Cum să contactați microsoft

Poate fi o adevărată durere dacă încercați să rezolvați o problemă cu un produs Microsoft. Mai degrabă decât să încercați să dați seama de problema dvs., puteți contacta asistența clienților pentru a depana. Deoarece Microsoft oferă o mulțime de produse și servicii, există multe modalități de a ajunge la ele. Vom începe cu modul de a ajunge la asistență generală și vom trece la atingerea serviciilor specifice Microsoft, astfel încât să puteți rezolva orice problemă pe care o aveți!

Pași

Metoda 1 din 11:
Linia de servicii pentru clienți
  1. Imagine intitulată Contactați Microsoft Pasul 1
1. Formați 1-800-642-7676 pentru a vorbi cu un reprezentant despre problemele dvs. Dacă sunteți în Statele Unite, puteți apela acest număr în orice zi a săptămânii în orice moment. Urmați orice solicitare pe care ați dat-o prin telefon. Când ajungeți la un reprezentant, spuneți-i despre problema pe care o aveți și vă pot ajuta să mergeți prin soluții posibile.
  • Puteți găsi numere de telefon în mod specific pentru țara dvs. aici: https: // suport.Microsoft.COM / EN-US / Subiect / Global-Client-Service-Phone-numere-C0389AD-5640-E588-8B0E-28DE8AFEB3F2.
Metoda 2 din 11:
Conversație online
  1. Imagine intitulată Contactați Microsoft Pasul 2
1. Mesaj Un agent virtual Problemele dvs. de a găsi soluții. Mergi la https: // suport.Microsoft.com / en-US / contatus și faceți clic pe "Începeți" pentru a deschide fereastra de chat. Scrieți o scurtă descriere a problemei pe care o aveți în caseta de text din partea de jos a ecranului. Agentul virtual va furniza o listă de opțiuni pentru a selecta de la pentru a continua conversația și pentru a restrânge problema cu care vă confruntați. Continuați să urmați instrucțiunile până când ajungeți la o soluție.
  • De exemplu, puteți scrie ceva de genul "problemei de conectare" pentru a începe chat-ul.
  • Dacă doriți să începeți chat-ul, faceți clic pe butonul Refresh din colțul din dreapta sus.
  • Dacă nu sunteți în măsură să vă rezolvați problema în Webchat, introduceți "Solicitați un apel telefonic" în caseta de text pentru a vorbi cu un reprezentant. Te vor suna de îndată ce sunt disponibile, astfel încât să nu trebuie să așteptați în așteptare.
Metoda 3 din 11:
Stare de nervozitate
  1. Imagine intitulată Contactați Microsoft Pasul 3
1. Trimiteți un Tweet la @MicrosoftHelp pentru răspunsuri rapide. Începeți-vă Tweet cu mânerul Twitter, așa că Microsoft primește o notificare atunci când o trimiteți. Descrieți pe scurt problema pe care o aveți înainte de a posta Tweet la feed. Microsoft va răspunde cu o remediere sau vă va cere să trimiteți un mesaj direct, astfel încât să puteți explica în continuare problema.
Metoda 4 din 11:
Întrebări frecvente
  1. Imagine intitulată Contactați Microsoft Pasul 4
1. Găsiți corecții pentru cele mai frecvente probleme cu orice produs Microsoft. Mergi la https: // suport.Microsoft.COM / EN-US / și selectați serviciul cu care aveți o problemă cu. Derulați prin subiectele comune enumerate și alegeți cel care se potrivește cel mai mult cu ceea ce experimentați. Urmați toate instrucțiunile afișate pe pagina web pentru a vedea dacă funcționează pentru dvs.
  • Dacă încă nu vă puteți rezolva problema, urmați linkul de pe pagină pentru a începe un chat web sau pentru a contacta suport suplimentar.
Metoda 5 din 11:
Microsoft Store Support
  1. Imagine intitulată Contactați Microsoft Pasul 5
1. Sunați la 1-877-696-7786 pentru orice problemă cu o achiziție. Dacă locuiți în Statele Unite, formați numărul și urmați orice solicitare pe care vă oferă. Lăsați-i să știe despre orice probleme pe care le-ați avut cu achiziții, vânzări sau cumpărături cu Microsoft Store. Reprezentantul va face tot ce pot pentru a vă ajuta să vă dați seama la această problemă.
Metoda 6 din 11:
Xbox suport
  1. Imagine intitulată Contactați Microsoft Pasul 6
1. Porniți un chat web sau solicitați un apel telefonic pentru probleme de cont sau consolă. Mergi la https: // suport.Xbox.COM / EN-US / CONTACT-US și faceți clic pe butonul "Contactați-ne". Faceți clic pe meniul derulant pentru a selecta serviciul care vă oferă probleme. Apoi, utilizați al doilea meniu derulant pentru a selecta problema specifică pe care o aveți. Acestea vor oferi câteva soluții într-un webchat sau puteți cere să programați un apel telefonic pentru a vorbi direct unui reprezentant.
  • Webchat este disponibil 24 de ore pe zi în fiecare zi.
  • Suportul de telefon este disponibil în zilele lucrătoare de la 6 AM - 5 pm PST, 7 zile pe săptămână.
  • Va trebui să vă conectați la contul dvs. Xbox pentru a finaliza formularul online.
Metoda 7 din 11:
Asistență de administrare de afaceri
  1. Imagine intitulată Contactați Microsoft Pasul 7
1. Ajungeți la 1-800-865-9408 dacă sunteți administrator al unui cont de afaceri. Puteți obține asistență tehnică în orice moment al zilei în întreaga săptămână, dar suportul de facturare este disponibil numai între orele 9:00 - 5 pm PST. Apelați numărul dacă sunteți în SUA și spuneți reprezentantului despre problema dvs. și vor face tot ce pot pentru a ajuta la lucrul prin el cu dvs.
Metoda 8 din 11:
Microsoft Publicitate Support
  1. Imagine intitulată Contactați Microsoft Pasul 8
1. Porniți un chat online sau un apel telefonic dacă executați anunțuri cu Microsoft. Dacă aveți întrebări despre anunțurile pe care le desfășurați pe platformele Microsoft, sunați la 1-800-518-5689 pentru a vorbi direct cu un reprezentant. Dacă preferați să lucrați prin problema într-un chat web, vizitați https: // aproximativ.reclame.Microsoft.COM / EN-US / Microsoft-Publicitate-Suport și faceți clic pe "Chat acum" pentru a deschide o nouă fereastră de chat.
  • Puteți apela linia de asistență în săptămânile de la ora 6:00 - 6 pm PST.
  • Serviciul de chat online este deschis 24 de ore pe zi în zilele lucrătoare, dar este închis în weekend.
Metoda 9 din 11:
Microsoft Azure Support
  1. Imagine intitulată Contactați Microsoft Pasul 9
1. Trimiteți un bilet dacă aveți probleme cu contul dvs. de azur. Mergi la https: // azure.Microsoft.COM / EN-US / Suport / Creare-Bilet / și faceți clic pe butonul "Creați un incident". Conectați-vă la contul dvs. Microsoft Azure pentru a accesa formularul. Completați-l cu numele dvs., e-mail și o scurtă descriere a problemei pe care o aveți. Un reprezentant va ajunge la e-mail pentru a vă ajuta să rezolvați problema.
  • Suportul de facturare și abonament este disponibil pentru oricine utilizează Microsoft Azure, dar puteți obține doar asistență tehnică numai dacă ați achiziționat un plan de asistență.
Metoda 10 din 11:
Suportul dezvoltatorului Windows
  1. Imagine intitulată Contactați Microsoft Pasul 10
1. Fișier un raport online pentru a obține un răspuns prin e-mail. Vizitați site-ul de asistență dezvoltator la https: // dezvoltator.Microsoft.COM / EN-US / Windows / Suport /. Selectați "Contactați-ne" din meniul din partea de sus a ferestrei. Deschideți meniul derulant pentru a selecta subiectul principal pentru problema cu care vă confruntați în prezent. Apoi faceți clic pe butonul "Trimiteți un incident" care apare în apropierea fundului ferestrei. Conectați-vă la contul dvs. Microsoft când fereastra nouă apare, astfel încât să puteți completa și să trimiteți formularul. Un reprezentant vă va trimite un e-mail cu mai multe informații și ajutor.
Metoda 11 din 11:
Microsoft Cariere Support
  1. Imagine intitulată Contactați Microsoft Pasul 11
1. Completați un formular online pentru orice loc de muncă la Microsoft. Dacă solicitați o poziție la Microsoft, vizitați HTTPS: // Cariere.Microsoft.COM / US / EN / Suport Pentru a accesa cererea de asistență. Completați numele dvs. complet și adresa de e-mail în casetele de text potrivite. Apoi, deschideți meniul derulant sub "Tipul de emisiune" pentru a selecta problema pe care o aveți. Scrieți o scurtă descriere a problemei în ultima casetă de text înainte de a trimite formularul.
  • De asemenea, puteți încărca un atașament sau screenshot dacă doriți să trimiteți un nou document, cum ar fi un CV actualizat sau o aplicație.

sfaturi

Va trebui să vă conectați la un cont Microsoft pentru majoritatea opțiunilor de asistență online. Dacă nu aveți unul, asigurați-vă că tu creează un cont în prealabil.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar