Cum să mănânci bucătăria japoneză autentică

Fiecare cultură are propriile lor tradiții și stiluri atunci când vine vorba de a mânca propriile tipuri de bucătărie. Când ați stabilit să mâncați bucătăria japoneză autentică, este important să învățați metodele de stil de mese care sunt specifice culturii japoneze. Acest lucru nu este doar pentru a vă permite să vă bucurați pe deplin de bucătărie, ci și să evitați membrii infracțirii culturii japoneze. Pentru a mânca în mod corespunzător bucătăria japoneză autentică, trebuie să învățați manierele de masă japoneze și să învețe cum să ardă și să se ocupe anumite tipuri de alimente japoneze. Continuați să citiți acest articol pentru a afla totul despre cum puteți mânca și bucurați-vă de bucătăria japoneză autentică

Pași

Metoda 1 din 2:
Mâncăruri de masă japoneză
1. Transferați alimentele din mâncăruri comune la propriul fel de mâncare individuală. În plus față de tradiția japoneză, această manieră de masă va reduce bacteriile care se pot răspândi atunci când mai mulți oameni mănâncă din același castron sau placă.
  • Utilizați linguri de servire, servind betisoare sau capătul opus al propriilor bețișoare pentru a muta alimentele din mâncăruri comune pe propria dvs. placă.
  • Imagine intitulată mănâncă bucătăria japoneză autentică Pasul 2
    2. Mâncați toate mâncarea cu bețișoare. Uneori vă puteți permite să utilizați o lingură atunci când mâncați anumite tipuri de supe sau mese. Dacă este cazul, lingura va fi servită cu masa.
  • Plasați bețișoarele pe masă în fața dvs. cu sfaturile îndreptate spre stânga dacă aveți nevoie să le dezactivați în timpul sau după masă.
  • Imagine intitulată mănâncă bucătăria japoneză autentică Pasul 3
    3. Țineți orez sau boluri de supă într-o mână pe măsură ce mâncați.
  • Utilizați bețișoare cu mâna liberă pentru a mânca orez de la castronul de orez sau utilizați mâna liberă pentru a ține un vas de supă pe măsură ce beți direct din castron.
  • Imagine intitulată mănâncă bucătăria japoneză autentică Pasul 4
    4. Separați bucăți mari de alimente cu bețișoare. Acest lucru se poate face prin exercitarea presiunii asupra bețișoarelor pentru a rupe alimentele în afară.
  • Luați mușcături mici din bucăți mari de alimente pe care nu le puteți separa.
  • Imagine intitulată mănâncă bucătăria japoneză autentică Pasul 5
    5. Mâncați toate sushi cu o singură mușcătură. Sushi este adesea preparat și decorat într-o manieră care este destinată să fie consumată într-o singură mușcătură.
  • Imagine intitulată mănâncă bucătăria japoneză autentică Pasul 6
    6. Terminați toate alimentele care au fost servite la plăcuța dvs. individuală. Cultura japoneză consideră că manierele de masă bune să mănânce fiecare element de pe farfurie, inclusiv toate boabele de orez.
  • 7. Serviți băuturi altora la masă, când alcoolul este consumat. Când este servit alcoolul, toată lumea de la masă trebuie să se servească reciproc în loc să-și revină băuturile.
  • Observați cantitatea de alcool din ochelarii de băut pe toată masa și reumpleți băuturile după cum este necesar.
  • Metoda 2 din 2:
    Metode de aromare japoneză
    1. Imagine intitulată mănâncă bucătăria japoneză autentică Pasul 8
    1. Utilizați o cantitate minimă de sos de soia pe toate alimentele. O cantitate excesivă de sos de soia poate supraviețui gustul bucătăriei japoneze. De asemenea, poate fi considerată maniere de masă proaste dacă pierdeți sos de soia folosind mai mult decât ajungeți la mâncare.
    • Se toarnă sosul de soia într-un vas mic de servire prevăzut cu masa ta. Îndepărtați bucăți mici de alimente sau cantități mici de orez în sosul pentru aromă.
  • Imagine intitulată mănâncă bucătăria japoneză autentică Pasul 9
    2. Utilizați cantități mici de Wasabi pentru a vă aroma mâncarea. Wasabi poate învinge în mare măsură aroma celor mai multe feluri de mâncare, dacă este utilizată în exces. Poate ofensa, de asemenea, bucătari sushi dacă Wasabi este adăugată în mod liber la o bucată de sushi după ce a fost deja pregătită.
  • Solicitați ca sushiul dvs. să fie făcut fără Wasabi dacă nu vă place gustul său. Acest lucru va împiedica bucătarul de sushi să fie ofensat dacă nu mâncați sushi.
  • sfaturi

    Avertizări

    Nu lăsați niciodată bețișoarele care se încadrează în castronul sau pe placa de mâncare în timpul sau după masă. Acest obicei este rezervat pentru înmormântări japoneze și alte tradiții funerare și poate ofensa tovarășii dvs. de luat masa japonezi.
  • Nu îndreptați bețișoarele dvs. la nimeni așezat la masă, când în mână sau odihnă pe masă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar