Cum de a bloca miostatina

Blocarea miostatinei ar putea crește masa musculară.Singurul mod cunoscut pentru a bloca miostatina este prin intervenții medicale cum ar fi terapia genică și medicamentele inhibitorului de miostatină.Cu toate acestea, puteți reduce producția de miostatină prin exerciții fizice.Instruire de rezistență la intensitate ridicată - cum ar fi greutățile de ridicare sau de a face push-up-uri - poate ajuta.Exercițiul aerobic moderat, cum ar fi călărirea unei biciclete sau a unei plimbări cu brisk vă va permite să vă reduceți nivelurile de miostatină.

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea intervenției medicale pentru a bloca miostatina
1. Discutați cu medicul dumneavoastră. Dacă aveți de-a face cu pierderea musculară și interesați de blocarea miostatinei ca tratament, discutați cu medicul dumneavoastră despre opțiunile dvs. Există opțiuni de tratament disponibile, dar unele dintre ele sunt încă în studiile clinice.
  • Imaginea intitulată Scapă de keloide Pasul 6
    2. Recepționați terapia genică.Terapia genică este procesul de transplantare a anumitor gene în celulele dvs. pentru a vă schimba machiajul genetic.Terapia genică este de obicei realizată prin injectare.Medicul dvs. va oferi mai multe informații despre injectare și modul în care vă puteți pregăti înainte de a primi terapia genică de îmbunătățire a follistatinei.
  • Procedura este încă extrem de experimentală și ar putea să nu fie potrivită pentru dvs.Discutați cu medicul dumneavoastră despre faptul că ați putea primi terapia genică de blocare a miostatinei.
  • Imagine intitulată cel mai bun Absorbi Suplimente de magneziu Pasul 13
    3. Utilizați un inhibitor de miostatină.Inhibitorii de miostatină sunt medicamente care blochează miostatina.Pentru a obține un inhibitor de miostatină, discutați cu medicul dumneavoastră.Inhibitorii de miostatină sunt încă experimentali și nu sunt disponibili pe scară largă, dar medicul dumneavoastră vă poate intra într-un studiu experimental de droguri Myostatin Blocker.
  • În acest caz, puteți sau nu să vi se acorde un medicament care blochează miostatină, deoarece natura studiilor experimentale este adesea astfel încât unii participanți să obțină medicamente placebo, în timp ce alții primesc medicamentul autentic.
  • Metoda 2 din 2:
    Exercitarea pentru a reduce miostatina
    1. Imagine intitulată pierde greutatea în 2 zile Pasul 7
    1. Formarea de rezistență la intensitate ridicată (HIRT).HIRT este un tip de antrenament de rezistență care vă împinge la limitele fizice.Aceasta implică o mulțime de exerciții diferite consecutiv fără pauze.
    • Pentru a efectua HIRT, șir mai multe exerciții împreună într-un "super-set."Un super-set constă din mai multe exerciții efectuate cât mai repede posibil pe o perioadă stabilită de timp.
    • De exemplu, ați putea efectua 10 bucle bicep, 10 push-up-uri și 10 ședințe într-un ciclu timp de opt minute, dar cu 1 până la 1 ½ minut întrerupătoare între seturi.După finalizarea ultimului dvs. set de 10 sit-up-uri, ați porni din nou făcând 10 bucle Bicep.
  • Imagine intitulată Obțineți picioarele mai puternice Pasul 2
    2. Alegeți un nivel adecvat de greutate.Atunci când faceți o pregătire de rezistență, este important să vă ridicați suficientă greutate pentru a vă simți tensionată, dar nu atât de mult încât vă răniți sau că forma dvs. este compromisă.Pentru a determina cantitatea potrivită de greutate pentru dvs., începeți să ridicați cu cea mai mică cantitate de greutate.Efectuați 8-12 repetări ale exercițiului dat.Dacă nu vă simțiți înfășurați până la capătul setului, adăugați greutatea în incremente de cinci lire și încercați din nou.
  • Veți ști că ați găsit cantitatea potrivită de greutate pentru dvs. când vă simțiți înfășurată după 8-12 repetări ale exercițiului în cauză.
  • Imagine intitulată exercițiul în dormitorul dvs. Pasul 6
    3
    Fa flotari.Puneți-vă mâinile pe podea în fața dvs.Împingeți picioarele în spatele dvs. și echilibrați-vă pe degetele de la picioare.Poziționați-vă picioarele în așa fel încât să fie perpendiculare pe podea.Țineți-vă spatele și picioarele într-o linie rigidă, dreaptă.Coborâți corpul, astfel încât coatele să se îndoaie la unghiuri de 90 de grade și pieptul dvs. abia atinge podeaua.Împingeți înapoi de pe podea pentru a reveni la poziția de pornire.
  • Imaginea intitulată pierde cu ușurință în greutate Pasul 6
    4. Utilizați presa de bancă.Stați plat pe bancă și prindeți bara cu ambele mâini.Mâinile tale ar trebui să fie ușor mai largi decât lățimea umărului.Coborâți bara încet în piept.Țineți-vă glutele și ABS strâns și aruncați-vă spatele în timp ce îl reduceți.Când bara atinge pieptul, împingeți-l înapoi până la poziția de pornire.
  • Imaginea intitulată Urmați un ritual de dimineață pentru a pierde în greutate și pentru a rămâne mai subțire Pasul 11
    5. Faceți o presă deasupra capului.Setați barbelul într-un raft sau cușcă.Cu barul chiar în fața capului, puneți-vă mâinile pe el cu palmele cu fața în față.Ridicați bara de pe raft și coborâți-o la nivelul umărului.Împingeți bara de deasupra capului, ținând ambele brațe la o înălțime egală.
  • Plasați-vă mâinile la o distanță de unul de altul, care este ușor mai larg decât lățimea umerilor.
  • Fiecare mână trebuie plasată echidistant de la capătul său corespunzător al barei.Cu alte cuvinte, mâna stângă trebuie să fie aceeași distanță de capătul din stânga al barei, deoarece mâna dreaptă este de la capătul drept al barei.
  • După ce ați extins bara de mai sus, cât mai mult posibil, aduceți-o încet în poziția de plecare.
  • Imaginea intitulată obține coapsele mai groase Pasul 1
    6. Faceți un dedbord.Stați cu picioarele șold-lățimea.Cu barbelul din fața dvs. pe podea, strângeți-l cu palmele orientate spre spate spre dvs.Ținându-vă spatele drept și pieptul înainte, împingeți-vă cu picioarele și împingeți-vă șoldurile înainte.Coborâți cu atenție bara la sol pentru a reveni la poziția de pornire.
  • Brațele dvs. ar trebui să rămână drepte și mâinile dvs. ar trebui să continue să prindă bara pe tot parcursul morții.
  • Aveți grijă să nu vă îndoiți înapoi în timpul morții.
  • Imagine intitulată Blocul Myostatin Pasul 10
    7. Efectuați o curbură încrucișată.Țineți o dumbbell în fiecare mână cu palmele orientate spre afară.Țineți coatele strânse în laturile dvs., trageți ganterul spre umărul tău opus.De exemplu, dacă țineți o dumbbell în mâna dreaptă, trageți-l spre umărul stâng.Întrerupeți o singură secundă când atingeți ganterul la umăr, apoi îl aduceți încet în poziția de plecare.
  • Imagine intitulată Urmați un ritual de dimineață pentru a pierde în greutate și a ședea Slimmer Pasul 9
    8
    Încercați un exercițiu aerobic.Există o serie de exerciții aerobice care ar putea, de asemenea, să vă ajute să vă reduceți nivelurile de miostatină.De exemplu, ați putea călători cu bicicleta, mergeți la o plimbare sau să fugiți sau să utilizați un eliptic.În timp ce exercițiile de rezistență trebuie efectuate la intensitate ridicată, ar trebui efectuate exerciții aerobice la intensitate moderată.
  • Exercitarea la intensitate moderată vă va oferi un sentiment similar cu care obțineți atunci când mergeți la uriaș și ar trebui să vă faceți să vă simțiți că lucrați la aproximativ 50% din ieșirea fizică maximă.
  • sfaturi

    Dacă nu doriți să investiți într-o mulțime de echipamente de gimnastică pentru a reduce miostatina, luați în considerare obținerea unui membru la sala de gimnastică locală.
  • Asigurați-vă că lucrați cu un spotter atunci când ridicați greutăți grele pentru a vă ajuta să dezvoltați o formă bună și să preveniți rănile.
  • Rețineți că sunt necesare mai multe cercetări pentru a determina riscurile și beneficiile blocării miostatinei ca o terapie pentru bolile de pierdere a mușchilor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar