Cum să contactați uber mănâncă

Thisewill vă învață cum să contactați Uber mănâncă utilizând aplicația, utilizând site-ul de ajutor sau Tweeting. Pentru a obține cea mai rapidă și cea mai ușoară experiență de ajutor, utilizați secțiunea Ajutor App - Cu toate acestea, dacă nu puteți utiliza aplicația și aveți o întrebare generală de asistență, puteți face o întrebare reprezentativă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind aplicația
  1. Imagine intitulată Contact Uber mănâncă pasul 1
1. Atingeți pictograma aplicației Uber MANSE de pe telefonul smartphone. Aceasta deschide aplicația astfel încât să puteți contacta serviciul clienți prin intermediul funcției lor de chat live și puteți efectua un apel. Dacă nu puteți deschide aplicația, va trebui să utilizați site-ul Web sau Tweet.
  • Aceasta este cea mai ușoară și cea mai rapidă modalitate de a obține ajutor în legătură cu o comandă pe care tocmai ați plasat-o, comenzi anterioare și întrebări de cont.
  • Imagine intitulată Contact Uber mănâncă pasul 2
    2. Introduceți numele de utilizator și parola pentru a vă conecta la aplicație. Este posibil să fiți deja conectat, mai ales dacă tocmai ați folosit aplicația. Cu toate acestea, este posibil să fie necesar să vă conectați dacă utilizați aplicația pe telefon pentru prima dată sau dacă telefonul dvs. nu economisește informații de conectare.
  • Dacă aveți probleme la conectarea la contul dvs., este posibil să aveți nevoie să contactați serviciul clienți un mod diferit, cum ar fi în e-mail.
  • Imagine intitulată Contact Uber mănâncă pasul 3
    3. Atingeți Cont. Fila contului se află în partea de jos a ecranului din partea dreaptă de lângă o pictogramă de profil.
  • Imagine intitulată Contact Uber mănâncă pasul 4
    4. Atingeți Ajutor. Acest meniu vă arată comenzile dvs. active și comenzile anterioare. Pur și simplu faceți clic pe oricare dintre aceste comenzi pentru a obține ajutor cu unul dintre ele. Taba de ajutor are, de asemenea, opțiuni pentru obținerea de ajutor cu alte părți ale utilizării aplicației, cum ar fi "Opțiuni de cont și de plată" și "Ghid pentru Uber mănâncă."
  • Imagine intitulată Contact Uber mănâncă pasul 5
    5. Selectați comanda pentru a deschide un chat cu un reprezentant. Aplicația vă va oferi o scurtă durată a lucrurilor pe care le-ați putea face pentru a rezolva problema fără a fi nevoie să vorbiți cu un reprezentant. Cu toate acestea, dacă trebuie să discutați cu cineva, aplicația va deschide o fereastră de chat cu un agent de service pentru clienți pentru a vă ajuta.
  • Imagine intitulată Contact Uber mănâncă pasul 6
    6. Explicați-vă în detaliu problema, astfel încât reprezentantul să vă ajute să o rezolve. Prin contactarea serviciului pentru clienți prin aplicație, agentul are acces imediat la detaliile comenzii dvs. și a contului dvs., adică nu trebuie să furnizați aceste informații aici. Descrieți pur și simplu ce problemă în care vă desfășurați, astfel încât să o poată rezolva.
  • Metoda 2 din 3:
    Utilizarea paginii de ajutor
    1. Imagine intitulată Contact Uber mănâncă pasul 7
    1. Mergi la HTTPS: // Ajutor.uber.com / ubereats. Dacă nu doriți să așteptați suportul, încercați să utilizați mai întâi aplicația.
  • Imagine intitulată Contact Uber mănâncă pasul 8
    2. Faceți clic pe una din opțiunile de ajutor. S-ar putea să vă puteți rezolva problema urmând instrucțiunile către fie "Ajutați-vă cu o comandă," "Opțiuni de cont și de plată," sau "Ghidul pentru Uber mănâncă."
  • De asemenea, puteți introduce cuvintele cheie ale problemei dvs. în bara de căutare din partea de sus a paginii de lângă "Suntem aici pentru a ne ajuta."
  • Imagine intitulată Contact Uber mănâncă pasul 9
    3. Conectați-vă (dacă este necesar). Dacă ați avut probleme cu un trecut sau întâmpinați probleme cu o comandă în desfășurare, este posibil să aveți nevoie să vă conectați pentru a accesa comanda și persoana de livrare.
  • Unele solicită, cum ar fi "Opțiuni de cont și de plată > Cum funcționează codurile promoționale," Nu vă solicitați să vă conectați.
  • Metoda 3 din 3:
    Tweeting
    1. Imagine intitulată Contact Uber mănâncă pasul 10
    1. Conectați-vă la dvs Contul Twitter. Deschideți aplicația Twitter pe telefon sau conectați-vă la site-ul de pe computer. Introduceți numele de utilizator și parola dacă vi se solicită să faceți acest lucru.
    • Ar trebui să utilizați această metodă dacă puteți aștepta cel puțin 24 de ore înainte de a primi un răspuns.
  • Imagine intitulată Contact Uber mănâncă pasul 11
    2. Introduceți întrebarea dvs. în caseta din colțul din stânga sus al paginii. Asigurați-vă că scrieți întrebarea succint, deoarece există o limită de 280 de caractere pe tweets. Pentru cele mai bune rezultate, concentrați-vă pe problema principală și încercați să evitați să acordați informații inutile de fundal.
  • De exemplu, dacă aveți probleme la conectarea la aplicație de pe telefon, nu includeți informații în Tweet despre cât de des utilizați aplicația sau ce ați planificat să comandați în acea zi.
  • Deoarece aceasta este cea mai publică modalitate de a contacta serviciul pentru clienți, ar trebui să trimiteți doar întrebări cu privire la problemele generale, cum ar fi funcționalitatea aplicației și nu despre contul dvs. personal sau planul de plată.
  • Imagine intitulată Contact Uber mănâncă pasul 12
    3. Place @Uber_support la începutul mesajului dvs. Uber mănâncă nu are un cont dedicat Twitter, astfel încât orice întrebări sau preocupări ar trebui trimise la contul general Uber. Punerea @uber_support la începutul Tweet-ului dvs. asigură că persoana care manipulează contul știe că încercați să contactați direct Uber.
  • Imagine intitulată Contact Uber mănâncă pasul 13
    4. Apăsați pe "Tweet" pentru a trimite mesajul dvs., apoi așteptați un răspuns. Nu există o perioadă stabilită în care @uber_support răspunde în mod normal la Tweets, dar vă puteți aștepta ca acestea să vă întoarcă cât mai curând posibil. Această metodă este cea mai bună pentru acele probleme care sunt relativ generale sau care se referă la aplicația dvs. de smartphone.
  • Dacă aplicația dvs. nu funcționează, puteți monitoriza, de asemenea, contul @Uber_Support Twitter pentru actualizări în timp real despre starea aplicației. Dacă Uber mănâncă este conștient de această problemă, ei vor fi tweet când au fixat-o.
  • sfaturi

    Puteți utiliza site-ul Uber sau aplicația Uber la dispută un tarif uber Dacă ați fost încărcat incorect.
  • Dacă nu sunteți sigur cum să utilizați aplicația, puteți citi Cum se utilizează ubereats Pentru informații detaliate.
  • Deoarece Uber este în principal o afacere fără numerar, uberul dvs. mănâncă șoferul poate sau nu poate purta bani cu ei, deci Plata cu numerar ar putea fi imposibil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar