Cum să fii un nebun

Fiind o dumnezeire este atât o onoare, cât și o responsabilitate. Implică un angajament pe tot parcursul vieții față de un copil și este un rol special în viața copilului. Acest lucru necesită acordarea timpului, iubirii și sfaturilor spirituale atât copilului, cât și familiei lor. Când se face bine, poate fi incredibil de recompensarea pentru toți cei implicați.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea rolului
  1. Imaginea intitulată a fi un pas dumnezeire 1
1. Aflați ce așteptări au părinții. Rolul unui dumnezeiesc poate varia în funcție de familie. Pentru unii oameni, ar putea implica participarea la botezul și confirmarea unui copil, în timp ce alți oameni s-ar putea aștepta la îndrumare spirituală continuă. Asigurați-vă că sunteți clar cu privire la exact ceea ce sunteți de acord cu faptul că evitați confuzia mai târziu pe drum.
  • Unii oameni chiar aleg nașii seculari pentru a ajuta la dezvoltarea morală a copilului lor. Dacă este cazul, asigurați-vă că înțelegeți valorile morale ale părinților și aflați ce alte așteptări au.
  • În mod tradițional, nașii erau responsabili pentru a ridica copilul ar trebui să se întâmple ceva cu părinții. Aceasta este adesea o așteptare și o parte importantă a acestui rol. Familia este probabil încredințată copilului lor ar trebui să se întâmple ceva cu ei. Este important să se clarifice dacă acest lucru este așteptat înainte de timp și să fiți pregătiți pentru această responsabilitate. Din cauza acestui aspect al rolului, nu este ceva de acceptat ușor. Aveți timp să vă gândiți dacă sunteți gata și dispuși să ridicați un copil.
  • Imaginea intitulată Fii un pas 2
    2. Aflați despre denumirea părinților copilului. Nu toate bisericile creștine sunt aceleași sau chiar se așteaptă la fel de la un dumnezeiesc. Aflați ce așteaptă denominația (sau non-denominația lor) și asigurați-vă că vă simțiți confortabil cu credințele lor.
  • Rețineți că anumite denominațiuni solicită să fiți membru pentru a fi un omenesc. De exemplu, catolicii se așteaptă ca un dumnezeiesc să fie un catolic practicant. Luteranii au, de asemenea, această așteptare. Biserica Angliei, pe de altă parte, permite nașii altor denominațiuni. Asigurați-vă că îndepliniți cerințele Bisericii.
  • Imaginea intitulată a fi un pas 3 naibii 3
    3. Programați-vă timpul în consecință. Fiind un nebun poate fi un angajament de timp semnificativ. Pentru a vă pregăti, anulați o perioadă de timp în programul dvs. pentru a vă dedica noului dvs. rol și notă de orice date importante, cum ar fi ziua de naștere și botezul copilului. Planificarea viitorului vă va asigura că aveți suficient timp să vă petreceți pe Dumnezeul dvs.
  • Dacă nu sunteți sigur cât timp să renunțați la o parte, încercați să începeți cu două ore pe săptămână. Acest lucru vă va permite suficient timp să vă conectați cu Dumnezeul dvs., precum și să pregătiți cadouri sau cărți și încurajări spirituale. Veți găsi probabil că câteva săptămâni necesită mai puțin timp și câteva săptămâni necesită mai mult timp, dar acesta este un bun punct de plecare.
  • Imaginea intitulată a fi un pas cu ..
    4. Construiți-vă relația cu familia. Fiind un nebun nu este doar un angajament față de un copil, ci și pentru întreaga familie. Este o onoare să li se acorde acest rol și necesită o legătură pozitivă și cu părinții. Acesta este motivul pentru care nașii sunt adesea un prieten relativ sau apropiat al familiei. Asigurați-vă că prioritizați și respectați această relație specială.
  • Ați putea încerca să aruncați un duș pentru copii sau să găzduiți o cină specială pentru familie. Încercați să le ajutați când copilul vine sau oferă să urmărească copilul în timp ce părinții au o odihnă mult mai necesară. Tot ceea ce arată că vă pasă și doriți să fiți implicați în viața lor va fi mult apreciat.
  • Partea 2 din 3:
    Oferind îndrumare spirituală
    1. Imaginea intitulată Fii un pas al naibii 5
    1. Participă la botezul lor. Un nenorocit este, de asemenea, un sponsor baptism în multe denumiri. Acest lucru implică adesea în picioare cu familia în timpul botezului și răspunzând la întrebări pentru a vă consolida angajamentul ca fiind naștător. Botezul copilului este adesea punctul de plecare pentru a fi un dumnezeiesc și jucați un rol proeminent în această ceremonie.
    • În Biserica Angliei, la ceremonia de botez, Vicar va pune întrebări precum: "Vrei să te rogi pentru ei, să-i tragi prin exemplul tău în comunitatea credinței și să te plimbi cu ei în calea lui Hristos?"Și" Îți pasă de ei și îi vei ajuta să-și ia locul în viața și închinarea bisericii lui Hristos?"Răspunsul dvs. la aceste întrebări ar fi:" ... cu ajutorul lui Dumnezeu pe care îl vom face."
    • Dincolo de botez, nașii se așteaptă să fie prezenți la alte etape religioase, cum ar fi o primă comuniune sau o confirmare. Fiind acolo pentru a sărbători etapele lui Godchild este o parte importantă de a vă arăta sprijinul.
  • Imaginea intitulată Fii un pas 6
    2
    Îngrijiți-vă credința. Orientarea spirituală este un aspect important de a fi un omenesc. Pentru a îndeplini efectiv acest rol, trebuie să fiți siguri de propriile convingeri spirituale. Asigurați-vă că petreceți timp cu Dumnezeu, citiți Biblia, participând la biserică și vă dezvoltați credințele. Când vă aflați într-un loc bun, veți putea să vă ajutați în mod eficient și pe Dumnezeul tău.
  • Dacă vă luptați cu credințele voastre, ați putea încerca să vă alăturați unui grup mic sau să găsiți un mentor. Acest lucru vă poate ajuta să lucrați prin unele dintre îndoielile dvs. și să învățați de la alții.
  • O devoțiune zilnică este, de asemenea, un instrument util în cultivarea credinței voastre. Alegeți unul care vă va ajuta să vă apropiați de Dumnezeu și să vă încurajați.
  • Imaginea intitulată Fii un pas al naibii 7
    3. Împărtășește-ți credințele. Luați timp să discutați cu Dumnezeul vostru despre Dumnezeu începând de la o vârstă fragedă. Poți începe să-ți spui Dumnezeului tău că Dumnezeu îi iubește și, pe măsură ce cresc, poți vorbi despre călătoria voastră cu Dumnezeu.
  • Dacă aveți nevoie de ajutor să vă comunicați credința, puteți folosi o carte religioasă pentru copii și puteți petrece timpul cu ei. Puteți afla, de asemenea, ceea ce învață în școala de duminică sau la educația religioasă și au o conversație cu ei despre asta. De exemplu, ați putea spune: "Am auzit că învățați despre faptul că Isus a murit pentru păcat și crescând din morți. Ce părere ai despre această? Aveti vreo intrebare?"
  • Imaginea intitulată Fi un pas al naibii 8
    4. Rugați-vă pentru Dumnezeul vostru. Rugându-se în mod constant pentru Godchild, poate unul dintre cele mai importante lucruri pe care o poate face un nebun. Încercați să faceți timp în fiecare zi pentru a cere lui Dumnezeu să vă supravegheze pe Dumnezeul vostru. Lăsați-i pe Dumnezeul tău să știe că te rogi pentru ei. Acest lucru le arată că te gândești la ei și îți pasă.
  • Imaginea intitulată este o pasitate dumnezeiească 9
    5. Da încurajarea spirituală. Fie că este vorba doar de un memento că Dumnezeu îi iubește pe ei sau un verset biblic care înseamnă mult pentru tine, oferind încurajarea spirituală personală va ajuta pe Dumnezeul tău să crească. Puteți fi creativ și împărtășiți o imagine inspirată cu ei sau împărtășiți ceva nou pe care l-ați învățat despre Dumnezeu.
  • Când Dumnezeul tău este un pic mai în vârstă, ai putea să-i trimiți un e-mail spunând ceva cum ar fi: "Dragă Nancy, am vrut doar să vă spun că m-am gândit și mă rog despre tine. Astăzi citiam Biblia, am fost încurajat în special de 2 Samuel 22:20: "Domnul] ma adus într-un loc larg - mi-a salvat pentru că a încântat în mine."Vroiam doar să vă reamintesc că Dumnezeu te iubește și se bucură de tine și este întotdeauna cu tine, și așa sunt eu. Dragostea, Godmother "
  • Imaginea intitulată este un pas zeian 10
    6. Citiți Biblia cu Dumnezeul tău. Împărtășește câteva dintre poveștile dvs. biblice preferate și lăsați-i pe Dumnezeul tău să știe care părți ale Cuvântului lui Dumnezeu sunt deosebit de semnificative pentru tine. La început, puteți folosi o Biblie pentru copiii mici și apoi progresați treptat spre Biblia completă. Asigurați-vă că vorbiți cu ei despre ceea ce citiți și pentru a răspunde la orice întrebări pe care ar putea avea.
  • De exemplu, cu un copil mic, dacă ați citit o poveste despre David și Goliat, ați putea spune ceva de genul: "Vedeți cum Dumnezeu la ținut pe David în siguranță? Chiar dacă a existat ceva înfricoșător, Dumnezeu a urmărit David și la ajutat. Dumnezeu te iubește și este și cu tine."
  • Imaginea intitulată Fii un pas dumnezeire 11
    7. Ia timp pentru a vorbi despre marile întrebări ale vieții. Dacă v-ați consolidat relația cu Dumnezeul tău, începând de la o vârstă fragedă, pe măsură ce cresc, vor fi capabili să vină la tine cu întrebări și gânduri despre viață. Este important să fii persoana pe care o pot veni întotdeauna cu îndoieli și întrebări. Puteți impune un mare impact oferind sfaturi înțelepte și împărtășiți idei dintr-o perspectivă spirituală.
  • În cele din urmă, Dumnezeul tău va încerca să-și găsească locul în lume. Dacă vin la dvs. cu întrebări despre scopul sau semnificația lor în viață, puteți oferi o înțelegere valoroasă, cum ar fi "John, am văzut că creșteți de la o vârstă fragedă și ați fost întotdeauna incredibil de creativi. De ce nu ne rugăm împreună și cereți lui Dumnezeu să vă arate cum puteți folosi creativitatea voastră frumoasă pentru al glorifica."
  • Imaginea intitulată este un pas zeivie 12
    8. Să fie implicat în biserica lor. Chiar dacă participați la o altă biserică, încercați să vizitați biserica Dumnezeului dvs. cu ocazia. Asigurați-vă că sunteți familiarizați cu învățăturile și ministerele lor. Participarea la biserica cu Dumnezeul vostru este o activitate spirituală pozitivă pe care o puteți împărtăși. Veți fi, de asemenea, mai bine pregătiți să le ajutați dacă au întrebări sau aveți nevoie de sprijinul dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Conectarea cu Dumnezeul tău
    1. Imaginea intitulată Fi un pas 13
    1. Petrecem timp împreună. Pe lângă conectarea spirituală, încercați să vă conectați în alte aspecte ale vieții Dumnezeului dvs. Poate că le puteți scoate la cină o dată pe lună sau încercați o activitate specială împreună ca pictura. Familiarizați-vă cu hobby-urile lor și găsiți o modalitate distractivă de a vă implica. Nu există nici un înlocuitor pentru dezvoltarea unei relații solide cu Dumnezeul tău. Acesta este un aspect fundamental al unui angajament pe tot parcursul vieții față de ei.
    • Poate că Dumnezeul tău este implicat în sport sau muzică sau alte extracurrobari. Încercați să participați la mai multe dintre aceste evenimente pe care le puteți. Va însemna lumea pentru Dumnezeul tău să aibă sprijinul tău. Ați putea chiar să ajutați părinții prin conducerea Godchild la un eveniment.
    • Încercați să rămâneți la viteză cu ceea ce învățați în școală. De exemplu, dacă învață despre sistemul solar, le-ați putea întreba: "Care este planeta dvs. preferată?"Ar putea fi chiar interesați să audă că atunci când ați aflat despre sistemul solar, Pluto era o planetă!
  • Imaginea intitulată este o etapă natală 14
    2. Faceți tradiții distractive. Veniți cu anumite activități pe care le veți face în fiecare an. Poate pentru Crăciun veți face cookie-uri împreună sau pentru Paști ați putea să vopsească ouăle. Acest lucru vă va oferi un timp special pentru a aștepta cu nerăbdare să vă asigurați că vă conectați în mod constant.
  • Adresați-vă Dumnezeului dvs. pentru idei despre tradițiile pe care le-ar plăcea să le aibă. Tradițiile nu trebuie să fie tradiționale! Poate căumnezeul tău iubește mașinile și vrea să meargă să urmărească o cursă în fiecare an pentru ziua lui de naștere. Aceste tradiții pot fi unice pentru voi doi și onorați personalitatea distinctă a lui Godchild.
  • Imaginea intitulată Fii un pas al ..
    3. Trimiteți carduri și cadouri. Nu numai că acest lucru arată că dumnezeia dvs. de care vă pasă, dar este o modalitate excelentă de a vă conecta cu ei. Puteți da cadouri religioase, cum ar fi o bijuterie specială biblică sau religioasă. De asemenea, puteți da cadouri generale, de exemplu un animal umplute la ziua lor de naștere. Asigurați-vă că trimiteți și carduri de vacanță și ziua de naștere. O notă scrisă de mână în orice ocazie poate merge mult. Este întotdeauna plăcut să auzi că cineva se gândește la tine și îi pasă de tine.
  • Imaginea intitulată Fii un pas zeivian 16
    4. Invitați familia lor. Deoarece angajamentul dvs. este și pentru părinți, încercați să găzduiți o cină la domiciliu și să invitați întreaga familie să se alăture. Solidizarea relației dvs. cu întreaga familie este o modalitate excelentă de a fi implicat în viața lui Dumnezeul vostru.
  • Ai putea avea o noapte de joc casual unde toată lumea aduce jocul lor preferat. Nu trebuie să fie fantezie. Uneori pizza și jocurile sunt mai semnificative decât o petrecere elegantă de cină.
  • Imaginea intitulată Fii un pas al naibii 17
    5. Rămâneți implicat chiar și atunci când este separat. Dacă locuiți departe, sau dacă unul dintre voi se mișcă, puteți rămâne în legătură. Încercați chat-ul video sau vorbind la telefon. De asemenea, puteți utiliza mesajele de e-mail sau chiar mesaje text. Profitați la maximum de tehnologia disponibilă pentru a continua această legătură specială indiferent de locul în care vă duce viața.
  • Imaginea intitulată Fi un pas 18
    6. Fi un bun exemplu. Copiii au nevoie de modele de rol pozitiv. Când Dumnezeul tău vede așa cum te conduci, vor dori să-l emuleze. Asigurați-vă că comportamentul dvs. este în concordanță cu credința dvs., astfel încât să poată învăța de la nu numai cuvintele voastre, ci acțiunile voastre.
  • Ați putea voluntari undeva împreună, cum ar fi lucrul la o bucătărie de supă sau de a construi case pentru cei mai puțin norocoși. Când vă arătați Godchild că îngrijirea altora este importantă, acest lucru îi va ajuta să învețe empatia. A face o activitate împreună vă va ajuta și conexiunea și lăsați-i să vadă căile pe care le aveți grijă de oameni.
  • Imaginea intitulată Fi un pas 19
    7
    Fii un bun ascultator. Să fie la dispoziția copilului în timpul oricăror perioade dificile, cum ar fi o boală de familie, divorț, pierderea unui loc de muncă sau alte evenimente nefericite. Lăsați-i pe Dumnezeul tău să știe că ei pot întotdeauna să-ți schimbe în tine când se simt greu sau dacă au nevoie de un umăr să plângă. Suportul dvs. va fi necesar cu disperare în aceste vremuri și puteți oferi îndrumări și încurajări pentru a le ajuta să ajungă prin el.
  • Imaginea intitulată Fii un pas zeivion 20
    8. Pasul în calitate de îngrijitor. În cazul unei tragedii teribile, dacă ați fost de acord să fiți tutorele legal, fiți pregătiți să intrați pentru părinți. Dă-ți ora și spațiul tău să se întristeze în timp ce îi lasă să știe că ești întotdeauna acolo pentru ei. Ajutați-i la cele mai bune abilități și nu subestimați cât de importantă este dragostea și sprijinul dvs. Nu veți înlocui niciodată părinții, dar veți juca un rol vital în a le ajuta prin acest timp tragic.
  • Nu trebuie să-i ajuți singuri. Uneori, un copil va avea nevoie de consiliere sau de sprijin extern pentru a face față tragediei. Nu vă fie frică să cereți ajutor dacă aveți nevoie de ea.
  • Recunoașteți că toată lumea se ocupă de durere diferit. Dumnezeul tău se va comporta probabil într-o manieră diferită de tine. Acest lucru este de așteptat și este important să fii răbdător și să le permită să se vindece.
  • sfaturi

    Dacă sunteți implicat în viața copilului la o vârstă fragedă, puteți juca un rol vital în a le ajuta să crească într-un adult matur. Începeți să construiți această legătură mai devreme.

    Avertizări

    Nu fiți un dumnezeiesc mai mult de un copil. Dacă vă răspândiți subțire, nu veți putea da de ce au nevoie.
  • Fiind un dumnezeiesc este o investiție semnificativă în viața copilului. Dacă nu aveți timp și energie pentru a le oferi, este mai bine să scadă politicos.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar