Cum să faci o spălare ficat

O spălare ficat este, de asemenea, cunoscută ca o spălare vezică, și este folosit pentru a scăpa de calculii biliari. Deși nu există dovezi științifice că flăcările ficatului sunt eficiente, există dovezi anecdotice că sunt. În teorie, ficatul ficat sparge orice biliară existentă sau împiedică formarea de noi, apoi scapă de ele prin scaun. Dacă calculul biliard vă deranjează, consultați-vă medicul și discutați interesul dvs. pentru a face o spălare ficat. Doar rețineți că curățarea poate fi dăunătoare corpului dumneavoastră dacă este făcută incorect, iar clismele ar trebui să fie efectuate numai de către profesioniști instruiți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Efectuarea unui ficat de culoare cu ulei de măsline și suc de citrice
  1. Imagine intitulată 1620028 1
1. Luați în considerare postul înainte de spălarea ficatului. Faceți acest lucru numai dacă aveți experiență cu postul. Ficatul în sine poate provoca greață, diaree sau vărsături. Dacă nu sunteți obișnuiți să postați, aceste efecte pot fi amplificate.
  • Dacă sunteți un experimentat mai rapid, luați în considerare efectuarea unui suc de trei până la șapte zile înainte de ficlul ficat.
  • Sucul de mere este bogat în acid malic și liminoid, care poate ajuta la descompunerea biliardului.
  • Imagine intitulată 1620028 2
    2. Faceți un amestec de sucuri de citrice.Veți bea un total de 1 ceașcă de sucuri de citrice. Acest amestec va fi de 50% suc de grapefruit, suc de portocale de 25% și suc de lămâie 25%. Stoarceți grapefruitul, portocalele și lămâi separat și nu amestecați sucurile la început. Veți avea nevoie de 1/2 ceasca de suc de grapefruit, 1/4 ceașcă de suc de portocale și 1/4 ceașcă de suc de lămâie. Amestecați-le bine, apoi împărțiți amestecul în ochelari separați, fiecare umplut cu 1/4 cană de suc.
  • Veți avea nevoie, de asemenea, de o ceașcă de ulei de măsline separat în patru doze de ¼ ceașcă fiecare.
  • Imagine intitulată 1620028 3
    3. Luați amestecul de citrice și uleiul de măsline în incremente de 15 minute.Așteptați până la aproximativ o oră înainte de a vă planifica să mergeți la culcare. Luați 1/4 ceașcă de amestec de citrice, urmată de 1/4 ceașcă de ulei de măsline extra virgin. Repetați acest proces la fiecare 15 minute, până când este timpul să mergeți la culcare.
  • Imagine intitulată 1620028 4
    4. Du-te la culcare imediat.Așezați-vă pe partea dreaptă când mergeți la culcare. Deși nu există dovezi pentru aceasta, credința tradițională este că acest lucru permite curățarea să progreseze mai ușor.
  • Imagine intitulată 1620028 5
    5. Du-te pentru o clismă dimineața. Pentru a ajunge la cea mai mare parte a curățării dvs., faceți o întâlnire pentru a avea o clismă dimineața după ce beți aceste fluide. Enemasul ar trebui să fie întotdeauna efectuat de profesioniști instruiți. Nu încercați să vă dați o clismă.
  • Metoda 2 din 3:
    Efectuarea de citrice și ulei de măsline fără clisme
    1. Imagine intitulată 1620028 6
    1. Urmați aceiași pași ca și Citrusul și Uleiul de măsline. Opriți-vă după noaptea de a dormi de partea voastră, înainte de a lua clisma dimineața. Veți înlocui clisma cu un alt tratament alimentar.
  • Imagine intitulată 1620028 7
    2. Beți un amestec de apă sărată dimineața. Se dizolvă două lingurițe de sare de mare ne-iodată în 4 cani de apă caldă. Dacă nu aveți sare de mare, puteți folosi sucul de la o jumătate de lămâie. Beți acest amestec primul lucru dimineața.
  • Imagine intitulată 1620028 8
    3. Restricționați dieta la legume și bulion. Pentru restul zilei, mănâncă numai preparate ușoare de legume (fără condimente) și bulion clar.Ar trebui să eliminați calculul biliard prin scaunul tău cândva în timpul zilei.
  • Metoda 3 din 3:
    Îndepărtați ficatul cu Apple
    1. Imagine intitulată 1620028 9
    1. Nu faceți o spălare ficat pe bază de mere dacă aveți anumite afecțiuni medicale. Această metodă vă va solicita să beți cantități mari de produse Apple. În timp ce merele sunt perfect sănătoase, în exces, acestea adaugă o mulțime de zahăr în sistemul dvs. Dacă aveți cancer, o infecție cu drojdie, diabet, hipoglicemie sau un ulcer de stomac, nu utilizați această metodă.
  • Imagine intitulată 1620028 10
    2. Du-te repede pe un suc de mere de două zile. Timp de secole, oamenii de stiinta au cercetat modalitati de a trata pietrele biliara fara chirurgia. Un ficat de ficat este a "Contact chimic" tratamentul, în care consumați substanțe chimice care descompun piatra de largă din interior. Multe tratamente chimice de contact Medicii au încercat pe tot parcursul istoriei au avut efecte secundare negative pe termen lung asupra pacienților. Acidul malic și liminoidul găsiți în mere, totuși, au efecte secundare relativ benigne, care durează o perioadă scurtă de timp.
  • Nu beți sucuri din concentrat sau care au adăugat zaharuri. Căutați produse naturale Apple.
  • Păstrați sucul la temperatura camerei și amestecați-l cu apă caldă pentru a ridica în continuare temperatura atunci când o beți.
  • Beți 16 oz. (2 cani) de suc de mere organice sau cidru de mere la fiecare 2 ore între 8 a.M. și 8 P.M. în ambele zile
  • Imagine intitulată 1620028 11
    3. Luați un ulei de măsline și suc de citrice în a doua zi. La 8:30 P.M. În a doua zi, amestecați ½ ceasca de ulei de măsline cu ½ ceașcă de suc de lămâie sau o ceașcă de suc de grapefruit. Sucurile trebuie să fie proaspăt stoarse, nu sunt procesate.
  • S-ar putea să vă simțiți grea, după ce ați băut acest amestec, dar încercați să vă relaxați și să vă vedeți prin el. Te vei simți mai bine când procesul sa terminat!
  • Imagine intitulată 1620028 12
    4. Du-te la culcare imediat. Se poate simți prea devreme pentru a merge la culcare, dar este important să păstrați programul pentru această culoare ficat. Ați luat uleiul de măsline și sucul de citrice după aproximativ 36 de ore de post, și acum trebuie să mergeți la culcare. Amintiți-vă să vă așezați pe partea dvs. pentru a ajuta procesul de curățare.
  • Imagine intitulată 1620028 13
    5. Beți un amestec de apă sărată în dimineața zilei de a treia zi. Se dizolvă două lingurițe de sare de mare ne-iodată în 4 cani de apă caldă. Din nou, puteți înlocui sucul de la o jumătate de lămâie dacă nu aveți sare de mare.
  • Mănâncă numai legume și bulionuri clare pentru restul zilei. Greața pe care ați simțit-o cu o noapte înainte ar trebui să treacă odată ce obțineți niște mâncare în stomac și ar trebui să vă transmiteți cândva în timpul celei de-a treia sau a patra zile.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Curățurile hepatice nu sunt susținute de știință, dar există schimbări dietetice pe care le puteți face pentru a vă ajuta ficatul, cum ar fi limitarea siropului de porumb cu fructoză mare și carbohidrații rafinați.
  • Unele studii sugerează că cofeina vă poate ajuta de fapt ficatul.
  • Avertizări

    Nu curățați niciodată când sunteți bolnav. Așteptați până când sunteți sănătoși înainte de a posta sau modificați semnificativ dieta.
  • Înghițirea acestor cantități mari de ulei de măsline duce adesea la greață și diaree. Beți o mulțime de fluide pentru a vă rehidrata dacă aveți diaree.
  • Amintiți-vă că curățarea poate fi dăunătoare corpului dvs., deci ar trebui să discutați întotdeauna cu medicul dumneavoastră.
  • Căutați întotdeauna ajutorul profesioniștilor instruiți pentru clisme.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar