Cum să gătească homar înghețat

Mâncarea întregului homar este o delicatețe în multe zone ale lumii. Uneori puteți achiziționa homarul înghețat. Gătitul homar înghețat nu este atât de dificil de proces, și există abordări diferite pe care le puteți utiliza pentru a vă asigura că carnea de carne delicioasă.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea celui mai bun homar
  1. Imagine intitulată Cook Frozen Lobster Pasul 1
1. Cumpărați homar înghețat, care nu a fost niciodată dezghețată. Verificați dacă a fost blocată înainte de depozitarea congelatorului și depozitată la temperaturi extrem de scăzute, aproximativ 0 ° F (-18 ° C).
  • Uneori nu vrei să gătești homar imediat. Depozitați homarul înghețat într-o pungă de congelator etanș. Dacă vid-sigilat, acesta poate fi stocat într-un congelator timp de până la un an.
  • Desigur, puteți cumpăra și homar care nu este înghețat. Când sunt păstrate pe gheață în frigider, nu congelator, homari live pot dura câteva zile.
  • Imagine intitulată Cook Frozen Lobster Pasul 2
    2. Alegeți homarul înghețat de calitate. Puteți cumpăra două tipuri diferite de homar, fie cozile de apă caldă sau apă rece. Diferitele cozi variază în gust și calitate. Puteți cumpăra fie cozile de homar înghețate, fie ghearele. Este rar să găsești o homar întreagă înghețată care nu a fost pre-găcută.
  • Homari de apă caldă, cunoscuți și sub numele de homar spiny, nu sunt la fel de gustoase, deoarece carnea poate deveni muschie. Acestea provin din America Latină, Caraibe și Florida. Cozile din Caraibe au pete galbene și cozi cu benzi galbene.
  • Carnea în homarul de apă rece, cunoscută și sub numele de maine homar, este mai de dorit. Este mai alb, mai dulce și mai licitat. Cu toate acestea, poate fi, de asemenea, mai scump. Lobsterii cu apă rece provin din Africa de Sud, Noua Zeelandă, Australia și, America de Nord-Est. Dacă magazinul nu știe dacă cozile au venit din apă rece, mai puțin costisitoare este, de obicei, indicând soiul de apă caldă.
  • Ghearele de homar congelate conțin mai puțină carne decât ca cozile și astfel sunt mai puțin costisitoare. Le puteți găsi în secțiunea alimentară înghețată a multor magazine alimentare.
  • Evitați cumpărarea unor cozi de homar cu pete negre sau cozi gri. Homarul probabil a decedat în timpul procesării în aceste cazuri.
  • Dacă doriți ca homar integral, este mai bine să le gătiți să trăiți dacă le puteți obține.
  • Imagine intitulată Cook Frozen Lobster Pasul 3
    3. Cumpărați suficientă homar. Este important să știți câte persoane vor servi un homar pentru a vă asigura că aveți suficientă mâncare pentru toată lumea. Cozile de homar în special sunt pline de carne.
  • De asemenea, trebuie să fiți conștienți de faptul că diferite culturi vor avea preferințe diferite atunci când vine vorba de homarul de gătit. De exemplu, în Canada, homar tinde să fie gătit mai mult decât este în Franța. Preferința personală joacă, de asemenea, o parte. Doar amintiți-vă că puteți găti întotdeauna homarul dvs. puțin mai mult, dar nu puteți să-l faceți atât de mult mai repede decât mai târziu.
  • În general, veți dori 1 până la 1 ½ kilograme de homar pentru fiecare persoană pe care o serviți. Puteți găti homar ca întreg, cozile sau ghearele.
  • Partea 2 din 3:
    Pregătirea homarului pentru gătit
    1. Imagine intitulată Cook Frozen Lobster Pasul 4
    1. Dezghețați homar cozile. Este absolut esențial ca tu să-l dezghețe pe homar, întregi, cozi sau gheare, înainte să le gătești. Dacă nu, este posibil să ajungeți la carne care are un gust foarte dur.
    • Este un ideal pentru a dezgheța homarul timp de aproximativ 24 de ore în frigider înainte de a le găti sau cel puțin peste noapte. O modalitate bună de a se dezgheța mai repede este să plasați într-o pungă de plastic, puneți sacul de plastic într-o oală plină de apă și în frigider. Este posibil să trebuiască să schimbați apa cel puțin o dată.
    • Dacă vă grăbiți într-o grămadă, este posibil să dezamortați puțin într-un cuptor cu microunde înainte de a le găti. Deși aceasta este o idee mai bună decât gătitul cozilor înghețate, nu este la fel de ideal ca dezghețarea lobului mai încet. Este o idee proastă de a dezgheța homar în apă caldă sau temperatura camerei.Ghearele de homar trebuie, de asemenea, să fie dezghețate complet înainte de gătit.
    • O altă alternativă dacă vă grăbiți este să puneți homarul în plastic și să scufundați în apă rece fără refrigerare. Schimbați apa la fiecare 5-10 minute, dar nu lăsați-o să stea prea mult timp. Aproximativ 30 de minute de top. După aceea, terminați dezghețarea în frigider.
  • Imagine intitulată Cook Frozen Hobster Pasul 5
    2. Pentru cozile de gătit, tăiați coaja de homar. Odată ce ați dezghețat homarul înghețat, înainte de ao găti, tăiați cochilia în mijlocul spatelui coada, folosind foarfece.
  • Pentru a face acest lucru, puneți punctul de foarfece de bucătărie sau foarfece între carnea de homar și coajă. Lăsați ventilatorul de coadă în poziție. Ridicați carnea prin fanta pe care ați creat-o în partea superioară a cochiliei. Ați creat acum ceea ce se numește "coada de homar de piggyback."
  • O altă metodă este să începeți la coadă și să îndepărtați înapoi sub coaja homarului. Apoi, aruncați partea inferioară. Îndoiți coada înapoi. Dacă spargeți unele dintre articulațiile de supraîncărcare, va opri homarul de la curling în timp ce îl gătiți.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea metodei dvs. de gătit
    1. Imagine intitulată Cook Frozen Hobster Pasul 6
    1
    A fierbe homarul. Hobsterul de fierbere este una dintre cele mai comune modalități de ao găti. Începeți prin fierberea apei într-o oală mare. Vrei să te asiguri că ai suficientă apă în oală pentru a acoperi complet cozile de homar.
    • Pentru fiecare dublu de apă, adăugați 1 lingură de sare. Așezați lobul de dezgheț în apă, acoperiți și lăsați apa să se fierbe timp de 5 minute pentru fiecare coadă de 4 uncii (și un minut suplimentar pentru fiecare uncie suplimentară de homar pe care îl gătiți).
    • Puteți spune că homarul se face atunci când cochilii sunt roșii strălucitoare și delicată de carne dacă vă bateți cu o furculiță. Dacă tăiați în coadă, un homar gătit corespunzător va fi doar la alb. Dacă translucid, puneți înapoi și gătiți puțin mai mult.
  • Imagine intitulată Cook Frozen Lobster Pasul 7
    2
    Se emoţiona homarul. Setați cuptorul pe Broil. Fiți conștienți de faptul că Broiling este un proces foarte rapid, deci păstrați un ochi apropiat pe homar pentru a vă asigura că nu îl ardeți.
  • Aranjați cozile de homar pe o tigaie de broiler. Puneți-le pe partea coajă de panică în sus, apoi o frământați doar pentru aproximativ 4 minute. Vrei să păstrezi carnea de homar de aproximativ 5 inci de la căldură.
  • Dacă vă înfruntați cozile de homar foarte mari, ați putea dori să le împărțiți în lungime pentru a face două porții de la fiecare. Întoarce-le. Perie cu unt. Broșați cealaltă parte 5 minute mai mult. Serviți cozile.
  • Imagine intitulată Cook Frozen Lobster Pasul 8
    3
    Aburi homarul. O modalitate sănătoasă de a găti homar este să o abatezi. Vrei să începi prin punerea unei jumătăți de apă în pot cu o lingură de sare și o lingură de oțet.
  • Puneți homii în oală. Acoperiți vasul și, dacă întreg, lăsați-le să abur timp de 10 minute pentru un homar de 1 lire sau 7-8 minute pe kilogram. Cozile pot dura mai puțin timp.
  • Puteți, de asemenea, lobstes de aburi prin plasarea lor pe un rack. Fierbe aproximativ doi centimetri de apă într-o oală care este sub rack care ține homarul.
  • Imagine intitulată Cook Frozen Lobster Pasul 9
    4. Plasați homarul. Bracțiunea este similară cu aburirea, dar lichidul este păstrat chiar sub punctul de fierbere. Adăugate aromatice și condimente consolidați aroma.
  • Pentru a accelera un homar, pregătiți un lichid de braconaj într-o oală suficient de mare cu capac, adăugând lămâie, șapte, ceapa și țelina la puțină apă. De asemenea, puteți adăuga bulion de pui sau legume pentru aromă adăugată. Se pot adăuga condimente sau substituite gustului. Nu aveți nevoie de mai mult decât și două dintre lichidul dvs. de braconaj. Aduceți la fierbere, mai mici căldură la mediu și fierbeți-vă câteva minute.
  • Puneți homarul în lichidul de braconaj, acoperiți-l strâns și fierbeți 7-8 minute pe kilogram. Dacă lichidul se fierbe, utilizați mai puțin timp, dar verificați pentru a vă asigura că se face. Încercați să nu lăsați lichidul.
  • Veți ști că este făcut dacă o antenă sau un picior mic se îndepărtează ușor când trageți pe ea și carnea de coadă tocmai a plecat la alb. Dacă este încă translucid, permiteți-l să gătească câteva minute mai mult.
  • Imagine intitulată Cook Frozen Hobster Pasul 10
    5
    grătar homarul. Pentru a grăbi homarul, găsiți crucea care se află pe spatele capului. Pierce cu un cuțit greu.Tăiați partea din spate a coastei, împărțind homarul în lungime..
  • Plasați homarul pe grătar.Veți dori să așezați partea de carne a homarului pe grătar și lăsați-o acolo timp de 8 până la 10 minute. Nu este nevoie să întoarceți homarul.
  • Înainte de ao grăbi, periați-l cu unt sau ulei de măsline. De asemenea, ați putea pune un blestem de metal prin cozile înainte de a le grăbi.
  • Imagine intitulată Cook Frozen Hobster Pasul 11
    6
    Coaceți homarul. Puteți coace cozile de homar sau încercați să coaceți ghearele homar. Primul preîncălzit Încălziți cuptorul la 400 ° F (204 ° C).
  • Îmbină ghearele împreună. Înfășurați-le într-un buzunar de folie de aluminiu și puneți-le pe o foaie cookie. Le vei coace timp de aproximativ 10 minute.
  • Puteți spune că ghearele de homar se termină când arată roz. Multe magazine de bacanie au gheare de homar în secțiunea alimentară congelată.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a găti homar înghețat este metoda de fierbere.
  • Homarul de gătit este un proces destul de rapid și ar trebui să vă ducă doar aproximativ 30 de minute. Dezghețarea este nevoie de timp, totuși, deci planificați așa mai departe.
  • Folosind sarea de mare în apa clocotită, mai degrabă decât sarea obișnuită de masă va da homarului mai multă aromă.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Stockpot sau fierbător
    • Pungi de congelare
    • Apă
    • Foarfece și foarfece de bucătărie
    • Strecurătoare
    • Grill, Stovetop sau Cuptor
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar