Cum de a aranja o bucătărie fără dulapuri

Indiferent dacă ați ales să creați o estetică unică sau bucătăria dvs. nu are spațiu deloc pentru dulapuri, va trebui să compromiți spațiul de stocare. Pentru a ajuta cu aceasta, schița cum veți aranja bucătăria și veți scăpa de elemente care nu se potrivesc în planul dvs. Găsiți modalități de a crea spațiu de stocare suplimentar prin utilizarea pereților și umplerea spațiului liber pe podea. Imaginându-se cum să aranjați o bucătărie fără dulapuri, ia o creativitate, dar va face bucătăria un loc mai confortabil pentru a lucra.

Pași

Metoda 1 din 3:
Maximizarea spațiului de bucătărie
  1. Imagine intitulată Aranjați o bucătărie fără dulapuri Pasul 1
1. Măsurați cât de mult necesită obiecte de bucătărie esențiale. Selectați numai elementele pe care trebuie să le păstrați în bucătărie, cum ar fi mașina dvs. preferată de cafea sau alimentele pe care le păstrați în mod regulat în stoc. Utilizați o măsură de bandă pentru a înregistra o estimare brută a dimensiunilor elementului. Acest lucru poate fi laborios, dar vă va oferi o idee despre cum să vă organizați bucătăria.
  • De exemplu, măsurați baza de pâine pentru a afla cât de mult are nevoie de spațiu. Este de obicei mic și poate fi stocat sau înconjurat de alte obiecte. Nu uitați că trebuie să fie aproape de o priză.
  • Măsurarea spațiului de blat este o idee bună, de asemenea. Acest lucru vă va ajuta să vedeți cât de mult spațiu de blat de blat trebuie să lucrați când aranjați bucătăria.
  • Imagine intitulată Aranjați o bucătărie fără dulapuri Pasul 2
    2. Spațiu de depozitare limpede pe teren sau pereți și schițați un plan. Căutați orice loc unde puteți crea spațiu suplimentar. Mișcați orice nu este esențial, cum ar fi decoratiuni de perete sau cutii sau cutii de pe teren, din bucătărie temporar. Cu hârtie și creion, trageți o schiță de bază a bucătăriei dvs. pentru a vă vizualiza bucătăria dvs. perfect aranjată.
  • Unul dintre cele mai mari avantaje este spațiul vertical. Fără dulapuri superioare, există o mulțime de spațiu pentru a închide rafturile și alte opțiuni de stocare.
  • Imagine intitulată Aranjați o bucătărie fără dulapuri Pasul 3
    3. Stocați cele mai utile elemente în care sunt ușor de atins. Articolele utilizate în mod obișnuit, cum ar fi ustensilele de gătit, pot fi atârnate pe cârlige din apropierea aragazului sau plasate pe rack-uri de perete. Elementele pe care le utilizați rar pot fi plasate pe capetele din spate ale rafturilor sau se deplasează într-o cameră diferită.
  • Utilizați această tactică pentru a organiza și alimentele. De exemplu, borcanul de unt de arahide pe care îl planificați la deschidere în fiecare zi poate rămâne în apropierea frontului unui raft sau coș de sus. Așezați mâncarea conservată pe care o utilizați cu ușurință în spate.
  • Imagine intitulată Aranjați o bucătărie fără dulapuri Pasul 4
    4. Aruncați alimente și aparate pe care nu le utilizați. Maximizați-vă spațiul prin eliminarea oricăror alimente expirate. Dacă un aparat nu se potrivește în planul dvs., poate fi timpul să-l dați departe sau să-l dați la un magazin de clift.
  • Nu veți avea un cabinet unde puteți stoca cutii sau cutii și uitați-le. Veți trebui întotdeauna să fiți atenți la ceea ce acumulați în bucătărie și să eliminați în mod activ ceea ce nu aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Aranjați o bucătărie fără dulapuri Pasul 5
    5. Mutați excesul de aprovizionare într-o cameră învecinată la spațiul limpede. De asemenea, instalați rafturi, cărucioare și dulapuri în alte camere pentru a ține elemente pe care nu le puteți păstra într-o bucătărie. Transformați un dulap într-o cămară pentru a compensa în continuare lipsa spațiului de depozitare a bucătăriei. Aceste opțiuni de stocare sunt adesea utile ca decorațiuni într-o sală de mese.
  • De exemplu, rafturile de plăci sunt modalități excelente de a stoca și de a afișa plăci în sala de mese, precum și bucătărie.
  • Imagine intitulată Aranjați o bucătărie fără dulapuri Pasul 6
    6. Organizați spațiul contra și sertar cu recipiente din plastic. Adunați consumabilele rămase și grupați elemente similare în recipiente. Achiziționați cutia la magazinele generale, cum ar fi Walmart. Aceste recipiente se potrivesc în sertare adânci sau în blaturi, așa că sunt perfecte pentru salvarea spațiului prin șederea organizată.
  • De exemplu, puteți avea un recipient pentru pâine, un coș de gunoi și un coș de legume pentru legume.
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea spațiului de depozitare pe perete
    1. Imagine intitulată Aranjați o bucătărie fără dulapuri Pasul 7
    1. Instalați deschis Rafturi pe pereții gol. Achiziționați rafturi sau creați-vă propriul prin montarea țevilor metalice pe perete și suspendați plăcile din lemn pe ele. Așezați rafturile unde dulapurile superioare ar fi și le folosiți pentru a stoca orice, inclusiv plăci și ochelari.
    • Nu uitați să măsurați mai întâi spațiul de perete al bucătăriei dvs. pentru a cumpăra sau a instala rafturi care se potrivesc.
    • Indiferent de magazinul aici va fi vizibil, deci considerați că este o parte din decorațiile bucătăriei.
  • Imagine intitulată Aranjați o bucătărie fără dulapuri Pasul 8
    2. Umpleți colțurile strânse cu suporturi de placă. Rafturile de placă sunt un alt mod de a transforma consumabilele de bucătărie în decorațiuni de perete și pot fi achiziționate la magazinele de decor de la domiciliu. Atârnă un suport prin înșurubarea la perete. Apoi glisați plăcile în canelurile de pe rafturi.
  • Rafcii de plăci se potrivesc bine în colțuri sau pe pereți înguste în care nu puteți potrivi alte opțiuni de stocare.
  • Imagine intitulată Aranjați o bucătărie fără dulapuri Pasul 9
    3. Atelier Pegboard Pentru depozitul general organizat. Pagoanele sunt plăci cu găuri pre-forate, uniforme. Montați pegord-ul prin înșurubarea pe perete, apoi utilizați umerase pegboard pentru a atârna orice doriți. O pantă este utilă pentru organizarea de vase, tigăi, ustensile de gătit și chiar afișează cuțitul agățat.
  • Instalarea panoului va crea găuri în perete, care poate fi umplut cu spațială odată ce eliminați placa.
  • O ușă veche cu lamele poate servi și ca pegord. Stați-l și înșurubați-l la perete.
  • Imagine intitulată Aranjați o bucătărie fără dulapuri Pasul 10
    4. Utilizați cârlige adezivi lângă aragaz pentru a închide ustensile de gătit. Puteți achiziționa cârlige sau bare individuale cu cârlige multiple din cele mai multe magazine generale și magazine de acasă. Coaceți suportul de pe cârlige, apoi apăsați-le pe perete pentru a le lipi în poziție. În timp ce gătiți, veți putea ajunge cu ușurință pentru ustensile, cum ar fi o spatulă sau o lingură.
  • De asemenea, puteți găsi cârlige sau bare care înșurubează în perete. Acestea necesită mai multă muncă pentru a instala, dar nu vor cădea sub greutăți grele.
  • Imagine intitulată Aranjați o bucătărie fără dulapuri Pasul 11
    5. Înființat cortină pe perete să dețină tigaia. Înșurubați parantezele tijei cortina în perete, apoi atârnați tija pe ele. Obțineți niște cârlige în formă de S dacă nu au fost incluse cu tija. Cârligele sunt utile pentru găuri, tigăi și cani. Tijele pot fi plasate pe orice perete, inclusiv pete în care nu aveți multe alte opțiuni de stocare.
  • Imagine intitulată Aranjați o bucătărie fără dulapuri Pasul 12
    6. Atârnă tije de perdea de deasupra ferestrelor și ușilor pentru a economisi spațiu. În primul rând, măsurați lungimea celui mai mare vas sau tigaie. Utilizați această măsurătoare pentru a atârna tija, astfel încât vasele și tigăi nu obstrucționează fereastra sau ușa. Așezați ghivecele și tigăi pe cârligele în formă de S.
  • Orice lucru care atârnă prea jos va împiedica lumina să intre în fereastră sau să-ți bată capul când umbli prin ușă, deci fii atent.
  • Imagine intitulată Aranjați o bucătărie fără dulapuri Pasul 13
    7. Atarna un plafon montat poteca Pentru a salva spațiul de perete. Găuri de găuri în grinzi de tavan, apoi atașați rack-ul la ei cu cârlige și lanțuri. Reglați lanțurile să ridice sau să coboare rack-ul la înălțimea corespunzătoare. Apoi, utilizați cârligele în formă de S pentru a închide ghivecele și tigăi pentru acces ușor.
  • Rafturile de plafon funcționează bine peste insulele de bucătărie și alte spații pe care nu le veți trece.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea mai multor spațiu de podea
    1. Imagine intitulată Aranjați o bucătărie fără dulapuri Pasul 14
    1. Aduceți în căruțe de rulare pentru depozitarea mobilă. Căruciorul de rulare sunt opțiuni accesibile la magazinele generale și magazinele de decorare la domiciliu. Mulți dintre ei au mai multe rafturi în plus față de a fi mobile. Plasați-le în colțuri strânse sau împotriva unui perete în care nimic altceva nu se potrivește.
    • Căruțele de rulare pot fi stocate într-o cameră diferită și în bucătărie când este necesar.
  • Imagine intitulată Aranjați o bucătărie fără dulapuri Pasul 15
    2. Configurați curelele de bază pentru a organiza consumabilele în exces. Bins vin în diferite dimensiuni și materiale, astfel încât să le puteți folosi pentru a completa orice spațiu în bucătărie. Sunt deosebit de bune pentru a crea spațiu sub chiuvete, căruțe de depozitare sau oriunde altundeva vă puteți potrivi. Depozitați conserve alimentare sau obiecte de rezervă pe care nu vă puteți potrivi în altă parte.
  • De exemplu, cumpărați recipiente de depozitare din plastic la un magazin general. Alternativ, utilizați cutii de carton sau coșuri de lemn.
  • Imagine intitulată Aranjați o bucătărie fără dulapuri Pasul 16
    3. Aduceți o insulă mobilă pentru a umple spațiul în centrul bucătăriei. Insulele mobile sunt similare cu cărucioarele de rulare și pot fi achiziționate la magazinele generale și magazinele de decorare la domiciliu. Suprafața superioară a insulei este o blat. Cele mai multe insule au, de asemenea, sertare sau rafturi de depozitare sub faptul că, pentru spațiul suplimentar de stocare.
  • Ca și cărucioarele de rulare, insulele mobile au roți, astfel încât acestea pot fi mutate într-o altă cameră pentru depozitare. Cu toate acestea, sunt de obicei mai mari decât cărucioarele și menite să fie lăsate în centrul bucătăriei tale.
  • Imagine intitulată Aranjați o bucătărie fără dulapuri Pasul 17
    4. Plasați rafturile de stivuire pentru a adăuga mai mult spațiu contra. Extindeți picioarele de pe rafturi și le stivuiți pe partea de sus unul pe celălalt pe tejghea. Sunt minunate pentru a ține orice pentru acces rapid, cum ar fi castrale mari și tigăi. Rafturile vor oferi spațiu vertical în bucătăria dvs., în timp ce părăsiți încă spațiu pentru articolele de blaturi cum ar fi microundele și plăcile de tăiere.
  • sfaturi

    Bucătăria dvs. poate fi foarte limitată în spațiu. Luați acest lucru ca o oportunitate de a stoca mai puține consumabile și de a purta periodic ceea ce nu aveți nevoie.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar