Cum să devii creștin penticostal




Penticostalismul este o formă de creștinism evanghelic care crede în Biblie ca inspirat de Dumnezeu.Obiectivul principal al unui creștin penticostal este de a avea încredere în Isus Hristos ca singurul Salvator și calea spre cer, deci să fie "născut din nou", Căutați botezul Duhului Sfânt și urmați-l pe Dumnezeu.


Pași

  1. Imaginea intitulată deveni un pas creștin penticostal 1
1. Citiți Biblia și rugați-vă întrebându-l pe Dumnezeu să vă ghideze de Biblie. Deși nu este obligatorie, ar putea fi o idee bună să vă rugați cu o penticostală, deoarece sperăm că poate să vă ajute. Cereți lui Dumnezeu să iertați pentru toate păcatele voastre și să studiați cuvântul Lui (posibil, să păstrați un jurnal / notebook despre studiile dvs.). Pentecostalii cred că rugăciunea este calea unei persoane de a vorbi cu Dumnezeu și asta "împărțirea în mod corect" Cuvântul adevărului (Biblia) - și astfel, măsurând în mod corect semnificațiile sale, este autoritatea dvs. finală pentru a răspunde la toate întrebările doctrinare. Intuiția, plumburile, chemările trebuie să se alinieze cu Scripturile Bibliei.
  • Spuneți rugăciunea în Efeseni 1: 16-23 pentru înțelepciune și revelație pentru tine.Imaginea intitulată deveni un pas creștin penticostal 1bullet1
  • Imaginea intitulată deveni un pas creștin penticostal 2
    2. Invata despre creştinism, în special credințele bisericii penticostale, care de fapt au nenumărate grupuri diferite la nivel mondial.
  • Imaginea intitulată deveni un pas creștin penticostal 3
    3. Comparați credințele doctrinare cu Biblia sau fiți pregătiți să aflați mai multe și să o considerați cu o minte deschisă.Pentecostalii au o mare parte din credințele lor de bază din Cartea Faptelor care prezintă Biserica timpurie, așa cum a început de la zeros un Ierusalim.Primele două capitole ale actelor sunt deosebit de pertinente ca care spun despre înființarea Bisericii în ziua Cincizecimii.
  • Imaginea intitulată deveni un pas creștin penticostal 4
    4. Găsiți-vă biserica locală penticostală (Adunarea lui Dumnezeu, Biserica Penticostală a lui Dumnezeu, centrele de renaștere a Penticostalului,.) Privind în agenda telefonică. Sunați biserica pentru orele de serviciu.
  • Imaginea intitulată deveni un pas creștin penticostal 5
    5. Faceți cunoștință cu pastorul.
  • Imaginea intitulată deveni un pas creștin penticostal 6
    6. Participă la un serviciu și participă la serviciu.Serviciile penticostale sunt ocazii participative.
  • Imaginea intitulată deveni un pas creștin penticostal 7
    7. Trăiți o viață ghidată de Biblie.
  • Imaginea intitulată deveni un pas creștin penticostal 8
    8. Urmați învățăturile lui Isus. Duhul Sfânt a fost promis de Isus: a spus el, "Trebuie să plec. Dacă nu plec, Duhul Sfânt nu va veni." El a spus, "Voi trimite Duhul Sfânt că se poate mângâia și te va călăuzi și va fi cu voi pentru totdeauna."
  • Metoda 1 din 1:
    Adevărata doctrină creștină!
    1. Imaginea intitulată deveni un pas creștin penticostal 9
    1. Observați că este destul de fundamentală doctrină creștină a apostolului Pavel!. "Fi umplut cu spiritul"(Efeseni 5:18)
    • Și biserica timpurie sa rugat pentru alții să primească Duhul Sfânt în Faptele Apostolilor 8:15.
  • Imaginea intitulată deveni un pas creștin penticostal 10
    2. Vedeți ce a învățat Isus, "Veți primi puterea când Duhul Sfânt a venit peste voi - și veți fi martorii mei atât în ​​Ierusalim, cât și în toată Iudeea și Samaria, și chiar la cea mai îndepărtată parte a pământului"(Fapte 1: 8)
  • sfaturi

    Fiți pregătiți pentru un serviciu bisericesc plin de muzică, bucurie și predicare hardcore.
  • Aduceți o Biblie.
  • Implicați-vă în funcțiile bisericești pentru a cunoaște mai bine oamenii.
  • Nu este ciudat sau ciudat să urmați Biblia - binecuvântarea penticostală și fructele Spirit Sfant și darurile Duhului Sfânt sunt clar exprimate și intense în Biblie, dar au fost explicate fără prea multe detalii.(Acts 2 explică "Ziua Cincizecimii" clar.)
  • Versetul specific din Scriptura, unde sunt date cele 9 fructe ale Duhului Sfânt al lui Dumnezeu este acest verset:
    "Dar fructul Duhului este "dragoste, bucurie, pace, longsuffering, bunătate, bunătate, credincidență, blândețe, auto-control". (Galateni 5:22)
  • "Bucurați-vă întotdeauna - Rugați-vă fără încetarea - în tot ceea ce dați mulțumiri - căci aceasta este voia lui Dumnezeu pentru voi în Hristos Isus." (1 Tesaloniceni 5:17) Aceasta este comuniunea și comunicarea cu Dumnezeu. "Tu ești Dumnezeul Sfânt care locuiește la laudele lui Israel / poporul Său." (Psalmul 22: 3)
  • Avertizări

    Pentecostalii cred că există o parte rău lumii (ex. iad, diavol) .
  • Ocazional penticostalii, ca și alții, poate fi judecată față de ceilalți, dar nu lăsați să ajungă la tine. Să ierți, să aveți milă și să exprimați dragostea față de ei. Nimeni nu este perfect. În același timp, nu vă fie frică să vă dați punctul de vedere. În primele două capitole din Cartea lui James se spune că o biserică nu ar trebui să nu arate parțialitate bazată pe aspectul exterior. Biblia învață, de asemenea, că toți au păcătuit și toți au căzut de slava lui Dumnezeu și că nimeni nu este mai bun decât tine. Dacă sunteți într-o biserică care pune unii oameni în valoare mai mare decât alții, atunci este greșit.
  • Penticostalii sunt puternici în inflamarea Duhului Sfânt, vindecarea fizică, revelațiile și darurile vocale.
  • Mai multe biserici penticostale (nu toate) sunt serioase în găsirea de noi convertiți, chiar și în interiorul creștinismului și conducerea lor "să primească Duhul Sfânt."Aceste biserici cred că semnul exterior al renașterii și mântuirea pentru fiecare credincios este vorbind în limbi, altfel cunoscut sub numele de Duhul Sfânt.
  • În ziua Cincizecimii, botezul Duhului Sfânt a fost, de asemenea, menționat ca fiind umplut (Faptele Apostolilor 2: 3) Spiritul a izbucnit (Faptele 2:17) și primind Duhul Sfânt (Fapte 2:33).
  • În unele biserici se așteaptă ca femeile să fie modeste, în conformitate cu Cuvântul Domnului (Biblia) și să poarte fuste sau rochii, fără bijuterii (fără împodare exterioară), nici un machiaj (frumusețe naturală de la Dumnezeu) și femeile nu sunt să-și taie părul (vezi Corinteni 11: 1-15), iar oamenii ar trebui să poarte tunsori tăiate curat și haine frumos amenajate. Practic foarte conservator.Nu toate bisericile penticostale urmează aceste linii de ghidare.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Biblie
    • Un notebook (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar