Cum să aranjați mâncăruri în dulapuri de bucătărie

Având un an organizat Bucătăria este importantă pentru ao executa eficient. Indiferent dacă gătiți o masă sau doar obțineți micul dejun înainte de a lucra, lucrurile funcționează mai ușor dacă aveți mâncărurile bine organizate în dulapurile dvs. de bucătărie. Clarificați dezordinea inutilă și organizați mâncărurile în funcție de modul în care le folosiți. Dacă utilizați dulapuri deschise sau agățenia pe pereți, luați în considerare gruparea lor după culoare, dimensiune și design pentru un afișaj atractiv.

Pași

Metoda 1 din 4:
Ștergerea aglomerației
  1. Imagine intitulată Aranjați mâncăruri în dulapuri de bucătărie Pasul 1
1. Face un control al inventarului. Separați mâncărurile în grămezi. Puneți mâncărurile de uz zilnic împreună. Grupul de mâncare specială de ocazie separat.Vasele și tigăi ar trebui să meargă într-un alt grup. Separați și cupele.
  • Imagine intitulată Aranjați mâncăruri în dulapuri de bucătărie Pasul 2
    2. Decideți câte feluri de mâncare aveți cu adevărat. Păstrați destule mâncăruri în bucătăria dvs. pentru a vă hrăni familia sau o mică adunare. Ar trebui să aveți suficiente pahare, plăci (mari și mici), boluri, cani și argintărie timp de două zile de mese pentru familia ta. Împachetați cu atenție restul mâncărurilor și păstrați-le în garaj sau în altă zonă a casei dvs. Face un plan pentru a scăpa de restul.
  • Imagine intitulată Aranjați mâncăruri în dulapuri de bucătărie Pasul 3
    3. Aruncați elementele pe care nu le utilizați. Aruncați articolele rupte. Împachetați excesul de bucăți - cum ar fi prea multe cani de cafea sau cupe de plastic, containere fără capace sau capace care nu mai potrivesc containerele și lucruri pe care nu le veți folosi niciodată. Aceasta include lucruri care nu funcționează bine sau nu vă place. Donați toate lucrurile pe care le-ați împachetat.
  • Metoda 2 din 4:
    Organizarea mâncărurilor de zi cu zi
    1. Imagine intitulată Aranjați mâncăruri în dulapuri de bucătărie Pasul 4
    1. Păstrați mâncarea de zi cu zi accesibilă. Puneți mâncărurile de zi cu zi în apropierea mașinii de spălat vase, dacă puteți. Acest lucru va face mai ușor să le puneți departe. De asemenea, puteți să atârnați un drainare decorativă și puternică deasupra chiuvetei și puteți să vă păstrați mâncărurile de acolo.
    • Încercați să puneți un suport de placă peste chiuvetă. Nu vă faceți griji cu privire la blocarea luminii dintr-o fereastră - Lumina va filtra prin rackul deschis.
  • Imagine intitulată Aranjați mâncăruri în dulapuri de bucătărie Pasul 5
    2. Puneți mâncărurile de zi cu zi pe rafturile inferioare. Păstrați mâncărurile zilnice la o distanță ușoară pe rafturile inferioare din dulapurile dvs. Introduceți organizatorii de raft alunecos sau creșterile de cabinet pentru a le accesa și mai ușor. Sau să vă organizați plăcile într-un suport vertical, astfel încât să le puteți lua rapid din cabinet.
  • Imagine intitulată Aranjați mâncăruri în dulapuri de bucătărie Pasul 6
    3. Păstrați mâncărurile de zi cu zi aproape în mână în sertarele de tragere. Organizați sertare adânci cu cârlige sau rafturi de vase pentru a separa felurile de mâncare și a menține sertarele ordonate. Alegeți sau instalați sertarele în apropierea mașinii de spălat vase. Păstrați tacâmurile de zi cu zi și cupele în sertarele sau dulapurile din apropiere.
    Sfat de experți
    Robert Rybarski

    Robert Rybarski

    Organizațional Specialistrobert Rybarski este un specialist organizatoric și co-proprietar al cuceririi aging, o afacere care personalizizează dulapuri, garaje și plantații pentru a asigura casele organizate și stilul de viață. Robert are peste 23 de ani de consultanță și experiență de vânzări în industria organizației. Afacerea sa are sediul în California de Sud.
    Robert Rybarski
    Robert Rybarski
    Specialist organizațional

    Expertul nostru este de acord: Puneți plăcile în sertare, astfel încât să puteți stiva cât de mulți aveți nevoie, fără a fi nevoie să le puneți într-un dulap înalt. De asemenea, puteți pune mâncărurile de zi cu zi pe rafturile de cămară inferioară pentru acces rapid.

  • Imagine intitulată Aranjați mâncăruri în dulapuri de bucătărie Pasul 7
    4. Utilizați rafturi deschise. Păstrați-vă elementele de zi cu zi în rafturi deschise pentru a face lucrurile mai ușor de apucat. Încercați să instalați rafturi de bucătărie grele dacă nu aveți rafturi deschise. De asemenea, ați putea construi o unitate de rafturi gata de asamblare. Stocați articole mai grele pe rafturile inferioare sau rafturile unității pe care le-ați construit.
  • Optați pentru o unitate înaltă, subțire care nu va avea spațiu suplimentar în bucătăria dvs.
  • Imagine intitulată Aranjați mâncăruri în dulapuri de bucătărie Pasul 8
    5. Faceți un spațiu pentru mâncărurile copilului. Stocați cupe, plăci, boluri și tacâmuri într-un cabinet foarte scăzut, sertar, banchet sau un scaun de ferestre care se deschide pentru depozitare. În acest fel, copiii dvs. își pot accesa cu ușurință mâncărurile. Adăugați servetele, placemats și alte elemente pe care copiii dvs. le folosesc frecvent atunci când mănâncă.
  • Imagine intitulată Aranjați mâncăruri în dulapuri de bucătărie Pasul 9
    6. Puneți ghivece și tigăi lângă aragaz. Puneți obiecte grele, cum ar fi amestecurile și cuptoarele olandeze, în dulapuri mici. Nu uitați să utilizați sertarul sub cuptor pentru metal sau sticlă bakeware. Adăugați Sertare de la Toae pentru depozitare suplimentară.
  • Păstrați alte unelte de gătit, cum ar fi spatulele și lingurile din lemn în caddieni în apropierea aragazului.
  • Metoda 3 din 4:
    Stocarea băuturii
    1. Imagine intitulată Aranjați mâncăruri în dulapuri de bucătărie Pasul 10
    1. Utilizați spațiul de perete pentru cani. Puneți rafturi de sârmă pentru a vă agăța cești de ceai și cani. Ați putea instala, de asemenea, o cale ferată (sau mai mult de o șină) și puteți să vă închideți caniurile din cârligele. Încercați să atârnați o bucată de lemn pe perete și ciocanindu-vă în unghii lungi ca cârlige pentru cani.
  • Imagine intitulată Aranjați mâncăruri în dulapuri de bucătărie Pasul 11
    2. Aranja cani în sau sub dulapuri. Păstrați cani de cafea într-un coș sub rafturi dacă nu aveți prea multă cameră în dulapuri. Economisiți spațiu în dulapuri prin punerea într-un raft liber și stivuirea caniului deasupra și vasele dedesubt. De asemenea, puteți instala cârlige în dulapuri sau sub rafturi pentru agățate cani.
  • Imagine intitulată Aranjați mâncăruri în dulapuri de bucătărie Pasul 12
    3. Tratați ochelarii cu grijă. Nu setați ochelari fine pe jantele lor. Păstrați-i în poziție verticală sau atârnă de tulpină folosind un cuier glisant de sticlă. De asemenea, depozitați ochelarii de zi cu zi cu jantele în sus. Puneți-le în apropierea mâncărurilor de zi cu zi.
  • Puneți cuierul glisant pe un raft mai înalt sau în afara modului de a împiedica blocarea ochelarilor.
  • Metoda 4 din 4:
    Aranjarea Chinei
    1. Imagine intitulată Aranjați mâncăruri în dulapuri de bucătărie Pasul 13
    1. Puneți-vă China într-un cabinet înalt sau scăzut. Păstrați-o din calea lucrurilor pe care le utilizați zilnic. De asemenea, depozitați alte obiecte frecvent utilizate, cum ar fi bărci de sos, din cale. Înfășurați mâncăruri pentru a preveni acumularea de praf și grăsime dacă sunt lăsați expuși, ca pe partea de sus a unui dulap.
  • Imagine intitulată Aranjați mâncăruri în dulapuri de bucătărie Pasul 14
    2. Păstrați-vă China bună într-un loc special. Păstrați-l într-un hutch cu uși de sticlă care o va arăta. Puneți piese suplimentare care nu se vor potrivi în afișaj în sertarele sau rafturile din Hutch. De asemenea, puteți utiliza un cabinet de depozitare din față pentru stocarea Chinei.
  • Imagine intitulată Aranjați mâncăruri în dulapuri de bucătărie Pasul 15
    3. Ambalați-vă China pentru depozitare. Puneți-vă China în cazurile de depozitare a vaselor pentru a preveni cipurile și fisurile. Împachetați mânerele pe cești de ceai și servirea și locurile de mâncare de zahăr cu bumbac sau ziar pentru a le proteja în continuare. Adăugați bucăți de simțit între feluri de mâncare pentru a le menține de la lovire împreună. Nu uitați să etichetați cazurile, astfel încât să puteți găsi cu ușurință piesele de care aveți nevoie atunci când distrați.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar