Cum să vă îmbunătățiți înțelegerea diferitelor religii

Înțelegerea și conectarea cu oamenii de diferite religii pot fi o modalitate distractivă și interesantă de a învăța despre istorie și despre lumea din jurul vostru. Având o înțelegere de bază a ceea ce altcineva cred că vă va ajuta să aveți conversații mai bune și mai îndeplinite cu ei. Niciodată nu știi când ai putea învăța ceva nou!

Pași

Metoda 1 din 2:
Citind despre religii
  1. Imaginea intitulată Îmbunătățește înțelegerea diferitelor religii Pasul 1
1. Căutați online pentru fiecare credință că sunteți interesat să aflați despre. Site-uri web precum BBC, Inițiativa Religii Unite și alte organizații vor avea informații generale de fundal despre o religie, inclusiv povestea fondatoare, convingerile de bază, evenimente recente, sărbători și concentrații geografice.
  • De exemplu, s-ar putea să vă interesați să învățați despre budism, iudaism și islam. O căutare rapidă despre istoria acestor religii va da o mulțime de rezultate.
  • Ar putea fi util să rupeți această cercetare în secțiuni, cum ar fi istoria, figurile proeminente sau credințele de bază. Alternativ, alegeți doar unul dintre site-urile menționate mai sus pentru a face toate citirea pe care o puteți. Acest lucru vă va concentra pe cercetarea.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățește înțelegerea diferitelor religii Pasul 2
    2. Căutați și citiți cu atenție publicațiile religioase sponsorizate de fiecare religie. Multe organizații religioase au publicații online direct de la liderii lor care discută evenimentele actuale din biserică și se referă la principalele lor convingeri de bază. Mulți lideri religioși sunt activi online, în special pe site-urile sociale media, deci verificați conturile sociale media pentru legături către articole semnificative și evenimente sau sărbători viitoare.
  • Site-uri web, cum ar fi catolicul https: // Vaticannews.Va vor avea informații despre evenimentele și învățăturile actuale.
  • Dacă doriți să aflați mai multe despre iudaism, verificați https: // jps.Org /, care are o bibliotecă mare de resurse cu publicații evreiești.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățește înțelegerea diferitelor religii Pasul 3
    3. Citiți cartea sfântă a unei religii care vă interesează. Majoritatea religiilor au un text sau un set de texte care au toate învățăturile și poveștile religiei. În mod normal, aceste cărți sunt destul de lungi și complexe. Dacă sunteți cu adevărat interesați de o religie, citiți cartea lor sfântă (sau unele părți ale acestuia, care vă interesează). Acest lucru vă va oferi o idee bună despre modul în care religia este înființată.
  • Metoda 2 din 2:
    Implicarea
    1. Imaginea intitulată Îmbunătățește înțelegerea diferitelor religii Pasul 4
    1. Participa la un serviciu religios. Dacă există o religie pe care sunteți interesat în mod special de a învăța, găsiți un loc de închinare din apropiere și participați la unul dintre serviciile lor. Aici veți vedea credințele în practică și veți participa la un act de închinare. Este, de asemenea, un loc minunat pentru a face conexiuni și pentru a întâlni oameni noi.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățește înțelegerea diferitelor religii Pasul 5
    2
    Au o conversație cu cineva de o credință diferită. Pentru a vă aprofunda înțelegerea unei religii, stați jos și aveți o conversație cu cineva de o religie diferită. Puneți-le întrebări despre credința lor și cum își practică religia. Răspundeți la orice întrebare pe care ar putea avea-o despre a ta.
  • De exemplu, puteți pune întrebări precum "de câte ori pe săptămână vă închinați?"Sau" Care este sărbătoarea dvs. religioasă preferată și de ce?"Sau" ce înseamnă credința voastră pentru dvs?"
  • Ei vor avea probabil întrebări despre credința voastră și ar trebui să le răspundeți la cele mai bune abilități.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățește înțelegerea diferitelor religii Pasul 6
    3. Întâlni cu un lider religios. Dacă aveți întrebări mai complexe despre fundația sau istoria unei religii sau dacă sunteți confundat de practicile sale, ați stabilit o întâlnire pentru a vă întâlni cu un lider al acestei religii. Ele sunt bine educate și ar trebui să aibă răspunsurile la majoritatea întrebărilor dvs.
  • Acestea vă pot face referire la o lectură suplimentară sau cercetare pentru a vă răspunde la întrebări. Fiți pregătiți să plecați cu un pic de teme.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățește înțelegerea diferitelor religii Pasul 7
    4. Ascultați muzică de la religie. Aspectele culturale ale unei religii sunt foarte importante, iar multe religii au muzică specifică că încorporează în închinare. Ascultarea vă poate oferi o idee despre starea de spirit a religiei atunci când vine vorba de închinare, iar cuvintele (dacă există) pot comunica poveștile de la religie.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățește înțelegerea diferitelor religii Pasul 8
    5. Înscrieți-vă pentru un curs online despre religie. Luarea unui curs online vă va oferi un mijloc mai structurat de învățare despre religie. Multe colegii oferă cursuri online care vor lucra cu programul dvs. și care pot fi completate în timpul liber. De asemenea, puteți găsi opțiuni pe site-uri precum Cursuri.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățește înțelegerea diferitelor religii Pasul 9
    6. Participați la o prelegere comunitară. Unele comunități, în special cele cu o populație diversă, vor sponsoriza prelegeri de către diferiți lideri religioși. Acestea reunesc oameni de credințe diferite pentru a avea o conversație despre religie și societate. Verificați biserica locală și calendarele comunitare pentru a vedea dacă există vreun vir prezent pe care l-ați putea participa.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Începeți întotdeauna cu studierea istoriei religiei.
  • Amintiți-vă că există o bază serioasă pentru religiile care sunt folosite doar ca Punchlines în Occident - sunt mult mai mult pentru Rastafarianism decât buruienile, de exemplu.
  • Discutați cu cercetătorii atât din și în afara religiei pe care o studiați. Este important să aveți mai multe perspective.
  • Știți că nici o religie nu este un monolit. Majoritatea religiilor au multe denominațiuni și secte diferite.
  • Avertizări

    Arătați întotdeauna respect și fiți politicos atunci când discutați despre religie. Acesta este un subiect foarte personal și ar trebui tratat cu grijă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar