Cum să fii un prieten bun

Fiind un prieten bun nu este întotdeauna ușor, chiar dacă aveți un partener uimitor. Un prieten bun știe când să vorbească și când să ascultați - când să oferiți sfaturi și când să oferiți empatie - când să le luați cu atenție și când să-i dați un spațiu.Trebuie să fii cineva care poate avea încredere și admiră, și chiar cineva care îi face să vrea să fie un partener mai bun.Un prieten bun se adaptează la situație și știe că slujba nu este niciodată terminată.

Pași

Metoda 1 din 2:
Exprimarea și împărtășirea sentimentelor
  1. Imagine intitulată Fii un prieten bun Pasul 1Bullet2
1. Fi cinstit. În orice relație, și cu excepții foarte rare, onestitatea este cea mai bună politică. Dacă sunteți sincer de la începutul relației dvs., atunci veți fi mai puțin probabil să intrați în necazuri pe linie.
  • Ar trebui să le spui ce trebuie să știe fără a le copleși cu adevărul. De exemplu, dacă ați avut o relație serioasă anterioară, le puteți lăsa să știe fără a dezvălui fiecare detaliu despre ex.
  • Tempera-ti onestitatea ta cu bunătate.Nu vă simțiți ca și cum ar trebui să faceți ca fiecare răspuns să pară un compliment. În schimb, oferă o alternativă.De exemplu, dacă vă întreabă dacă vă place ceva ce încearcă, lasă-o să știe că ar putea funcționa, dar credeți că cel albastru este favoritul dvs. până acum, deoarece își arată ochii mari și personalitatea lor uimitoare.
  • Nu trebuie doar să fii confortabil cu a fi cinstit, dar ar trebui să accepți și onestitatea lor. Dacă vrei să fii un prieten bun, ar trebui să poți ocupa de adevăr.
  • Imagine intitulată Fiți un bun prieten Pasul 2Bullet1
    2. Încredere în ei. Încredere în partenerul tău și să-i dai motive să aibă încredere în tine. Încrederea ar trebui să formeze fundamentul relației dvs.Acest lucru vă va permite să creați o relație mai deschisă unul față de celălalt, precum și să creați o înțelegere foarte bună în ceea ce vrea partenerul dvs., simte și nevoile.
  • Puteți arăta că aveți încredere în partenerul dvs., spunându-le ceva ce mulți oameni nu știu despre dvs.
  • Puteți asigura încrederea lor în voi, arătând că vă pasă și sunteți îngrijorat dacă vă spun ceva personal și important pentru ei.
  • Imaginea intitulată Fii un prieten bun Pasul 3
    3. Contribuiți în mod egal la conversații. Când vorbiți, încercați să căutați o anumită soluție în fluxul de conversație. Dacă ești prea liniștită, ei pot crede că pierzi interesul pentru ei. Dacă sunteți prea vorbăreț, ei pot crede că sunteți independenți sau nepoliticos.
  • Conversațiile sunt despre dați și luați. Același lucru este valabil și pentru relațiile.Ei nu reușesc niciodată când sunt unilaterali.
  • Evident, vor exista ocazii când vorbești foarte mult (cum ar fi atunci când se întâmplă ceva interesant sau important) sau când vă retrageți puțin (cum ar fi atunci când se întâmplă ceva rău).În ansamblu, totuși, vizează un echilibru de conversație.
  • Imaginea intitulată Fii un prieten bun Pasul 4
    4. Fii un bun ascultator. În loc să se gândească la următorul lucru pe care vrei să-l spui, sau altceva în întregime, concentrați-vă pe ascultarea lor.Gândiți-vă la ceea ce spun ei.Întotdeauna pare interesat și complet angajat în prezența lor.
  • Amintiți-vă, o conversație cu partenerul dvs. nu este doar recunoscută, este și despre amintirea. Dacă partenerul dvs. vă spune despre o experiență importantă, faceți o notă mentală a acestuia.
  • Dacă ți-au spus ceva de două ori înainte și nu ai idee despre ce vorbesc pentru că nu ai ascultat cu adevărat, ei"Știu și nu vor fi mulțumiți de asta.
  • "Asculta" la non-verbal "Conversații" de asemenea.Învață să-i spui când ceva îi deranjează chiar și atunci când nu o vor spune.Ce înseamnă expresia lor, limbajul corpului sau chiar felul în care își continuă să vă spună părul să vă spun?
  • Imaginea intitulată Fii un prieten bun Pasul 5
    5. Învață să compromite. Compromisul este o mare parte a comunicării de succes. Dacă tu și partenerul tău nu pot fi de acord fără a intra într-o luptă mare sau fără o singură persoană, dând imediat nevoilor celuilalt, atunci aveți o problemă. Pentru a fi bun la compromis, ar trebui să puteți vorbi despre nevoile dvs. și dorește, în timp ce înțelegem unde vine partenerul dvs., în loc să ignorăm partea lor a povestii.
  • După ce dvs. și partenerul dvs. discutați gândurile dvs. cu privire la o anumită situație, puteți lucra împreună pentru a face o listă pro și contra și să decideți ce va fi cel mai bun pentru amândoi.
  • Uneori, tu și partenerul tău va trebui să se dea unul altuia. E în regulă, atâta timp cât luați întoarceri. Dacă aleg filmul pentru noapte, de exemplu, ar trebui să alegeți locația cină și unde să mergeți pentru desert după aceea.
  • O parte din învățarea de compromis este folosirea unui calm, chiar și atunci când aveți un dezacord.Niciodată nu țipă, jură sau (în nici un caz, vreodată) le-a lovit, indiferent cât de supărat ai devenit.Plecați pentru o vreme dacă trebuie, și reveniți când puteți vorbi rațional.
  • Imagine intitulată Fii un prieten bun Pasul 6Bullet1
    6. Fi de susținere. Puteți afișa sprijinul prin faptul că este disponibil, ascultând cu atenție și care arată interesul în lucrurile pe care le-au spus. Când petreceți timp împreună, faceți un efort de a fi prezent și atent la nevoile lor. Prin susținerea, veți contribui la consolidarea sentimentului de securitate și reciprocitate în relație. Și dacă vă sprijiniți obiectivele și visele lor, atunci vor susține-o la rândul său.
  • Să fie acolo când trebuie să studieze pentru un examen mare sau să finalizeze aplicațiile colegiului sau când sunt subliniate despre orice altceva care poate afecta viitorul lor.
  • Dacă au o săptămână sau o lună ocupată, ar trebui să fii acolo pentru a le ajuta făcând favoruri mici, cum ar fi luarea prânzului sau dându-le o plimbare la clasă, pentru a-și face zilele mai ușoare.
  • Imaginea intitulată Fii un prieten bun Pasul 8
    7. Fi simpatic. Dacă înseamnă ceva pentru ei, ar trebui să însemne ceva pentru tine. Nu contează că nu ați fi interesat de această problemă dacă nu ar fi fost pentru ei - o relație este despre împărtășirea experiențelor și de susținere. Când sunt supărați, încercați să vă puneți în pantofii lor și să înțelegeți de unde vin. Nu renunta doar la sentimentele lor pentru ca crezi ca este "nu atât de mare de o afacere."
  • Confirmați întotdeauna că ascultați și sunet sincer când le mângâi. Dacă nu simți că îți pare rău, încercați să schimbați modul în care credeți.Gândiți-vă la lucrurile din perspectiva lor.
  • Uneori, ei pot dori doar să plângă și să fie mângâiați. Nu încercați să remediați problemele lor imediat.În schimb, așteptați ca ei să se ocupe de toate emoțiile lor înainte de a fi practice. Dacă sunt supărați, este important să întrebați, "Vrei sa vorbim despre asta?" Fă-i să vadă că îți pasă cu adevărat. Și dacă nu sunt gata să vorbească încă despre asta, nu vă opriți.
  • Metoda 2 din 2:
    Afișarea afecțiunii
    1. Imaginea intitulată Fii un prieten bun Pasul 9
    1. Afișați afecțiunea de multe ori. Arătați-vă partenerului că le iubiți prin a fi afectuos. Mici atingeri, îmbrățișări, un sărut și poate un pic public public de afecțiune (PDA) sunt doar câteva dintre modalitățile de conectare prin afecțiune.
    • Nu exagerați - nu doriți să le faceți inconfortabil. Amintiți-vă să citiți semnele lor și dacă nu sunt în starea de spirit, nu le sărutați.
    • De multe ori, chiar și o atingere ușoară este apreciată. Dacă partenerul dvs. este un romantic, după ce le-ați văzut pentru prima dată în câteva zile, spuneți-le, "mi-a fost dor de tine..." și țese brațele în jurul șoldurilor lor, apoi le dați o îmbrățișare iubitoare.
    • În funcție de preferințele lor, încercați, de asemenea, să sărutați ușor pe buze / obraz / frunte / gât, doar pentru a arăta că apreciați cu adevărat prezența lor. Sau doar să-i săruți mâna prin strângerea și aducându-l până la buze.
    • Dacă nu sunteți sigur cum se simte partenerul dvs. despre afișajele publice de afecțiune, vor fi discrete la început. Credeți sau nu, nu fiecare persoană este în mâinile ținute.
  • Imaginea intitulată Fii un prieten bun Pasul 11
    2. Apreciați frumusețea lor.Dați-le complimente suplimentare atunci când fac eforturi suplimentare pentru a arăta frumos, dar, de asemenea, asigurați-vă că știu că se pot relaxa și pot fi cu voi. Nu-i face să se simtă ca și cum ar trebui să arate ca o ființă cerească. Ar trebui să le lași să știe că arată destul de mult dacă au petrecut o oră pregătindu-se sau dacă tocmai s-au trezit.
  • Dacă primesc o nouă tunsoare sau un costum nou, lăsați-i să vadă că ați observat și să-i spuneți că arată uimitor.
  • Apreciez cu adevărat aspectul cuiva nu este la fel de superficial cum pare, deși.Când îți pasă cu adevărat de cineva, ei vor arăta frumos pentru tine indiferent de situație.Când vă simțiți în acest fel despre partenerul dvs., spuneți-i să știe.
  • Imaginea intitulată Fii un prieten bun Pasul 7
    3. Le complimentează cu sinceritate. Ar trebui să vă complimentați de partenerul dvs. cât de des puteți, fără a le face să se simtă sufocați. Le complimentează nu numai despre modul în care arată, dar despre cum sunt.În acest fel, ei vor ști că îți pasă de apariția lor și ce e în interior. Ei sunt mai probabil să fie încrezători în legătură cu ei atunci când le dai motive pentru a fi încrezători prin complimentele tale.
  • Merge dincolo de declarațiile obișnuite. De exemplu, nu spuneți doar, "Arati bine." În schimb, spuneți "Asta face ca ochii tăi să strălucească," sau "Tunsoarea ta se potriveste cu adevarat forma fata ta." Cu cât sunteți mai specific, cu atât este mai unic și apreciativ complimentul.
  • Chiar și complimentele mici, aparent prostie pot fi semnificative.Spunând lucruri precum "Chiar aveți scrieri de mână frumoase" sau "Ești minunat la parcare paralelă" pot fi constructori de încredere, când vorbește cu sinceritate.De asemenea, arată că le acordăm atenție.
  • Imaginea intitulată Fii un bun prieten Pasul 12
    4. Da cadouri, în vremuri speciale și oricând.Nici o relație sănătoasă nu poate supraviețui numai cu cadouri, indiferent cât de fantezie sau costisitoare sunt.Cu toate acestea, oferind cadouri cu grijă și în mod intenționat pot oferi demonstrații de durată interesul, atenția și afecțiunea.
  • A crezut într-o zi de naștere, Ziua Îndrăgostiților, Crăciunul sau Aniversarea cadourilor și alte ocazii speciale. Alegeți un cadou care este rezonabil și grijuliu - nu trebuie să fie scump, doar considerați de cine sunt și îi place.
  • Gândiți-vă la atingeri speciale, cum ar fi adăugarea numelui la un colier sau un pandantiv reprezentând ceva ce îi pasă, cum ar fi o fulg de zăpadă dacă le place să schieze sau o notă muzicală dacă le place să joace un instrument etc.
  • Observați interesele lor când sunteți împreună. S-ar putea să menționeze ceva ce le place într-o fereastră de magazin sau ceva ce doresc să încerce, ca să meargă pentru o plimbare de cai. Nu te gândi doar la obiecte tangibile - cadouri de experiență pot fi mult mai interesante și mai distractive decât o listă de lucruri.
  • Uneori, ia-i un cadou "doar pentru că." Alegeți ceva din albastru acum și apoi să le dați-le doar pentru că ați fost "gândindu-se la ei". Acest tip de cadou are un impact deosebit, deoarece este atât de neașteptat și încântător.
  • Imagine intitulată Fii un prieten bun pas 15bullet1
    5. Presați relația dvs. cu dozele de spontaneitate.În timp ce familiaritatea este unul dintre cele mai confortabile aspecte ale unei relații, încercați să nu cadeți într-o rutină de a face întotdeauna aceleași lucruri. În timp ce probabil că aveți unul sau două lucruri obișnuite pe care le bucurați împreună, evitați să faceți regulile singurele pe care le faceți.
  • În schimb, încercați să vizitați locuri noi, oferind activități noi un drum și mergeți la diferite părți ale orașului. Chiar dacă noile activități nu se dovedesc așa cum ați sperat, cel puțin ați împărtășit experiența și vă cunoașteți unul pe altul.
  • Prin amestecarea lucrurilor în sus, păstrați entuziasmul în relația dvs. și faceți excursii răcoritoare. De asemenea, creați amintiri împreună, care vor îndura mult peste experiențele.
  • Surprinde partenerul tău făcând ceva offbeat acum și apoi - acest lucru ar putea include orice de la cursa partenerului tău la destinația de mers pe jos, dansând fără muzică, sau chiar să le aduci o cadă de cărămizi lego și să-i încurajeze să construiască ceva care reprezintă doi.
  • Face o excursie surprinzătoare. Puteți alege o locație în avans și spuneți-le ce să împacheteze fără a spune unde vă duci.Desigur, utilizați cea mai bună judecată despre preferințele lor.Poate că ei vor iubi misterul și entuziasmul de a merge într-o locație necunoscută, poate că nu.
  • Dacă au menționat faptul că nu au verificat niciodată un parc național sau un oraș ciudat, nu prea departe de locul în care locuiți, luați-le acolo fără să le spuneți unde vă duci. Ei vor iubi spontaneitatea și faptul că ați luat timp să le ascultați.
  • Imaginea intitulată Fii un prieten bun Pasul 17
    6. Ai grijă de tine. Permiteți partenerului dvs. să se simtă ca fiind nevoie, de ajutor și apreciat, dar nu fi prea nevoiași sau dependenți.Să fie igienic și îngrijit, setați obiective și să lucrați din greu. Nu puteți fi un prieten bun dacă nu vă asumați responsabilitatea pentru dvs.
  • Luați mândria în apariția dvs. și în modul în care vă prezentați lumii.Făcându-vă să arătați bine (atât în ​​aspectul real, cât și, mai important, prin modul în care vă conduceți) le face să arate prea bine și ei vor aprecia asta.
  • Ei nu se vor distra în relație dacă se simt ca și cum se află întotdeauna să faci un lucru sau altul.Vor să aibă grijă de tine, dar nu vor să fie mama ta.
  • Imagine intitulată Fii un prieten bun pas 18bullet1
    7. Dați-le (și dvs.) un spațiu individual. Doar pentru că sunt alții semnificativi, nu înseamnă că sunt a ta, ceea ce implică un fel de proprietate.Nu trebuie să fii atașat la șold ca să ai o relație mare. De fapt, dacă le lași să-și continue propriile interese fără a verifica în fiecare cinci secunde, vă vor plăcea și mai mult.
  • Găsiți un echilibru care vă permite să petreceți atât ceva timp, petreceți timp cu prietenii dvs. individuali și petreceți timp unul cu celălalt.
  • Petrecerea timpului cu prietenii dvs. separați vă va face să vă apreciați reciproc și mai mult când vă vedeți din nou.
  • Menținerea diferitelor programe sociale vă va oferi și ceva "Raportați înapoi" Când sunteți împreună din nou.
  • Menținerea unor interese separate, de asemenea. Țineți-vă hobby-urile, sporturile și alte interese pe care le-ați avut înainte de a vă întâlni.Deși va fi minunat să găsiți o activitate pe care o vă plac împreună, nu ar trebui să-i forțezi să se uite la fotbal cu dvs. dacă nu vor să meargă, și nu ar trebui să mergi la yoga cu ei decât dacă este ceva vrei sa incerci.
  • Menținerea intereselor dvs. separate vă va ajuta să mențineți un sentiment de individualitate și să crească separat, astfel încât să puteți crește împreună în dragoste și să aveți o relație perfectă în cele din urmă.
  • Ajuta sa fii un prieten bun

    Ideile de date ale datelor bugetului

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Eșantion de idei cadou pentru prietena

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fii tu însuți! De aceea partenerul tău este cu tine.
  • Discutați cu ei în mod regulat. Textul lor, apelați-i, spuneți-i că vă pasă!
  • Dacă partenerul dvs. este trist / nebun, nu lăsați-i să meargă la culcare rămânând așa. Vorbiți cu ei pentru a vedea de ce simt așa. Atunci știu că îți pasă de ea.
  • Nu fi prea aglomerat. Poate fi enervant pentru ei dacă vă sărutați sau îmbrățișați-le tot timpul. Asigurați-vă că le dați o cameră pentru a respira și.
  • Nu le minți. Ei pot simți că nu ai încredere în ei.
  • Nu grăbiți o relație - luați-o un ritm constant.
  • Spune-le cum simți. Dacă sunteți supărat, supărat sau fericit, spuneți-le fetelor mai ales, cum ar fi să vă ajute să vă simțiți mai bine când sunteți în jos.
  • Încearcă să stai cu ei și cu prietenii lor, mai degrabă decât să-i facă să vină la tine pentru că atunci ei se vor simți rău pentru a-și șansa prietenii.
  • Când treceți printr-un pic de plasture stâncos, concentrați-vă asupra încercării de a face lucrurile corecte, mai degrabă decât să decideți cine este corect.
  • Amintiți-vă că vorbesc cu prietenii lor. Dacă nu știți ce vor pentru un cadou, întrebați-i, probabil știu majoritatea datelor lor de vis, pete preferate, branduri preferate și ceea ce urăsc absolut. Cu toate acestea, nu pune prietenii lor ceea ce este în neregulă cu ei Dacă voi doi au avut o luptă, ei vor alege aproape întotdeauna partea și cuvântul se va întoarce la ei. Fii drăguț cu prietenii lor, pentru că dacă nu te plac, ei le pot da sfaturi împotriva faptului.
  • Întreabă-i ceea ce le place despre tine și le arătau acea parte a dvs. mai mult. Dacă, de exemplu, le place zâmbetul tău, zâmbește mai des - dacă le place să te răcească, atunci să le curgi, dar să-i potrivească viteza apoi să încetinească și să-i prindă cu ei și să-i treci apoi să se întoarcă din nou. Ei vă vor aprecia mai mult pentru a face lucrurile mici care le fac fericiți.
  • Dacă începeți să deveniți gelos despre ei vorbind cu altcineva, nu vă frământați sau supărați. Acest lucru îi va face să se simtă ca și cum ai fi obsedat de ei. Vorbiți cu ei despre asta și se vor schimba cel mai probabil.
  • Zâmbiți, arata fericit și social, dar nu prea social sau ar putea crede că îi înșelați.
  • Nu, să le spuneți că sunt prea dramatici, un copil-copil, etc. Dacă vor trece printr-un timp dur. Puneți-vă în pantofii lor și încercați să înțelegeți de ce ceva îi supără.
  • Când poți spune că ceva îi deranjează, întreabă.Ei vor spune cel mai probabil, dar dacă nu se întreabă din nou. Îți vor spune când sunt gata.
  • Au conversații reale cu ei. Dacă tot ce faceți vreodată este bantar înainte și înapoi, ei vor crede că nu sunteți deloc serioși în privința lor. Întreabă-i sfatul despre ceva cu prietenii tăi sau despre slujba ta. Fetele le place să știe că aveți încredere în ei suficient pentru a cere opinia lor și dacă luați sfatul lor, ei o vor plăcea și mai mult.
  • Nu-i face să se îndoiască în vreun fel.
  • Introduceți-o în membrii familiei dvs., acesta este cel mai important pas pentru cineva, odată ce faceți asta, ei vor ști că le luați în serios și planificați să le faceți o parte permanentă a vieții voastre.
  • Dacă partenerul dvs. nu vă place cel mai bun prieten al fetei, lăsați-i să știe că nu este nimic de îngrijorat și că veți rămâne credincios.
  • Dacă altcineva flirtează cu ei, glumă despre el sau îi tachinează, dar nu fi rău în timp ce faci asta. S-ar putea să-i facă să se simtă ca și cum ai fi supărat pe ei.
  • Fii încrezător în tine. Îi va ajuta să fie încrezători și în tine. În plus, unii oameni ca un pic drăguț. Dar nu exagerați-l.
  • Avertizări

    Nu le forțați niciodată să facă lucruri precum sexul și alte acte sexuale și să respecte limitele lor. Dacă doriți să faceți sex, întrebați-le mai întâi și dacă ei spun că nu respectă dorințele lor. Făcând sex cu cineva împotriva voinței lor este violul și este o infracțiune penală. De asemenea, nu vă simțiți niciodată presați să o faceți. Ești gata când ești gata, și acel moment este diferit pentru toată lumea.
  • Când sunt supărați, nu strigați niciodată la ei! Calmați-le în jos și abordați situația într-o manieră civilă. Acest lucru va păstra totul sub control și vă va ajuta să rezolvați problemele cu mai puțin conflict.
  • Dacă partenerul dvs. vă vede că faceți ceva care poate fi ușor interpretat greșit într-un mod rău, nu spuneți "Nu este ceea ce credeți" sau "Nu arată cum arată." Țineți mâna (de obicei, vor încerca să se retragă) apoi să se uite în ochi și să le spună că le iubești și că sunt singurele pentru tine, și apoi să explice că nu a fost așa cum arăta.
  • Nu le spuneți niciodată despre ceva despre care aproape că ați făcut-o pentru ei și apoi a ajuns să nu faceți din orice motiv. Cum ar fi spunând "M-am gândit să-ți iau acest dar, dar mi-am schimbat mintea" sau "Trebuia să iau ziua de lucru pentru a-l petrece cu tine și apoi am decis că a fost o idee rea." Ei nu vor crede că ați fost grijulii - ea va crede că ați decis că nu merită.
  • Nu spuneți sau faceți lucruri pe care le veți regreta, pentru că veți fi într-o situație foarte proastă. Dacă știți că veți exploda și spuneți câteva lucruri regretabile, cel mai bun lucru de făcut este să le lăsați în pace. Apoi, textați-le în câteva ore pentru a vedea dacă sunt în regulă și vorbesc cu ei.
  • Nu fi prea aglomerat. Ei doresc spațiul lor personal la fel de mult ca tine. Dacă doresc să stea împreună cu prietenii sau să facă altceva decât să se petreacă cu tine, să-i lasi.
  • Nu intrați niciodată într-o relație abuzivă, indiferent dacă sunteți abuzat sau le abuzați de ei. O relație abuzivă este atunci când o persoană are o cantitate nesănătoasă de control asupra celuilalt într-o relație. Abuzatorul face acest lucru în mai multe moduri diferite, inclusiv rănirea fizică a celeilalte persoane (violență) și controlul ceea ce poartă cealaltă persoană și unde merge el / ea. Aceasta este o infracțiune penală și, dacă este cazul, atunci relația este toxică. Părăsiți relația și dacă vă pun în pericol, sunați la poliție. Amintiți-vă că fetele pot abuza de băieți, de asemenea. Dacă sunteți singurul care le abuzezi, ar trebui să părăsiți relația și să le cereți scuze. Dacă le abuziți, atunci în mod clar nu sunteți pregătiți pentru o relație.
  • Nu țineți niciodată acțiunile familiei lor împotriva lor. Nimeni nu poate ajuta ceea ce face sau spune familia lor. Puteți să le împărtășiți cu ei că vă deranjează ceea ce ar fi putut face cineva sau a spus, dar lăsați-o singură după aceea.
  • Nu le deranjează. Majoritatea oamenilor se jenează dacă vorbești despre îmbrăcăminte, igienă, iubire și așa mai departe, în public.Amintiți-vă, acele lucruri pot fi atractive pentru dvs., ci pentru ei, ei pot fi ceva ce nu vor să vorbească în public. De asemenea, nu spuneți niciodată o poveste amuzantă despre ei fără consimțământul lor, mai ales dacă încearcă să vă oprească, nu continuați. Acest lucru îi va răni sentimentele, așa cum le arată că impresionează prietenii tăi și făcându-i râde este mai important pentru tine decât ei nu trebuie să se simtă prost.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar