Cum să găsiți chei de uși de dorință în diddy kong racing ds ds

Ca și predecesorul său Nintendo 64, Diddy Kong Racing DS conține o cheie în fiecare curse din fiecare dintre cele patru lumi. În timpul versiunii Nintendo 64, aceste chei au deschis o ușă care a condus la un minigame de luptă, în versiunea Nintendo DS, aceste chei conduc la o cursă împotriva t.T ceasul. Ca și versiunea Nintendo 64, câștigând această cursă vă va acorda o bucată de t.T amulet, care este obligat să câștige jocul. Thisewill vă învață cum să obțineți cele 4 chei de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS.

Pași

Metoda 1 din 4:
Tasta Domenii din DINO
  1. Imagine intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 1
1. Obțineți cel puțin 1 balon de aur. Acest lucru poate fi obținut prin câștigarea cursei Kart împotriva Taj Genie că sunteți obligat să finalizați înainte de a fi permis să introduceți oricare dintre lumi.
  • Imagine intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 2
    2. Introduceți domeniul Dino. Această lume poate fi găsită pe rampa galbenă spre centrul lumii OverWorld. Ar trebui să observați o ușă portocalie și albastră, cu un simbol balon care are a "1" în mijlocul ei. Aceasta este ușa pe care doriți să o introduceți.
  • Imagine intitulată Găsiți chei de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 3
    3. Căutați anticul de curse lactate. Ar trebui să puteți găsi această lume direct înainte de locul în care ați introdus. Această ușă este, de asemenea, portocalie și albastră, cu un simbol balon care are a "1" simbol în mijlocul ei. Cu toate acestea, spre deosebire de ușa principală a acestei lumi, această ușă se deschide din partea de jos.
  • Piesele sunt etichetate, deci dacă aveți probleme, căutați ușa care are cuvintele "Lacul antic" Scris de mai sus.
  • Imagine intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 4
    4. Începeți cursa. Este în regulă dacă alți curse vă trec, deoarece scopul dvs. nu este neapărat să câștige această încercare.
  • Imagine intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 5
    5. Conduceți spre dreapta. Către începutul cursei de curse, trebuie să observați o platformă de piatră pe o înclinație. În partea de sus a acestei platforme ar trebui să fie o cheie în stilul oaselor dinozaur. Conduce spre asta.
  • Este, de asemenea, o idee bună să luați un balon albastru de la secțiunea baloanelor albastre și roșii pentru a face această sarcină puțin mai ușoară.
  • Imagine intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 6
    6. Poziționați-vă în partea de jos a platformei de piatră. Cu cât sunteți mai centrat, cu atât este mai ușor să luați cheia.
  • Imagine intitulată Găsiți chei de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 7
    7. Conduceți platforma. Pe măsură ce conduceți platforma, utilizați balonul albastru. În cele din urmă (deși poate dura câteva încercări, mai ales dacă ați decis să nu luați balonul albastru), ar trebui să luați cheia cu succes.
  • Imagine intitulată Găsiți chei de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 8
    8. Înțelegeți unde se află Door Door pentru DINO. Alături de zona pentru ușa sefului, ar trebui să observați o arcadă de piatră. Conduceți prin aceasta (împreună cu o altă arcadă de piatră) și ar trebui să observați ușa dorinței ușor spre stânga.
  • Metoda 2 din 4:
    Snowflake Mountain Key
    1. Imaginea intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 9
    1. Știți de unde să găsiți Munte de zăpadă. Din zona principală a lumii OverWorld, puteți să treceți prin tunelul din interiorul cascadei de pe partea dreaptă a zonei de domeniu Dino sau să zburați prin tunelul de zăpadă situat lângă tunelul din cascadă. Indiferent dacă alegeți prima sau a doua opțiune, ar trebui să călătoriți prin tunel și să introduceți o zonă de zăpadă. Ar trebui să observați o ușă drept înainte, care arată similară cu intrarea în domeniul DINO. Aceasta este ușa pe care doriți să o introduceți.
    • Indiferent de metoda pe care o utilizați pentru a ajunge la Snowflake Mountain, fiți conștienți de faptul că va trebui să utilizați un avion pentru a accesa această lume, deoarece ușa se află pe o stâncă pe care nu o puteți conduce.
  • Imagine intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 10
    2. Obțineți cel puțin 6 baloane de aur. Aceasta este cantitatea minimă de baloane necesare pentru a intra în piesa care conține cheia ușii dorinței.
  • Imagine intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 11
    3. Căutați intrarea în valea de zăpadă. De la intrarea în Snowflake Mountain, intrarea în valea de zăpadă ar trebui să fie amplasată ușor spre stânga statuii Walrus (cum ar fi domeniul Dino, zona de deasupra acestei uși trebuie să fie etichetate).
  • Imagine intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 12
    4. Conduceți spre stânga imediat când începe cursa. Această tastă este localizată de pe pistă, într-o zonă imediat spre stânga de la începutul pistei, între două stâlpi de gheață.
  • Nu vă faceți griji dacă vedeți cuvintele "Direcția greșită" pop-up pe ecran. Nu veți fi trimiși înapoi la linia de start sau la penalizați în nici un alt mod.
  • Imagine intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 13
    5. Găsiți o mică deschidere în perete spre dreapta. Ar trebui să observați o cheie de zăpadă / gheață în această alcovă. Aceasta este cheia ușă de zăpadă de zăpadă.
  • Imagine intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 14
    6. Figurați unde se află ușa de dorință a zăpezii de zăpadă. Lângă zona Igloo BOSS, se îndreaptă spre dreapta. Un pic mai departe spre dreapta ar trebui să fie ușa dorințelor.
  • Metoda 3 din 4:
    Tasta insulară sherbet
    1. Imagine intitulată Găsiți chei de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 15
    1. Figurați unde puteți găsi insula Sherbet. Această lume este situată printr-un tunel mic de rocă din partea stângă a părții principale a lumii OverWorld, într-o zonă cu tematică pe plajă. Odată ce vă aflați în această zonă, ușa la insula Sherbet (care arată identică cu ușile de munte din domeniul DINO și de zăpadă) este situată mai departe într-o zonă oceanică. Ușa ar trebui să fie pe o stâncă, care este între două palmieri.
    • Puteți utiliza orice vehicul pentru a ajunge în această zonă - cu toate acestea, folosind un hovercraft sau un plan ar putea fi mai ușor, deoarece trebuie să călătoriți pe apă pentru a ajunge în această lume, iar karturile tind să conducă mai încet pe apă.
  • Imagine intitulată Găsiți chei de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 16
    2. Asigurați-vă că aveți cel puțin 11 baloane de aur. Acesta este numărul minim de baloane de aur necesare pentru a intra în cursa de curse care conține cheia de uși de dorință pentru insula Sherbet.
  • Imagine intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 17
    3. Căutați insula Crescent. De la intrarea în insula Sherbet, ar trebui să observați ușor insula Crescent în partea stângă a statuii de palmier din centrul lumii.
  • Imagine intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 18
    4. Luați calea din stânga când începe cursa. Odată ce începe cursa, veți observa două căi. Veți dori să luați cea din stânga care nu conține tunelul mare.
  • Imagine intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 19
    5. Veer ușor spre stânga după ce pista se combină din nou. Odată ce ați terminat să luați calea din stânga, căile din stânga și dreapta se combină din nou pentru a forma o pistă de curse. Odată ce se întâmplă acest lucru, veți dori să vă îndreptați spre stânga. Ar trebui să observați o piscină mică.
  • Imagine intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 20
    6. Colectați cheia cu tematică de pirat în mijlocul acestei baze. Odată ce ați găsit și intrați în piscină, ar trebui să observați în cele din urmă cheia tematică de pirat situată în mijlocul acestei baze.
  • Fiți conștienți de faptul că obținerea acestei cheii poate dura un minut, deoarece călătoriți într-un kart, care, așa cum am menționat mai devreme, călătorește mai încet decât un hovercraft sau un avion pe apă.
  • Imagine intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 21
    7. Realizați unde se află ușa de dorință a insulei Sherbet. Spre deosebire de celelalte niveluri, ușa de dorință a insulei Sherbet nu este localizată într-o zonă ascunsă. În schimb, se află în aer liber, lângă zona pentru ușa sefului.
  • Metoda 4 din 4:
    Dragon Forest Key
    1. Imagine intitulată Găsiți chei de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 22
    1. Știți unde puteți găsi pădurea Dragonului. Acest nivel este un pic mai ascuns decât unele dintre cele anterioare. De la cortul din lumea întreagă, se îndreaptă spre cea de-a doua cascadă din partea stângă a capului Wizpig. Odată ce ați intrat, trebuie să observați o ușă similară cu cea precedentă 3, numai de data aceasta cu numărul "16" pe el. Dacă aveți numărul necesar de baloane, introduceți această ușă.
  • Imagine intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 23
    2. Asigurați-vă că aveți cel puțin 20 de baloane de aur. Aceasta este cantitatea minimă de baloane de aur pe care trebuie să le aveți pentru a intra în pista de curse care conține cheia ușilor Dragon Forest Wish.
  • Imagine intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 24
    3. Găsiți Racetrack Boulder Canyon. De la intrarea în Pădurea Dragonului, Boulder Canyon este situat în partea dreaptă a statuii dragonului (este puțin ascunsă, astfel încât este posibil să aveți nevoie să conduceți în jurul statuii pentru a vedea intrarea).
  • Imagine intitulată Găsiți chei de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 25
    4. Colectați 3 baloane albastre. Pierderea dvs. ar trebui să fie la nivelul purpurii. Aceste baloane pot fi colectate mai devreme în cursa, fie la secțiunea Drawbridge (care vor fi discutate mai jos).
  • Imagine intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 26
    5. Ajungeți la secțiunea Drawbridge a nivelului. Călătoriți în partea cealaltă a acestui Drawbridge, observând un clopot la celălalt capăt.
  • Imagine intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 27
    6. Bump în clopot pe care l-ai observat. Dacă se face corect, Drawbridge ar trebui să se deplaseze în sus.
  • Imagine intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 28
    7. Întoarceți-vă hovercrafia în jur. Acum ar trebui să vă confruntați acum cu Drawbridge ridicată și puteți observa cheia din zona pe care o conduce acest Drawbridge ridicată la.
  • Imagine intitulată Găsiți chei de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 29
    8. Utilizați stimulatorul triplu albastru apăsând "L" buton. Ar trebui să accelerați și să ajungeți la zonă cu cheia.
  • Imagine intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 30
    9. Fiți conștienți de faptul că acest lucru poate dura câteva încercări. Drawbridgeul este ridicat numai pentru o perioadă limitată, ceea ce înseamnă că nu puteți ajunge la acea zonă de vârf la prima dvs. încercare. Încercați cel mai bine să vă deplasați rapid și, în cele din urmă, ar trebui să colectați cheia.
  • Imagine intitulată Găsiți cheile de uși de dorință în Diddy Kong Racing DS Pasul 31
    10. Știți unde se află ușa Dragon Forest Wish Wish. În apropierea zonei de ușă a sefului, ar trebui să observați un ciocan de copac cu o săgeată roșie îndreptată în jos. În interiorul acestui copac, și spre stânga este ușa dorințelor pentru pădurea Dragonului.
  • sfaturi

    Fiți conștienți de faptul că de la a doua oară pe curse nu este o cursă reală și nu veți putea să vă întoarceți la prima versiune a cursei până când nu ați bătut șeful de două ori, va trebui fie să colectați cheia În timpul primei curse sau după ce ați bătut întreaga lume.
  • În timp ce există o a cincea lume, viitorul teren distractiv, rețineți că nu există nici o cheie pentru a obține în această lume. După cum sa menționat în introducere, cheile pot fi găsite numai în primele patru lumi.
  • Odată ce ați apucat cheia, nu trebuie să încercați să terminați cursa dacă nu doriți. În schimb, puteți ieși pur și simplu la curs, iar cheia va conta în continuare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar