Cum să contactați norton antivirus

Norton Antivirus este unul dintre cele mai populare programe antivirus acolo. Dacă aveți probleme cu programul, sunteți confundat de ultimul ciclu de facturare sau doriți să începeți sau să anulați abonamentul, fiți siguri că există o mulțime de modalități de a le contacta și de a obține ajutor. Ca o notă, în timp ce Norton Lifelock poate suna ca un alt produs oferit de Norton, este de fapt numele oficial al companiei. Dacă continuați să căutați ajutor de la Norton Antivirus, dar puteți găsi doar informații despre contactarea Norton Lifelock, fiți siguri că sunt același lucru.

Pași

Metoda 1 din 6:
Ce este numărul serviciului clienți al Nortonului?
  1. Imagine intitulată Contact Norton Antivirus Pasul 1
1. Apelați 1-855-966-7866 pentru linia generală de servicii pentru clienți. Norton are diferite departamente pentru diferite probleme și subiecte, dar acesta este numărul obișnuit de servicii pentru clienți pentru Statele Unite. Probabil că veți fi în așteptare pentru mult mai mult decât dacă ați sunat la departamentul specific, dar într-un vârf este o modalitate bună de a le ține.
  • Numărul serviciului de relații cu clienții Norton este disponibil 24/7.
  • Dacă nu doriți să stați în așteptare, cele mai bune ore de apel sunt 8 pm la 6 am est. Cele mai bune zile de apel sunt marți, miercuri și vineri.
Metoda 2 din 6:
Ce număr solicit să ajung la departamentele specifice de la Norton?
  1. Imagine intitulată Contact Norton Antivirus Pasul 2
1. Completați un formular de asistență pentru clienți pentru a obține un număr specific de departament. Vizita https: // suport.Norton.COM / SP / EN / US / Home / Current / Contact-Telefon și faceți clic pe categoria care reflectă cel mai mult problema pe care o aveți. Pagina vă va extinde și vă va arăta soluțiile pentru cele mai frecvente probleme pe care le întâmpină oamenii. CLICK "NO. Încă mai am nevoie de ajutor de la un agent "Dacă soluția nu este acolo și completați formularul cu numele, adresa de e-mail și numărul de telefon. Descrieți problema în 1-2 propoziții și faceți clic pe "Obțineți numărul de telefon."Site-ul web va genera un bilet de suport și vă va oferi numărul de telefon specific de care aveți nevoie.
  • Orice număr generat de formularul online ar trebui să fie, de asemenea, disponibil 24/7
  • Aceasta este probabil cea mai rapidă modalitate de a obține o persoană care vă poate ajuta. Dacă vă numiți linia de asistență pentru clienți generali, probabil că vor redirecționa oricum.
Metoda 3 din 6:
Norton are o caracteristică de chat online?
  1. Imagine intitulată Contact Norton Antivirus Pasul 3
1. Da, accesați pagina de susținere și faceți clic pe butonul "Chat acum". "Vorbeste acum" Butonul este sub titlul de chat live. Faceți clic pe categoria care se potrivește cu tipul de problemă pe care o aveți și apăsați "nr. Încă mai am nevoie de ajutor de la un agent ". Introduceți informațiile dvs. personale și faceți clic pe butonul "Salvați & Continuați". Veți vedea un număr de caz pop pe ecran pentru problema dvs. Selectați "Chat acum" pentru a începe chat-ul live.
Metoda 4 din 6:
Ce ar trebui să fac dacă am o întrebare complexă?
  1. Imagine intitulată Contact Norton Antivirus Pasul 4
1. Postarea pe forumul Norton poate fi ideală pentru răspunsuri rapide la întrebări dificile. Vizitați pagina de asistență de contact a Nortonului și derulați până la poziția Norton Forums. Faceți clic pe "Obțineți ajutor acum."Conectați-vă utilizând acreditările dvs. dacă aveți un cont sau vă înscrieți pentru un cont dacă nu faceți acest lucru. După ce v-ați conectat, alegeți forumul în care doriți să trimiteți un post detaliat care descrie întrebarea sau problema într-un fir nou. Un membru al comunității sau un angajat Norton va răspunde într-o zi sau cam asa ceva.
  • Puteți vizita comunitatea Norton direct prin a merge la https: // comunitate.Norton.COM / EN.
  • De asemenea, puteți căuta posturi mai vechi pentru forum pentru a vedea dacă cineva a avut problema dvs! Probabil că va fi o soluție undeva în răspunsuri.
Metoda 5 din 6:
Pot contacta Norton pe Twitter?
  1. Imagine intitulată Contact Norton Antivirus Pasul 5
1. Da, puteți trimite mesajul Norton direct @nortonsupport. Alternativ, puteți să comentați pe oricare dintre postările lor https: // twitter.COM / NORTORSUPSPORT și ar trebui să ajungă la dvs. relativ în curând. Tweeting Norton poate fi o modalitate excelentă de a le face să vă ajute dacă nu ați avut succes în altă parte. Companiile tind să fixeze problemele clienților puțin mai repede atunci când toată lumea poate vedea cum răspund.
Metoda 6 din 6:
Norton are o pagină de Facebook pe care o pot trimite?
  1. Imagine intitulată Contact Norton Antivirus Pasul 6
1. Da, du-te la pagina de asistență de contact din Norton și faceți clic pe logo-ul Facebook. Se află sub titlul de asistență socială. Acest lucru vă va redirecționa la pagina Facebook Messenger și vă puteți trimite mesajul dvs. acolo.
  • Sunt mult din paginile Fake Facebook pentru Norton Antivirus, deci ești mult mai bine făcând clic pe linkul de pe site-ul oficial al lui Norton. În acest fel, nu veți mai trimite în mod accidental informații personale unui străin de scammer sau aleator.

sfaturi

Nu există nicio adresă de e-mail pentru clienți pentru Norton Antivirus.

Avertizări

Există o mulțime de înșelătorii care implică e-mailuri false de la oameni care pretind că sunt angajați nortonici antivirus. Dacă primiți un e-mail de la Norton, dar nu sunteți sigur dacă este legitim sau nu, contactați-le folosind una dintre opțiunile de mai sus pentru a confirma legitimitatea sa.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar