Cum să mănânci tamalele

Tamales sunt un fel de mâncare mexicană tradițională constând din coji de porumb sau frunze de plante umplute cu umpluturi gustoase, cum ar fi carne, brânzeturi, legume sau chiles. Aceste tratamente delicioase pot fi asociate cu alte oferte precum Tomatillo salsa sau o cană de cald mămăligă, smothered cu chili de casă sau pur și simplu savurat pe cont propriu. Ele sunt, de asemenea, populare ca o alimentație de stradă handheld servit în stare proaspătă la camioane și standuri. Nu există nici o modalitate greșită de a mânca un tamale!

Pași

Metoda 1 din 2:
Mănâncă tamalele pe cont propriu
  1. Imagine intitulată mănâncă tamales Pasul 1
1. Devotă un tam simplu din ambalaj. Pur și simplu îndepărtați un capăt al ambalajului (de obicei o frunză de porumb sau o frunză de plantaină) și începe să mănânce. Odată ce ați terminat, aruncați învelișul în coșul de gunoi și continuați să mergeți la zi. Tamalele au fost inițial menite să fie mâncate ca o mâncare portabilă, modul în care ați putea să vă înfășurați un sandwich sau un bagal înfășurat în hârtie deli.
  • Căutați ca tamalele să fie vândute ca tarif de stradă în locuri cu un patrimoniu mexican puternic sau oriunde camioanele alimentare tind să fie văzute. Dimensiunea și portabilitatea lor le face perfecte pentru căruțează în jos.
  • Nu mâncați niciodată învelișul în sine.
  • Imagine intitulată mănâncă tamales Pasul 2
    2. Mâncați tamale cu o furculiță și cuțit. Despachetați tamale și aruncați ambalajul. Apoi, aruncați-o pe o farfurie și tăiați-o în bucăți de dimensiuni de mușcătură. În felul acesta, nu va trebui să-l țineți tot timpul când mâncați sau vă faceți griji că mâinile murdare.
  • Asigurați-vă că scoateți învelișul în întregime de la tamalele aburit în coji de porumb. În timp ce frunzele de plante sunt comestibile (deși nu sunt de obicei consumate cu tamalele), coji de porumb nu sunt și ar putea provoca sufocarea sau stomacul supărat în caz de înghițire.
  • Tăierea Tamales îi face mai ușor să se hrănească copiilor, care ar putea face o mizerie dacă ar fi de încredere cu întreaga porțiune.
  • Mâncarea cu mâinile tale este, de asemenea, o opțiune, dar va fi mai murdar.
  • Imagine intitulată mănâncă tamales Pasul 3
    3. Adăugați unele salsa sau mol pentru aromă suplimentară. Top Tamalele Savory cu Tangy Tomate Salsa sau Salsa Verde. Mol, un sos mexican din ciocolată, ardei și condimente, poate fi, de asemenea, folosit pentru a condimenta o altă tamale simplă. Turnați-vă condimentul de alegere direct pe tamalele despachetate sau dați-o pentru a controla cât de mult veți obține cu fiecare mușcătură.
  • Simțiți-vă liber să înlocuiți propriile rețete salsa preferate, cum ar fi Bean Negru și Porumb, Mango-Habanero sau Chunky Pico de Gallo.
  • Dacă nu aveți niciun salsa la îndemână, sosul fierbinte obișnuit poate face un înlocuitor acceptabil.
  • Imagine intitulată mănâncă tamales Pasul 4
    4. Comandați un dulce Tamale pentru desert. În timp ce majoritatea tamalelor conțin umpluturi picante sau savuroase, unele sunt făcute cu ingrediente dulci cum ar fi ciocolată, stafide sau banane. Nu este neobișnuit să găsiți Tamales dulci pe meniul de desert la restaurante care se specializează în tamales.
  • Tamalele dulci sunt adesea aromate cu condimente puternice cum ar fi scorțișoară, nucșoară și cardamom și pot fi terminate cu o spritz de frisca sau o ploaie de miere.
  • Imagine intitulată mănâncă tamales Pasul 5
    5. Reîncălziți Tamalele rămase înainte de a le bucura de ele. Dacă aveți câteva tamale suplimentare care stau în frigider, există o serie de modalități de a le încălzi fără a pierde acea textură moale și delicată. Încercați să le abateți într-o oală de apă clocotită folosind un coș de vapoare sau aruncați-le în cuptor sau o tigaie fierbinte, cu un pic de ulei de gătit pentru un finisaj ușor crocant.
  • Puteți, de asemenea, microunde Tamales ca o ultimă soluție dacă nu aveți alte opțiuni disponibile. Lipiți un mic pahar de apă în cu ei, îi va ajuta să-i mențină să se usuce și să se rătăcească.
  • Nu este strict necesar să vă reînnoiți tamalele înainte de a vă plimba. În timp ce sunt cel mai adesea mâncați fierbinți și proaspeți din pot, nu există nici o regulă care spune că nu vă puteți bucura de frig!
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 2:
    Asocierea tamalelor cu alte alimente și băuturi
    1. Imagine intitulată mănâncă tamales Pasul 6
    1. Spălați un tamale cu o cană de abur. ATole este o băutură caldă făcută prin fierberea porumbului cu apă și aromă dulce asortată, cum ar fi ciocolata, vanilie, scorțișoară și fructe. Este adesea sorbit alături de Tamales, făcându-l o completare perfectă la masă.
    • Atrolul proaspăt preparat este adesea disponibil la restaurante și alimente care vând tamales.
    • Dacă doriți să încercați mâna dvs. la a face atol, puteți face acest lucru folosind același lucru Masa aluatul de porumb care este folosit pentru a acoperi tamalele.
  • Imagine intitulată Mananca Tamales Pasul 7
    2. Placă tamalele cu o parte a lui arroz con leche. Arroz con Leche, cunoscut și sub numele de budincă mexicană de orez, este un alt element tradițional care este frecvent asociat cu tamales. Se prepară prin fierberea orezului alb de cereale lungi, cu bastoane de lapte și scorțișoară până când este nevoie de o consistență asemănătoare cu cremă. Refrigerați budinca pentru a ajuta la îngrozitor și de a servi răcit.
  • Presați o mică mână de stafide, piulițe tocate sau scorțișoară la sol peste partea de sus pentru a aplica atingerile de finisare.
  • O ceașcă de arroz con leche face un partener mare pentru tamalele ușoare mâncate cu micul dejun.
  • Imagine intitulată mănâncă tamales Pasul 8
    3. Smoală Tamales Heaty cu Chili. Puneți un tamale în partea de jos a unui castron și acoperiți-o cu câțiva lagăduri de Homemade Chili. Îmbrăcați tamalele voastre smothered cu brânză mărunțire, smântână, roșii și ceapă cuboară, sau oricare dintre celelalte Chili Fixin preferat.
  • Chili este cel mai adesea servit cu tipuri mai grele de tamale umplute cu carne de vită, carne de porc sau brânză.
  • Imagine intitulată mănâncă tamales Pasul 9
    4. Încercați un sandwich de "soacra" din stilul de chicago. Dacă căutați o nevoie oarecum neconvențională pe vechea tamale, lipiți o carne proaspătă de carne de vită într-un bun de câine fierbinte, împreună cu o cantitate generoasă de chili. Salvați o cameră pentru semnătura Chicago Toppings cum ar fi mustar galben, ceapă, buclă de bucurie, felii de roșii, ardei sport și sare de țelină.
  • O soacră poate fi servită într-un bun, dar când este complet încărcată, este altceva decât un aliment cu deget. Asigurați-vă că aveți o mulțime de șervețele din apropiere!
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Tamalele neobișnuite pot fi plasate într-un recipient etanș sau o pungă de fermoar din plastic și depozitate în frigider. Ei vor fi cei mai buni când vor fi consumați în 4-5 zile.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar