Cum să mănânci o pepene verde

Pepene verde este dulce, subtilă, scăzută în calorii și conține proprietăți de combatere a cancerului și de creștere a energiei. Este o gustare delicioasă și o modalitate excelentă de a începe ziua pentru micul dejun. Obțineți o prezentare generală a elementelor de bază pepene verde, inclusiv consumul de prime și felii, precum și câteva idei mai creative despre pregătirea pepene verde.

Pași

Partea 1 din 3:
Consumul de bază de bază pepene verde
  1. Imaginea intitulată mănâncă un pas cupenei 1
1. Alegeți unul coapte. Alegerea unui pepene verde coapte nu trebuie să fie un mister total. Există două modalități de bază pentru a alege un pepene galben care este maturat la perfecțiune, care implică folosirea ochilor și a mâinilor:
  • Simțiți pepene galben. Ridicați-l și simțiți greutatea. Pepeniul bun ar trebui să se simtă ușor mai greu decât arată. Asta înseamnă că sunt suculenți și dulci. Dacă atingeți un pepene galben, articulele ar trebui să se întoarcă înapoi. Dacă pepene galben se simte gol sau moale, acesta este un semn rău. Suprafața ar trebui să se simtă destul de fermă. Bumpiness este un semn al udării neregulate.
  • Uită-te la pepene galben. Pepeni coapte ar trebui să aibă a "loc de teren," care este de obicei gălbuie sau maroniu pe de o parte, care poate fi ușor mai plat. Aceasta înseamnă că pepene galben a fost lăsat să se coacă pentru o vreme pe teren înainte de a fi ales. Evitați orice pepeni cu o suprafață verde foarte strălucitoare, care este un semn de sub-coapte.
  • Imaginea intitulată mănâncă un pas cupenei 2
    2. Clătiți afară. Chiar dacă nu mâncați coaja de pepene verde, este încă o idee bună să o dați o clătire. Cuțitul pe care îl utilizați pentru a tăia-o va trece prin exterior, care poate avea încă pesticide reziduale și alte lucruri de la murdăria de pe ea. Chiar daca tu a devenit singur, Este încă o idee bună să-i dați o clătire înainte să o tăiați.
  • Imagine intitulată Mănâncă un pas cupenei 3
    3. Taie pepene galben în pene sau bucăți. Nu există nici o modalitate greșită de a mânca pepene verde. Cea mai clasică modalitate este de ao felicita în bucăți de mână și să o mănânci chiar în jos pe coajă, dar tăierea pepenei în bucăți și mâncarea cu fripturi sau o furculiță este, de asemenea, perfect delicioasă.
  • Plasați pepeniul curat și uscat pe o suprafață de tăiere plană. Puteți stabiliza pepene galben cu mâna pe celălalt capăt al pepenei sau prin plasarea pepenei pe un prosop.
  • Utilizați un cuțit al bucătarului ascuțit pentru a tăia pepene verde și pentru a vă păstra degetele de cuțit în timp ce lucrați.
  • Check out următoarea secțiune pentru diferite moduri de a vă tăia pe pepene verde.
  • Imaginea intitulată mănâncă un pas cupenei 4
    4. Ai grijă de semințe. Majoritatea pepenelor au o mulțime de semințe negre și albe pe tot parcursul cărnii. O parte din distracție sau provocarea de a mânca pepene verde negociază aceste semințe și a scăpa de ele. Scoateți-i într-o ceașcă mică dacă sunteți înăuntru, sau luați pepene galben și aveți un concurs de scuipat în curte. E greu de făcut elegant.
  • Imaginea intitulată mănâncă o etapă de pepeni 5
    5. Răciți pepene verde. Pepene verde este mare, dar pepene răcită în timpul verii? In afara acestei lumi. Dacă ați ales un pepeneluri coapte, depozitarea acestuia în frigider va ajuta să o păstrați proaspătă, cât și să adăugați o răceală răcoritoare pe pepene galben. Este întotdeauna o idee bună.
  • Este greu să mănânci o pepene întreagă. Dacă grupul dvs. nu poate termina una, tăiați-o în bucăți și păstrați-le într-un castron în frigider sau acoperiți pepene galben cu folie de plastic și puneți-o tăiată în frigider. Va fi chiar mai bine când este rece.
  • Imaginea intitulată mănâncă o pepene verde Pasul 6
    6. Încercați să adăugați o cantitate mică de sare. În timp ce s-ar părea ciudat, unii oameni le place să adauge o stropire foarte mică de sare la pepene verde. Gândul este că sarea creează un contrast dulce-sărat care face ca pepenelul să aibă gust puțin mai dulce. Pepene verde este destul de subtil, totuși. Dacă doriți să încercați să vă salut, este important să utilizați o porțiune foarte mică de sare. Nu copleșiți fructele.
  • Încercați să puneți puțin un fel de mâncare de sare și să vă scufundați pepene galben, mai degrabă decât să o dați pe fructe. Mult mai ușor de controlat porțiunile.
  • Imaginea intitulată Mananca un pas cupenei 7
    7. Adăugați suc de lime și pulbere de chili. O modalitate excelentă de a trăi pe pepene slabă sau subțire este chili pulbere. Un mic spritz de suc de var și o lovitură de praf de chili? Boom. Melonul tău înapoi în afaceri. Într-un vas mic, amestecați următoarele ingrediente și praf pe pepene galben cu o acoperire ușoară:
  • 1 lingură de sare grosieră
  • 1 linguriță de chile de la sol
  • Zest și suc de 1 var
  • Partea 2 din 3:
    Felicarea pepene verde
    1. Imaginea intitulată mănâncă o pepene verde pas 8
    1. Tăiat în felii mari. Îndepărtați un capăt al pepenei folosind un cuțit ascuțit al bucătarului, apoi tăiați secțiunile groase de 1 inch de pe pepene, peste mijloc. Tăiați-le în jumătate pentru a face două felii în formă de jumătate de lună sau tăiați din nou în triunghiuri. Țineți-vă de coaja și bucurați-vă.
    • De asemenea, puteți tăia mijlocul căilor de lungă durată, apoi tăiați secțiunile extra-lungi de pepene verde pentru a vă scufunda. Ar putea fi dezordonați, deci este mai bine să le mâncați afară.
    • Unii oameni îi place, de asemenea, să înceapă în centru, tăind pepene galben în jumătate pentru a ajunge la cele mai puține părți ale pepenei. Acest lucru poate fi eficient, mai ales dacă aveți o pepene verde cu adevărat mare. Nu există nici un drum greșit.
    • Ce faci cu pepeniul din piesa de sfârșit? Scoateți-l cu o lingură.
  • Imaginea intitulată mănâncă o etapă de pepene 9
    2. Tăiați pepene verde în bucăți. O altă modalitate excelentă și ușoară de a servi pepene verde este să o tăiați în bucăți de mâncare și să le păstrați într-un castron. Tăiați felii mari ca normal, apoi utilizați un cuțit de paring mai mic pentru a îndepărta coaja alb albastră de pe pepene galben. Tăiat în bucăți care se potrivesc gustului tău.
  • Tăiat în cuburi, triunghiuri sau alte forme. Utilizați cuțite de unt cu copiii dvs. pentru a le lăsa să taie pepene verde în forme de animale sau litere. Sau utilizați tăietori cookie pentru distracție reală.
  • Unii oameni le place să se desprindă de cruzime înainte de a se ciocni o pepene verde. Acest lucru se poate face cu un cuțit al bucătarului ascuțit și cu o anumită grijă, stabilizând pepene galben pe o latură plată sau se poate face cu o peleer de legume.
  • Imaginea intitulată mănâncă o etapă de pepene 10
    3. Încercați să tăiați pene. Un mod inovator de tăiere pepene verde implică tăierea acestuia, așa cum ați putea fi o ceapă sau o cartofi. Aceasta este o modalitate excelentă de a servi pepene verde ca fing-hrană la o afacere ușor de fancier, pentru că va provoca mai puține mizerie.
  • Utilizați un pepene galben mic sau tăiați o secțiune de capăt a pepenei, nu mai mare decât aproximativ o dimensiune de jumătate de baschet. Așezați pepene galben în jos pe placa de tăiere.
  • Face tăieturi încrucișate în pepene galben, distanțate de aproximativ 1 inch. Tăiați direct pe pepene galben la intervale de 1 inci care se îndreaptă spre direcție, apoi efectuați tăieturi perpendiculare în celelalte direcții.
  • Servi ca. Oaspeții să tragă secțiunile de lungă durată pentru a mânca și pentru a oferi un castron pentru rinds.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând rețete pepene verde
    1. Imaginea intitulată mănâncă un pas cupenei 11
    1
    Face o băutură de pepene verde amestecată. Pepene verde face baza subtilă perfectă pentru o băutură amestecată. De ce să utilizați apă când puteți utiliza pepene verde? Încercați următoarele băuturi pepene verde:
    • Pentru cea mai simplă și cea mai delicioasă băutură de pepene galben, încercați să amestecați 2-3 cesti de pepene galben și de-însămânțat cu 1-2 cești de cantalupă. Amestecați bine într-un blender, apoi adăugați sucul de jumătate de var și zahăr la gust, dacă este necesar. Utilizați miere pentru o alternativă naturală.
    • Se amestecă pepene verde amestecat cu castravete, gin și frunze de menta pentru o răsucire pe un cocktail de vară.
    • Doriți să trăiți unii limonadă? Amestecați niște bucăți de pepene verde și amestecați cu lemonadă egală de piese pentru o delicioasă de vară. Garniți cu căpșuni sau frunze de menta.
    • Utilizați pepene verde pentru a îndulca fără smooturi verzi. Amestecați două cești de kale, o jumătate de ceașcă de patrunjel și jumătate de avocado, apoi adăugați trei cești în valoare de pepene verde cubat și unele suc de ananas să îndulci.
  • Imaginea intitulată mănâncă un pas de pepene 12
    2
    Faceți o supă de pepene rece. Gazpacho realizat cu pepene verde ca o componentă principală poate fi o tratare delicioasă și răcoritoare de vară. Folosind puține adăugări pentru a accentua dulceața și aculența pepene verde poate fi elegantă și delicioasă.
  • Într-un amestecător, amestecați 6-9 cești de pepene galben cubed și însămânțate, o ceașcă de dulciuri dulci sau alte vinuri dulci, o linguriță de ghimbir proaspăt tocat, suc de o jumătate de lămâie, o linguriță de zahăr și o mentă proaspătă tocată gust.
  • Răciți amestecul timp de cel puțin o jumătate de oră, apoi serviți înmormântat cu menta tocată și brânză de feta zdrobită.
  • Imaginea intitulată mănâncă un pas cupenei 13
    3. Faceți salata de pepene verde. Pepene verde poate face pentru o caracteristică rece, crocantă pentru o salată de vară, adăugând dulceață și aromă subtilă. Iată câteva idei pentru salate simple care implică doar câteva ingrediente:
  • Se amestecă cuburi subțiri de pepene galbenă cu felii de castravete, ceapă brută (opțional), roșii, menta tăiată sau busuioc, o linguriță sau două de oțet de cidru de mere, sare și piper la gust.
  • Felii de strat de pepene verde, răcite și tăiate sfeclă prăjită, bucăți de brânză albastră și frunze de busuioc.
  • Se amestecă câteva cești de arugula cu pepene verde tocată, nuci, brânză feta, frunze de menta și rochie cu suc de lămâie, șopârlă tocată, ulei de măsline și sare și piper la gust.
  • Imaginea intitulată mănâncă o etapă de pepene 14
    4. Face frigarii balsamic pepene verde. Un aperitiv de vară clasic sau un gustare combină dulci și savuros împreună pe o farfurie. În plus, îl puteți mânca, de asemenea, ca un skewer, care este întotdeauna distractiv. Tăiați cuburile de pepene verde în bucăți mari, de dimensiuni mari, apoi deasupra cu o frunză plină de busuioc, o bucată de brânză de feta și o înghițire de oțet balsamic și piper proaspăt crăpat. Înjunghie cu un baston de lemn și servi ca un popsicle dulce-preferat.
  • sfaturi

    Tăiați pepene verde în toate tipurile de forme
  • Fii creativ.
  • Cheia pentru o masă bună este aromă.
  • Face sos de fructe.
  • Avertizări

    Fii foarte atent. Copiii zece și sub ar trebui să fie supravegheați de un adult în timp ce tăiați.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un cuțit
    • O furculiță
    • O lingură (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar