utilizați o tavă de sauté pentru mâncăruri de orez, legume de amestecare și carne de curățare. Găsiți o tavă de sauté cu o bază groasă pentru a vă asigura mâncarea în mod egal, precum și un capac strâns pentru a menține căldura și umedul alimentar.
  • Sauté Pan este cea mai versatilă a setului dvs. de vase, deoarece poate fi folosit pentru a pregăti mai multe tipuri de mese.
  • Utilizați tigaia dvs. de sauté pentru a vă tăia o tăietură de carne de vită sau de pui brun pentru aromă suplimentară. Sau utilizați-l pentru caserole, chili sau curry.
  • Imagine intitulată Cumpărați Pasul 5
    5. Cumpărați un set complet de vase dacă nu aveți niciunul dintre piesele de mai sus. Sau, în cazul în care vasele dvs. existente sunt în dezmembrare, cumpărați un set complet de vase, mai degrabă decât cumpărarea de bucăți A la carte. Veți obține un preț mai bun de cumpărare a unui set decât piesele în mod individual. Piesele dintr-un set de vase vor arăta, de asemenea, uniforme și vor fi acoperite de aceeași garanție.
  • Faceți stocul inventarului existent înainte de a decide pe un set de vase pentru a evita cumpărarea de mâncare inutilă. Faceți o listă a vaselor și a tigăi pe care le aveți deja. Să fie cât mai detaliat posibil. Rețineți dimensiunile și materialul vasului sau tigaiei din listă, precum și starea lor.
  • Deși nu se gândește adesea la moda convențională, luați în considerare utilizarea acestui exercițiu pentru a revizui starea celeilalte bucătărie, cum ar fi ustensilele, instrumentele de măsurare, blender, prăjitorul, cuptorul cu microunde sau procesorul de alimente. Dacă oricare dintre aceste elemente sunt în dificultate grave sau care are nevoie de un upgrade, scrieți și acest lucru.
  • Imagine intitulată Cumpărați Pasul 6
    6. Cumpărați articole suplimentare în funcție de bugetul dvs. și spațiul de stocare. Cele mai multe seturi de gătit vor avea piesele menționate mai sus. Pentru a extinde gama de feluri de mâncare, veți putea să vă pregătiți, să completați aceste vase și tigăi cu alte articole de vase, mulți consideră indispensabilă. Acestea includ:
  • Cuptoarele olandeze: aceste vase pot fi folosite pe un cuptor sau într-un cuptor și sunt adesea folosite pentru a pregăti supe, tocuri sau alimente brăzdate.
  • Foi de copt sau tigăi: Folosiți-le pentru alimente pe care le veți găti în loturi cum ar fi cookie-urile și biscuiții.
  • Pantaloni de copt de sticlă: coaceți macaroane și brânză, feluri de mâncare, carne marinată și caserole în aceste tigăi de pirex robusi.
  • PIE TANSI: Achiziționați dimensiunea standard (9 în (23 cm)) Pânză de sticlă pentru a pregăti intermediari și plăcinte.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea materialului vaselor și tigăi
    1. Imagine intitulată Cumpărați Pasul 7
    1. Selectați gătit de aluminiu dacă aveți nevoie de oale versatile și tigăi. Bucătăria de aluminiu efectuează căldură extraordinar de bine și poate fi tratată cu oxid de aluminiu pentru a împiedica lipirea alimentelor. Alegeți acest material popular dacă doriți ca niște tigăi ușoare, care se răcesc rapid și pot fi folosite pe ambele uimitoare, cât și în cuptorul în sine.
    • Aluminiu va fi, de asemenea, spălat în mașina de spălat vase, cât și în chiuvetă.
  • Imagine intitulată Cumpărați vasele Pasul 8
    2. Alegeți vasele din oțel inoxidabil Dacă doriți să vă bucurați de o bucată de gătit de lungă durată. Vasele de vase din oțel inoxidabil sunt mai ieftine decât vasele fabricate din alte materiale și este foarte durabil. De asemenea, funcționează bine peste căldură ridicată, dar adesea gătește neuniform și se răcește încet. Alegeți oțel inoxidabil dacă doriți un vase de lungă durată care își va păstra lucrul de ani de zile în ciuda utilizării repetate.
  • Vasele din oțel inoxidabil este, de asemenea, extrem de rezistent la zgârieturi și de urzeală.
  • Imagine intitulată Cumpărați Pasul 9
    3. Stabiliți-vă pe vase de cupru și tigăi pentru pregătirea produselor alimentare profesionale. Cookware-ul de cupru este folosit cel mai adesea de bucătari, deoarece conduce căldură bine, permițându-vă mai mult control asupra modului în care bucătarul dvs. de mâncare. Cu toate acestea, este cel mai scump tip de vase și necesită lustruire regulată. Folosirea vaselor de cupru cu alimente acide pot duce, de asemenea, la un amuzant după gust sau decolorare.
  • Cumpărați vase de cupru și tigăi acoperite în smalț pentru a evita orice gust sau decolorare atunci când gătiți alimente acide.
  • Imagine intitulată Cumpărați Pasul 10
    4. Alegeți gătit de fontă pentru a găti alimentele uniform peste căldură mare. Puteți utiliza gătit de fontă în ambele sobe, cât și pe Stovetop. Când se află pe Stovetop, se poate ocupa de căldură mai mare decât vasele de aluminiu. De asemenea, este relativ ieftin comparativ cu aluminiu și cotitură de cupru. Cu toate acestea, ea rugina cu ușurință, este dificil de curățat și este foarte greu.
  • Căutați dulciuri de fontă cu aluminiu sau placare de cupru. Placarea este un strat de metal de-a lungul laturilor și baza potului. Prin stratificarea părților laterale și a bazei cu aluminiu sau cupru, o oală de fontă acoperită obține conductivitatea căldurii a acelor metale.
  • Deoarece vasele de fontă din fontă este vulnerabilă la rugină, spălarea mâinilor este necesară pentru vase și tigăi din acest material. Evitați să o luați dacă preferați să vă puneți dulciurile într-o mașină de spălat vase.
  • Partea 3 din 3:
    Cumpărați dulciurile
    1. Imagine intitulată Cumpărați Pasul 11
    1. Faceți un buget pentru achiziția dvs. de vase. Determinați cât de mult vă puteți permite înainte de a vă imagina ceea ce aveți nevoie. Aruncați o privire la bugetul dvs. lunar și economiile pentru a determina cât de mult sunteți dispus să cheltuiți pe noul gătit. Scrieți acest număr în jos pe o foaie de hârtie.
    • Marele lucru despre bucătărie este că nu trebuie să-l cumperi imediat. Puteți aloca niște bani din fiecare salariu pentru a cumpăra câteva piese la un moment dat până când aveți ceea ce aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Cumpărați Pasul 12
    2. Comparație magazin pentru ghivece și tigăi de care aveți nevoie. Identificați modelul fiecărei piese de care aveți nevoie, scrieți prețul Unul cu amănuntul listați-l, apoi găsiți același model pe site-urile de la 2 la 3 alți comercianți cu amănuntul. Scrieți și acest preț. Repetați până când ați identificat cel puțin 2 prețuri pentru fiecare piesă de care aveți nevoie. Apoi, determinați care combinație de piese pe care le puteți permite în funcție de cât de mult ați bugetat.
  • Site-urile web ale comercianților cu amănuntul din cărămidă și mortar sunt locuri bune pentru a începe.
  • Căutați oferte online și în circulare. De asemenea, luați în considerare achiziționarea de bucătărie în noiembrie în timpul Black Friday sau în mai când comercianții cu amănuntul oferă adesea reduceri profunde în anticiparea sezonului de nuntă de vară.
  • Vizitați culoarul de bucătărie al unui magazin bine stabilit. Agenții comerciali vă pot sfătui despre ce tipuri de bucătărie se potrivesc nevoilor dvs., precum și despre oferte bune.
  • Imagine intitulată Cumpărați Pasul 13
    3. Citiți amprenta fină despre îngrijire și întreținere. Vasele și tigăi din diferite materiale necesită diferite tipuri de îngrijire. De exemplu, bucătăria de cupru poate fi ruinată prin curățare repetată într-o mașină de spălat vase, mai degrabă decât prin spălarea mâinilor. Examinați detaliile despre îngrijirea fiecărei achiziții posibile înainte de ao cumpăra și asigurați-vă că sunteți pregătiți să mențineți fiecare piesă în mod corespunzător.Unele lucruri de ținut minte:
  • Evitați utilizarea blestemului sau a curățătorilor abrazivi pe vase și tigăi din oțel inoxidabil.
  • Lăsați vasele de fontă din fontă fără emailitate înainte de clătire sau spălare.
  • Ștergele de mână smalțate de vase de fontă și tigăi pentru a-și menține luciul intact.
  • Imagine intitulată Cumpărați Pasul 14
    4. Protejați-vă investiția prin achiziționarea unei garanții. Cumpărați o garanție limitată de viață de la producător sau de la comerciantul cu amănuntul la punctul de cumpărare. Această garanție va acoperi defectele de fabricație, permițându-vă să înlocuiți vasele care este cioplit, crăpat sau altfel deteriorat. Fiți atenți că sunteți bucătăria dvs. totuși, deoarece garanția dvs. nu va acoperi daunele pe care le provoacă prin accident sau neglijență.
  • Garanțiile cu amănuntul acoperă de obicei produsele pentru o anumită fereastră după cumpărare. Cu toate acestea, puteți cumpăra o garanție limitată de viață pentru cele mai multe bucătărie care vă permite să returnați ghivece deteriorate și tigăi direct la producătorul trecut de fereastra de vânzare cu amănuntul.
  • Aceste tipuri de garanții necesită de obicei o dovadă de cumpărare, deci păstrați chitanța și copia garanției într-un loc sigur.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar