Cum să gătești cozile de homar

Cozile de homar sunt o fructe de mare bogate, delicioase, care pot fi pregătite într-o varietate de moduri. Puteți să vă aflați pe cozile de lobster, să le coaceți sau chiar să le grăbești! Oricum, puteți lăsa homarul în coadă în timp ce gătiți, apoi mâncați carnea dreaptă din cochilie. Vă bucurați de cozile delicioase de homar în cel mai scurt timp!

Pași

Metoda 1 din 3:
Tailuri de homar cu aburi
  1. Imagine intitulată Cook homar cozile Pasul 1
1. Puneți un coș de vapor într-o oală mare, cu un capac strâns. Pot ar trebui să fie suficient de mare pentru a vă adapta cozile de homar. Dacă nu aveți un coș de vapor, ați putea folosi o mică bucată de metal pentru a menține cozile să fie scufundate în apă.
  • Imagine intitulată Cook homar cozile Pasul 2
    2. Adăugați 2 inci (5.1 cm) de apă rece până la oală și o aduc la fierbere. Cantitatea de apă va varia în funcție de cât de mare este potul, dar scopul de a umple un cuplu de centimetri. Coșul sau colanderul ar trebui să păstreze cozile de homar din, dar aproape de apă. Apoi, acoperiți vasul cu capacul și aduceți apa la fierbere pe căldură medie.
  • 3. Tăiați cozile homarului în jos și scoateți vena. Utilizați foarfece de bucătărie ascuțite pentru a tăia exoscheletul sau coajă, a coastei homarului în jos. Evitați tăierea cărnii sau tăierea în ventilatorul coada. Răspândiți coaja în afară cu mâinile, apoi trageți sau tăiați vena care rulează în mijloc.
  • Imagine intitulată Cook homar cozile Pasul 4
    4. Plasați cozile de homar în coșul de vapoare și gătiți timp de 4-12 minute. Scoateți capacul și adăugați cu atenție cozile de homar la coșul de vapoare sau pe partea superioară a colierei. Dimensiunea cozilor de homar dictează cât timp ar trebui să gătească.
  • Gatiti 3-6 oz. (85-170 g) cozile timp de 4-6 minute.
  • Cook 6-7 oz. (170-198 g) cozile timp de 6-8 minute.
  • Gatiti 8-10 oz. (227-283 g) cozile timp de 8-10 minute.
  • Cook 10-16 oz. (283-454 g) cozi pentru 9-11 minute.
  • Gatiti 16-20 oz. (454-567 g) cozi pentru 10-12 minute.
  • Imagine intitulată Cook homar cozile Pasul 5
    5. Scoateți cozile de homar cu clești. Odată ce timpul de gătire este în sus, scoateți vasul de la căldură și opriți arzătorul. Îndepărtați cu grijă cozile de homar folosind clește. Verificați pentru a vă asigura că carnea din centrul coastei este complet gătită - ar trebui să fie o culoare opacă, albă. Dacă nu este, aburați-le pentru un alt minut sau 2.
  • 6. Serviți cozile de homar cu unt desenat. La face unt desenat, pur și simplu topiți untul peste căldură scăzută. Îl puteți aroma cu suc de lămâie sau cu sare și piper, dacă doriți. Apoi, dunați carnea de coadă de homar în unt și bucurați-vă!
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 3:
    Coacerea cozilor de homar
    1. Imagine intitulată Cook Hobster cozile Pasul 7
    1. Preîncălziți cuptorul la 350 ° F (177 ° C) și topiți 1 baston de unt. Tăiați untul în bucăți și puneți-l într-un vas de siguranță sau cratiță mică. Puteți topi untul în cuptorul cu microunde sau pe stovetop. Scopul pentru 1-2 linguri (15-30 ml) de unt pe coadă.
  • 2. Utilizați foarfece de bucătărie pentru a tăia cochilia și a îndepărta vena. Introduceți foarfece de bucătărie între coajă și carnea coada de homar. Tăiați centrul până când ajungeți la ventilatorul coada. Utilizați degetele pentru a răspândi coaja separată și slăbiți carnea din cochilie. Pentru a scoate vena în centrul coada, trageți-o sau tăiați-o cu foarfece.
  • Imagine intitulată Cook homar cozile Pasul 9
    3. Așezați cozile pe o foaie de copt și periați-le cu unt topit. Aranjați secundarea cozilor, astfel încât acestea să nu se suprapună pe foaia de copt. Este posibil să trebuiască să utilizați mai mult de o foaie de coacere, în funcție de numărul de homari pe care îl gătiți. Utilizați o perie de patiserie pentru a acoperi fiecare coadă cu untul topit.
  • 4. Coaceți-le timp de 15 minute sau până când cozile ajung la 140-145 ° F (60-63 ° C). Utilizați un termometru citit instantaneu pentru a măsura temperatura în cea mai groasă parte a coada. Nu lăsați cozile să se fi mai fierbinți decât 140-145 ° F (60-63 ° C), sau pot deveni cauciuc și pot fi suprasolicitați.
  • 5. Scoateți cozile de homar și le serviți cu felii de lămâie. Scoateți cu grijă foaia de coacere de la cuptor cu un mitt de cuptor și opriți cuptorul. Plasați fiecare coadă de homar pe o farfurie, adăugați o felie de lămâie sau 2 la fiecare și serviți-le imediat. Puteți să vărsați unt topit peste carnea de coadă, dacă vă place.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 3:
    Grătarul cozilor de homar
    1. Preîncălziți grătarul spre căldură medie. Puteți folosi un grătar de gaz sau cărbune pentru a găti homar. Asigurați-vă că grătarul este curat și nu există nici un fel de mâncare sau nici mai departe de o masă anterioară.
  • Imagine intitulată Cook homar cozile Pasul 13
    2. Tăiați coada de homar cu foarfece de bucătărie și scoateți vena. Așezați foarfece de bucătărie între exoscheletul sau coajă și carnea homarului. Tăiați centrul coastei, dar lăsați ventilatorul cozii intacte. Curățați cochilia și separați carnea de la exoscheletul folosind degetele. Apoi, tăiați sau trageți vena care trece prin centrul coastei.
  • Imagine intitulată Cook homar cozile Pasul 14
    3. Periați cozile cu ulei de măsline, apoi adăugați sare. Utilizați o perie de patiserie pentru a acoperi coada cu ulei de măsline. Acest lucru va ajuta la împiedicarea acesteia de la grătar. Se condimentează carnea cu sare la gust.
  • Imagine intitulată Cook homar cozile Pasul 15
    4. Să gătiți cozile tăiate în jos timp de 5 minute, apoi întoarceți-le. Aranjați cu atenție cozile tăiate în jos pe grătar peste căldură directă. Gătiți-le timp de 5 minute sau până când culoarea cochiliei se luminează. Apoi folosiți clești pentru a răsturna fiecare coadă de homar.
  • Imagine intitulată Cook homar cozile Pasul 16
    5. Periați carnea cu unt și grătar cozile timp de încă 5 minute. Lingură sau perie aproximativ 1 lingură (15 ml) de unt topit pe carnea fiecărei coadă de homar. Ați putea chiar să adăugați pui, tarhon, usturoi sau alte ierburi și mirodenii la unt, dacă doriți. Gătiți-le pentru încă 4 minute. Ei au terminat când carnea devine un alb opac.
  • Imagine intitulată Cook homar cozile Pasul 17
    6. Scoateți cozile de la grătar și le serviți cu pene de lămâie. Scoateți cu grijă cozile de pe grătar folosind clești, apoi opriți gratarul. Transferați cozile de homar la plăci. Apoi, tăiați o lămâie în sferturi sau optime și adăugați o pană sau 2 la fiecare placă. Garniți fiecare fel de mâncare cu câteva spriguri de pui, apoi serviți cu unt și bucurați-vă!
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că dezgheţ cozile tale de homar!
  • Poti de asemenea Se fierbe cozile de homar, Plasați-le în unt, sau să le facă ceva!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar