Cum să datezi un tip care îi place o altă fată

Oh, nu, tipul pe care-ți place este zdrobit pe o altă fată! Care poate fi o situație dificilă, așa că încercați să vă dați seama unde stă cu altă fată. Dacă o întâlnește, ați putea dori să vă retrageți. Altfel, încercați să construiți o prietenie cu el dacă nu ați spus deja sau chiar să-i spuneți că vă place el.

Pași

Metoda 1 din 3:
Imaginându-și statutul cu cealaltă fată
  1. Imagine intitulată Data unui tip care îi place o altă fată 1
1. Discutați cu alți oameni pentru a vedea dacă tipul se întâlnește cu cealaltă fată. Dacă nu doriți să vă apropiați direct de tipul, discutați cu alți oameni care îl cunosc sau cu fata pe care îi place. Verificați dacă se datorează încă, astfel încât să puteți decide dacă este o idee bună să încercați să vă întâlniți singur.
  • De exemplu, încercați să întrebați o prietenă reciprocă: "Hei, știi chris? Se datorează lui Jess?"
  • Imagine intitulată Data unui tip care îi place o altă fată 2
    2. Întreabă-i pe tipul despre cealaltă fată. Dacă sunteți în termeni de vorbire cu tipul, întrebați-l despre ea. Ai putea să te dai în jur pentru a vedea dacă intenționează să-i întrebe sau dacă el doar crede că e drăguță. În acest fel, puteți să vă dați seama dacă este o idee bună să începeți să-l întâlniți sau nu.
  • De exemplu, ai putea spune, "Deci crezi că Rachel este drăguț? Te gândești să-i întrebi?"
  • Dacă intenționează să o întrebe, este posibil să nu doriți să vă implicați. El poate fi prea investit emoțional în această altă fată pentru a vă acorda într-adevăr atenție.
  • Dacă nu vrei să-l întrebi direct, căutați indicii. Dacă își petrece mult timp cu ea și vorbește despre ea foarte mult, el se poate pregăti să o întrebe.
  • Imagine intitulată Data unui tip care îi place o altă fată 3
    3. Verificați dacă tipul și fata sunt exclusive. Chiar dacă tipul îi place cealaltă fată și se întâlnesc, asta nu înseamnă că nu poate să întâlnească alți oameni. Dacă atât el, cât și fata sunt de acord, ambii pot vedea alți oameni. Puteți să-l întrebați pe tipul direct sau să verificați în jur pentru a afla mai multe.
  • De exemplu, ați putea cere tipului, "Sunteți doi încă mai vedeți alte persoane?"
  • Imagine intitulată Data unui tip care îi place o altă fată Pasul 4
    4. Scăpați ideea de a da naștere dacă tipul este într-o relație exclusivă. Nu vrei să fii fata care încearcă să deschidă un cuplu, astfel încât să poți întâlni tipul. Pentru unul, dacă reușiți, puteți ajunge într-o relație în care tipul nu are încredere în tine. La urma urmei, le-ați despărțit. Dar, mai important, este ceea ce trebuie să faceți. Până când se rupe cu ea sau viceversa, îl considerați în afara limitelor.
  • Chiar dacă credeți că sunteți menit unul pentru celălalt, țineți cont de faptul că această persoană are defecte ca oricine altcineva. S-ar putea să crezi că este perfect, dar asta pentru că nu ai mai fost într-o relație cu el încă. Cu alte cuvinte, puteți fi idolizați această persoană, iar realitatea ar putea fi o datorie.
  • Metoda 2 din 3:
    Construirea unei prietenii
    1. Imagine intitulată Data unui tip care îi place o altă fată Pasul 5
    1. Zâmbet la tipul. Un zâmbet vă face mai aborratori. Se spune, "Hei, aș vrea să te cunosc! Veniți să spuneți hi." Nu vrei să stai și să zâmbești la el ore întregi. Dar, dacă îl vedeți privirea la tine, îi bateți un zâmbet.
    • Faceți contactul cu ochii în timp ce faceți acest lucru! Asta îl lasă să știe că l-ai observat.
  • Imagine intitulată Data unui tip care îi place o altă fată Pasul 6
    2. Prezinta-te. Prietenia se întâmplă adesea înainte de întâlniri. Spune "Buna ziua!" și să lovească o conversație dacă nu ați făcut-o încă. Încercați să vorbiți cu el la prânz sau să vă prezentați dacă sunteți în aceeași clasă sau lucrați la aceeași schimbare.
  • Încercați să aveți un motiv pentru conversație, deoarece aceasta va face să meargă mai ușor. De exemplu, ai putea spune, "Nu este greu de clasă? Ultimul test a fost un ucigaș. Sunt Libby apropo."
  • Imagine intitulată Data unui tip care îi place o altă fată Pasul 7
    3. Încurajați-vă prietenia vorbind de multe ori. Când îl vedeți din nou, nu vă fie frică să spuneți salut. Începeți o nouă conversație cu privire la un hobby sau un interes comun. Căutați indicii despre hainele sau lucrurile pe care le transportă pentru a vă ajuta să știți ce să spuneți.
  • De exemplu, dacă are întotdeauna căști, probabil îi place muzica. Ai putea spune, "Ce asculti? Este unul dintre favoritele tale?"
  • Imagine intitulată Data unui tip care îi place o altă fată Pasul 8
    4. Spune ceva frumos tipului. Oamenii ca auzul lucruri frumoase despre el însuși, așa data viitoare când îl vezi, dă-i un compliment. Nu trebuie să-i complimentați aspectul. Îți poți complimenta hainele, zâmbește sau chiar inteligența sau umorul său.
  • De exemplu, ați putea spune, "Wow, ai un 100 pe acel test? Ești cu adevărat inteligent!"
  • Imagine intitulată Data unui tip care îi place o altă fată Pasul 9
    5. Invitați tipul să stea cu tine. Nu trebuie să-l întrebați încă o dată. Doar cere-i să facă ceva ce amândoi. Poate facilita dacă obțineți un grup de oameni împreună. Care pot lua presiunea oprită.
  • Ai putea spune, "Hei, te-am auzit ca mașinile. Doriți să verificați spectacolul auto în acest weekend cu mine și cu prietenii mei?"
  • Metoda 3 din 3:
    Întrebându-i pe tipul afară
    1. Imagine intitulată Data unui tip care îi place o altă fată Pasul 10
    1. Abordați tipul direct. O modalitate simplă de a obține un tip pentru a ieși cu tine este să te întrebi pur și simplu. Este bine să fii puțin nervos sau timid, dar cel mai rău el poate spune este "Nu!" Se poate stinge, dar veți trăi până în altă zi.
    • De exemplu, ai putea spune, "Hei, vrei să ieși la o întâlnire cândva? Te fel ca tine."
  • Imagine intitulată Data unui tip care îi place o altă fată Pasul 11
    2. Spune-i tipului pe care-l place să-l încurajeze să te întrebe. Acest pas poate fi cu adevărat înfricoșător! Nu vrei să fii rănit. Dar, singurul mod în care tipul vă va cunoaște că vă place este dacă îi spuneți. Atunci, poate că te va întreba, așa că nu trebuie să-l întrebi. S-ar putea să aflați că vă place înapoi.
  • De exemplu, ai putea spune, "Josh, vreau doar să știi că îmi place foarte mult. Ca mai mult decât un prieten."
  • Imagine intitulată Data unui tip care îi place o altă fată Pasul 12
    3. Cereți tipului indirect dacă vă este frică să îl întrebați direct. Nu trebuie întotdeauna să te plimbi și să-l întrebați. Îi poți da sugestii sau să lucrezi să-l întrebe. Poate că va lua indicii și te va întreba.
  • De exemplu, ai putea spune, "Știu că sunteți în înregistrări de vinil. Știți în apropierea unor magazine bune?" Când răspunde, ai putea spune, "Rece, vrei să mergi cândva?"
  • Dating Ajutor

    Aflând dacă se sfărâmă pe altcineva

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Semne pe care ar trebui să le întrebați sau nu ar trebui să întrebați un tip afară

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Care se ocupă de respingerea dating

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Faceți contactul cu ochii, dar nu exagerați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar