Cum să afli dacă o fată te iubește sau este doar un bun prieten

De multe ori, relațiile romantice construiesc de la marile prietenii. Înainte de a fi dezvăluite sentimente, poate fi greu să așteptați în jur pentru a afla dacă o fată te iubește sau pur și simplu vrea să fie prietenul tău bun. Poate fi dificil să se determine modul în care se simte fără o declarație de dragoste, dar prin învățarea câtorva semne cheie, este posibil să puteți spune când este doar o prietenie și când este dragostea.

Pași

Metoda 1 din 3:
Vizionarea semnalelor
  1. Imaginea intitulată Aflați dacă o fată te iubește sau este doar un bun prieten 1
1. Căutați contactul vizual. Dacă o fată privește în jos când vă vede mai întâi, sau dacă ea își scade capul în timp ce zâmbește, este un indicator puternic că ea este atrasă de dvs. Poate fi greu să arăți pe cineva în ochi când aveți sentimente puternice care nu sunt încă expuse.
  • Triangularea descrie un model de mișcare a ochilor, care este un indicator puternic pe care o fată este în tine. Ea se va uita la un ochi, apoi altul, apoi gura ta, apoi repeta secventa.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o fată te iubește sau este doar o bună prietenă Pasul 2
    2. Urmăriți părul învârtit. Redarea cu părul provoacă fluxul de sânge și te face să te simți legat de corpul tău, așa că dacă observi o fată de păr, este un semn pozitiv.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o fată te iubește sau este doar un bun prieten pas 3
    3. Acordați atenție limbii corpului. Dacă o fată se sprijină în apropierea dvs., face o scuză să te atingă sau să-i las pe fiecare atingere să fie o perioadă mai lungă de timp, apoi te poate vedea ca mai mult decât un prieten.
  • Dacă vă atinge umărul, periază mâna, sau vă îmbrățișează fără nici un motiv real, este o indicație pozitivă pe care o place.
  • Dacă o fată vrea să împărtășească o băutură sau mâncare cu dvs., șansele sunt în tine.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o fată vă iubește sau este doar o bună prietenă Pasul 4
    4. Observați dacă râde de glumele voastre, chiar și atunci când nu sunt amuzante. Dacă o fată are un zâmbet mare de fiecare dată când voi doi aveți o conversație și râdeți non-stop, apoi se bucură de compania dvs. Acesta este un mod inconștient de a spune: "Îmi place foarte mult, și îmi place să vă ascult vorbim".
  • Când sunteți în dragoste, vedeți acea persoană prin ochelari de culoare roșie, făcând tot ceea ce spune persoana este perfectă și amuzantă.
  • Metoda 2 din 3:
    Având în vedere cum acționează în jurul tău
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă o fată vă iubește sau este doar un prieten bun pas 5
    1. Acordați atenție modului în care vă tratează în comparație cu alți prieteni de tip. Dacă te place, probabil că va acționa foarte mult sau se va zdrobi mult când ești în jur. Dacă vă tratează la fel ca și alți prieteni de tip, șansele sunt doar vrea să fie prieteni.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o fată te iubește sau este doar o bună prietenă Pasul 6
    2. Observați comportamentul ei când vă aflați într-un grup. Dacă o fată vă place, ea vă poate da tone de atenție, chiar dacă ea este în jurul altor oameni. Acest lucru se datorează faptului că tu ești cel pe care ea preferă să vorbească și să petreacă timpul cu.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o fată te iubește sau este doar un prieten bun pas 7
    3. Vezi cât de bine știe interesele tale. Dacă o fată are sentimente romantice pentru tine, ea își va aminti detalii specifice despre ceea ce spui. De exemplu, își va aminti când ați spus că preferați puiul la friptură sau urmăriți toate melodiile preferate.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o fată te iubește sau este doar un bun prieten 8
    4. Face un test de gelozie. Vezi dacă se înfurie și gelos când flirtezi cu o altă fată. Dacă se pare că te-a deranjat sau începe să te întrebe despre ce vorbești cu ce altă fată, atunci poate avea sentimente romantice pentru tine.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o fată te iubește sau este doar un bun prieten 9
    5. Acordați atenție modului în care prietenii ei vă tratează. Dacă vă arată un interes brusc în voi sau vă întrebați o mulțime de întrebări personale, șansele sunt încercând să vă cunoască mai bine pentru că prietenul lor are sentimente puternice pentru dvs.
  • Dacă încearcă să vă tachineze când fata este în jur, este probabil pentru că vă place.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o fată te iubește sau este doar o bună prietenă Pasul 10
    6. Ascultați pentru anumite declarații pe care le face în jurul tău. Când o fată vă place, ea o va exprima indirect atunci când vă petreceți doi. Iată câteva lucruri pe care le poate spune:
  • "Îmi place să petrec timpul cu tine."
  • "Ești persoana mea preferată."
  • "Tu ești așa amuzant."
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o fată te iubește sau este doar un prieten bun pas 11
    7. Ia notă de cine inițiază conversația. Dacă o fată începe întotdeauna o conversație cu tine, mai ales dacă nu are nici un motiv real să vorbească cu tine în primul rând, ea este cu siguranță interesată!
  • Dacă vă trimite mesaje text doar pentru a spune hi, sau că se gândește la tine, este un semn bun.
  • Metoda 3 din 3:
    Fiind direct cu întrebări
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă o fată te iubește sau este doar un bun prieten Pasul 12
    1. Să fie direct și să întrebi cum se simte. Este bine să întrebi pe cineva despre sentimentele lor pentru tine. Poate părea jenant la început, dar dacă ea îi pasă de tine, fie ca prieten, fie ceva mai mult, ea va trece peste el și va aprecia că te simți confortabil suficient pentru a fi deschis și cinstit. Iată câteva modalități pe care le puteți întreba:
    • "Ce simți pentru mine?"
    • "Mă vezi ca prieten, sau mă vezi devenind ceva mai mult?"
    Sfat de experți
    Connell Barrett

    Connell Barrett

    Dating CoachConnell Barrett este un expert în relații și fondatorul și antrenorul executiv al Transformării Dating, propria sa relatie de consultanta infiintata in 2017 si din nou din New York City. Connell recomandă clienților pe baza lui a.C.E. Sistem de dating: autenticitate, claritate și expresivitate. El este, de asemenea, un antrenor de dating cu aplicația de dating liga. Lucrarea lui a fost prezentată în Cosmopolitan, revista Oprah și astăzi.
    Connell Barrett
    Connell Barrett
    Dating antrenor

    Spune-i cum te simți. Nu este întotdeauna ușor să fii cinstit cu cineva despre sentimentele tale, dar să-i spună cum te simți față de ea este cea mai bună modalitate de a obține un răspuns simplu. Chiar dacă nu primiți răspunsul pe care doriți, cel puțin veți ști cum se simte și ea.

  • Imaginea intitulată Aflați dacă o fată te iubește sau este doar un prieten bun pas 13
    2. Puneți întrebări despre dragoste și dragoste. Dacă nu doriți să veniți direct și întrebați cum se simte despre dvs., adresați-vă întrebări despre dragoste care vă poate ajuta să vă dați seama de lucruri. Iată câteva întrebări pe care le puteți întreba:
  • "Cum vă simțiți în dragoste?"
  • "Credeți că oamenii se pot îndrăgosti după ce au fost prieteni buni?"
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o fată te iubește sau este doar o bună prietenă Pasul 14
    3. Adresați-vă unui prieten reciproc cum se simte. Fetele spun prietenilor lor aproape totul. Dacă sunteți prea nervos să întrebați direct o fată dacă are sentimente pentru dvs., cereți ocazional unui prieten ea este aproape de. Fiți conștienți de faptul că odată ce începeți să întrebați prietenilor, ei vor raporta probabil ceea ce ați spus la această fată. Iată întrebările casual pe care le puteți întreba:
  • "Știți dacă îi place pe oricine?"
  • "Vorbește vreodată despre întâlniri?"
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o fată te iubește sau este doar un prieten bun pas 15
    4. Aflați cum vorbește despre tine când nu sunteți în jur. Dacă o fată găsește un motiv pentru a vă aduce în mod constant numele, vorbește pozitiv de la dvs. când nu sunteți în jur sau zâmbește când numele dvs. este menționat, are sentimente puternice pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o fată te iubește sau este doar un prieten bun Pasul 16
    5. Inițiază o dată. Să construiască un curaj și să-i adresezi fata să vadă un film cu tine, sau să apuci cina. Dacă se îmbracă sau pune mai mult machiaj decât de obicei, atunci încearcă să vă impresioneze. O fată care te iubește va dori să iasă în ochii tăi, arătând grozav și de a fi distractiv.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Vezi dacă iese din calea ei pentru tine. Dacă ea oferă să vă favorizeze că sunt un inconvenient sau dorește să vă ajute cu un proiect, șansele sunt că este foarte în tine.
  • Dacă vă place cineva, lăsați persoana respectivă să știe!
  • Dacă te place, ea poate face niște teasing minor sau te tachinează despre relațiile anterioare pe care le-ai avut.
  • Întotdeauna vă așteaptă după calculator sau luați scaunul de lângă tine la prânz? Dacă cineva vă arată în mod constant atenția sau văzuiți de acea persoană adesea, asta ar putea însemna că vă iubesc.
  • Avertizări

    Urmăriți semnele că ea nu dorește nimic romantic, cum ar fi răsturnarea șanselor să stea cu dvs. sau să nu răspundeți la mesajele dvs. text și la apelurile telefonice.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar