Cum să te apropii de iubitul tău

Deci, vrei să mergi la următorul pas cu prietenul tău, dar ești prea speriat să-i spui. O mulțime de oameni au fost în pantofii tăi înainte! Deci, dacă doriți să fiți mai aproape de cineva special, vă rugăm să citiți!

Pași

Partea 1 din 4:
Înțelegerea prietenului tău
  1. Imagine intitulată Kiss o fată pe prima întâlnire Pasul 14
1. Înțelegeți lucrurile pe care iubitul tău o face și de ce le face.De exemplu, dacă iubitul tău este în sport, este cel mai probabil pentru că intenționează să fie bun la sport, el se bucură de vizionarea unui joc, sau sporturile sunt doar distractive pentru el. Dacă el este mai mult un băiat științific, aka un tocilar adorabil, este cel mai probabil pentru că este inteligent, sau o găsește distractiv atunci când faci matematică și știință. El poate fi, de asemenea, interesat să obțină note bune pentru viitorul său.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete dacă tu
    2. Urmăriți un joc sau vorbiți sport cu el. În mare parte, fiecare tip este un fan sportiv. Ei o iubesc atunci când o doamnă urmărește un joc sau o vorbește puțin. Este o pornire.
  • Image denumită închiderea de la o relație Pasul 13
    3. Deveniți prieteni buni cu prietenii prietenului tău. De asemenea, încercați să vă bucurați de lucrurile pe care le face. Dacă BF se bucură de anumite lucruri, prietenii lui sunt cel mai probabil să fie în același fel de lucruri. Ei pot fi toți fanii sportivi sau pot fi într-un grup de matematică, de exemplu. Încercați să vă puneți cu el și cu prietenii săi.
  • Dacă nu vă place unii sau toți prietenii săi, învățați să fiți politicoși și încă atârnați în jurul lor fără a provoca tensiune. Nu trebuie să fii cel mai bun prieten cu oricare dintre ei, doar tolerant.
  • Partea 2 din 4:
    Îmbunătățirea comunicațiilor
    1. Imagine intitulată Conflictul de mâner Despre Nu vizitați Familia în vacanța dvs. Pasul 16
    1. Vorbește cu prietenul tău.Spune-i despre ziua ta și a afla despre el.Dacă avea o zi proastă, găsiți o cale să-l înveselească.S-ar putea să-i dai o îmbrățișare mare și să știe că îți pasă de el.
  • Imagine intitulată Conflictul de mâner Despre Nu vizitați Familia în vacanța dvs. Pasul 2
    2. Întreabă-l în mod direct, mai degrabă decât presupunând că lucrurile se maturizează în relație. Dacă simțiți că voi doi sunteți confortabil unul cu celălalt, nu este nimic în neregulă cu întrebarea lui, dacă dorește să ia relația cu următorul nivel. Acest lucru nu este recomandabil să faceți chiar într-un început al lucrurilor, așa cum doriți să fiți sigur că vrea să vă angajeze într-o relație.
  • Imaginea intitulată face un om de biblie cade în dragoste Pasul 5
    3. Spargeți regula emoționantă, dacă știți că ar fi bine cu ea.Flirtează cu el - faceți împinge sau pokes jucăuș, și vedeți cum reacționează. Dacă flirtează înapoi, atunci minunat. Nu fi prea persistentă, totuși, sau probabil că va fi supărat.
  • Imagine intitulată Data vitezei Pasul 13
    4. Oferiți sfaturi dorite. De exemplu, dacă găsiți că prietenul tău scrie un cântec, dar nu găsește nimic de scris, dă-i niște sugestii! Sau, dacă intenționează să deseneze o imagine sau să scrie o poezie, dă-i idei despre ce să deseneze sau un subiect pentru o poezie pentru a scrie. Cu toate acestea, evitați să-i sfătuiți unde este clar că nu este interesat de opinia dvs. sau să se amestece în relațiile familiei și prietenului său.
  • Partea 3 din 4:
    Arătându-i că vă pasă
    1. Imaginea intitulată face pe cineva atras de tine Pasul 1
    1. Arătați-vă prietenului pe care îl apreciați. Dacă se află într-o echipă sportivă, mergeți la jocurile sale.Cheer pentru el la fel de tare cum poți, ca să știe că ești acolo numai pentru el și el.
  • Imaginea intitulată ridica o fată într-un club Pasul 15
    2. Faceți timp pentru activitățile pe care le bucurați ambele. De exemplu, dacă nu aveți prea multe de făcut, puteți oferi să aruncați o minge în jurul valorii sau să jucați baschet cu el. Dacă va merge caiac, făcând miniaturi sau mergând la o clasă de alpinism de perete, se alătură. S-ar putea să găsiți noi activități pe care le iubiți sau cel puțin, unele activități care trebuie împărtășite împreună.
  • Imaginea intitulată ridica o fată într-un club Pasul 20
    3. Petreceți mai mult timp cu prietenul dvs.Invitați-l la locul dvs. sau găsiți o modalitate de a petrece timp cu el singur sau împreună cu prietenii apropiați.În același timp, respectați spațiul său personal.Nu uitați că este perfect în regulă pentru fiecare dintre voi să aveți timp singur și departe unul de celălalt.
  • Imaginea intitulată iubesc pe cineva așa cum este pasul 1
    4. Fă-l să se simtă bine despre el însuși.Cumpărați-l un cadou.Complimentați-l.Glumă cu el.Pe măsură ce începeți să dezvoltați mai multe obligațiuni personale cu el, el se va simți mai confortabil în jurul vostru.
  • Partea 4 din 4:
    Construirea încrederii și respectului
    1. Imaginea intitulată politicos face o fată care vă place să vă lăsați singură pasul 2
    1. Dă-i motive să ai încredere în tine.Aveți credință în relația voastră și nu-l înșeli asupra lui.Au încredere în el și acțiunile sale - el va observa.Amintiți-vă că încrederea și comunicarea sunt cele mai esențiale părți la o relație sănătoasă. O lipsă de încredere va aduce cu siguranță o relație cu jgheabul.
  • Imaginea intitulată face ca prietena ta să se simtă iubită pasul 2
    2. Ia notă de modul în care te tratează. Face încercări de a vă face să vă simțiți mai bine dacă aveți o zi proastă? Te face fericit, sau te face să râzi? Te respectă?Dacă da, sunteți bine pe calea dvs. de a ajunge la următorul pas cu prietenul dvs.
  • sfaturi

    Nu vă faceți griji de fiecare dată când sunteți cu el, pentru că îl va face deprimat. Vorbește despre lucruri distractive, întrebați-i ce îi place, ceea ce se bucură de el.
  • Fii răbdător.Apropierea de prietenul tău nu se întâmplă într-o zi sau o săptămână - este nevoie de timp.
  • Dacă vă decideți să-i cumpărați un cadou, nu vă așteptați la un cadou înapoi.Deși ar fi frumos, ar putea să vă dau un a "cadou" înapoi într-o formă care merită mai mult decât orice posesie materială.
  • Nu aduceți probleme vechi sau lupte dacă sunt deja rezolvate.
  • Dacă sunteți în școală, îmbrățișați-vă prietenul în fiecare clasă!
  • Avertizări

    Nu încercați "cumpără" iubitul tău.Nu mergeți peste bord pe ciocolată sau pe cadouri.Nu numai că va vedea probabil prin dvs., dar există întotdeauna posibilitatea ca El să încerce să profite de generozitatea voastră.
  • Dacă nimic altceva nu pare să funcționeze, și voi doi rămași îndepărtați și atenți unul de celălalt, atunci acceptați că voi doi nu sunteți destinați unii altora și continuați.Cel mai bine este să se încheie într-o despărțire reciprocă decât să ieșiți cu un bliț.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar