Cum de a repara digestia ta

Aceasta este o abordare naturală pentru fixarea intestinului dvs., vindecarea digestiei și recuperarea de la o viață de mâncare "toate lucrurile greșite". Acest lucru este orientat spre oameni cu indigestie constantă, diaree, crampe de stomac, durere și toate în jurul disconfortului digestiei.

Pași

Metoda 1 din 2:
Eliminarea problemelor digestive
  1. Imagine intitulată Fixați-vă Digestia Pasul 1
1. Răsuciți-vă problemele. Cel mai bun loc pentru a începe este analizând dieta dvs., ce alimente mănâncă care ar putea contribui la acest disconfort? Există multe alimente diferite care pot contribui la aceste sentimente de neliniște în intestin. În primul rând, faceți câteva cercetări rapide despre modul în care intestinul funcționează - Aflați procesul pe care integurul dvs. trece ori de câte ori ați pus ceva în corpul vostru. Acest lucru vă va oferi o înțelegere cu privire la ceea ce încercați să remediați.
  • Imagine intitulată Fixați-vă Digestia Pasul 2
    2. Eliminați alimentele pe o bază de încercare. Eliminați greu de digerat alimentele din dieta dvs. Acest lucru nu trebuie neapărat să dureze pentru totdeauna, dar este o idee bună să o faceți timp de cel puțin 3-5 zile pentru a da digestia dvs. o oportunitate de a vă relaxa puțin.
  • Aceste alimente pot varia de la o persoană la alta, deci nu este un proces simplu de a se afla acest lucru, dar există unele alimente de siguranță care trebuie să meargă și să includă: produse lactate, gluten și grâu, toate alimentele prelucrate, cafeaua, fumatul (orice), și zahăr rafinat. După eliminarea acestora din dieta dvs. ar trebui să simțiți rezultate imediate.
  • Imagine intitulată Fixați-vă Digestia Pasul 3
    3. Luați mese mici, cel puțin șase mese pe zi. Îndepărtați aportul total de calorii în șase (sau mai multe) porțiuni egale. Nu beți apă imediat după masă și faceți o plimbare. Încercați să rămâneți activi și să evitați să vă culcați imediat după masă.
  • Imagine intitulată Fixați-vă Digestia Pasul 4
    4. Examinați mecanismele de stres și de copiere. Nivelurile de stres joacă un rol direct în digestia dvs. Sunteți stresați tot timpul? Acest lucru poate provoca o problemă. La fel de mult cum s-ar putea să nu credeți ce, trebuie să luați în considerare activitățile care vă reduc stresul într-un mod sănătos: yoga, meditație, plimbare câinele, ciclismul, fiind afară și așa mai departe.
  • O mulțime de oameni fumează țigări sau pot pentru a ușura stresul, ceea ce este foarte nesănătoasă, provocând mai mult rău atunci bine.
  • Cel mai popular reductor de stres nesănătoase este mâncarea, în special mâncarea proastă și mâncarea junk. Nici o dietă nu va funcționa vreodată pentru dvs. dacă corpul dvs. este într-o stare constantă de stres. Stresul atacă sistemul dvs. digestiv printr-o defalcare complexă a diferiților hormoni.
  • Imagine intitulată Fixați Digestia Pasul 5
    5. Analizați-vă rezultatele. Acum că ați determinat ce veți face ca un ameliorat de stres sănătos și ați eliminat toate "volatil" alimentele din dieta dvs. ar trebui să începeți să vedeți îmbunătățiri. Această dietă redusă nu poate dura pentru totdeauna, totuși, este timpul să încercați să reintroduceți lucrurile destul de încet. La fiecare două zile, reintroduceți o nouă mâncare.
  • Foarte important: În timpul etapei de reintroducere, asigurați-vă că reintroduceți lucrurile la un moment dat, fără ingrediente mixte, un nou produs alimentar la fiecare 2 zile. De exemplu, încercați să mâncați un pic de brânză (un pic), dacă acest lucru vă supără stomacul apoi îndepărtați din nou brânza. Două zile încearcă să introducă niște gluten sau grâu (cercetarea științifică FYI indică faptul că glutenul și grâul sunt nesănătoase pentru toată lumea, chiar și cei care pot digera.) Și așa mai departe, până când aveți o idee despre alimentele care vă provoacă probleme în primul rând.
  • Imagine intitulată Fixați-vă Digestia Pasul 6
    6. Nu te copleși. Pașii stabiliți mai sus sunt foarte generali - luați în considerare "Orientări generale pentru repararea digestiei dvs." Ei vă vor aduce doar pe calea cea bună, dar toată lumea este diferită. Acest lucru fiind spus că există cantități de informații abundente despre Internet și o mulțime de lucruri bune. O mulțime de ea este înfricoșătoare și acolo volumul este foarte intimidant. Luați-l un pas la un moment dat, păstrați-vă pe Truckin `până când veți găsi ceva care funcționează pentru dvs.
  • Metoda 2 din 2:
    Promovarea digestiei sănătoase prin dietă

    Alimente pentru a evita

    1. Imagine intitulată Fixați-vă Digestia Pasul 7
    1. Evitați produsele lactate. Este cu siguranță merită menționat faptul că, pentru multe, lapte și produse lactate sunt rețete pentru dezastrul digestiv. Se crede că oamenii nu au evoluat pentru a menține mecanismele digestive care descompun la vârsta adultă - de fapt, unele studii au arătat că majoritatea adulților nu pot digera în mod corespunzător laptele. În general, intoleranța laptelui este atât de comună încât, dacă vă confruntați cu probleme digestive, vă recomandăm să încercați să eliminați produsele lactate ca prima dvs. mișcare.
    • Excepția de la această regulă este iaurtul, care, în multe situații, poate îmbunătăți efectiv funcționarea digestivă. Vedeți mai jos pentru mai multe informații.
  • Imagine intitulată Fixați Digestia Pasul 8
    2. Evitați prăjituri sau grasimi. Știm cu toții pe Telltale "pe cale să spargă"sentimentul care poate rezulta din alimentarea unei mese enorme, bogate în grăsimi. În plus față de provocarea balonării inconfortabile, alimentele excesiv de bogate, bogate, cum ar fi carne roșie și mâncăruri prăjite, pot duce la condiții dureroase cum ar fi arsuri la stomac și refluxul acid la unii indivizi. Deși un anumit nivel de aport de grăsimi este de dorit pentru a asigura funcționarea corectă a mai multor procese importante ale corpului, încercați să minimalizați cantitatea de alimente grase pe care le consumați pentru a vă îmbunătăți sănătatea digestivă.
  • Imagine intitulată Fixați-vă Digestia Pasul 9
    3. Evitați consumul excesiv de alcool. Efectele provocatoare de greață ale alcoolului sunt bine documentate. În timp ce cunoașterea comună că alcoolul poate deranja stomacul unui băutură pe termen scurt, ceea ce este mai puțin bine cunoscut este că alcoolul poate provoca probleme digestive persistente chiar și după ce un bețator a răsturnat. De fapt, stres intestinal și un stomac neliniștit pentru o zi sau mai mult după o sesiune de băutură deosebit de prolifică. Ca și în cazul tuturor alimentelor și băuturilor, utilizați moderarea cu alcool pentru a menține o sănătate digestivă adecvată.
  • Imagine intitulată Fixați Digestia Pasul 10
    4. Evitați alimentele picante. Hot, alimentele picante pot provoca disconfort durabil, în special pentru persoanele care nu sunt obișnuite cu o bucătărie de înaltă condimente. Acest disconfort poate fi însoțit de dureri de stomac, diaree și / sau mișcări dureroase ale intestinului. Dacă aveți o istorie de probleme digestive, vă recomandăm să vă îndepărtați de alimentele picante, iritante.
  • Dacă sunteți prinși la un restaurant indian, mexican sau thailandez și nu pare să găsiți nimic în meniul care nu este picant, întrebați-vă serverul pentru o alternativă ușoară sau încercați să comandați un fel de mâncare laterală A la carte.
  • Alimente pentru a căuta

    1. Imagine intitulată Fixați-vă Digestia Pasul 11
      1. Mănâncă carne slabă și pește. Este important să mănânci proteine ​​în toată viața ta. Pentru a vă menține sistemul digestiv sănătos și confortabil, încercați să obțineți proteina dvs. din surse slabe, cum ar fi puiul și peștele, mai degrabă decât de la carne roșie. Aceste surse de proteine ​​conțin mai puțin grăsimi decât carne roșie, ceea ce înseamnă că, pentru unii, vor fi mai ușor de digerat. Ei au de asemenea nu a fost legată de cancerul de colon, o boală digestivă mortală, în timp ce carnea roșie de înaltă grăsime au.
    2. Imagine intitulată Fixați-vă Digestia Pasul 12
      2. Mâncați boabe sănătoase, cu carboi scăzute. Beneficiile de sănătate ale unei diete bogate în boabe nutritive sunt bine publicate. În plus față de furnizarea unei varietăți de substanțe nutritive esențiale, carbohidrații sănătoși, neutri pot fi o modalitate excelentă de a calma un stomac deranjat. Încercați mâncăruri ușoare, cum ar fi orezul, quinoa, sau toast de cereale integrale pentru a obține o cantitate sănătoasă de carbohidrați, fără a provoca o reacție incomodă din stomacul tău.
    3. Imaginea intitulată Fixați-vă Digestia Pasul 13
      3. Mănâncă legume verde gătite. Legumele, în general, sunt alimente bogate, bogate în nutrienți. Cu toate acestea, multe legume verzi cu frunze pot fi dure și fibroase atunci când sunt consumate crude, ducând la dificultăți digestive. Pentru a înmuia legumele și a descompune substanțele nutritive conțin pentru digestie ușoară, încercați să le gătiți. Puteți obține rezultate gustoase prin pregătirea numai a celor mai multe legume, cu o condimentare ușoară sau ca parte a unui vas mai mare.
    4. O varietate de metode există pentru gătitul legumelor - fierbere, coacere, aurizare și agitație într-un ulei cu conținut scăzut de grăsimi sunt toate alegerile valide.
    5. Imaginea intitulată Fixați Digestia Pasul 14
      4. Mănâncă iaurt. Iaurtul este neted, ușor și ușor pe sistemul digestiv. Este delicios pe cont propriu sau în feluri de mâncare cu alte ingrediente (ca în, de exemplu, un parfait). În plus, majoritatea soiurilor de iaurt conțin, de asemenea, tulpini sănătoase de bacterii care completează flora bacteriană a tractului digestiv. Căutați a "culturi live și active" Etichetați pe ambalajul iaurtului pentru a determina dacă acesta conține aceste bacterii benefice.
    6. Beneficiile de creștere a digestiei iaurtului vin în ciuda faptului că este un produs lactate, care în mod normal ar face dificil pentru majoritatea oamenilor să digeră. Acest lucru se datorează faptului că iaurtul produs tradițional conține lactoză, o enzimă carehelps corpul digeră molecula de lactoză care determină în mod normal probleme digestive la persoanele care nu contează lapte.

    sfaturi

    Dacă glutenul liber nu este suficient pentru dvs., atunci cercetați Dieta SCD.
  • Există o mulțime de videoclipuri de meditație imagini ghidate pe YouTube.
  • Avertizări

    Aceasta este o călătorie foarte greoaie, care ar putea să vă salveze viața. Se merită.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar