Cum să vă proiectați bucătăria proprie

Proiectarea propriei bucătărie asigură faptul că se potrivește și aspectul bucătăriei se potrivește cu dvs. și bugetului dvs. nu cel al vânzătorului / designerului de showroom. Sfaturi simple pentru a vă ajuta să evitați groapa cade atunci când sunteți pregătiți pentru această nouă bucătărie de vis.

Pași

  1. Imagine intitulată Design propria dvs. bucătărie Pasul 1
1. Luați în considerare limitările privind spațiul și bugetul. Când sunteți pregătiți pentru o bucătărie nouă sau pentru prima dvs. bucătărie, este important să vă uitați la ceea ce doriți să utilizați spațiul de bucătărie ca parte a spațiului dvs. de locuit general.
  • Imagine intitulată Designul propriului dvs. bucătărie Pasul 2
    2. Întrebați-vă ce vreți să faceți în bucătărie. Aveți nevoie de o zonă de relaxare? Va dubla bucătăria ca un birou? Trebuie să fie prietenos cu copilul? Vrei să-ți dai oaspeții în bucătărie? Faceți o mulțime de gătit / coacere? Cât timp veți cheltui în bucătărie?Toate aceste lucruri și mai mult vor trebui luate în considerare la planificarea aspectului bucătăriei.
  • Imagine intitulată Designul propriei dvs. Pasul 3
    3. Așezați-vă ideile. Puteți să vă retrageți designul sau să utilizați un planificator virtual de cameră. IKEA, Armstrong, Merillat, Kraftmaid și multe alte companii au programe online în care puteți juca cu diferite stiluri de bucătărie.
  • Imagine intitulată Design propria dvs. bucătărie Pasul 4
    4. Planificați în jurul elementelor pe care nu le puteți schimba. Asigurați-vă că designul bucătăriei funcționează în jurul ușilor existente, ferestrelor, corpurilor de iluminat, prizelor de utilități / a intrărilor etc.
  • Imagine intitulată Designul propriului dvs. Pasul 5
    5. Luați în considerare iluminarea când vă proiectați bucătăria. Utilizați lumină naturală, lumini de lucru și lumini deasupra capului pentru a crea aspectul și simt că doriți pentru bucătăria dvs.
  • Imagine intitulată Design propria dvs. bucătărie Pasul 6
    6. Decideți despre pereți, podele și plafoane. Puteți proiecta bucătăria dvs. pentru a se potrivi cu acoperirea dvs. existentă, finisajul tavanului și culorile peretelui sau le puteți schimba. Dacă aveți plăci de perete, acestea pot fi încorporate, modificate sau eliminate. Probabil că veți avea nevoie de o formă de stropire înapoi în spatele chiuvetei, dacă nu aveți o chiuvetă insulară.
  • Imagine intitulată Design propria bucătărie Pasul 7
    7. Construi sau instalează bucătăria sau o face pe cineva pentru tine. Mai multe companii renovate sau construiesc bucătării pentru prețuri scăzute. Luați în considerare acest lucru dacă vă aflați într-un buget strâns.
  • sfaturi

    Marcați unde comutatoarele luminoase sunt pentru a evita acoperirea acestora dacă nu sunteți pregătiți sau capabili să modificați electricurile.
  • Verificați unde este alimentarea cu gaz. Dacă intenționați să montați aparatele de gaze și să aveți o podea solidă, acest lucru ar putea fi dificil de mutat.
  • Desenați un plan al zonei de bucătărie și asigurați-vă că marcați unde sunt ușile și ferestrele și cât de mari sunt.
  • Marcați unde sunt robinetul de oprire și orice contoare de consum (acest lucru evită punerea unui aparat sau unitate cu un aparat în fața locului în care veți avea acces la acestea.
  • Marcați orice lucru pe care îl credeți că este important și vă poate afecta aspectul de proiectare.
  • Verificați toate măsurătorile de două ori cel puțin, vă va economisi o mulțime de timp și bani mai târziu
  • Verificați furnizorii locali de bucătărie și puneți întrebările. Ei furnizează adevărat pentru a măsura mobilierul de bucătărie, de exemplu carcasa proiectată și făcută la comandă și furnizată ca unități rigide? (Unii furnizori vor cere să furnizeze mobilier Bespoke și vor fi apoi pre-asamblate unități plate plate).
  • Avertizări

    Nu încercați să modificați nici o conexiune electrică sau conexiuni de gaz decât dacă sunteți calificat să faceți acest lucru. Acestea sunt locuri de muncă pentru profesioniști și, în unele cazuri, ați putea rupe reglementările privind planificarea locală.
  • Feriți-vă de companii Publicitate Reduceri masive Dacă vă înscrieți imediat, deoarece prețul publicat este umflat artificial pentru o perioadă scurtă de timp pentru a satisface standardele de tranzacționare a consumatorilor.
  • Înainte de a modifica, deșeurile de chiuvete se asigură că apa reziduală este conectată la sistemul de deșeuri corect.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar