Cum să tăiați cilantro

Cilantro este o plantă care seamănă cu patrunjelul și este folosită în multe feluri de mâncare diverse. Are o aromă de pământ și adaugă o dimensiune proaspătă și dulce de aromă pentru vegetale și fructe salsas și sosuri. Cu toate acestea, pentru a face o salsa sau un sos care preia aroma acestei plante aromatice, Cilantro trebuie tăiat un mod special. Prin tăierea Cilantro în mod corespunzător, mâncărurile dvs. pot beneficia de mirosul aromatic și aroma pe care o oferă Plante.

Pași

Partea 1 din 3:
Clătirea cilantro
1. Umpleți un castron de dimensiuni medii cu apă rece. Ia pachetul de cilantro și pune-l în interiorul castronului. Răsuciți cilantroul din jurul în castron și apoi lăsați-l să se înmoaie timp de aproximativ 10 minute. Acest lucru ajută la slăbirea ușoară a oricăror particule de murdărie pe frunzele cilantro.
  • 2. Setați pachetul de cilantro într-o colander. Porniți apă rece și plasați cilantrul sub apa din chiuveta de bucătărie. Clătiți bine cilantro. Mutați pachetul de cilantro în jurul în timp ce apa lovește-o.
  • Prin mutarea cilantroului în jur, vă ajută să clătiți particulele de murdărie dedesubt și între frunze
  • 3. Agitați colanderul cu pachetul Cilantro, până când toate suprafețele excesive iese din interiorul luminii. Plasați cilantro pe un prosop mare de hârtie. Absorbi orice exces de apă din cilantro cu prosopul de hârtie. Păstrați prosopul de hârtie pentru stocarea Cilantroului rămase.
  • Partea 2 din 3:
    Pregătirea Cilantro
    1. Uită-te prin cilantro pentru orice frunze cilantro decolorate sau pline. Alegeți aceștia din pachet și aruncați în mod corespunzător (compost dacă este disponibil). Puteți folosi pur și simplu mâinile pentru acest lucru. Asigurați-vă că rămân frunzele sănătoase și verzi.
  • Imagine intitulată Chop cilantro Pasul 7
    2. Decideți cât de mult din tulpinile pe care doriți să le păstrați. În funcție de preferința dvs. pentru textura și gustul tulpinilor Cilantro, este posibil să doriți să eliminați unele dintre tulpinile lungi ale cilantrului. Pentru sals și curry, mulți găsesc că tulpinile cilantro adăugați o cantitate plăcută de aromă cilantro concentrată. Dacă rețeta dvs. nu specifică includerea tulpinilor, utilizați cea mai bună judecată.
  • 3. Eliminați oricare dintre tulpinile dorite. Plasați o placă de tăiere pe tejghea. Așezați cilantro pe placa de tăiere și cu un cuțit ascuțit, tăiați tulpinile lungi. Aceste tulpini sunt situate în apropierea fundului pachetului Cilantro.
  • Puteți plasa un prostii umede sub placa de tăiere pentru a vă ajuta să oferiți tracțiune, astfel încât placa de tăiere să nu se încadreze când taie pachetul Cilantro.
  • Partea 3 din 3:
    Tăierea cilantroului
    1. Se taie pachetul de cilantro în jumătate, folosind mijlocul ca îndrumare. Aici se află abundența frunzelor Cilantro. Când trebuie să utilizați o cantitate mică de cilantro, separați ciorchinii în jumătate. Evitați îndepărtarea frunzelor de la porțiunea Cilantro pe care o stocați mai târziu, deoarece va dura mai mult intactă.
  • 2. Depozitați cilantroul neutilizat. Înfășurați pachetul neutilizat și tulpinile din prosopul de hârtie pe care l-ați folosit pentru a usca cilantrul. Plasați-le într-o pungă de blocare cu fermoar și puneți sacul în frigider. Acest lucru va păstra proaspăt timp de trei până la cinci zile.
  • Imagine intitulată face un pico de gallo salsa pas 1
    3. Decideți cât de fin tăiat doriți Cilantro. Cilantro este delicat, deci nu este de obicei necesar ca acesta să fie foarte fin tăiat. Ulterior, în procesul de gătit intenționați să adăugați Cilantro, cu atât mai fin ar trebui să fie tăiat. Dacă folosiți Cilantroul dvs. ca un garnitură, tăiați-l suficient pentru a fi ușor presărat peste mâncarea dvs.
  • 4. Îndoiți grămada de frunze cilantro în jumătate și puneți-le pe placa de tăiere. Utilizați o mișcare de balansare cu cuțitul când tăiați cilantro. Reveniți din nou cu cuțitul pentru a vă asigura că toate cilantroul este tăiat. Indiferent de cât de amendă doriți Cilantro, încercați să păstrați chipul chiar.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă întotdeauna să clătiți placa de tăiere cu săpun și apă după ce tăiați Cilantro, ceea ce ajută la uciderea oricărei bacterii sau murdărie la placa de tăiere. Utilizați o placă de tăiere pentru tăierea articolelor de carne și păsări de curte și utilizați o placă de tăiere diferită pentru a tăia fructele, legumele și ierburile.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Bundle Cilantro
    • Strecurătoare
    • Bord de tăiere
    • Cuțit ascuțit
    • Pungă cu fermoar
    • Servețele de hârtie
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar