Cum să clarificați dezordinea de la blat

Contorul este un loc comun pentru dezordine pentru a construi. Dar această dezordine poate face dificilă găsirea de ceea ce aveți nevoie și chiar vă puteți jenați să aveți oaspeți cu blaturile dvs. în dezordine. Puteți tăia dezordinea prin adăugarea și optimizarea stocării bucătăriei. De asemenea, puteți gestiona dezordinea făcând lucruri precum evaluarea și curățarea blaturilor în dimineața și seara. Și, în cazul în care bucătăria dvs. ar fi prea mare, poate că trebuie să eliminați dezordinea de la ea.

Pași

Metoda 1 din 3:
Scăderea dezordinei cu depozitare
  1. Imagine intitulată Clear dezordine din blatul dvs. Pasul 1
1. Stocați articole de bucătărie în dulapuri. Trucul de a obține cel mai mult din spațiul dvs. de dulap este organizarea. Dulapurile pot fi rapide rapide și acest lucru poate provoca depășirea obiectelor pe tejghea. Să nu mai vorbim, cu atât mai mult spațiu liber pe care îl aveți în dulapuri, cu atât mai multă aglomerație vă puteți ascunde în acele dulapuri.
  • Utilizați rafturi verticale, de stocare cu nivelare pentru a crea spațiu suplimentar de valabilitate în interiorul dulapurilor înalte. Acest tip de rafturi este disponibil în secțiunile de bunuri de acasă sau în bucătăria celor mai generali comercianți cu amănuntul.
  • Instalați umerasele de ustensile în interiorul ușilor dulapurilor. În acest fel, ustensilele dvs. vor fi mai convenabile, dar vor fi în continuare din vedere.
  • Asigurați-vă că ați curățat dezordinea din dulapuri înainte de a stoca ceva nou în ele!
  • Imagine intitulată dezordine clare din blat Pasul 2
    2. Au un loc pentru fiecare dintre lucrurile voastre. Nu ar trebui să existe obiecte orfane pe contoare de bucătărie care plutesc fără un loc specific. Când nu știi unde merge un element, cum poți să-l pui? Ia ceva timp pentru a trece prin toate articolele de bucătărie și pentru a determina o locație specifică pentru toate acestea.
  • În timp ce luați inventarul bucătăriei dvs., evaluați cât de des utilizați fiecare element. Dacă utilizați doar un element de trei ori sau mai puțin într-un an, puteți economisi spațiu prin stocarea în altă parte, ca într-un dulap.
  • Imagine intitulată dezordine clare din blat Pasul 3
    3. Zona de bucătărie. Prin crearea unor locații specifice în dulapuri, sertare și așa mai departe, pentru elementele care sunt adesea folosite împreună, puteți face spațiul mai eficient și organizat în timp ce creează locuri pentru dezordine pentru a merge. Puteți utiliza orice sistem dorit, dar ați putea lua în considerare:
  • O zonă pentru articole de cafea și cafea.
  • O zonă pentru acoperirea consumabilelor și a uneltelor.
  • O zonă pentru gătit și instrumente.
  • O zonă pentru recipiente din plastic.
  • Imagine intitulată dezordine clare din blat Pasul 4
    4. Ascundeți elementele în capace independente, Caddies și dulapuri. Acest tip de stocare este, în general, mai puțin costisitor decât cumpărarea și adăugarea de noi cabinete sau plătiți pe altcineva să o facă. Alegerea stocării independente care se potrivește cu decorul bucătăriei dvs., puteți integra acest lucru perfect cu blat și ascundeți articolele din interior.
  • În multe cazuri, puteți găsi aceste tipuri de containere de depozitare la magazinele de mobilier sau la magazinele de bunuri de origine, cum ar fi IKEA, Outfitters Urban, Pier1mports, țintă, Walmart și așa mai departe.
  • Imagine intitulată dezordine clare din blat Pasul 5
    5. Permiteți-vă un sertar "junk". Indiferent cât de bine vă organizați sau zona bucătăriei dvs., unele cote și capete ar putea fi dificil de plasat. Sertarul dvs. de junk este o mare locație de depozitare a capturilor, unde puteți să vă așezați lucrurile până când ați găsit un loc mai potrivit pentru ei.
  • Chiar dacă sertarul tău junk este probabil să fie mizerie, cel puțin dezordinea va fi în afara drumului și ascunse de vedere acolo.
  • Sertarele junk au uneori o tendință de a depăși alte locații. Când sertarul dvs. junk începe să se umple, poate fi timpul să treceți prin ea și să aruncați obiecte inutile.
  • Metoda 2 din 3:
    Gestionarea dezordinei cu ritual și obiceiuri
    1. Imagine intitulată dezordine clare din blatul dvs. Pasul 6
    1. Urmează "unul înăuntru, unul afară" regulă. De obicei, adăugați stocare în bucătărie pentru un scop specific, cum ar fi ascundeți prăjitorul dvs., stocându-vă cani de cafea, stând ustensile și așa mai departe. Dacă adăugați un alt element similar, nu veți avea nicăieri de ao pune. Aceasta este baza regulii "One în, One Out": Pentru fiecare element pe care îl aduceți în spațiul de pe contra sau depozitarea bucătăriei, luați unul afară.
    • În urma acestei reguli este un mod excelent puteți preveni elementele de blat sau cele din spațiile de depozitare să devină prea numeroase.
    • În cazul unui aparat nou, unic și unelte de bucătărie, acesta poate fi incomod să urmeze această regulă. Gândiți-vă mai mult ca o regulă de decluturare pe care o puteți urmări în general.
  • Imagine intitulată dezordine clare din blatul dvs. Pasul 7
    2. Lupta dezordine la începutul și sfârșitul zilei tale. Când intrați în obiceiul de ceva, devine mai puțin de o corvoadă. Prin începerea și încheierea zilei cu un pic de curățare a blaturii, trebuie să observați o scădere a dezordinei. Acesta vă poate ajuta să faceți schimbări pozitive dacă vă întrebați întrebări cum ar fi:
  • "Cum mă simt în legătură cu contoarele mele de bucătărie în acest moment? Cum pot îmbunătăți modul în care mă simt despre contoarele mele de bucătărie?"
  • "Este convenabil aranjamentul actual al blaturii mele? Este ușor să lucrați în acest spațiu? Ce am putea face, pentru a putea lucra mai bine în ea?"
  • Imagine intitulată dezordine clare din blatul dvs. Pasul 8
    3. Linia / închiderea și spațiul de lucruri când terminați cu ei. Mizeria neplăcută a dezordinei poate fi aranjată într-un mod mult mai atrăgător, cu doar un mic efort. Chiar și prin căptușeală folosită adesea obiecte, cum ar fi aparatele, ustensilele și servetele, pe partea din spate a contorului, puteți face ca spațiul să arate mult mai mare. Luați în considerare și:
  • Instalarea cârligelor adezive sau a unui hardware mai permanent, cum ar fi cârligele pe care le înșelați în perete, Pe peretele din spatele contorului. În acest fel, vase, tigăi și alte elemente pot fi atârnate în mod ciudat din cale.
  • Lăsați un decalaj decent de dimensiuni între elementele pe care le atârnați sau aliniați. Distanța dintre elementele va face ca plasarea lor să pară naturală, în timp ce grupele de articole squesite împreună pot să apară ca niște piloți obosiți de la distanță.
  • Imagine intitulată dezordine clare din blatul dvs. Pasul 9
    4. Puneți lucrurile departe când ajungeți acasă. O sursă majoră de aglomerație vine de la lucrurile pe care le depuneți pe contorul dvs. dreapta când ajungeți acasă. Acestea sunt elemente pe care le purtați frecvent pe persoana dvs. și doriți să descărcați odată ce ajungeți acasă. Când intrați în obiceiul de a pune aceste lucruri departe atunci când ajungeți acasă, va deveni a doua natură. Aceasta înseamnă că vor fi mai puțin probabil să vă aglomerați contorul.
  • Vindemii obișnuiți pentru astfel de elemente includ poșete, poștă, cărți, chei, pixuri / creioane, portofel, sticle de apă și așa mai departe.
  • Elementele pe care le purtați pe persoana dvs. sunt de obicei elemente pe care le veți dori, de asemenea, să luați cu dvs. când mergeți. Instalarea unor depozitare, cum ar fi cârligele pentru saci, portofele și jachete, cârligele cheie și așa mai departe, vor face ușor să le puneți lucrurile departe și să le luați când sunteți gata să plecați.
  • Imagine intitulată dezordine clare din blatul dvs. Pasul 10
    5. Lăsați contorul de bucătărie mai curat decât ați găsit-o. Acest lucru poate fi chiar ceva mic, cum ar fi ștergeți o blat sau adunând niște hârtii și le-am băgat într-un colț al contorului. Fiecare mic pic va contribui la declanșarea blatter-urilor de bucătărie. Unele manevre rapide și ușoare de curățare pe care le puteți executa includ:
  • Colectarea ustensilelor și a surpturilor de scriere, cum ar fi stilourile, creioanele, clemele de hârtie, banda, note, note lipicioase și așa mai departe și le transferați în sertarul junk.
  • Organizarea de articole astfel încât acestea să fie plasate în mod ordonat în locația dorită. Acest lucru poate include chiar și ceva la fel de simplu ca mutarea unui sticla goală de băut de la contra la mașina de spălat vase.
  • Dacă aveți probleme cu găsirea de ceva de curățat, întrebați-vă întrebarea: "Există ceva ce pot face acum pentru a-mi face contoarele un pic mai curat?"În unele cazuri, s-ar putea să nu fie.
  • Metoda 3 din 3:
    Eliminarea aglomerației
    1. Imagine intitulată dezordine clare din blatul dvs. Pasul 11
    1. Împiedicați vărsarea aglomerației de la frigider. Deși frigiderul poate fi un loc la îndemână pentru a bloca rețetele, note, carduri de raportare, clipuri de cip și așa mai departe, aceste elemente pot fi ușor transferate pe tejghea și uitate. În unele cazuri, lucrurile s-ar putea să fie lovite și se aprind pe tejghea. Păstrați frigiderul clar de aceste feluri de lucruri pentru a le împiedica să devină contra-dezordine.
    • Prin menținerea frigiderului dvs. clar de aceste elemente, va contribui, de asemenea, la atmosfera fără aglomerație a bucătăriei și a contoarelor dvs.
  • Imagine intitulată dezordine clare din blat Pasul 12
    2. Puneți aparatele după utilizare. Acest lucru poate fi ceva de o corvoadă, mai ales dacă puneți aparate grele, ca o mașină de cafea. Dar când vă puneți aparatele departe în dulapuri sau dulapuri după ce le folosiți, poate reduce semnificativ aspectul aglomerat al blaturilor dvs.
  • Un dulap din apropiere de bucătărie este un alt loc util, în afara vederii puteți stoca aparate mari de obicei lăsate pe tejghea.
  • Când depozitați aparate grele în dulapuri, aveți grijă să nu supraîncărcați rafturile. Acest lucru poate cauza ca raftul să se prăbușească, ducând la deteriorarea aparatelor.
  • Imagine intitulată dezordine clare din blat Pasul 13
    3. Aruncați obiecte nedorite. Acest lucru poate fi dificil pentru unii. Dacă sunteți tipul de persoană care urăște să vadă lucrurile să meargă la deșeuri, ați putea să vă dați obiectele de bucătărie neutilizate într-un magazin secundar, la un prieten sau la o rudă. În multe cazuri, lucrurile pe care le utilizați mai puțin de o dată pe an pot fi eliminate.
  • Dacă aveți rude mai tinere doar începerea sau finisarea colegiului, întrebați-le dacă ar putea folosi oricare dintre articolele de bucătărie înainte de a le arunca departe. Probabil că ar putea avea nevoie de ceva ce ai.
  • Imagine intitulată dezordine clare din blat Pasul 14
    4. Deplasați elementele din bucătărie care nu aparțin. Bucătăria este, în general, o cameră centrală în casă. Din acest motiv, uneori elementele care nu aparțin neapărat acolo se găsesc în bucătărie. Aceste elemente pot include lucruri precum jucăriile, aspiratoarele, materialele de lucru, jachetele (în special atunci când sunt drapete pe scaune), pălării și așa mai departe.
  • Distribuiți aceste elemente în întreaga casă. Puteți păstra dezordinea de a migra din contoarele de bucătărie în altă parte, urmând motto-ul "toate lucrurile în locul său și un loc pentru fiecare lucru" și aplicând acest lucru în restul casei tale.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar