Cum să vă curățați casa sau apartamentul rapid și eficient

Aceasta este o listă de verificare a modului de curățare a casei sau a apartamentului, în ordine, rapid și eficient. În funcție de dimensiune, acest lucru ar trebui să dureze 30 de minute la 1 oră. Asta este. Puteți să o luați cât de departe doriți, în funcție de timpul dorit să cheltuiți. Nu lăsați "amploarea de curățare" dictează cât de mult "timp" este cheltuit. Lasă "timp" dictează "amploarea de curățare".Știți înainte de mână cât timp doriți să vă puneți în curățarea dvs. Încercați să puneți timpul egal în fiecare cameră sau sarcină. Cea mai dificilă parte este de a începe. Nu vă urmăriți lateral.

Pași

  1. Imaginea intitulată Curățați-vă casa sau apartamentul rapid și eficient pasul 1
1. Obțineți o pungă de gunoi, cu atât mai mare, cu atât mai bine și faceți o plimbare prin întreaga casă. Ridicați și aruncați orice gunoi. Inclusiv golirea cutiilor mici în băi și în dormitoare. Când ați terminat goale, cu o cutie mare în bucătărie și puneți toate pungile afară pentru ridicare.
  • Imagine intitulată Curățați-vă casa sau apartamentul rapid și eficient pasul 2
    2. Faceți o altă plimbare și ridicați toate hainele murdare. Nu uitați acele prosoape murdare în băi. Luați-le în spălătorie și puneți o încărcătură pentru a se spăla. Timpul perfect pentru a face o încărcătură de spălătorie este în timp ce vă curățați casa. Dacă utilizați o masă de spălare, faceți totul într-o pungă de spălare sau un coș și lăsați-o deoparte pentru spălarea unei alte zile.
  • Imaginea intitulată Curățați-vă casa înainte de oaspeții dvs. să vină pentru Cina de Ziua Recunostintei Pasul 4
    3. Faceți o altă plimbare și adunați mâncăruri murdare. Luați-le înapoi la bucătărie și spălați mâncărurile. Spălați, uscați și puneți-vă dacă este posibil.
  • Imaginea intitulată Curățați-vă rapid casa sau apartamentul pas cu pasul 4
    4. Acum este timpul pentru praf. Obțineți două cârpe. Unul este pentru lemn și unul este pentru orice altceva. Pulverizarea prin pulverizare pe "lemn" rag și pur și simplu diminuați celălalt. Du-te prin fiecare cameră praf tot ce ar putea colecta praf. Este important să faceți acest lucru înainte de aspirare.
  • Imaginea intitulată Curățați-vă casa sau apartamentul rapid și eficient pasul 5
    5. Du-te înapoi și curățați bucătăria și suprafețele de baie. Contrabaluri, cuptor cu microunde, aragaz, chiuvete, cadă și toalete. Utilizați oricare "Suprafață multiplă" curățător. Puneți toate obiectele diverse pe măsură ce mergeți.
  • Imaginea intitulată Curățați-vă casa sau apartamentul rapid și eficient pasul 6
    6. Apucați vidul și loviți întreaga casă. Du-te înapoi și înapoi lentând zone de trafic ridicate în ușile și în fața canapelei câteva ori.
  • Imaginea intitulată Curățați-vă rapid casa sau apartamentul rapid și eficient pasul 7
    7. Faceți o plimbare întreagă prin punerea obiectelor greșite și îndreptarea de lucruri ca scaunele din loc sau o revistă pe standul de noapte.ESTI GATA!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Când ați terminat cu toții înapoi, relaxați-vă și bucurați-vă. Veți simți mai bine și dormiți mai bine într-o casă curată.
  • Pentru a evita contaminarea încrucișată, bucătăria curată înainte de baie / toaletă. Dacă este posibil, păstrați găleți de curățare separate. Utilizați cârpe doar o singură dată, apoi spălați.
  • Continuați să vă mișcați și nu vă distrați.
  • Puneți o muzică optimă pe care vă bucurați!
  • Curățați ultimul duș. Pulverizați pereții cu mai curat și lăsați-l să se stabilească în timp ce faceți cealaltă curățare a băii. Apoi curățați dușul înainte de a vă lua dușul.
  • Nu vă prindeți o sarcină sau o singură cameră.
  • Avertizări

    Citiți toate etichetele pe toate substanțele chimice de curățare utilizate. Nu amestecați substanțele chimice de curățare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar