Cum să fii potrivit și sexy

Bunăstarea dvs. emoțională și fizică sunt imposibil de separat. Un stil de viață activ are totul de a face cu modul în care se potrivește sunteți și cât de sexy vă simțiți. Nu numai că exercițiul își sporește energia, imunitatea și starea de spirit, poate, de asemenea, să vă îmbunătățească viața sexuală. Exercitarea poate duce la un nivel mai ridicat de excitare și o probabilitate mai mică de disfuncție erectilă.Exercitarea nu este totul: mănâncă bine, dormind bine, și practicând mintea sunt toate părțile integrale ale unui stil de viață sănătos. Obținerea potrivită și sexy este vorba despre a fi bine despre tine.

Pași

Partea 1 din 2:
Obținerea potrivită
  1. Imaginea intitulată Fiți potrivită și pasul sexy 1
1. Obțineți exerciții de aerobic regulat. Adulții sănătoși ar trebui să obțină cel puțin 150 de minute de activitate aerobă moderată sau 75 de minute de activitate aerobică viguroasă pe săptămână. Întrerupeți-vă exercițiile în incremente mai scurte în timpul săptămânii. Exercițiul aerobic vă face cu toții mai sănătoși. Vă ajută să mențineți o greutate sănătoasă, reduceți riscul de boli de inimă și reduceți riscul de a contracta boli virale.
  • Exercițiul aerobic vă face, de asemenea, mai fericit. Obținerea exercițiilor regulate vă pot face mai energice, încrezătoare și relaxate.
  • O activitate aerobă moderată este una pe care o puteți vorbi, cum ar fi o plimbare cu brisk, o plimbare cu biciclete lentă sau o dans de bal.
  • O activitate aerobică este considerată viguroasă dacă vă duce respirația și vorbirea este dificilă. Acest lucru poate include ciclism rapid, rularea sau turele de înot.
  • Imaginea intitulată să fie potrivită și pasul sexy 2
    2. Tune-ți mușchii. Formarea forței va crește masa musculară slabă. De asemenea, învață corpul pentru a arde calorii mai eficient. Majoritatea adulților beneficiază de exercițiul de antrenament de forță cel puțin de două ori pe săptămână. Rutina de antrenament de forță ar trebui să lucreze toate grupurile mari de mușchi: nu ridicați doar o gantere! Puteți forța trenul la domiciliu, făcând frică, luări și squats.
  • Forța de antrenament se poate face cu mașini de greutate la o sală de gimnastică. Se poate face, de asemenea, cu greutăți, tuburi din plastic sau fără obiecte de la toate.
  • Luați o clasă sau urmăriți un videoclip de exerciții înainte de a începe o nouă formă de exercițiu. Dacă ceva doare, opriți-vă.
  • Imaginea intitulată să fie potrivită și sexy pas 3
    3. Întindeți după ce vă exercitați. Exercițiul de antrenament aerobic și de forță determină contractarea mușchilor. Petreceți câteva minute, întinzându-vă grupurile musculare majore după aceea pentru a stimula circulația și pentru a menține flexibilitatea. Se întinde încet, fără a fi bouncing, și nu țineți propoziții dureroase.
  • Întinderea înainte de a vă exercita, puteți reduce performanța dvs. sau chiar crește riscul de rănire.
  • Imaginea intitulată să fie potrivită și pasul sexy 4
    4. Găsiți o rutină de exerciții pe care vă puteți bucura. Dacă aveți o rutină, nu vă place, va fi mai greu să vă păstrați. Încercați diferite modalități de încorporare a exercițiilor fizice în viața voastră pentru a vedea ce vă excită. Dacă vă place să mergeți la sala de gimnastică, de exemplu, este logic să obțineți un membru al sala de sport. Dacă nu sunteți sigur, multe săli de sport oferă calitatea de membru de încercare.
  • Sunteți motivați social? Să renunțe la unele clase de exerciții de la Centrul Comunitar sau să meargă online și să găsească un grup de întâlniri. Adresați-vă unui prieten să ia plimbări cu dvs. sau să vă împărtășiți obiectivele de fitness online.
  • Preferați să transpirați singur? Încercați ciclism sau alergați în cartierul dvs. sau pe un traseu. Puteți face multe exerciții solo în confortul propriei dvs. case sau chiar la biroul dvs.
  • Imaginea intitulată Fiți potrivită și pasul sexy 5
    5. Mâncați bine și beți apă. Să fie în formă, sănătoasă și sexy, mâncați o varietate de alimente. Mâncarea unei game largi de alimente vă va ajuta să obțineți substanțele nutritive ale corpului. Mănâncă fructe și legume în fiecare zi și asigurați-vă că nu vă distrugeți carbohidrații sau proteinele. Aveți nevoie de carbohidrați pentru a lucra și proteine ​​pentru a ajuta mușchii să crească și să se repare. Beți apă înainte și după exercițiu și ori de câte ori vă aflați însetat.
  • Dacă știți când vă veți exercita, puteți hidrata ziua următoare. Bea puțin câteva pahare de apă cu o zi înainte de a vă angaja în exerciții fizice intense. Dacă urina dvs. este clară, probabil că sunteți hidratat.
  • Evitați alimentele și băuturile foarte prelucrate, cum ar fi mesele cu microunde și sifonul. Pregătiți-vă mâncarea proprie la domiciliu cât de des puteți: gătitul acasă este aproape întotdeauna mai hrănitoare decât mâncarea preambalată sau restaurantul.
  • Este important să rămâneți hidratați, astfel încât să vă puteți construi și să vă tonați mușchii.
  • Partea 2 din 2:
    Senzație sexy
    1. Imaginea intitulată Fiți potrivită și pasul sexy 6
    1. Practicați mintea. Pentru a fi sexy, va trebui să vă simțiți încrezători și relaxați. Sentimentul stresat, absent sau în jos pe tine vă poate ruina sexul tău. Mindfulness este o practică de a acorda atenție gândurilor, simțurilor și sentimentelor dvs. în acest moment, fără interpretare sau judecată. Pentru a practica mintea, acordați atenție simțurilor dvs.
    • Intreaba-te pe tine insuti "Ce miroase, văzând, cum mă mișc, cum simte corpul meu?"
    • Practicați mintea prin acordarea unei atenții atente atunci când cineva vorbește cu dvs. Încercați să luați în fiecare cuvânt pe care îl spun.
    • Meditați asupra respirației dvs. Simțiți respirația care vine și ieși din tine. Observați care părți ale corpului dvs. se ridică și se încadrează. Când mintea ta se rătăcește, reamintiți-vă să vă acordați atenție respirației.
    • Studiați un obiect de zi cu zi. Petreceți ceva timp în fiecare zi, privindu-vă ceva ce vedeți tot timpul, cum ar fi periuța de dinți. Încercați să observați noi detalii.
    • Faceți un exercițiu de spirit atunci când vă simțiți că deveniți tensionați sau negativi. Dacă vine un gând nedorit, recunoașteți ușor acest lucru. Apoi, întoarceți-vă atenția asupra lucrurilor pe care le simțiți și simțiți.
  • Imaginea intitulată să fie potrivită și pasul sexy 7
    2. Rochie pentru a vă impresiona. Bună igienă și îngrijire bună vă vor face să vă simțiți bine și să arătați bine celorlalți. Rochie în haine curate care îți place. Nu trebuie să vă petreceți prea mult timp să vă îmbrăcați: vă puteți simți bine într-un costum pe care îl purtați tot timpul atâta timp cât vă place modul în care vă uitați în ea. Dușul după ce ați exercitat sau când doriți să vă simțiți proaspătă și șampon nu mai mult de trei ori pe săptămână.
  • Te vei simți mai sexy dacă poți purta doar haine pe care le place foarte mult. Du-te prin dulapul tău și scapi de orice nu purtați cu adevărat sau purtați numai din obligație.
  • Purtați îmbrăcăminte care se simte bine pe piele. Pentru o prezentare senzuală, purtați mătăsii și cottoni moi. Îmbrăcăminte care se potrivește cu corpul vostru, dar nu se stoarce incomod, vă va face să vă simțiți și să arătați sexy.
  • Imaginea intitulată Fiți potrivită și pasul sexy 8
    3. Luați o clasă de dans. Nu numai că vă poate ajuta să vă asigurați, poate, de asemenea, să vă stimulați încrederea în sine și să vă pregătiți pentru datele viitoare. Găsiți un tip de dans care vă atrage atenția și sunteți toți probabil să găsiți oameni care vă împărtășesc interesele. Dacă sunteți un dork iubitor, înscrieți-vă pentru o clasă de dans de contra. Dacă doriți să învățați mișcări, puteți folosi când ieșiți, luați o clasă Hip-Hop. Căutați listări la centrul comunității locale sau online.
  • Imaginea intitulată să fie potrivită și pasul sexy 9
    4. Acordați atenție sentimentelor dvs. Una dintre cele mai atractive calități ale unui partener potențial este stabilitatea emoțională, starea ta să meargă în sus și în jos? Îți pierzi frecvent prietenii? Practicarea atenției poate fi de ajutor, dar poate să viziteze un terapeut sau un consilier.
  • Pentru a găsi tipul corect de terapeut, apelați la un departament de psihologie universitară și cereți recomandări sau adresați-vă medicului medical pentru sfaturi.
  • Imaginea intitulată să fie potrivită și pasul sexy 10
    5. Ascultați cu atenție altora. Dacă doriți ca cineva să vă găsească sexy, ascultați-le când vorbesc. Bărbații heterosexuali, în special, sunt treziți de experiența de a fi auziți cu atenție. Dacă faceți o practică generală de a asculta cu atenție și de a răspunde fără judecată, puteți fi percepută pe scară largă ca fiind sexy.
  • Imaginea intitulată să fie potrivită și pasul sexy 11
    6. Ia somnul de care ai nevoie. Să te simți sexy și să rămâi în formă, să dormi o noapte bună. Adulții au nevoie de 7-8 ore de somn pe noapte, cu cât mai puține întreruperi posibil. Deprivarea somnului va interfera cu fitness-ul dvs., rezistența dvs. imună, greutatea dvs. și sănătatea dvs. mintală.
  • Avertizări

    Trupul tuturor are nevoi diferite. Dacă aveți o complicație de sănătate preexistentă, discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe un nou regim de exerciții fizice.
  • Consultați un medic înainte de a încerca să pierdeți în greutate. Nu încercați să pierdeți mai multă greutate decât recompensa medicul dumneavoastră.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar