Cum să beți apă de lamaie

Apa de lamaie este cunoscută pentru beneficiile sale nutritive, dar este, de asemenea, o băutură gustoasă și răcoritoare. Pentru a profita la maximum de apă de lamaie, ar trebui să infuzați în mod corespunzător apa și să o beți dimineața. De asemenea, puteți adăuga o varietate de arome, cum ar fi fructe și ierburi, la apa de lamaie pentru un gust diferit.

Pași

Metoda 1 din 2:
Culegerea beneficiilor de sănătate ale apei de lamaie
  1. Imagine intitulată băutură de apă de lămâie Pasul 1
1. Infuzați ½ dintr-o lămâie tăiată în fiecare 8 uncii fluid (240 ml) de apă filtrată. Tăiați lămâia subțire și apoi plasați-o într-o ceașcă sau o pitcher. Se toarnă apa filtrată peste felii pentru a începe să infuzeze imediat lămâul proaspăt în apă. Ar trebui să dureze 5-10 minute pentru primul indiciu de lămâi să se infuzeze în apă. Gustați apa pe măsură ce difuzează și scoateți lămâile din apă când ați atins gustul dorit.
  • Pentru o perfuzie subtilă de lămâie, scoateți lămâi după doar 5 minute.
  • Pentru o aromă mai intensă de lămâie, lăsați lămâi în apă caldă timp de 30-45 minute sau 2-3 ore în apă rece.

Bacsis: Uneori, apa de lamaie poate avea gust amar datorită crustei. Dacă nu vă place acest gust, puteți coaja lamaie înainte de a-l infuza sau pur și simplu strângeți sucul de la lămâie în apă.

  • 2. Se toarnă apă caldă peste felii de lămâie pentru a extrage vitamina C. Apa caldă ajută la scoaterea tuturor substanțelor nutritive din lămâie, inclusiv vitamina C. Încălziți apa la temperatura preferată într-un fierbător electric sau în cuptorul cu microunde, apoi plasați lămâi într-o ceașcă înainte de a adăuga apa.
  • Încercați să păstrați temperatura apei sub temperatura de fierbere. Dacă apa devine prea caldă, crusta poate face gustul de apă prea amar.
  • 3. Beți apă de lamaie dimineața pentru a rehidrata. Corpul tău poate deveni deshidratat peste noapte datorită unei pierderi de apă. Au un pahar sau o cană de apă de lămâie primul lucru atunci când vă treziți să profitați de beneficii pozitive, cum ar fi creșterea energiei dimineața. Sucul de lamaie conține, de asemenea, nutrienți importanți, cum ar fi potasiul, care este un electrolit care poate împiedica crampe musculare în timpul activității fizice.
  • În plus față de prevenirea crampei, potasiul, care se găsește în multe fructe citrice, ajută, de asemenea, la menținerea echilibrului fluidului organismului, ducând la o mai bună hidratare pe tot parcursul zilei.
  • De asemenea, puteți folosi acest timp dimineața pentru a vă relaxa și a planifica pentru ziua dvs.
  • Imagine intitulată Băutură Apa de lămâie Pasul 4
    4. Utilizați un paie pentru a preveni decăderea dinților când beți apă de lamaie. Unul dintre negativele de a bea apa de lămâie este că conține o mulțime de acid citric, care poate deteriora smalțul dinților. Asigurați-vă că paiele se află în spatele dinților dvs. atunci când beți apa sau clătiți-vă gura cu apă proaspătă după ce aveți apă de lămâie.

    Bacsis: Dacă veți apărea în fiecare zi apă de lamaie, investiți într-o paie reutilizabilă din metal sau cumpărați un pachet de paie de hârtie. Acest lucru va contribui la prevenirea deșeurilor inutile din paiele de plastic de unică folosință, care nu sunt reciclabile.

  • Metoda 2 din 2:
    Adăugarea altor arome la apa de lămâie
    1. Faceți o apă de citrice răcoritoare cu lămâie și var. Într-o ceașcă sau un pitcher, adăugați 1/4 dintr-o lămâie tăiată și ¼ dintr-un vas feliat pentru fiecare 8 uncii de fluid (240 ml) de apă rece. Lăsați apa să se infuzeze timp de 2-4 ore, apoi scoateți lămâul și varul înainte de a servi.
    • Puteți adăuga o pană de lămâie proaspătă sau de var la băutură când sunteți gata să aveți un pahar.
  • 2. Adăugați afine la apa de lamaie pentru substanțele nutritive suplimentare. Într-un pitcher de apă rece și filtrat, adăugați 8-10 felii subțiri de lamaie și o mână de afine. Lăsați afinele și lămâie infuzat în apă timp de 2 ore și apoi îndepărtați lămâi înainte de a servi.
  • Asigurați-vă că clătiți bine afinele cu apă curentă înainte de a le adăuga la apă pentru a îndepărta murdăria sau substanțele chimice.
  • 3. Includ 2-3 frunze de menta în apă caldă de lămâie dacă aveți nevoie de un impuls de energie. Adăugați frunze de menta și 4-5 felii de lămâie până la fundul unei cani, apoi se toarnă apă caldă în cană până când este plină. Lăsați aromele să difuzeze în apă și apoi să folosească o lingură pentru a îndepărta menta și lămâi înainte de a vă bucura de băuturi.
  • Pentru o băutură răcoritoare răcoritoare, adăugați 3-4 felii de castravete în sticlă!
  • Menta poate ajuta, de asemenea, ajuta la digestie si clarifica sinusurile clogate.
  • Imagine intitulată băutură Apa de lămâie Pasul 8
    4. Infuzați rozmarin, căpșuni, și Blackberry în apă de lamaie pentru un tratament gustos. Umpleți un pitcher cu 1 galon (3.8 l) de apă rece, filtrată și adăugați 10 căpșuni din spate, o mână de mure și 2 spriguri de rozmarin proaspăt. Stoarce sucul de la ½ dintr-o lămâie în apă și apoi se amestecă. Lăsați apa să se infuzeze timp de 1-2 ore înainte de a vă bucura.
  • Asigurați-vă că clătiți toate fructele și rozmarinul înainte de ao adăuga la apă pentru a îndepărta murdăria și substanțele chimice.
  • sfaturi

    Puteți face loturi mari de apă de lămâie dacă veți bea pe tot parcursul zilei. Ori de câte ori aveți nevoie de un pahar, puteți pur și simplu să vărsați unii dintr-un fierbător sau un pitcher.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar