Cum de a exercita o ridgeback rhodesian

Ridgeback-urile Rhodesian sunt câini atletici care au nevoie de exerciții regulate și viguroase. Pentru a vă menține câinele fericit și sănătos, programați exercițiul regulat pentru aceasta și includeți-o în regimul dvs. de exerciții în aer liber (e.G. Jogging, Drumeții). Lăsați câinele dvs. să aibă un timp în afara leșiei în curte sau la un parc de câine și să-l înotați de câte ori este posibil. Uitați-vă la cluburile de concertare pentru testele concurențiale sau neconcurențiale pentru câinele dvs. Joacă jocuri cum ar fi Fetch, Tag, Fotbal și Furtles pentru a-ți exercita câinele într-un mod distractiv.

Pași

Metoda 1 din 2:
Păstrând activul Rodgesian Active
  1. Imagine intitulată exercită o rhodesiană Ridgeback Pasul 1
1. Programați exercițiile obișnuite. Rhodesian Ridgebacks necesită o mișcare frecventă și exerciții pentru a rămâne fericiți și sănătoși, deci asigurați-vă că ați programat un exercițiu regulat și riguros pentru animalul dvs. de companie în afara plimbări de zi cu zi (de 2-3 ori pe săptămână timp de aproximativ o oră). Jogging-ul și drumeții sunt activități care sunt bine adaptate la nivelul rezistenței la rasă și la tendințele atletice. Aduceți câinele dvs. de-a lungul antrenamentelor dvs. în aer liber și rămâneți în formă și conținut, împreună.
  • Așteptați până când câinele dvs. are cel puțin 15-18 luni pentru a-l exercita viguros - exerciții intense pot provoca probleme pentru dezvoltarea oaselor.
  • Imagine intitulată Exercitarea unui rhodesian Ridgeback Pasul 2
    2. Rulați cu câinele. Câinii Rhodesian Ridgeback iubesc să alerge, dar rasa are o curiozitate naturală care ar putea duce la a fi ușor distras. Vederea unei veverițe sau a unui alt câine, de exemplu, ar putea conduce câinele să se termine în trafic și să fie rănit. Încercați să alergați cu câinele dvs. pe o lesă, o activitate care va oferi animalului dvs. de companie cu exerciții fizice și va sta ca o activitate de legare între voi doi.
  • Imagine intitulată Exercitarea unui Rodgeian Ridgeback Pasul 3
    3. Lăsați câinele dvs. să se miște în curtea din spate. Ridgeback-urile Rhodesian fac cel mai bine cu un spațiu exterior - în mod ideal o curte mare. Datorită spiritului lor aventuros și a prostii naturale pentru a săpa găuri, totuși, câinii acestei rase ar trebui să fie supravegheați în orice moment când în aer liber. Curtea ar trebui să aibă, de asemenea, un gard robust, înalt (i.E. Un gard care are cel puțin 6 picioare înălțime) - Ridgesia Ridgebacks au fost cunoscute pentru a șterge gardurile la fel de înalte ca 5 picioare (1.5 m).
  • Imagine intitulată Exercitarea unui rhodesian Ridgeback Pasul 4
    4. Adu-ți înotul câinilor. Rhodesiană Ridgebacks sunt înotători experți și se bucură foarte mult de activitate. În ceea ce privește exercițiul, înotul este o opțiune ideală pentru nivelul de energie și rezistență că rasa posedă. Organizați zilele de înot familial (la un lac sau la o plajă prietenoasă pentru câini) pentru a include animalul dvs. de companie, dar asigurați-vă că păstrați întotdeauna un ceas apropiat atât în ​​interiorul cât și în afara apei.
  • Imagine intitulată Exercițiul A Rodgeian Ridgeback Pasul 5
    5. Vizitați un parc de câine. În timp ce Rhodesian Ridgebacks iubesc să fugă liber, au nevoie de un spațiu sigur, închis pentru a face acest lucru. Aducerea animalului dvs. de companie în parcul câinilor îi va lăsa să-și exercite lesa și să socializeze cu alți câini - este, de asemenea, o opțiune bună pentru a vă exercita animalul de companie dacă nivelul lor de energie începe să depășească propriul dvs. Încercați să vizitați un parc de câine cel puțin o dată pe săptămână, astfel încât câinele dvs. să fie obișnuit să se joace cu alți câini și confortabil cu experiența ori de câte ori mergeți.
  • Imagine intitulată exercită o rundă Rhodesian Ridgeback Pasul 6
    6. Uita-te la conresie. LURE CoRSING este un circuit de performanță dezvoltat pentru rasele de confruntare, cum ar fi Ridgesia Ridgebacks pentru a-și demonstra abilitățile de vânătoare instinctuale. În acest sistem de momeală și scripeți mecanici (simularea pradă vii), Sighthounds sunt evaluate pe baza agilității, vitezei și staminei - câinele dvs. poate participa la teste competitive sau neconcurențiale.
  • Pentru mai multe informații despre Noțiuni de bază, găsiți cluburi de conduse de conresie sau confort în zona dvs. vizitând site-ul american Kennel Club la https: // Aplicații.Akc.Org / Apps / Cluburi / Căutare /.
  • Metoda 2 din 2:
    Jucând jocuri cu câinele dvs
    1. Imagine intitulată Exercitarea unui Rodgeian Ridgeback Pasul 7
    1. Joacă Fetch. Jucând fetch, Un joc clasic iubit de majoritatea câinilor, are instinctul natural al câinelui dvs. de a urmări și a prelua. În timp ce menținerea activului Rhodesian Ridgeback este importantă, este, de asemenea, important să îl păstrați angajat și stimulați mental - când este plictisit, această rasă poate intra în necazuri (e.G. Săparea plantelor sau copacilor în curte). Utilizați unul dintre jucăriile preferate ale câinelui dvs. pentru a juca Fetch cu, ca o minge de cauciuc sau o jucărie scârțâită.
  • Imagine intitulată Exercitarea unui rhodesian Ridgeback Pasul 8
    2. Configurați obstacole pătură. Pentru un joc distractiv care vă va păstra câinele activ în interior, încercați să configurați obstacole pătură. Clar cât mai mult spațiu posibil în camera de zi, subsol sau altă locație și creați un mic curs de obstacol cu ​​pături înfășurate sau alte obiecte sigure (e.G. Jucarii din plastic, perne). Porniți câinele dvs. prin cursul de câteva ori până când este familiarizat cu acesta, apoi îl conduceți prin cursul de la o parte a camerei la altul.
  • Odată ce câinele dvs. se obișnuiește cu cursul, adăugați câteva pături sau perne pentru a crește provocarea.
  • Imagine intitulată Exercitarea unui rhodesian Ridgeback Pasul 9
    3. Joacă fotbal. În timp ce fotbalul poate suna ca o alegere ciudată de joc pentru a juca cu câinele dvs., este o activitate excelentă de a încerca cu Ridgeback Rhodesian. Utilizați o minge de cauciuc mare, care va fi dificilă pentru ca câinele dvs. să ridice cu gura - evitați orice bile care vor fi ușor să se perforeze sau să defleții. Pentru a juca, a lovi cu piciorul mingea și a lăsat câinele tău să-l alunge - să-l joace pentru un minut odată ce captează până la ea, apoi ia-o ușor înapoi și lovește-o din nou.
  • Pentru a face mingea mai de dorit, încercați să ștergeți un dab de unt de arahide pe el.
  • Imagine intitulată Exercitarea unui rhodesian Ridgeback Pasul 10
    4. Joacă un joc de etichetă. Eticheta este un joc excelent pentru a juca cu un câine care este suficient de confortabil cu tine să se angajeze cu tine fizic. Jocul nu este unul foarte structurat, ci implică în schimb alergarea, urmărirea, evitarea și a fi prostie. Redați etichetă într-o curte sau parcare împrejmuită pentru a vă asigura că câinele dvs. nu se scurge prea departe sau se pierde în timpul jocului.
  • sfaturi

    Păstrați-vă câinele hidratat în timpul exercițiilor pentru a evita supraîncălzirea sau deshidratarea.
  • Pentru o activitate viguroasă în aer liber, scopul de a ieși în seara când temperatura este mai rece.
  • Rodgeback-urile Rhodesian pot fi agresive față de alte animale, precum și câini de același sex, deci monitorizați-vă câinele cu atenție atunci când în parcuri publice, parcuri de câine sau explorarea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar