Cum să prindă homari

Pescuitul de homar este un pic diferit de pescuitul obișnuit prin faptul că prezintă noi provocări și necesită mai puțin echipament. Există 2 tipuri principale de homari pe care le puteți prinde: homari gheare, care locuiesc în regiunile cu apă rece și homari spinți, care trăiesc în zone cu apă caldă. Odată ce faceți niște teme de lucru unde să pescuiți, ce fel de momeală și capcane pe care doriți să le utilizați și cum să obțineți o licență, veți fi gata să vă luați uneltele și să loviți apa!

Pași

Metoda 1 din 2:
Prinderea lobstelor de gheare
  1. Imagine intitulată captura de lobstes Pasul 1
1. Du-te la o zonă cu ape mai reci pentru a prinde homari gheare. Puteți găsi homari gheare în apele stâncoase, de coastă între 13 ani.1-164 picioare (4.0-50.0 m) Deep. Puteți să le vânați în nord-est de America de pe coastele Maine, Massachusetts și Rhode Island.
  • New England este unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a pescui pentru homari, adică există o mulțime de locuri pentru a alege din regiune.

Știați? Lobsterii clară sunt, de asemenea, cunoscuți ca homari "adevărați".

  • Imagine intitulată Capul de lobstes Pasul 2
    2. Programați-vă călătoria în timpul sezonului de homar." Dacă vânați în partea de nord-est a Americii de Nord, "sezonul homar" este de obicei între sfârșitul lunii iunie și sfârșitul lunii decembrie. Homarii sunt de fapt recoltați pe tot parcursul anului în locuri precum Maine și New Hampshire, dar majoritatea sunt prinse în timpul sezonului de homar când creaturile sunt cele mai active.
  • Dintre toate locurile din nord-est, pescuitul cel mai activ al homarului are loc în Golful Maine.
  • Există locuri în întreaga lume care oferă pescuitul de homar, inclusiv Noua Zeelandă. Sezonul de homar din Noua Zeelandă merge din iunie până în februarie. Dacă doriți să mergeți la Noua Zeelandă pentru a prinde homar, vizitați site-ul guvernului pentru detalii și rezervați o călătorie cu cel puțin 3-4 luni în avans.
  • Imagine intitulată captura de lobstes Pasul 3
    3. Aplicați pentru o licență de pescuit homar. Acestea sunt destul de ușor de obținut, ca agenții guvernamentale locale, magazine de momeală și combatere și docuri locale oferă o licență de homar. Pentru a obține unul, completați unele formulare pentru a vă oferi vârsta și adresa dvs., prezentați o fotografie ID, descrieți ce activități veți face cu licența și plătiți o mică taxă de aproximativ 20 de dolari. Taxa poate varia în funcție de locul în care vă obțineți licența.
  • Aplicați pentru licența dvs. înainte de a face cumpărături pentru unelte, deoarece unele magazine vor cere permanența dvs. înainte de a efectua achiziții.
  • Unele agenții necesită să treci un mic test înainte de a putea obține licența dvs. Asigurați-vă că studiați regulile și reglementările înainte de a aplica pentru o licență dacă acesta este cazul pentru dvs.
  • Imagine intitulată captura de lobstes Pasul 4
    4. Familiarizați-vă cu regulile și reglementările pescuitului de homar. Chiar dacă nu aveți nevoie să faceți un test pentru a obține licența dvs., ar trebui să vă ridicați în continuare cu reglementările din zona dvs. Acestea includ cunoașterea numărului maxim de homari pe care îl puteți prinde într-o zi, limitele de timp pentru capturarea lobstelor într-o zi și numărul de capcane de homar pe care le puteți avea pe barca de pescuit la un moment dat. Diferitele spoturi de pescuit au, de asemenea, ore diferite de zi cu zi când vi se permite să prindeți homar. Acest lucru este adevărat ca la data curentă.
  • Alte reglementări includ zone care sunt în afara limitelor pentru pescuitul de homar și limitele de dimensiuni juridice pentru homarii pe care îl prindeți.
  • Regulamentele se schimbă de la regiune la regiune. În Massachusetts, sunteți limitat la 10 capcane de homar și 15 homari prins pe zi.
  • Imagine intitulată captura de lobstes Pasul 5
    5. Achiziționați echipamentul potrivit pentru pescuitul lobster ghemuit. Odată ce aveți licența dvs., ați programat o călătorie și vă simțiți confortabil în cunoștințele dvs. de homar, puteți ieși și cumpărați echipamentul necesar pentru a prinde homari.
  • Puteți cumpăra uneltele online sau la un magazin sportiv local sau în aer liber.
  • Uneltele necesare pentru homari gheare:

    Capcana de homar (dreptunghiulară, 3-4 ft (0.91-1.22 m) lung și 45-60 lb (20-27 kg))
    Momeală (pește mort)
    Mănuși grele
    Buoys
    Frânghie
    Lobster Gauge (un conducător metalic construit pentru a măsura coaja unui homar)
    Punga de captură de plasă

  • Imagine intitulată Capul de lobstes Pasul 6
    6. Asigurați o barcă de pescuit pentru călătorie. Puteți merge pe bărci charter, închiriați propria dvs. barcă mică sau utilizați unul pe unul pe care îl dețineți deja. Odată ce ați obținut barca, mergeți la locația exactă a pescuitului în ziua călătoriei.
  • Dacă este prima dvs. lobster de pescuit, alegeți o barcă închiriată, astfel încât să vă puteți concentra pe pescuit și să lăsați navigarea spre un expert. Acea persoană va ști, de asemenea, cele mai bune locuri pentru a prinde lobstes.
  • Imagine intitulată Capul de lobstes Pasul 7
    7. Asamblați capcana dvs. pentru a prinde lobstes. Capcanele ar trebui să aibă o gaură de evacuare că homari substrați pot ieși din cușcă, precum și panouri biodegradabile "fantomă" care vor dezintegrarea subacvatice, astfel încât homarii capturați să nu fie prinși și să moară dacă capcana în sine se pierde. Dacă aveți o capcană obișnuită cu 2 compartimente, puneți peștii morți în primul compartiment pentru a fi utilizat ca momeală.
  • Puneți o pereche de mănuși înainte de a începe să lucrați, astfel încât să nu vă tăiați mâinile pe capcane.
  • Imagine intitulată Catch HOBSTERS PASUL 8
    8. Atașați etichetele cu numărul dvs. de licență în capcana. Legați-le în partea laterală a cuștii cu o bucată de șir înainte de a coborî capcana. Aceste etichete oferă dovada că capcana dvs. este în apă legală.
  • Aceste etichete sunt de asemenea utile în cazul în care capcana dvs. este blocată sau amestecată cu o altă capcană de la o barcă diferită. Când capcanele sunt trase, veți ști care dintre ele vă aparține pe baza etichetelor.
  • Imagine intitulată Catch HOBSTERS PASUL 9
    9. Setați capcanele. Conectați o buclă la capcană cu o frânghie lungă și robustă. Apoi, încet coborâți capcana până la podeaua oceanului. Păstrați-vă mâinile pe frânghie până când capcana ajunge la fund. Trageți capcana înapoi mai târziu în timpul zilei pentru a vedea dacă ați prins ceva. Puteți seta capcanele dvs. în orice moment al zilei, deoarece homarii sunt la fel de activi în orice moment.
  • Puteți verifica capcanele pentru homari după așteptare timp de aproximativ 2-3 ore.
  • Imagine intitulată captura de lobstes Pasul 10
    10. Măsurați și depozitați homari de dimensiuni legale. Odată ce ați scos holperii de pe capcanele lor, țineți-le și folosiți ecartamentul pentru a măsura cochilia corpului homarului. Măsurarea se termină în cazul în care carcasa corpului se întâlnește cu coada. Dacă homarul este prea mare sau prea mic, trebuie să-l returnați la apă.
  • Depozitați homarul juridic în sacul de captură și închideți-l strâns, astfel încât homii nu scapă.
  • Păstrați mănușile pe care le-ați folosit pentru a coborî capcana atunci când manipulați homarii.
  • Metoda 2 din 2:
    Prinderea lobstesurilor spinoase
    1. Imagine intitulată captura de lobstes Pasul 11
    1. Obține o licență de pescuit homar. Odată ce v-ați familiarizat cu regulile și reglementările de pescuit de homar, contactați un magazin de momeală și Tackle sau agenția guvernamentală locală pentru a completa formularele și pentru a obține licența dvs. Aceste formulare vor cere câteva informații personale, cum ar fi vârsta dvs. și experiența anterioară cu pescuitul și navigarea. Va trebui să plătiți o taxă mică, în față de aproximativ 20 de dolari când porniți formularele. Taxa va varia în funcție de locul în care obțineți licența de pescuit.
    • Nu este nevoie să obțineți licențe diferite pentru capturarea diferitelor homari.
  • Imagine intitulată captura de lobstes Pasul 12
    2. Vizitați o zonă cu apă caldă pentru a prinde lobste spinoase. Există multe spoturi de apă caldă în America pentru pescuitul de homar. De-a lungul coastei California, Golful Mexicului și cheile Florida, veți găsi tone de homari în timpul sezonului de homar "."
  • De asemenea, puteți pescui pentru homari spinți în Caraibe. Sezonul de homar aici merge din septembrie până în mai.
  • Imagine intitulată captura de lobstes Pasul 13
    3. Du-te la locații calde de apă între august și martie. Sezonul de homar în locațiile de apă caldă este puțin diferit de zonele cu apă rece. În California, Florida și Golful Mexicului, homarii sunt abundenți în aceste luni. Condițiile de temperatură și apă rămân plăcute pe parcursul iernii.
  • Aceste pete sunt foarte populare, deci asigurați-vă că ați rezervat călătoria cu 3-4 luni înainte de a pleca.
  • Imagine intitulată captura de lobstes Pasul 14
    4. Cumpărați unelte suplimentare pentru vânătoarea de lobster spiny. Lobsterii clavilor și homarsterii spinților necesită un set ușor de echipament din cauza locului în care trăiesc și cum arată. Există un alt echipament necesar pentru a prinde homarters spiny decât este necesar pentru lobstele ghearele.
  • Dacă doriți să vă scufundați sau să snorkel pentru a prinde homar, veți avea nevoie de un geam de ghidare, net și scufundări.
  • Uneltele necesare pentru homari spinoși:

    Hoop net (capcana circulară)
    Momeală (hamsii, sardine, alimente pentru pisici)
    Mănuși subacvatice grele
    Frânghie
    Buoys
    Homar gabarit
    Punga de captură de plasă

  • Imagine intitulată captura de lobstes Pasul 15
    5. Închiriați o barcă de pescuit pentru călătorie. Dacă aveți deja o barcă, utilizați acest lucru pentru expediția dvs. În caz contrar, puteți merge pe barca închiriată sau puteți obține propria barcă mică. Dacă este prima dvs. lobster de pescuit, alegeți o barcă închiriată, astfel încât să vă puteți concentra pe pescuit și să lăsați navigarea spre un expert. Acea persoană va ști, de asemenea, cele mai bune locuri pentru a prinde lobstes.
  • Închirieri de barci variază de la fața locului la fața locului, deci asigurați-vă că ați căutat prețurile când vă planificați călătoria dvs.
  • Imagine intitulată Capul de lobstes Pasul 16
    6. Studiați regulile și reglementările locului de pescuit al homarului. Fiecare zonă de pescuit a homarului are propriul său set de reguli și reglementări, dintre care multe sunt similare cu regulile din alte locuri de pescuit homar. Acestea includ cunoașterea limitelor de timp pentru capturarea homarilor într-o zi, numărul maxim de homari pe care îl puteți prinde într-o zi și numărul de capcane de homar pe care le puteți avea pe barca de pescuit. Diferitele spoturi de pescuit au, de asemenea, ore diferite de zi cu zi când vi se permite să prindeți homar. Acest lucru este adevărat ca la data curentă.
  • Un alt regulament important pentru a cunoaște este limitele de dimensiuni legale pentru homari pe care îl prindeți.
  • Imagine intitulată Capul de lobstes Pasul 17
    7. Utilizați o plasă de cerc pentru a prinde homari. Așezați o bucată de momeală în punga de momeală a rețelei și atașați o garnitură marcată la linia de sus a netului. Țineți capcana cu linia din partea de sus a plazi și coborâți-o până când ajunge la podeaua oceanului. Hoop Nets necesită mai multă monitorizare decât capcanele de homar, deci păstrați-vă mâinile ferm atașate la linie și așteptați cu răbdare timp de aproximativ 15 minute.
  • Puteți trage linia încet pentru a verifica o captură după doar 10-15 minute. Asigurați-vă că aduceți plasa într-o linie dreaptă. Dacă scuturați plasa în jurul valorii de drum, homarul ar putea scăpa. Simțiți-vă liber să încercați această metodă în orice moment al zilei.
  • Imagine intitulată captura de lobstes Pasul 18
    8. Scufundați sau snorkel pentru a prinde homari cu mâna. Modul mai interesant de a prinde lobstes este doar să ajungi în apă și să meargă după tine, și poți face asta în orice moment în timpul zilei. Puneți pe snorkelingul sau uneltele de scuba și o pereche de mănuși. Luați un stick de gâscă și net și se scufundă, pieptănând zonele stâncoase, corali și perversează antenele de homar. Când observați unul, luați-vă stick-ul și ghidați homarul din loc de ascundere cu o mișcare de măturat. Apoi, folosiți-vă mâinile și plasa pentru a prinde homarul.
  • Diving pentru homari vă permite să deveniți selectivi despre care vă prindeți. În acest fel, există un risc mai mic de a prinde un homar supradimensionat sau subdimensionat.
  • Imagine intitulată Capul de lobstes Pasul 19
    9. Măsurați-vă captura și păstrați homii de dimensiune legală. Odată ce te-ai întors în barcă sau ai scos homarii de pe capcane, ține-le afară și folosește gabaritul tău de hol pentru a măsura cochilia corpului homarului. Așezați gabaritul direct pe partea superioară a cochiliei pentru a măsura corpul (nu coada). Dacă homarul este prea mare sau prea mic, puneți-l înapoi în apă. Depozitați homarul juridic în sacul de captură și închideți-l strâns, astfel încât homii nu scapă.
  • Purtați întotdeauna mănuși când manipulați homari.
  • Diferitele regiuni au reglementări diferite de mărime și măsurare. În funcție de locul în care pescuiești, este posibil să trebuiască să porniți măsurarea în spatele tulpinilor ochiului sau din zona de mijloc între coarne.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă găsiți un grup de homari, prindeți mai întâi cel mai mic. Măsurați homarul. Dacă îndeplinește cerințele de dimensiune, puteți continua cu capturarea lobstesilor rămași știind că ar trebui să fie suficient de mari pentru a satisface limitele.
  • Plasele în formă de pătrate sunt ideale pentru capturarea homarului spinos în timp ce scufundarea. Deoarece, de obicei, măturăți plasa aproape de partea de jos atunci când prindeți homar, forma pătrată permite mai puțină oportunitate pentru a vă pierde homarul. O plasă rotunjită poate lăsa homarul să alunece pe ambele părți.
  • Avertizări

    Eliberați orice homari feminini cu ouă atașate la partea inferioară a cozilor lor pe sweatmetre. Lobsterii la ouă sunt denumiți în general homari berried, deoarece aglomerările de ouă mici seamănă cu fructe de padure. Ouăle sunt de obicei galbene, maro, portocaliu sau roșu. În multe zone, este ilegal să prindeți homari berrieți și există și amenzi pentru îndepărtarea ouălor.
  • Să fie atenți la peșteri în timp ce scufundați. Diversii ar trebui să obțină o pregătire și o certificare specială înainte de a încerca scufundări, deoarece poate fi foarte periculoasă.
  • Nu vă lipiți mâinile în crevici sau găuri adânci, mai ales dacă observați că un homar are o antenă îndreptată spre tine și la altul în interiorul găurii. Acest lucru poate indica faptul că a observat un alt prădător în gaura pe care o puteți mușca.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Pescuitul lobster lobster

    • Licența de pescuit Lobster
    • Barca de pescuit
    • Capcana de homar cu etichete de identificare
    • Momeală
    • Geamandură
    • Frânghie
    • Homar gabarit
    • Mănuși de protecție grele
    • Bagul de captură
    • Net

    Pescuitul lobului spiny

    • Licența de pescuit Lobster
    • Barca de pescuit
    • Capcana de homar cu etichete de identificare
    • Momeală
    • Geamandură
    • Frânghie
    • Homar gabarit
    • Mănuși de protecție grele
    • Bagul de captură
    • Net
    • Snorkeling sau scufundări
    • Plasă de hoop
    • Tickle Stick
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar