Cum să afli dacă se joacă cu tine

Dacă simțiți cu adevărat un tip și nu sunteți sigur dacă se află pe aceeași pagină, vă poate face o mulțime de stres și îndoială de sine. Dacă nu sunteți sigur dacă tipul se joacă cu dvs., atunci trebuie să vă gândiți la lucrurile pe care le face și spune când sunteți împreună. Deși nu există nici o modalitate necorespunzătoare de a ști dacă se joacă cu tine, dacă nu îl întrebi sau îl prinde în act, există multe semne că nu este autentic cu tine și este important să știi dacă ar trebui să te uiți cât mai curând posibil.

Pași

Partea 1 din 3:
Văzând ceea ce face el
  1. Imaginea intitulată Aflați dacă el
1. Vezi dacă va ieși doar cu tine în anumite părți ale orașului. O modalitate de a ști dacă se joacă cu tine este să vezi dacă se simte confortabil cu tine oriunde sau dacă el devine nervos sau reticent dacă vrei să stai într-o nouă parte a orașului sau să mergi într-o nouă aventură. Dacă acționează în acest fel, poate fi pentru că el a fost agățat cu alte fete din alte părți ale orașului și nu dorește să aibă nici o rulare ciudată. Dacă doriți să știți dacă vă jucă, ar trebui să menționați ocazional că doriți să mergeți la un alt restaurant, un teatru de film diferit sau un alt parc public din oraș pentru a vedea dacă este o diferență pentru el.
  • Dacă te joacă cu adevărat, atunci el are probabil că echilibrarea lui acționează la o artă. Dacă încercați să vă schimbați programul obișnuit, atunci vă puteți numi bluff.
  • Întrebați-vă dacă el este întotdeauna cel care decide unde ar trebui să mergeți. Bineînțeles, el poate dori doar să se ocupe de alte motive, dar acest lucru ar putea fi o dăruire pe care vrea să o conducă departe de locurile în care probabil că veți fi în unele dintre celelalte doamne sale.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă el
    2. Vezi dacă este reticent să-ți întâlnească prietenii sau să-ți întâlnești.Dacă tipul dvs. nu dorește niciodată să vă întâlnească cu prietenii, poate fi pentru că nu dorește să facă relația un angajament serios. Dacă nu vrea să-i întâlnești pe prietenii săi, poate fi din același motiv, cu îngrijorarea suplimentară că prietenii săi pot spune ceva despre celelalte fete pe care le vede. Indiferent dacă va vedea pe altcineva sau nu, dacă ați fost împreună pentru o vreme și nu mi-a arătat nici un interes să-ți întâlnească prietenii sau să-ți întâlnești, atunci este un steag roșu.
  • Dacă nu vrea să devină o parte mai mare din viața ta, atunci este pentru că nu vrea ca lucrurile să devină prea grave.
  • Asta a spus, dacă încercați să-l grăbiți să vă întâlniți cu prietenii sau chiar familia dvs., după doar câteva săptămâni de dating, atunci vă puteți mișca prea repede. El poate avea motive legitime pentru a lua lucrurile lente, cum ar fi dorința de a se asigura că știe unde se află lucrurile sau de a oferi prietenilor săi ceva timp să se obișnuiască cu ideea lui având o nouă prietena pentru că a ieșit recent dintr-o relație serioasă.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă el
    3. Vezi dacă acționează ciudat dacă se află în tine în public. Dacă lucrurile sunt minunate atunci când tu și tipul tău sunteți singuri și vă dă brusc umărul rece când intrați în el la mall sau în afara unui restaurant, atunci ceva este cu siguranță în sus. Fie acționează ciudat pentru că va vedea o altă fată și nu vrea să fie văzută cu voi sau pentru că nu vrea prietenii sau nimeni altcineva să creadă că te întâlnește. Oricum, aceasta ar trebui să fie o cauză de îngrijorare.
  • Dacă chiar îți pasă de tine, atunci ar trebui să fie încântat să te vadă și să-ți arăți chiar o afecțiune. Desigur, el nu trebuie să fie la fel de afectuos în public, deoarece el ar fi în privat, dar ar trebui să se comporte ca și cum vrea să te vadă.
  • Verificați limbajul corpului. Are contact vizual și se deplasează spre tine? Dacă da, atunci este un semn bun. Dar dacă se află departe de tine, traversează brațele peste piept și continuă să se uite în loc să te uiți la tine, atunci asta înseamnă că încearcă să-și păstreze distanța.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă el
    4. Vezi dacă este reticent să fie afectuos cu tine în public. Dacă voi doi ieșiți la o întâlnire, dar el acționează ca și cum ai fi frate și sora, atunci ar trebui să vă întrebați de ce. Dacă te joacă, atunci nu vrea ca lumea să știe că te va vedea, fie pentru că vede și pe altcineva sau vrea doar să-și păstreze opțiunile deschise. Deși nu toți băieții sunt în mâini, de exemplu, ar vrea să vă dea un fel de afecțiune dacă vă interesează cu adevărat.
  • Nu vrei să-i faci presiunea pentru a fi afectuos în public prea devreme, dar dacă ai plecat mai multe date și el încă stă un picior departe de tine ori de câte ori ești împreună, atunci ar putea fi a motiv de ingrijorare.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă el
    5. Vedeți dacă el este dulce pentru tine un minut și la îndepărtarea următorului. Dacă este atâta iubitoare, dulce, drăguță și dorește să vă sărută un minut și apoi în următorul, se comportă ca abia știe cine sunteți, atunci acest lucru poate fi pentru că se joacă cu tine. Poate că are loc să stea cu tine în anumite zile, în timp ce el crede că are lucruri mai bune de făcut pe alții. Indiferent dacă aceasta înseamnă că ar fi mai degrabă să stea cu o altă fată sau să-și petreacă timpul cu prietenii săi, dacă este întotdeauna fierbinte și rece, atunci el se joacă cu siguranță cu tine.
  • Gândiți-vă: el vă lasă adesea să vă simțiți confuzi cu privire la ceea ce simte cu adevărat despre tine sau de unde stați cu el? Dacă da, atunci acest lucru poate fi pentru că se joacă cu emoțiile tale.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă el
    6. Vezi dacă nu va renunța niciodată la o noapte cu prietenii săi pentru tine. Dacă tipul se joacă cu tine, atunci nu va crede niciodată că vii primul cu el. El va petrece întotdeauna o noapte cu prietenii săi, dar când vine vorba de tine, el va ieși doar cu tine în anumite momente, când bănuiți că prietenii lui ar putea fi ocupați sau că el nu are altceva în calendarul său social. Dacă vă place foarte mult, atunci el se va gândi la tine ca o prioritate, nu la fel ca secunde sociale nedorite. Dacă vrei să știi dacă se joacă cu tine, vezi dacă va renunța vreodată la o noapte cu prietenii săi pentru o seară frumoasă cu tine.
  • Dacă tipul este serios despre tine, atunci ar trebui să fie încântat să agătă cu tine în locul prietenilor săi, cel puțin o parte din timp. Deși nu vrei ca el să renunțe la alți prieteni sau viața sa socială pentru tine, dacă nu-ți face compromisuri, atunci ar putea fi pentru că se joacă cu tine.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă el
    7. Vezi dacă e umbros cu telefonul său. Un divertisment mort pe care un tip îl joacă cu tine este că este foarte secret când vine vorba de telefonul său. Dacă își verifică întotdeauna telefonul și apoi trimiteți-vă la direcția voastră, ieșiți să ia multe apeluri fără să vă spun cine a sunat sau merge orelor fără să-și ridice telefonul fără explicații, atunci ar putea fi pentru că te joacă. Bineînțeles, unii tipi sunt protejați cu privire la confidențialitatea lor și este perfect normal, dar dacă el este întotdeauna pe telefonul lui și niciodată nu știți ce face, atunci poate fi un steag roșu pe care îl joacă.
  • Gândiți-vă: își părăsi vreodată telefonul, chiar și pentru o secundă, sau este întotdeauna blocat în buzunar? Deși nu vreți să vă loviți, dacă vă puteți spune că este speriat chiar despre ideea de a vă vedea cine îl cheamă sau îl trimite textul, atunci puteți avea o problemă.
  • Un alt lucru pe care îl puteți căuta este dacă își dezactivează telefonul complet când se află cu tine. Deși acest lucru poate fi un gest dulce pentru a vă oferi o atenție maximă, poate fi și modul său de a vă întoarce alte fete care ar putea să-l cheme când sunteți împreună.
  • Partea 2 din 3:
    Văzând ceea ce spune el
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă el
    1. Vedeți dacă spune mereu că este prea ocupat pentru dvs., dar pare să aibă o mulțime de timp pentru toți ceilalți. Dacă l-ați auzit să vă spună cât de ocupat este din nou și din nou, spunând că nu are zece minute libere pentru nimeni, și apoi ați auzit că și-a petrecut noaptea cu o grămadă de prieteni, atunci acest lucru poate fi a semn că se joacă cu tine. Adevărul problemei este că, dacă un tip vrea cu adevărat să stea împreună cu tine, că va găsi timpul să o facă. Deși există excepții dacă într-adevăr devine foarte ocupată, dacă aflați că el petrece acest timp cu alte persoane, atunci ar trebui să fie o cauză de îngrijorare.
    • Dacă spune că e ocupat să studieze sau să facă muncă și apoi să afli că a făcut altceva, chiar dacă el doar a stat cu fratele său, atunci te joacă. Dacă ți-a păsat-o, atunci ar fi sincer despre ceea ce făcea în loc să minți.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă el
    2. Vedeți dacă el este reticent să se angajeze la ceva mai mult de două săptămâni în viitor. Dacă tipul tău încearcă să schimbe subiectul în orice moment încerci să vorbești despre viitor, chiar dacă vorbești doar despre planurile tale de vacanță, care sunt la o lună distanță, atunci acesta poate fi un semn că te joacă. Dacă e serios despre tine, atunci va vrea să te vadă ca parte a viitorului său și nu se va retrage când o aduci în sus.
  • Desigur, dacă ați fost întâlniți timp de trei săptămâni și începeți să vorbiți despre nunta voastră, este natural că se va speria, dar dacă aduceți doar ceea ce veți face amândoi de acum o lună, atunci el va fi nu au nici un motiv să vă faceți griji dacă îi pasă de tine.
  • Ascultați cum vorbește despre tine și despre relația. Dacă el niciodată nu aduce viitorul sau vă include în planurile sale viitoare, atunci el vă poate juca.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă el
    3. Vezi dacă nu i-a spus prietenilor săi despre tine. Dacă îți întâlnești în cele din urmă prietenii sau ai alerga în prietenii săi și spun ceva de genul: "Nu știam că a avut o prietena ..." Sau doar arătați surprins de prezența voastră, atunci că tipul nu a crezut că relația ta a fost destul de serios pentru el să-l aducă la prietenii săi. Dacă îi pasă de tine și te-ai văzut unii pe alții, atunci ar trebui să fie încântat de relație și ar vrea ca prietenii săi să știe cine ești.
  • Dacă vă este dulce când este vorba doar de voi doi, dar este mai mult amice buddy sau chiar la distanță în jurul prietenilor săi, atunci el poate dori să flirteze cu tine fără să dorești nimic serios.
  • Desigur, unii tipi le place să acționeze dur în fața prietenilor lor și nu te poate duș cu sărutări când le întâlnești. Dar dacă nu le-a spus niciodată despre tine, atunci ar putea să te joci.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă el
    4. Vezi dacă e reticent să-ți spună prietena lui. Dacă îl consideri prietenul tău și l-am văzut doar de luni de zile în timp ce nu ai auzit niciodată cuvântul "prietena" ieși din gură, atunci acest lucru poate fi pentru că el nu crede că relația este la fel de gravă ca și tu este. Dacă vă prezintă oamenilor ca prietenul său sau chiar pare că nu-l simte când îl numiți iubitul tău, atunci ar putea fi pentru că te joacă.
  • Uneori, cuvintele vorbesc mai tare decât acțiunile și dacă refuză să-ți spună prietena lui, deși ai întâlnit o vreme, atunci trebuie să existe un motiv în spatele ei.
  • El poate fi frică de angajament fără să te joci. Dacă este cazul, încă mai trebuie să discutați despre asta.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă el
    5. Vedeți cum vorbește cu alte fete. Dacă vrei să știi dacă te joacă, atunci ar trebui să vezi cum vorbește cu celelalte fete pe care le știe. Sigur, poate fi politicos și nu este interesat când vorbește cu alte fete dacă stai chiar lângă el, dar dacă îl vezi că vorbește cu o fată din colțul ochiului tău din cealaltă parte a camerei și el Fiind incredibil de flirtatious, atunci acest lucru poate fi pentru ca te joaca.
  • Dacă vă place foarte mult, atunci nu va găsi nevoie să vorbească cu alte fete într-un mod flirt. Sigur, el poate să vorbească cu ei și nu trebuie să ignore fiecare fată, dar dacă vă puteți spune din felul în care vorbește cu alte fete pe care le dorește mai mult de la ei decât de prietenie, atunci el poate să te joci.
  • Deși nu vreți să vă spionați pe el sau să obțineți prea obsesiv, dacă unul dintre prietenii dvs. este la o petrecere în care vorbește cu alte fete, întreabă prietenul tău ce a fost. Deși prietenul tău nu ar trebui să fie prea evident despre a-l urmări, puteți obține o citire mai bună asupra situației în acest fel decât ați fi dacă ați fi în cameră.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă el
    6. Vezi dacă este întotdeauna plin de scuze. Un semn clasic al unui jucător este un om care este întotdeauna plin de scuze. El poate fi atât de neted și atât de convingător încât nici măcar nu observați că vă minte complet. El vă poate spune despre bunica sa să se îmbolnăvească, câinele său are nevoie să meargă la veterinar sau despre cum a uitat data pentru că "depășește" sau a trebuit să-l mângâie pe un prieten. Sigur, lucrurile se întâmplă, dar dacă descoperi că are o scuză perfectă pentru orice mic motiv pentru care te-a dezamăgit, atunci el poate să te joci.
  • Dacă ați auzit scuza "Telefonul meu a murit" mai mult de două ori, atunci sunt șansele, acesta nu este motivul real pe care nu la sunat înapoi.
  • Dacă el pare extra dulce și apologetic când îți dă aceste scuze, atunci ar putea fi pentru că acoperă faptul că mintea.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă el
    7. Vezi dacă începe să acționeze nervos când îl întrebi despre noaptea lui. O altă modalitate de a vedea dacă se joacă, este să-i întrebi cum a mers noaptea dacă ți-a spus că a rămas sau agățat cu prietenii săi. În timp ce nu aveți nevoie să întrebați despre fiecare detaliu mic al nopții, dacă aveți ocazional doar câteva întrebări despre ceea ce sa întâmplat, indiferent dacă întrebi ce film a privit când a rămas singur sau care a mers la bar la care a mers dacă ar fi fost presupus cu prietenii săi, ar trebui să-i verificați limbajul corpului și cuvintele pentru a vedea dacă el devine nervos, începe stuttering sau doar acționează inconfortabil.
  • Deși nu doriți să îl interogați, dacă faceți doar câteva întrebări fără a face o mare afacere, puteți chiar să-l puteți prinde într-o minciună.
  • Întreabă-l în timp ce faci altceva, ca și cum ai derula telefonul tău, așa că nu vede că într-adevăr încearcă să-l dai seama.
  • Partea 3 din 3:
    Aflând sigur
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă el
    1. Intreaba-l. Dacă vrei să știi dacă un tip te joacă, cel mai simplu mod poate fi să-l întrebi. Deși este posibil să nu doriți să știți dacă vă înșeală, puteți să-l întrebați unde stați cu el. Dacă nu o simte atât de mult cât ești, atunci ești mai bine să știi mai devreme decât mai târziu. Pur și simplu găsiți ceva timp pentru a fi singuri și întrebați-i ce sunt gândurile sale despre tine și despre viitorul tău împreună.
    • Deși acest lucru nu poate fi ușor, acest lucru este mult mai bun decât întrebarea de luni de zile. Veți avea un răspuns definitiv, o dată pentru totdeauna. Și dacă este în mod evident minciună, atunci vei putea vedea și asta.
    • Dacă vă simțiți cu adevărat îndrăzneți, puteți să-l întrebați dacă îl înșelă. Indică un comportament umbros care v-a determinat să vă simțiți așa.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă el
    2. Adresați-vă prietenilor ce cred ei. Deși este mai bine să-i întrebi singur, puteți obține și un feedback grozav de la prietenii dvs. Ei au urmărit situația care se desfășoară și pot avea un sentiment de relația din partea exterioară. Ei pot avea chiar și un sentiment mai bun de a vă juca sau nu pentru că l-ar fi văzut cu fete fără tine și poate avea o impresie diferită.
  • Spune-i prietenilor tăi să fie cinstiți cu tine. Ei nu ar trebui să vă mint doar pentru a vă elibera sentimentele.
  • Ei pot investiga un pic dacă doriți cu adevărat să le. Dacă nu va arăta prea evident, puteți avea unul dintre prietenii dvs. să apară ocazional într-un loc în care este probabil ca tipul tău să fie și să-l țină ochii pentru a vedea cum este cu alte fete. Desigur, dacă crede că ai trimis un spion în direcția lui, el va fi în cel mai bun comportament al lui.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă el
    3. Ia în considerare după el. Bine, deci dacă într-adevăr nu-ți pasă de a fi găsit sau să-i rupeți încrederea, atunci un lucru pe care îl poți face este să-ți urmezi tipul după ce ai stat sau doar când știi că va fi la un anumit loc, pentru a vedea ce a făcut. Indiferent dacă conduceți la o distanță îndepărtată, mergeți sau luați autobuzul, încercați să fiți suficient de departe încât nu vă vede și să aveți o poveste gata făcută în cazul în care vă prinde în act. Acest lucru vă poate duce să vedeți dacă va vedea orice alte fete - sau dacă doar pleacă acasă pentru a ieși cu pisica lui.
  • Doar știu că acest lucru este un comportament destul de riscant care vă poate duce să vă prindeți. Dacă sunteți prinși și el nu a făcut nimic rău, aceasta poate fi o relație ender pentru dvs., așa că asigurați-vă că într-adevăr credeți că El este o idee bună înainte de a începe să începeți.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă el
    4. Arătați-vă la locul său când nu se așteaptă. O altă modalitate de a afla dacă joacă tu este să arăți la locul său, neanunțat. Poți să faci cu o oră mai devreme decât ai spus că vei fi acolo pentru a vedea dacă există o femeie diferită de acolo sau dacă el a curățat suspicios totul. De asemenea, puteți să scăpați pentru că sunteți "în zonă" la un moment dat când ar trebui să studieze sau să muncească acasă pentru a-i aduce o cafea sau un tratament. Când vă arătați, vedeți dacă este fericit să vă vadă sau dacă pare nervos, ca și cum ascunde ceva - sau pe cineva.
  • Bineînțeles, dacă este absolut absurd că vă veți arăta la casa lui din albastru, atunci va fi pe tine. Dar dacă ați venit acolo înainte și nu a fost o afacere mare, încercați să o faceți să pară naturală.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă el
    5. Snoop prin lucrurile lui - dacă ești bine cu încălcarea încrederii. Deși snooping prin lucrurile tipului tău nu vă va câștiga niciun fel de încredere, dacă sunteți disperați și vă simțiți destul de sigur că doriți să îl înșelați, atunci puteți încerca să căutați prin telefon sau prin e-mail sau chiar să căutați prin camera lui Pentru articole suspecte, cum ar fi îmbrăcămintea de sex feminin, care nu este evident a ta. Snoopingul este o ultimă soluție și ar trebui să o faceți numai dacă vă simțiți că aveți nevoie de răspunsuri și nimic altceva nu funcționează.
  • Problema cu snooping este că, chiar dacă ați găsit dovezi, va trebui să recunoașteți că ați trecut prin lucrurile tipului dacă doriți să-l numiți. Acest lucru îl va face supărat pe tine și va lua focul de pe situația reală.
  • Dacă vă uitați prin telefon, aveți o scuză pregătită în cazul în care vă prinde. Puteți spune că telefonul dvs. a murit și că ați căutat restaurantul în care voi doi ați luat cina sau că trebuie să vă verificați rapid e-mailul sau ceva de genul acesta. Deși acest lucru nu poate fi prea convingător, poate fi mai bine decât nimic.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă el
    6. Încercați să-l prindeți într-o minciună. De asemenea, puteți încerca să prindeți tipul într-o minciună pentru a afla dacă vă joacă. Dacă el a menționat că a stat cu prietenii sau fratele său noaptea, când le vedeți, puteți întreba cum a ieșit noaptea băiatului - dacă arată confuz, atunci știți că a mințit că a mințit. Dacă el spune o poveste despre cum a trebuit să rămână acasă, deoarece sora lui avea dramă, îl poți întreba cum simte câteva zile mai târziu - dacă se comportă ca și cum nu vorbește, atunci ar putea fi Pentru că și-a uitat deja propria minciună.
  • Puteți încerca chiar să-i cereți întrebări simple ca filmul pe care la văzut dacă el a mers la filme cu prietenii săi. Dacă arată jenat sau clar nu știe răspunsul, atunci vei ști că te joacă.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă el
    7. Chiar dacă nu există nici o dovadă, aveți încredere în intestinul tău. Dacă obțineți sentimentul că tipul nu este sincer, chiar dacă nu puteți găsi nici o dovadă a acestuia prin Snooping, atunci este posibil să se încheie relația. Poate că nu vadă alte fete, dar el încă mai poate juca cu tine doar pentru că nu o simte atât de mult ca tine. Atâta timp cât știți că nu sunteți cel cu probleme de gelozie și vedeți că aveți un adevărat motiv pentru a vă îngrijora, dacă credeți că ar putea să vă joace, atunci este timpul să-l tăiați liber.
  • Când sunteți cu un tip care cu adevărat îi pasă de tine și cine este acolo numai pentru tine, vei ști. Nu veți petrece ore de a-l numi și întrebându-se de unde este și nu va trebui să vă plimbați la fel de scăzut ca și să vă loviți prin lucrurile sau să-l urmați pentru că nu veți avea nici un motiv să o faceți. Veți ști că el este acolo pentru dvs. 100% și acesta va fi un sentiment uimitor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă nu poți lăsa să pleci, gândește-te la toate lucrurile pe care ți-a făcut-o să te rănească și să te facă să te simți rău.
  • Poate fi greu să renunți, dar când trebuie să renunți. Serios. Sa mergem.
  • Amintiți-vă, dacă se joacă cu tine, să pleci. Dacă nu renunți, el va deveni tun și va sparge inima la un miliard de piese. Că memoria vă va ucide, vă va bântui pentru tot restul vieții și vă dați coșmarul.
  • Amintiți-vă că există o mulțime de băieți în ocean și există băieți mai buni decât el.
  • Treceți, pentru că dacă a făcut-o odată ce o va face odată.
  • Dacă se întâlnește cu o fată și o împinsă în fața ta, face același lucru. Sau verificați articole despre cum să faceți o dragă falsă.
  • Adresați-vă celor mai buni prieteni sau celor mai apropiați prieteni (indiferent de) ceea ce cred că face acest lucru. Acest lucru ajută cu adevărat.
  • Avertizări

    Nu întrebați prietenii săi despre el.
  • Spuneți numai prietenilor tăi.
  • Nu vorbiți cu alți oameni despre el deloc.
  • Nu-i spuneți niciodată că vă place.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Ceva de scris cu.
    • Caiet.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar