Cum de a îngheța macaroanele și brânza

Congelatorul este o modalitate excelentă de a extinde durata de valabilitate a macaroane cu brânza timp de până la 3 luni. Dacă doriți să salvați fidea de brânză pre-coapte mai târziu, răciți de pe vasul într-o baie de gheață înainte de înfășurați și înghețați-l. Dacă păstrați un lot de macaroane și brânză neplăcut, împachetați și păstrați pastele cu atenție în congelator. Cu un cuptor preîncălzit, puteți dezgheța sau găti vasul tău în mai puțin de 90 de minute!

Pași

Metoda 1 din 2:
Stocarea macaroanelor gătite și brânză
1. Turnați apa de gheață într-o tigaie mare, plată. Găsiți o tavă metalică care este mai mare și mai largă decât vasul de servire pentru macaroane și brânză. Pentru a face o baie de răcire, umpleți tigaia cu apă rece și câteva cuburi de gheață. Umpleți numai panul pe jumătate, astfel încât apa nu se scurge mai târziu.
  1. 1
  2. Dacă este suficient de mare, puteți conecta scurgerea chiuvetei și umpleți-o cu apă cu gheață. Asigurați-vă că ați curățat-o în prealabil!
  3. Băile de gheață sunt o opțiune mai bună decât lăsarea dvs. de mâncare să se răcească în mod natural. Dacă vă lăsați mâncarea la temperatura camerei timp de mai multe ore, sunteți mai expus riscului pentru bolile alimentare.
  4. 2. Plasați vasul dvs. de macaroane și brânză în baie timp de 5 minute. Dacă tigaia dvs. de gătit este încă fierbinte, utilizați tampoane la cald sau mănuși de cuptor pentru a muta vasul de paste în apa de gheață. Înainte de a lăsa să meargă la fel de mâncare, verificați că se odihnește în siguranță în tigaie. Lăsați macaroanele și brânza în baie timp de 5 minute sau până când suprafața alimentului este rece la atingere.

    Bacsis: Dacă ați pregătit macaroanele și brânza într-o tigaie sau pe altă tigaie, luați în considerare transferarea pastei într-un fel de mâncare de caserolă cu folie. Aranjați o foaie mare de folie de aluminiu peste fundul și marginile unui nou vas de caserolă. Înainte de a depozita macaroanele coapte, scoateți pastele în farfuria cu folie. Acest tip de container poate facilita reîncălzirea și servi pastele mai târziu!

  1. 1. Izolați vasul cu folie de plastic și bandă sigură pentru congelare. Întindeți-vă o bucată mare de folie de plastic care se potrivește peste suprafața vasului dvs. Apoi, trageți de-a lungul marginilor învelișului pentru a le fixa strâns în jurul recipientului. Pentru a păstra plasticul în poziție, aplicați benzi mici de bandă sigură a congelatorului de-a lungul capetelor învelișului.
  1. 1
  2. Acest proces ajută la crearea unui sigiliu strâns.
  3. 2. Acoperă un vas complet de macaroane și brânză cu folie. Îndepărtați o altă foaie de folie de aluminiu, care este mai mare decât suprafața vasului de caserolă. Apoi, puneți folia din jurul tăvii pentru a crea o etanșare strânsă. Verificați dublu toate marginile tijei pentru a vă asigura că nu va intra aer.
  1. 1
  2. Simțiți-vă liber să utilizați 2 coli de folie, dacă este necesar.
  3. Dacă doriți să salvați porțiuni individuale ale macaroanelor și brânzei, să le păstrați în mâncăruri mici, circulare de coacere.
  4. De asemenea, puteți utiliza containere din plastic pentru congelator pentru a vă păstra alimentele pentru depozitarea pe termen lung.
  5. 2. Înghețați macaroanele timp de până la 3 luni. Utilizați o etichetă sau o bucată de bandă de mascare pentru a marca data curentă pe vasul dvs. Odată ce mâncarea este etichetată, puneți-o în congelator pentru cel mult 3 luni.
  1. 1
  2. Dacă vă lăsați pastele în congelator prea mult, va gusta congelator-ars.
  3. 2. Dezghețați pastele în cuptor la 400 ° F (204 ° C) timp de 1 oră. Scoateți folia și aranjați-vă macaroanele și brânza în cuptor. Setați un cronometru timp de o oră și așteptați ca pastele să se încălzească. Verificați periodic vasul, utilizând un termometru alimentar pentru a monitoriza temperatura internă. Când macaroanele este în mod constant de 165 ° F (74 ° C), scoateți-l din cuptor și serviți-l.
  1. 1
  2. Când reîncălziți 1 litru (137 g) de macaroane și brânză, lăsați pastele în cuptor timp de o oră și 45 de minute.
  3. 2. Încălziți pastele în cuptorul cu microunde pentru a dezgheța porțiunile individuale. Transferați o porțiune de macaroane și brânză la un castron sau o placă cu microunde, apoi acoperiți libertatea cu hârtia sau înfășurarea cu microunde. În funcție de aparatul dvs., utilizați butonul "Defrost" sau modificați setările de alimentare la 30%. Pentru fiecare 1 kilogram (450 g) de paste, încălziți vasul timp de cel puțin 7 minute.
  1. 1
  2. Verificați dacă macaroanele și brânza are o temperatură internă de 165 ° F (74 ° C) sau mai mult. Dacă pastele dvs. este mai rece decât acest lucru, puteți fi în pericol bolile alimentare.
  3. Serviți întotdeauna alimente imediat după dezghețarea acestuia.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 2 din 2:
Conservarea porții nefolosite
1. Scoateți pastele într-un vas individual de coacere dacă hrănești 1 persoană. După amestecarea ingredientelor împreună, împărțiți fidea de brânză gătită între mai multe feluri de mâncare mici, rotunjite, cu cuptor. Umpleți fiecare recipient ușor sub jantă, astfel încât pastele este mai ușor de stocat mai târziu. În cazul în care rețeta dvs. solicită pentru breame, asigurați-vă că ați oprit fiecare fel de mâncare individuală.
  1. 1
  2. Mâncărurile mici pot fi utile dacă locuiți singur, sau dacă încercați să vă controlați porțiunile.
  3. 2. Aranjați macaroanele într-un vas de caserolă dacă înghețați o sumă mare. Dacă gătiți mai mult de o persoană, turnați sau scoateți amestecul de paste într-un vas de caserolă mare, cu cuptor. Încercați să distribuiți macaroanele într-un strat uniform, astfel încât alimentele pot găti în mod consecvent.
  1. 1. Înfășurați fiecare fel de mâncare individuală cu înveliș de plastic. Luați o secțiune mare de înfășurare și plasați-o pe partea superioară a mâncărurilor circulare, circulare. Trageți de-a lungul marginilor învelișului de plastic pentru ao face strâns, apoi apăsați de-a lungul capetelor pentru ao fixa în poziție. Încercați să împachetați fiecare fel de mâncare cât mai strâns posibil, astfel încât nici un aer să intre în mâncare.
  1. 1
  2. Asigurați-vă că fiecare foaie de folie de plastic este mai mare decât suprafața vasului.
  3. 2. Acoperiți un vas de caserolă mai mare cu folie de aluminiu. Măsurați și rupeți o bucată de folie care se potrivește peste suprafața vasului. Apoi, puneți marginile foliei din jurul felului de mâncare pentru a forma o etanșare strânsă, astfel încât nici un aer să intre în paste.
  1. 1
  2. Verificați dublu marginile foliei pentru a vă asigura că sunt pliate strâns.
  3. 2. Păstrați pastele în congelator timp de până la 3 luni. Utilizați o etichetă alimentară sau o bucată de bandă de mascare pentru a jot în jos data curentă. Înainte de a vă mânca mâncarea, lipiți aceste etichete pe mâncărurile dvs. de macaroane și brânză. Apoi, aranjați mâncărurile individuale sau tava de caserolă mai mare într-o zonă plată și deschisă a congelatorului dvs.
  1. 1
  2. Încercați să vă păstrați mâncarea într-o zonă vizibilă, deci nu uitați de asta.
  3. Imagine intitulată Freeze Macaroane și brânză Pasul 13
    2. Preîncălziți cuptorul la 375 ° F (191 ° C) pentru a găti pastele. Scoateți mâncărurile de macaroane de la congelator și le-ați stabilit pe o suprafață plană. Pentru a vă asigura o copiere uniformă, așteptați ca cuptorul să se încălzească complet înainte de a vă găti mâncarea.

    Bacsis: Puteți dezgheța macaroanele și brânza în cuptorul cu microunde înainte de a găti! După plasarea pastei într-un vas cu microunde, acoperiți alimentele cu înveliș sau hârtie cu microunde. Apoi, utilizați setarea "Defrost" de pe aparatul dvs. sau setați manual puterea la 30%. Pentru fiecare 1 kilogram (450 g) de macaroane, încălziți vasul timp de cel puțin 7 minute. Odată ce mâncarea este dezghețată, gătiți-l în cuptor imediat.

  4. 3. Coaceți macaroanele acoperite cu folie și brânza pentru 25-50 de minute. Scoateți folie de plastic din mâncărurile înfășurate individual și acoperiți-le cu folie. Odată ce cuptorul este încălzit, aranjați vasul sau mâncărurile din aparat. Dacă coaceți porțiuni individuale de macaroane și brânză, puneți mâncărurile pe o foaie mare de cookie și coaceți-le timp de 40-50 de minute. Dacă gătiți o tavă mai mare de paste, începeți să coaceți vasul timp de 25 de minute.
  1. 1
  2. Folia rămâne doar pe o parte a procesului de coacere.
  3. Foaia de copt facilitează eliminarea mai târziu a mâncărurilor individuale de macaroane.
  4. 2. Scoateți folia și coaceți vasul pentru încă 5-25 de minute. Dacă gătiți porțiuni individuale de macaroane și brânză, coaceți mâncărurile pentru încă 5 până la 10 minute. Dacă coaceți o tavă mare de paste, continuați să gătiți atenția pentru încă 25 de minute. Odată ce macaroanele și brânza arată maro de aur, scoateți-l din cuptor și lăsați-l să se răcească timp de câteva minute înainte de servire.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie

sfaturi

Lucrurile de care veți avea nevoie

Stocarea macaroanelor gătite și brânză

  • Apă rece
  • Tigaie mare
  • Caserolă
  • Folie de aluminiu
  • Bandă sigură pentru congelare
  • Folie de plastic
  • Hârtie de hârtie cu microunde sau înfășurare (opțional)

Conservarea porții nefolosite

  • Vase circulare individuale
  • Caserolă
  • Folie de plastic
  • Folie de aluminiu
  • Foi cookie
  • Hârtie cu microunde sau înfășurare (opțional)
Partajați pe rețeaua socială:
Similar