Cum să devii un vicar

Un Vicar este reprezentantul unui paroh al unei anumite biserici și este acuzat de a conduce toate îndatoririle bisericești pentru parohia sa. Dacă doriți să deveniți Vicar, va trebui să treceți printr-o evaluare extinsă pentru a determina dacă sunteți potrivit potrivit pentru apelarea. Aceasta va fi urmată de o perioadă lungă de formare. A deveni un vicar poate fi un proces foarte plăcut, dar este, de asemenea, extrem de solicitant. Dacă doriți să deveniți un Vicar, să vă angajați să apelați mai devreme. Petrece timpul de a fi investit în biserica dvs. actuală, studiind Biblia și dedicarea timpului la rugăciune și meditație. Astfel de lucruri vă vor pune în afară de grup și vă vor duce la vicarul dvs. local care vă duce în serios ca un candidat.

Pași

Partea 1 din 3:
Comiterea la chemarea dvs. devreme
  1. Imaginea intitulată deveni un pas 1
1. Aflați despre cerințele unui Vicar. A deveni un Vicar nu este o decizie pe care ar trebui să o faceți ușor. Calea de a deveni un vicar este lungă, iar slujba însăși este extrem de exigentă. Cei care decid să devină Vicars au o credință puternică și să vadă locul de muncă ca mai mult de o chemare decât o cale profesională. Petreceți ceva timp învățând despre cerințele carierei de a decide dacă este potrivit pentru dvs.
  • Vicars sunt coloana vertebrală a oricărei parohii. Ca Vicar, sunteți responsabil pentru multe sarcini ceremoniale, cum ar fi căsătorii, înmormântări, închinări comunale și botezuri. Dacă aveți o parohie mare, acest lucru poate fi un loc de muncă foarte solicitant.
  • Treaba ta nu este doar ceremonială. Ca un vicar, trebuie să vă ajutați parohia să navigheze pe căile lor spirituale. Trebuie să oferiți o orientare unu-la-unu membrilor bisericii dvs., îi sfătuim să trăiești cum să trăiești viața lui Hristos și să-i ducă la lucrarea lui Dumnezeu. Oamenii se bazează pe tine să-i asigure trecerea în cer, așa că slujba ta este destul de gravă.
  • În timp ce slujba poate fi incredibil de impozitare, poate fi, de asemenea, plină de satisfacții. Dacă aveți o credință religioasă puternică și simțiți o chemare personală de la Dumnezeu, devenind un Vicar poate fi cariera potrivita pentru tine.
  • Imaginea intitulată devine un pas 2
    2. Luați în considerare dacă beneficiile și salariul funcționează pentru dvs. Ar trebui să luați în considerare unele considerații practice. Cât de mult faceți depinde de denominația dvs. și de durata timpului pe care ați lucrat-o. Unele vicarii sunt plătite pe o bursă care variază de la 600 până la 2.000 de dolari pe lună, dar este posibil să fiți oferit de parohia dvs. Beneficii în ceea ce privește lucrurile cum ar fi gama de asigurări de sănătate de către biserică. Alte vicarii sunt plătite un salariu regulat. Cele mai multe vicarii nu devin foarte bogate, așa că asigurați-vă că sunteți pregătiți să obțineți cu mai puțin ca un vicar.
  • Imaginea intitulată deveni un pas 3
    3. Implicați-vă cu biserica locală. Începeți mai devreme dacă doriți să deveniți un vicar. Veți dori să vă implicați foarte mult în biserica voastră, astfel încât veți ști inteles și outs ale ceremoniilor, valorilor și obiceiurilor Bisericii. Veți învăța, de asemenea, Biblia mai semnificativ și veți fi expuși la diferite învățături și interpretări ale Evangheliilor și a altor doctrine religioase.
  • Evident, ar trebui să participați la biserică în mod regulat. Mergeți la orice închinare săptămânală comunală și acordați o atenție deosebită în timpul sesiunii.
  • De asemenea, ar trebui să dezvoltați o relație unu-la-unu cu liderii bisericii voastre. Discutați cu preoții și cu alte vicarii despre dorința voastră de a deveni lider religios. Cereți-le sfaturi și îndrumări.
  • Dacă biserica dvs. are o vestieră, luați în considerare aderarea. Fiind un membru al vesterii active vă poate ajuta să construiți abilitățile necesare pentru a reuși ca un Vicar.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de vicar 4
    4. Studiați Biblia. O cunoaștere aprofundată a Bibliei și a învățăturilor sale este necesară dacă doriți să fiți un vicar. Petreceți timp să citiți Biblia în fiecare zi, să se alăture unui club local de studiu biblic și să ceară preoților și liderilor religioși să recomande texte suplimentare scrise de cercetători biblici renumiți. Doriți să înțelegeți textul Bibliei și aplicarea acesteia în lume.
  • Poate ajuta la luarea unui curs de studii religioase. Dacă sunteți în liceu sau colegiu, vedeți dacă există cursuri de studii religioase oferite de școala dvs. De asemenea, puteți examina înscrierea sau auditarea unei clase de studii religioase la un colegiu comunitar sau colegiu de patru ani în zona dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un pas 5
    5. Petreceți timpul singur în rugăciune sau meditație. Vrei să încurajați o relație unu-la-o singură cu Dumnezeu dacă vrei să devii un vicar. Aceasta înseamnă petrecerea timpului în rugăciune sau meditație. Vrei să vă asigurați că vă simțiți cât mai aproape de Dumnezeu posibil în calea carierei Vicar.
  • Închideți-vă zilnic pentru rugăciune și meditație personală. Aceasta ar trebui să devină o parte necesară a zilei dvs., la fel de importantă ca dușul și periajul dinților.
  • Cum vă rugați și meditați depinde de biserica dvs. și de preferințele personale. Dacă nu sunteți sigur de cum să începeți, discutați cu un lider religios în biserica dvs. locală. Întreabă-l pe el sau ea pentru sfaturi despre cum să se roage și să mediteze când singur.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea abilităților și instruirii necesare
    1. Imaginea intitulată devine un pas cu pas 6
    1. Voluntarul cu organizațiile axate pe ajutorul altora. Pentru a deveni un Vicar, aveți nevoie de abilități excelente de comunicare interpersonală. Veți dori să petreceți timp să lucrați cu comunitatea dvs. Opera de voluntariat care implică ajutarea altora și a îmbunătăți orașul sau orașul local este o modalitate excelentă de a obține abilitățile necesare pentru a deveni un vicar.
    • Puteți întotdeauna să vă oferiți voluntar la biserica voastră și acest lucru poate fi cel mai bun loc pentru a începe dacă doriți să fiți lider religios. Discutați cu preotul dvs. despre oportunitățile de voluntariat la biserica voastră, în special cei care lucrează cu alții. S-ar putea chiar să fiți capabili să călătoriți voluntar pe bază de credință cu biserica dvs., ajutând comunitățile din întreaga lume sau țară.
    • De asemenea, puteți căuta organizații religioase locale, care se încadrează în valorile denominației dvs. și voluntarul aici.
    • În plus față de munca voluntară bazată pe biserică, se străduiește să lucrați cu orice organizație cu accent pe o informare comunitară. Ați putea să vă oferiți voluntar la o casă locală de îngrijire medicală, să lucrați cu o organizație ca puțini frați / surori mari sau programe de informare care oferă alimente familiilor sărace.
  • Imaginea intitulată deveni o pas cu pas 7
    2. Obțineți experiență de vorbire publică. Ca Vicar, vorbind publicul va fi o parte vitală a slujbei tale. Va trebui să dați predici săptămânale și să vorbiți la evenimente precum nunți și înmormântări. Examinați modalități de a câștiga experiență de vorbire publică pe măsură ce vă deplasați de-a lungul căii dvs. pentru a deveni un vicar.
  • Adresați-vă preotului dacă există oportunități de vorbire publică în cadrul bisericii voastre. Preotul tău poate, de exemplu, să vă permită să dați o prelegere sau o scurtă predică în ocazii speciale.
  • Dacă sunteți încă în liceu, vă alăturați clubului de dezbateri. Acest lucru vă va oferi o experiență neprețuită de vorbire publică.
  • De asemenea, puteți participa la nopți deschise Mic dacă sunteți un tip creativ. Dacă, spuneți, scrieți poezii, puteți să vă citiți poezia la diverse evenimente. Acest lucru vă poate ajuta să vă perfecționați abilitățile de vorbire publică.
  • Imaginea intitulată deveni un pas 8
    3. Contactați un Vicar local pentru a discuta despre apelarea dvs. Odată ce sunteți gata să mergeți mai departe cu mai multe studii oficiale, contactați Vicarul local sau episcopul. Ce figură religioasă cereți depinde de biserica dvs., asigurându-vă că revizuiți regulile specifice ale Bisericii privind formarea Vicar. Vorbește cu el sau cu ea despre dorința ta de a deveni un vicar și angajamentul tău față de Biserică. Dacă vicarul dvs. crede că sunteți gata, el sau ea vă va ajuta să începeți pe calea pentru a deveni oficial un vicar.
  • Asigurați-vă că vă pregătiți înainte de a vorbi cu Vicar. Doriți să clarificați că sunteți sincer în intenția voastră și angajamentul dvs. este puternic. Examinați Biblia și petreceți ceva timp gândindu-vă cum să vă articulați convingerile despre Dumnezeu, comunitatea și datoria religioasă.
  • Când vorbiți cu episcopul sau Vicar, menționați orice experiență pe care o aveți. Vorbiți despre munca de voluntariat din trecut cu biserica și relațiile pe care le-ați încurajat în comunitatea dvs. religioasă actuală. Doriți să vă asigurați că episcopul credeți că sunteți gata să începeți pe calea oficială pentru a deveni un Vicar.
  • Imaginea intitulată deveni o pas cu pas 9
    4. Interviu cu un grup consultativ despre obiectivele dvs. Dacă vicarul dvs. local crede că aveți ceea ce este nevoie pentru a deveni un Vicar, veți trece printr-o rundă de interviuri cu un panou consultativ din biserică. De aproximativ trei zile, veți fi intervievați de diferite momente despre planurile dvs. de carieră, credințele și angajamentul față de Biserică.
  • De asemenea, este posibil să aveți o lucrare scrisă pentru a finaliza în timpul acestor interviuri, precum și activități de angajare înainte de comisie.
  • Puteți să vă pregătiți prin studierea Bibliei, examinându-vă credințele și obiectivele și discutarea cu preotul și parohia locală.
  • Imaginea intitulată devine un pas 10
    5. Participa la un colegiu teologic. Odată ce ați fost aprobat de un comitet consultativ, veți participa la un colegiu teologic de patru ani. La un colegiu teologic, veți studia lucrările Bibliei în profunzime, astfel încât să fiți complet echipați pentru a ghida membrii parohiei în călătoriile lor spirituale.
  • Biserica dvs. poate selecta un seminar pentru dvs. sau poate oferi o recomandare. Dacă trebuie să decideți pe un seminar singur, gândiți-vă la ceea ce doriți într-o comunitate. Asigurați-vă că orice seminar pe care îl alegeți este înrădăcinat în denumirea corectă pentru obiectivele dvs. Dacă doriți să deveniți Vicar, doriți o școală care se angajează în Biblie și Scriptură. Veți dori să evitați colegii seculare atunci când obțineți un grad teologic pentru a deveni un vicar.
  • Durata studiilor dvs. variază în funcție de cunoașterea actuală a Bibliei și de orice formare teologică anterioară pe care ați avut-o. În general, instruirea durează de la doi la trei ani. Deoarece slujba ta este să fii un ghid spiritual pentru parohia ta, vei avea nevoie de o viziune incredibil de detaliată și informată a Bibliei, a istoriei sale și a învățăturilor sale. Studiile dvs. vor fi lungi și, uneori, dificile, dar încercați să vă angajați și să vă păstrați credința puternică.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de vicar 11
    6. Să se angajeze într-o perioadă de patru ani ca un curat. După ce vă completați studiile teologice, va trebui să deveniți un curate. Un curat este o poziție inferioară în ierarhia bisericii și veți face niște lucruri ca și înmuiere și dând niște predicții. Acest lucru este un fel de practică / ucenicie pentru a deveni un vicar.
  • În această perioadă, veți fi supravegheați de un preot. În primul an, veți conduce în primul rând funerale și botezuri în timp ce învățați mai multe despre lucrările Bisericii.
  • În timpul celui de-al doilea an, veți începe să luați mai multe îndatoriri. Veți fi promovat în poziția de preoție, permițându-vă să efectuați căsătorii.
  • Până la sfârșitul celor patru ani, ar trebui să fii familiarizat cu o mare varietate de sarcini ale parohiei. În acest moment, puteți începe să aplicați la diferite parohii pentru a deveni un Vicar.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de vicar 12
    7. Aplicați la o parohie pentru a deveni un Vicar. Procesul de aplicare variază în funcție de denominație și biserică. De obicei, aplicați la capul unei sucursale sau diviziuni locale a bisericii dvs., după care veți primi o parohie pe baza abilităților și calificărilor dvs. specifice. Este posibil să nu aveți o mulțime de alegere în locul în care vă este atribuit să serviți, deci fiți pregătiți să vă deplasați dacă este necesar.
  • Partea 3 din 3:
    Continuând cariera ta
    1. Imaginea intitulată devine un pas cu vicar 13
    1. Efectuați toate îndatoririle așteptate. Odată ce i-ați fost atribuit o parohie, puteți începe să vă îndepliniți îndatoririle ca Vicar. Un Vicar nu este un loc de muncă limitat la serviciile de duminică. Datoriile tale vor fi diverse și puteți avea puțin timp de întrerupere câteva săptămâni.
    • Veți fi responsabili pentru o varietate de ceremonii, cum ar fi nunți, înmormântări, botezuri și așa mai departe. Aceasta implică discutarea cu familiile pentru a vă asigura că astfel de ceremonii sunt efectuate cu respectul și respectul pentru dorințele tuturor, așa că asigurați-vă că ascultați cererile parohiei voastre.
    • Aveți, de asemenea, anumite sarcini administrative pe care trebuie să le faceți. Trebuie să urmăriți conturile bancare ale Bisericii, campaniile de strângere de fonduri și să rulați întâlniri ale bisericii.
  • Imaginea intitulată deveni un pas cu vicar 14
    2. Să fie la dispoziția ministerului dvs. în orice moment. Ca un vicar, oamenii se bazează pe tine să-i călăuzească în propria lor călătorie spirituală. Aceasta este o sarcină incredibil de importantă pe care trebuie să o luați în serios. Fiți disponibili pentru parohia dvs. cât de mult puteți oferi sprijin și îndrumare celor care suferă de crize sau îndoieli spirituale.
  • Este posibil să trebuiască să faceți apeluri la domiciliu pentru membrii vârstnicilor sau de casă ai parohiei voastre.
  • Va trebui să fii deschis la discuțiile unu la unu cu membrii parohiei dvs. care au nevoie de îndrumare personală. Ați putea, de asemenea, să ghidați tineri membri ai bisericii care doresc să devină vicii înșiși într-o zi.
  • Imaginea intitulată deveni un pas 15
    3. Obțineți confortabil vorbind în public. Ca un vicar, vorbirea publică va face parte din slujba ta. Vi se va cere să țineți întâlniri de rugăciune de dimineață și alte servicii pentru biserica dvs. Încercați să obțineți confortabil vorbind în fața unui grup de oameni și lucrați la păstrarea vocii clară și audibilă.
  • Va fi mai ușor de a vorbi în mod public. Așa cum veți efectua mai multe servicii pe săptămână, veți găsi că ați câștigat încredere în timp ce trece timpul.
  • Asigurați-vă că lucrați la enunțare. Vă puteți înregistra să vorbească și să o joace înapoi. Ascultați cuvintele pe care le fumble în mod obișnuit și în mod greșit.
  • Imaginea intitulată deveni o pas cu pas 16
    4. Rămâneți implicat în comunitatea locală. Ca Vicar, Outreachul comunitar va fi o parte esențială a slujbei tale. În plus față de lucrul cu propria biserică, veți avea frecvent să lucrați cu spitalele locale, alte biserici și centre comunitare. Asigurați-vă că sunteți dispus să lucrați săptămânii și weekend-uri dacă aveți nevoie în afara bisericii voastre. Rămâneți și deschideți un membru accesibil al comunității dvs. în timpul dvs. ca Vicar.
  • Imaginea intitulată deveni un pas cu vicar 17
    5. Păstrați-vă credința puternică prin rugăciunea zilnică. Locul de muncă al unui Vicar poate fi impozitat. Veți avea de-a face cu oamenii care trec printr-o serie de lupte personale. Păstrați rugăciunea zilnică, precum și meditația, o parte din rutina obișnuită. Acest lucru vă va ajuta să mențineți o relație solidă cu Dumnezeu, păstrându-vă credința puternică pentru sala lungă.
  • sfaturi

    În Biserica Catolică, numai Papa este numit Vicarul lui Hristos.
  • Verificați reglementările privind cerințele pentru a deveni un vicar în biserica dvs. În unele biserici, femeile nu pot deveni Vicars.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar