Cum se proiectează dulapuri de bucătărie

Proiectarea propriilor dulapuri de bucătărie poate adăuga un stil unic, personalizat în casa dvs. În primul rând, gândiți-vă la culorile și materialele pe care doriți să le utilizați. Potriviți aceste modele la stilul general al bucătăriei dvs. Apoi măsurați bucătăria pentru a crea un plan detaliat al podelei spațiului de lucru. Utilizați acest plan de etaj pentru a determina câte dulapuri vă puteți potrivi în bucătărie. Dacă doriți să vedeți cum vor arăta toate opțiunile, utilizați un software de design pentru loc de muncă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea desenelor și culorilor
  1. Imagine intitulată Design Dulapuri de bucătărie Pasul 1
1. A bugetul proiectului Pentru a determina ce vă puteți permite. Lucrările de construcții de bucătărie pot fi foarte scumpe. Materialele și forța de muncă pentru această lucrare pot adăuga rapid. Au un buget în minte pentru întregul proiect. Utilizați acest lucru ca ghid pentru alegerea materialelor și modelelor pentru dulapuri.
  • Există o gamă largă pentru cât de mult poate costa un cabinet de bucătărie. Dacă construiți și instalați-le singur, costurile totale pot fi de 5.000-10.000 de dolari, în funcție de cât de multe dulapuri construiți și ce fel de materiale pe care le utilizați. Cu dulapuri personalizate și instalate profesional, locul de muncă poate ajunge la 20.000 $ sau mai mult.
  • Ia în considerare economisirea înainte de timp pentru a vă pregăti pentru proiect, mai degrabă decât să se bazeze pe carduri de credit sau împrumuturi. Pe termen lung, veți evita cheltuirea mai multor bani de la plata interesului.
  • Imagine intitulată Design Dulapuri de bucătărie Pasul 2
    2. Alegeți un material de construcție pentru dulapuri. Aveți mai multe opțiuni pentru ce material veți folosi pentru dulapurile dvs. Toate au avantaje și costuri diferite asociate cu acestea.
  • Placajul este cel mai frecvent material de cabinet. Este durabil, accesibil și ușor de lucrat cu. Placajul are o culoare foarte simplă, deci va trebui să patați sau să pictați dulapurile.
  • Compozitia compozite este o opțiune mai ieftină. Vă va economisi o mulțime de bani pe materiale, dar nu va dura atâta timp cât alte opțiuni.
  • Lemnul masiv ca stejarul, pinul sau mesteacanul sunt comune si in dulapuri. Lemnul solid tinde să flexeze, totuși, astfel încât contractorii nu o recomandă pentru medii umede. Lemnul masiv este, de asemenea, mai scump decât placajul.
  • Substituenții de lemn cum ar fi laminat vă pot oferi o privire din lemn natural pentru un preț mai ieftin. Ele sunt de obicei foarte durabile. De obicei, nu puteți picta sau pata laminat, astfel încât opțiunile pentru personalizarea sunt limitate.
  • Imagine intitulată Design Dulapuri de bucătărie Pasul 3
    3. Potriviți culoarea dulapului în restul bucătăriei. Indiferent dacă vă veți vopi cu dulapurile, luați în considerare restul bucătăriei când decideți pe o culoare. Gândiți-vă la ce tip de dispoziție și atmosferă pe care doriți în bucătărie. Dacă mergeți la un aspect mai modern, dulapurile negre cu aparate din oțel inoxidabil ar funcționa împreună. Dacă doriți un aspect mai rustic, culorile din lemn natural ar putea fi cel mai bun. Luați toate acestea în considerare atunci când luați o culoare materială sau vopsea.
  • În spațiile de bucătărie mici, utilizați culori mai luminoase. Culorile întunecate, de obicei, camerele arată mai mici.
  • Asigurați-vă că culorile pe care le planificați nu se ciocnesc. Dacă blatonul dvs. este negru, dulapurile verzi de var nu ar arăta bine lângă asta.
  • Dacă lemnul pe care l-ați ales nu este exact culoarea potrivită, puteți aplica o pată pentru a se potrivi cu culoarea bucătăriei dvs. mai bună.
  • Luați în considerare vorbind cu un designer de interior pentru sfaturi despre a veni cu un stil pentru dulapurile dvs.
  • Imagine intitulată Design Dulapuri de bucătărie Pasul 4
    4. Decideți dacă doriți ca un cadru față pentru dulapuri. Un cadru față este o margine exterioară pe partea din față a dulapurilor. Acesta adaugă un design suplimentar la dulapurile dvs. Dacă doriți ceva mai mult decât ușile cabinetului simplu, un cadru față poate adăuga stil.
  • Puteți proiecta cadre față în orice formă doriți. Ele pot fi la fel de simple ca tăierea câtorva benzi de lemn pentru a face o margine pătrată ușa dulapului.
  • Cadrele de față mai complicate au forme și modele. Acest lucru ia o mulțime de abilități de prelucrare a lemnului, deci vorbiți cu un profesionist dacă doriți acest tip de design.
  • Amintiți-vă că construirea unui cadru față necesită mai mult material și, prin urmare, va costa mai mult.
  • Imagine intitulată Design Dulapuri de bucătărie Pasul 5
    5. Imaginați orice dulapuri neregulate pe care le-ați putea folosi. La cele mai simple dulapuri sunt doar cutii cu ușile și necesită doar o abilitate rudimentară de făcut. Dacă doriți desene mai complicate sau neregulate, planificați-le înainte de timp. Gândiți-vă la modul în care există unghiuri diferite în diferite colțuri ale camerei și cum ar adăuga la stilul camerei.
  • Dulapurile neregulate sunt de obicei peste sobe sau alte aparate, deoarece există mai puțină cameră.
  • Amintiți-vă că, dacă trebuie să potriviți un cabinet deasupra aragazului, nu este nevoie să aveți un design dificil. Ai putea face doar o cutie mai mică.
  • Imagine intitulată Design Dulapuri de bucătărie Pasul 6
    6. Vorbiți cu un designer de interior dacă nu știți de unde să începeți. Designerii de interior sunt profesioniști care se specializează în a ajuta proprietarii și întreprinderile să decoreze spații. Dacă știți că doriți dulapuri de bucătărie personalizate, dar nu știu ce va funcționa în bucătăria dvs., luați în considerare angajarea unui designer profesionist pentru a vă ajuta. Ei vă pot arăta toate opțiunile și faceți sugestii despre ceea ce este mai bun pentru dvs.
  • În SUA, căutați un designer certificat de Societatea de Designer din America să știe că sunt profesioniști.
  • Cereți prețul pe care acest designer îl va percepe înainte de angajare. Evitați să fiți surprinși de o factură atunci când lucrarea este terminată.
  • Metoda 2 din 3:
    Măsurarea spațiului de bucătărie
    1. Imagine intitulată Design Dulapuri de bucătărie Pasul 7
    1. Planificați dulapuri de bază care sunt înalte de 36 în (91 cm) și 24 în (61 cm) adâncime. Aceasta este măsurarea standard a dulapurilor de bază, deoarece este înălțimea potrivită pentru un adult mediu de a lucra la tejghea, fără a se înclina sau în picioare pe degetele de la picioare. Aparatele precum mașinile de spălat vase sunt planificate în jurul acestei măsurători, astfel încât acestea ajung la aceeași înălțime ca și dulapurile de bază.
    • Această măsurătoare este de asemenea utilă deoarece o foaie medie de placaj este de 4 ft (1.2 m) x 8 ft (2.4 m). Asta înseamnă că dacă tăiați o bucată de placaj în jumătate latime, aveți 2 laturi de cabinet de 24 în (61 cm). Acest lucru reduce cantitatea de tăiere pe care trebuie să o faceți.
  • Imagine intitulată Design Dulapuri de bucătărie Pasul 8
    2. Design dulapuri superioare, astfel încât acestea sunt de 12 în (30 cm) adâncime. Aceasta este o măsurătoare standard pentru dulapurile superioare, deoarece permit un adult mediu să lucreze la tejghea fără ca dulapurile să ajungă în cale. Când luați măsurători în bucătărie, planificați să aveți dulapuri superioare care se extind 12 în (30 cm) de perete.
  • Dulapurile superioare sunt instalate de obicei 18 în (46 cm) deasupra baretopului.
  • Nu există măsurători universale pentru modul în care ar trebui să fie dulapurile superioare înalte. Gândiți-vă la cât spațiu de stocare aveți nevoie și cât de multă cameră aveți sub plafon pentru a planifica o înălțime pentru dulapuri. 30 în (76 cm) este o înălțime comună.
  • Imagine intitulată Design Dulapuri de bucătărie Pasul 9
    3. Desenează un Plasă din bucătăria dvs. Acest planșeu vă arată exact cât spațiu trebuie să instalați dulapurile. Începeți prin măsurarea lungimii, lățimii și înălțimii bucătăriei totale. Apoi măsurați în jurul oricăror aparate și scădeți acel număr din spațiul total disponibil. Desenați acest plan de planșeu pe o bucată de hârtie grafică.
  • De exemplu, peretele bucătăriei poate fi de 10 picioare (3.0 m) lung, dar frigiderul ar putea fi în cale și poate duce la 3 metri (0.91 m). Aceasta înseamnă că aveți 7 picioare (2.1 m) disponibile pentru dulapuri de pe acel perete.
  • Desenați-vă podea la scară. Dacă utilizați o bucată de hârtie de grafic, utilizați un ghid ca 1 cutie = 1 inch (2.5 cm). Păstrați acest lucru consistent, astfel încât podea dvs. este atrasă la scară.
  • Imagine intitulată Design Dulapuri de bucătărie Pasul 10
    4. Planificați-vă dulapurile în jurul aparatelor și obstacolelor. Cu măsurătorile și podelele dvs. făcute, începeți să planificați modul în care veți poziționa dulapuri în jurul oricăror aparate. Proiectați dulapurile, astfel încât nu există aparate în cale și puteți deschide ușile sau sertarele fără a vă împiedica să vă opriți.
  • De exemplu, nu puteți instala dulapuri de bază unde este mașina dvs. de spălat vase, astfel încât să întrerupeți această zonă în 2 subsecțiuni din jurul mașinii de spălat vase. Măsurați spațiul disponibil pe fiecare parte a mașinii de spălat vase, apoi planificați câte dulapuri se vor potrivi în fiecare subsecțiune.
  • De asemenea, reprezintă ușile și sertarele din dulapuri când sunt deschise. Nu planificați un cabinet care nu își poate deschide ușa, deoarece un aparat este în cale.
  • Imagine intitulată Design Dulapuri de bucătărie Pasul 11
    5. Calculați câte dulapuri vă puteți potrivi în spațiul disponibil. După ce ați luat toate măsurătorile necesare, determinați numărul total de dulapuri de care aveți nevoie. Adăugați dimensiunile dulapurilor dvs. și împărțiți-vă că în spațiul dvs. de perete și podea disponibil pentru a obține un rezultat pe câte dulapuri vă puteți potrivi în bucătărie.
  • Calculați separat spațiul de perete și podea. În acest fel, puteți planifica atât dulapurile de bază, cât și cele superioare.
  • De exemplu, dacă aveți 7 picioare (2.1 m) de pardoseală disponibilă pentru dulapurile de bază într-o singură zonă și planifică dulapuri de 24 în (61 cm), ceea ce înseamnă că puteți potrivi 3 dulapuri în acest spațiu. Faceți același calcul pentru fiecare zonă din bucătărie.
  • Vino la un număr total de cabinet pentru a determina cât de mult este nevoie de proiect pentru proiect.
  • Imagine intitulată Design Dulapuri de bucătărie Pasul 12
    6. Au un contractor măsoară bucătăria dacă nu te simți încrezător. Dacă nu credeți că vă puteți măsura cu precizie bucătăria dvs., aduceți un antreprenor pentru a vă ajuta. Ei vor schița un plan de podea, ia toate măsurătorile necesare și vor calcula câte dulapuri pe care le puteți construi. Acest lucru asigură că toate măsurătorile sunt corecte.
  • Dacă vă place antreprenorul, le puteți angaja chiar pentru a face întregul loc de muncă.
  • Contractorii lucrează adesea cu designeri de interior. Această echipă poate produce dulapuri personalizate făcute doar pentru dvs. dacă doriți să le faceți.
  • Metoda 3 din 3:
    Utilizarea software-ului pentru a vă proiecta dulapurile
    1. Imagine intitulată Design Dulapuri de bucătărie Pasul 13
    1. Găsiți un program care vă permite să proiectați dulapuri. Există noi programe software care lasă contractorii să producă schițe digitale de desene sau modele înainte de a construi nimic. Aceste programe vă pot ajuta să vă imaginați proiectul pe care îl planificați și să faceți schimbări mai precis.
    • Există mai multe programe de proiectare pe piață, așa că faceți unele investigații pentru a găsi cea potrivită pentru dvs. Căutați un program care este deosebit de bun pentru designul cabinetului de bucătărie.
    • Unele software-uri de proiectare sunt gratuite și unele sunt plătite. Luați în considerare cheltuirea unor bani într-un program mai bun pentru rezultate mai precise.
    • Unele programe software oferă o perioadă de încercare gratuită înainte de a trebui să o achiziționați. Dacă este posibil, încercați să vă proiectați dulapurile în această perioadă de probă.
  • Imagine cu titlu de design Dulapuri de bucătărie Pasul 14
    2. Conectați dimensiunile și designul bucătăriei în software. Toate programele funcționează în felul lor, dar aproape toți vor cere dimensiunile bucătăriei și aspectul curent.
  • Includeți cât mai multe detalii, după cum puteți în această citire. Încercați să vă re-creați bucătăria dvs. digital. În acest fel, vă puteți imagina cu ușurință cum dulapurile de probă pe care le vedeți vor arăta în bucătăria dvs. reală.
  • Imagine intitulată Design Dulapuri de bucătărie Pasul 15
    3. Alegeți un stil pentru dulapurile dvs. din lista de opțiuni. Odată ce aspectul bucătăriei dvs. este conectat, software-ul vă oferă o opțiune pentru stilul dorit pentru dulapurile dvs. Aveți un număr mare de opțiuni. Dacă aveți o idee despre ceea ce doriți, introduceți lemnul, stilul, culoarea și dimensiunea pe care o aveți în minte. În caz contrar, parcurgeți opțiunile și vedeți ce arată bine în bucătăria dvs.
  • Luați în considerare cât de mult spațiu de stocare aveți nevoie. Cabinetele de perete înalte ar putea să arate frumos, dar dacă nu aveți nimic de pus în ele, aceasta este o cheltuială mare pentru ceva pe care nu îl veți folosi.
  • Uită-te la diferitele modele pe care programul o oferă.
  • Imagine intitulată Design Dulapuri de bucătărie Pasul 16
    4. Derulați prin diferite opțiuni de material și culori pentru dulapurile dvs. După alegerea unui stil pentru dulapurile dvs., treceți la opțiunile de culoare și materiale. Vedeți ce culori lucrează cu spațiul dvs. de bucătărie și care se ciocnesc. Apoi decideți ce materiale doriți să le utilizați.
  • Amintiți-vă avantajele relative și dezavantajele diferitelor materiale. Software-ul nu vă poate avertiza că lemnul solid tinde să se flexeze în medii umede, de exemplu.
  • Imagine intitulată Design Dulapuri de bucătărie Pasul 17
    5. Salvați-vă designul și arătați-l unui antreprenor pentru a fi făcut. Când vă mulțumiți pe un design dorit, contactați un antreprenor pentru a le consulta despre construirea dulapurilor. Aduceți designul cu dvs. și întrebați dacă pot finaliza lucrarea pentru dvs.
  • Unele software vă oferă un citat de preț pe proiectul pe care l-ați proiectat. Utilizați această opțiune înainte de a vorbi cu un contractor pentru o idee despre ceea ce va costa acest loc de muncă. În caz contrar, cereți contractantului pentru a le angaja.
  • Unele software recomandă, de asemenea, contractori din apropierea dvs. Utilizați acest instrument dacă nu știți unde să începeți.
  • sfaturi

    Dacă nu știți de unde să începeți pentru idei de design, discutați cu un angajat la magazinul hardware. Multe magazine au designeri pe personal pentru a ajuta clienții să decidă cele mai bune desene sau modele pentru casa lor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar