Cum să mănânci un măr

Merele sunt dulci, crocante și ambalate cu fibre și vitamine, făcându-le una dintre cele mai populare gustări de fructe din lume. Există literalmente sute de varietăți de mere comestibile și multe moduri diferite de a le mânca. Aflați cum să alegeți cele mai bune mere, să le păstrați și să luați niște idei distractive pentru a le mânca crud pentru a fi gătite citind acest lucru.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea merelor
  1. Imaginea intitulată mănâncă un pas de mere 1
1. Aflați despre diferitele varietăți de mere. Un măr este doar un măr, corect? Nu când ai un Fuji, o delicioasă de aur, un baldwin și o Roma pentru a alege între. Există literalmente sute de varietăți de mere de mâncare, cultivate pentru proprietăți diferite de aromă și textură. În timp ce unele sunt mai disponibile decât altele, în funcție de locul în care locuiți, învățați unele elemente de bază vă vor ajuta să obțineți tipul potrivit de măr pentru gusturile dvs.
  • Dacă vă place mere dulci, Fuji, jazz, delicios de aur, iar McIntosh sunt toate alegerile cremoase și dulci.
  • Dacă vă place merele crocante, doamnă roz, miere Crisp, iar gala vă va da dintele pe care îl căutați.
  • Dacă doriți să coaceți cu merele dvs. sau cum ar fi mere de tart, Granny Smiths, Braeburns și Jona Golds sunt toate alegerile solide.
  • Imaginea intitulată mănâncă un pas de mere 2
    2. Căutați mere coapte. La magazin, sau dacă sunteți cu adevărat norocoși în livadă, verificați pentru a vă asigura că merele sunt ferme la atingere și parfumate. Un măr coapte ar trebui să se simtă ferm și ar trebui să miroasă ca un măr la tulpină și la capătul floarelor. Unele mere, cum ar fi Macintosh sau Jonathan, se vor simți ușor mai moale la atingere, deoarece carnea este oarecum de masă. Asta e perfect. Dacă miroase coapte, sunt bune să mănânce.
  • Căutați vânătăi, decolorare și semne de infestare vierme în mere. Merele cu pete moi maro sau găuri întunecate care arată îngrozitoare în carne ar trebui evitate. Puține puncte întunecate superficiale pe pielea mărului sunt bine de mâncare, totuși.
  • În general, căutați semne de supra-coapte, nu sub-coapte. Toate merele pe care le obțineți la magazin ar trebui să fie suficient de coapte pentru a mânca imediat. Încercați doar să vă asigurați că nu primiți mere în vârstă.
  • Imaginea intitulată mănâncă un pas de mere 3
    3. Stocați-vă merele în mod corespunzător. Merele sunt recoltate la vârful lor de maturitate, deci sunt perfecte de mâncare imediat. Le puteți păstra pe tejghea pentru o zi sau două.
  • Dacă nu doriți să vă mâncați merele imediat, păstrați-le în frigider într-o pungă de hârtie. Bun fie.
  • Spunând că un mere rău strică buchetul este mai mult decât o frază ordonată. Merele produc etilene pe măsură ce se coacă, ceea ce promovează coacerea în alte fructe din jurul lor. Nu depozitați niciodată merele în saci de plastic închis, sau se vor coace și vor strica foarte repede. Du-te cu hârtie.
  • Dacă doriți să stocați un măr felii sau un măr cu jumătate de mînă, faceți acest lucru în frigider. Acestea se vor usca și maro foarte repede, dar un mic spritz de suc de lămâie pe carnea mărului va ajuta să-l păstreze mai mult timp.
  • Partea 2 din 3:
    Mâncarea mere Raw
    1. Clătiți pielea mărului. Spălați-vă mere sub apă curentă și curățați exteriorul pielii cu un prosop curat pentru ao curăța de la excesul de polen și praf din magazin. Apoi săpat în sau să începeți să-l tăiați.
    • Unele mere disponibile în comerț sunt acoperite într-un strat subțire de ceară de grad alimentar, dacă arborele din care provine din acesta a fost pulverizat. În timp ce oamenii au opinii variabile despre problemele legate de siguranța alimentelor asociate consumului acestuia, este consumat în mod obișnuit și aprobat din punct de vedere tehnic pentru consum.
    • Dacă vă îngrijorați de pesticidele din ceara din jurul pielii de mere, scoateți pielea mărului. Utilizați un cuțit de paring Scoateți pielea de mere cu grijă, lăsând cât mai mult din carnea albă.
    • Pielea mărului este cea mai mare din fibră și un compus numit acid ursolic, care a fost legat de pierderea în greutate, sănătatea respiratorie și reglarea zahărului din sânge.
  • Imaginea intitulată mănâncă un pas de mere 3
    2. Mănâncă împreună. De departe cea mai comună modalitate de a mânca mere este prin mușcarea dreptului și mâncând pielea și carnea mărului de mere, rotirea mărului în jurul valorii de cât de mult veți mușca ceea ce doriți. Dacă există o tulpină în mere, răsuciți-l și aruncați-l. Este obișnuit să mănânci chiar până la miezul greu, plastic al mărului, cu ambreiajul său mic de semințe, apoi aruncați-l.
  • Contrar credinței populare, "miez" de mere sunt perfect comestibile. Conform unor estimări, mâncând în jurul și salvarea deșeurilor de bază în jur de 30% din carnea comestibilă a fiecărui măr. Încercați să mâncați întregul lucru, începând de la capătul de jos al fructelor.
  • Semințele Apple conțin o cantitate minusculă de cianură, dar la niveluri care sunt atât de mici, nu există nici o amenințare de a vă afecta sănătatea. Este perfect pentru a le mânca.
  • 3. Luați în considerare tăierea mărului în felii. Dacă doriți să tăiați mărul în felii pentru snacking sau scufundare, utilizați un cuțit mic de paring pentru a scoate miezul și a tăiat fiecare jumătate în felii de dimensiuni ale mușcăturii.
  • Tăiați mărul în jumătate, de la tulpină la coadă pentru a împărți miezul în două jumătăți. Apoi, puteți tăia fiecare jumătate a mărului în felii.
  • Este de obicei o idee bună să scoateți miezul seminar al mărului cu un mic cuțit de paring.
  • Alternativ, tăiați mărul peste "burtă," între tulpină și coadă, tăind prin miez în loc de jos.
  • 4. Mănâncă felii de mere cu toppinguri sau dips. Feliile brute de mere fac vehicule excelente pentru scufundarea și toping, perfectă pentru o gustare după-amiază, un mic dejun rapid sau un tratament distractiv pentru un copil.
  • Îndepărtați miere, caramel sau unt de arahide pentru o gustare distractivă și rapidă. Chiar și cei mai buni, adesea iubesc merele înmuiate în unt de arahide. Efectuarea merelor de caramel poate fi un proiect de gătit distractiv cu copii (sau adulți).
  • Mănâncă felii de Cheddar Sharp sau brânză elvețiană cu felii de mere pentru o combinație sărată și dulce sau combină mere cu semințe de floarea-soarelui, arahide, migdale sau o combinație de alte semințe și piulițe pentru proteine ​​adăugate.
  • Imaginea intitulată mănâncă un pas de mere 8
    5. Luați în considerare răcirea mărului în frigider pentru câteva ore. O va face o gustare foarte plăcută și răcoritoare. Ele pot fi, de asemenea, servite cu înghețată cu caramel turnat pe partea de sus!
  • Partea 3 din 3:
    Gătit cu mere
    1. Imaginea intitulată mănâncă un pas de mere 9
    1
    Gătiți merele în jos în Applesauce. Dacă ați cumpărat prea multe mere și sunteți îngrijorați că vor merge rău înainte de a le putea mânca RAW, făcând propriul dvs. Appleauce este una dintre cele mai bune modalități de a obține o viață mai lungă din ele. Nu ar fi mai ușor să faci mercleauce gustul tău. Puteți păstra pielea pe mere pentru a adăuga conținut de fibre, dacă vă place sau eliminați-l dacă preferați o aplicație mai lină.
    • Începeți prin spălare și tăierea merelor brute în bucăți de dimensiuni de mușcătură. Într-un vas mediu pe căldură medie, adăugați merele și o cantitate mică de apă pentru a menține merele de la arsuri. Lăsați mercleauce să gătească în jos, amestecând în mod regulat, până când ajunge la consistența dorită. Se amestecă merele în mod regulat, adăugând zahăr brun și scorțișoară pentru a se potrivi gustului.
    • Puteți mânca mere proaspătă caldă sau lăsați-o să se răcească la temperatura camerei, apoi să o refrigereze pentru o versiune rece. Stocați Appleeauce în frigider dacă doriți să îl salvați.
  • Imaginea intitulată mănâncă un pas de mere 10
    2. Utilizați mere în coacere. Piesele de mere sunt una dintre cele mai iconice și perfecte plăcinte pentru un motiv: Merele fac pentru umplerea plăcilor mari. Merele fac, de asemenea, adăugiri perfecte la o mulțime de proiecte de copt diferite, adăugând dulceață, umiditate și textura într-o varietate de feluri de mâncare. Verificați următoarele idei de coacere pentru modalități creative de a găti cu mere:
  • Plăcintă cu mere
  • Măr copt
  • Prăjitură cu mere
  • Vegan Tort Apple
  • Muffins de mere
  • Imaginea intitulată mănâncă un pas de mere 11
    3
    Merele de suc. Uitați-vă la lista de ingrediente a oricărui suc comercial. Numărul unu ingredient pe majoritatea? suc de mere. Asta pentru că sucul de mere este dulce, delicios și ușor de amestecat cu alte sucuri mai acru pentru a crea combinații excelente. Dacă aveți un juicer, tăierea merelor brute în felii și judicarea acestora poate fi o modalitate excelentă de a întinde alte sucuri sau de a bea drept pentru un tratament ambalat cu vitamina.
  • Apple Cider sau este o altă băutură excelentă pe care o puteți face acasă, deși este oarecum tehnic diferită de juicing. Pentru a face cidru, piure de mere felii într-o consistență similară cu AppleSauce, apoi se întinde pulpa prin brânză de brânză. Depozitați sucul rezultat în frigider.
  • Cidru de căldură și suc pe aragaz, adăugând scorțișoară, rom, coajă portocalie, cuișoare și alte adăugiri picante pentru o vacanță mare și caldă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Miezul de fapt nu este otrăvitor și este de fapt destul de bun - totuși, evitați să consumați semințele în miez, deoarece acestea pot avea un gust neplăcut. Semințele sunt, de asemenea, un pericol pentru cei mai tineri.
  • Puteți facilita ca copiii să mănânce mere prin plasarea suporturilor de porumb pe partea de sus și de jos a mărului.
  • Merele înmuiate în miere sunt o mare tratare de toamnă pentru copii. Încercați să o acoperiți cu ciocolată topită și piercing un stick kebab prin el. Este o mare alternativă la merele de bomboane pe care le cumpărați la supermarket.
  • Pentru a preveni cartofii de la înmuguriri, adăugați un mere feliat la sac.
  • Avertizări

    Dacă sucul de mere se usucă pe piele, va desena insecte care sunt atrase de dulceața lipicioasă. Ștergeți imediat pentru a evita această problemă.
  • Aveți grijă când utilizați cuțite ascuțite.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar