Cum să finalizați sarcinile lui tom nook în trecerea animalelor: wild world

Pentru a utiliza serviciile și obiectele din Tom Nook, Trebuie să completați mai întâi sarcinile și comisioanele în cererea sa. Citiți acest articol pentru a afla cum să finalizați aceste sarcini.

Pași

1
Imagine intitulată Animal Crossing_02_177.jpg
Imagine intitulată Animal Crossing_02_177.jpgAsigurați-vă că aveți cel puțin șapte sloturi deschise În inventarul dvs. înainte de a începe. El va dori să faceți comisioane, deci este important să le deschideți.
  • 2
    Imagine intitulată Animal Crossing_03_149.jpg
    Imagine intitulată Animal Crossing_03_149.jpgDu-te să vezi Tom Nook in magazin. El vă va da haine de lucru ca uniformă a magazinului. Intrați în inventarul dvs. și trageți uniforma la caracterul dvs. Vorbește cu el din nou după ce ați terminat.
  • 3
    Imagine intitulată Animal Crossing_04_23.jpg
    Imagine intitulată Animal Crossing_04_23.jpgPlante în afara magazinului. El vă va cere acum să faceți niște grădinări în jurul magazinului său - Tom dorește ca exteriorul magazinului să fie înfrumusețat. Du-te în afara magazinului și du-te în inventarul tău. Atingeți o plantă sau o floare pe care ți-ar fi dat-o și va selecta "plantă". Puteți planta lucrurile în locuri aleatorii din jurul magazinului, dar nu sunteți în stare să plantați între clădiri. Du-te înapoi în magazin și obțineți următoarea sarcină de la Tom.
  • 4. Introduceți-vă tuturor în oraș. Va trebui să discutați cu toți vecinii dvs., precum și cu primarul. Va trebui, de asemenea, să repetați să vorbiți cu ei până când unul dintre ei vă cere ziua de naștere. Du-te înapoi în magazin și obțineți următoarea sarcină de la Tom.
  • 5
    Imagine intitulată Animal Crossing_05_523.jpg
    Imagine intitulată Animal Crossing_05_523.jpgFaceți o livrare de mobilier. Tom vă va da o bucată de mobilier pentru a vă duce la un vecin al dvs., despre care vă va spune când primiți mobilierul. Discutați cu persoana respectivă și selectați opțiunea "Livrare!". Inventarul dvs. se va deschide acum, deci selectați elementul de mobilier. Apoi veți primi un cadou în schimb. Du-te înapoi în magazin și obțineți următoarea sarcină de la Tom.
  • 6
    Imagine intitulată Animal Crossing_06_691.jpg
    Imagine intitulată Animal Crossing_06_691.jpgCreați o scrisoare și livrați-o. Tom vă va oferi un nume de persoană și papetărie. Intrați în inventarul dvs., apăsați pe papetărie și apăsați pe "Scrie scrisoare". Alegeți numele specific din listă și scrieți scrisoarea dvs. Mergeți la Primărie și mergeți pe "Post Office Mat". Dați-vă scrisoarea pentru a trimite poșta. Du-te înapoi în magazin și obțineți următoarea sarcină de la Tom.
  • 7
    Imagine intitulată Animal Crossing_07_71.jpg
    Imagine intitulată Animal Crossing_07_71.jpgLivrați covor. Tom vă va da covor pentru ao lua pe cineva, cine vă va spune din nou odată ce vi se administrează covorul. Doar trimiteți-o la acea persoană folosind aceeași tehnică pe care ați folosit-o pentru a livra bucata de mobilier, primiți ceva în schimb, apoi reveniți la Tom pentru următoarea sarcină.
  • 8
    Imagine intitulată Animal Crossing_08_730.jpg
    Imagine intitulată Animal Crossing_08_730.jpgLivrați o pată de udare. Repetați același proces cu up-ul, așa cum ați făcut cu covorul. Du-te înapoi la Tom pentru a obține ultima ta sarcină.
  • 9
    Imagine intitulată Animal Crossing_09_443.jpg
    Imagine intitulată Animal Crossing_09_443.jpgScrieți o notificare Bulletin Board. Du-te la bordul buletinei chiar în fața primăriei. Apăsați pe "Post" și scrieți un mesaj utilizând tastatura de pe ecran. Puteți utiliza fie stiloul dvs. pentru a atinge tastele, fie utilizați tastele săgeată pentru a selecta o literă de pe tastatură și butonul "A" pentru ao selecta. Du-te înapoi la tom. El vă va spune apoi că ați terminat cu sarcinile, dar totuși trebuie să plătiți ipoteca folosind metode în jurul orașului.
  • 10
    Imagine intitulată Animal Crossing_11_379.jpg
    Imagine intitulată Animal Crossing_11_379.jpgPlimbare în afara și sărbători! Veți ieși din magazin, iar o melodie mică va juca. Bucurați-vă de momentul - sunteți liber! Tom va deduce 1.400 de clopote de la ipoteca ta.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    În timp ce căutați oameni, asigurați-vă că vă amintiți cine sunt sau evitați să faceți o discuție inutilă cu alții. Când aveți nevoie de ceva de la ei sau doriți să faceți o livrare, ei pot fi într-o stare proastă și vor refuza să vorbească cu dvs. Soluția la acest lucru este de a vă întoarce la casa dvs., salvați jocul, reveniți și găsiți totul normal din nou.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Animal Crossing Wild Game Card pentru DS
    • Nintendo DS (orice versiune)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar