Cum de a atrage o feminină fecioară

Așa că ai găsit o fecioară care ți-a prins ochiul, nu? Nimeni nu te poate da vina. O fată născută între 23 august și 22 septembrie este o femeie atrăgătoare, înăbușită. Ea este feminină și cotă, dar într-un fel puternic și cu siguranță principială. Vrei să știi cum să o uit la tine și doar tu? Este ușor de făcut dacă o puteți apropia încet, impresionați-o cu claritatea dvs. și să-i adapteze perfecționismul.

Pași

Partea 1 din 3:
Făcând conexiunea
  1. Imaginea intitulată atrage o feminină Fecioară Pasul 1
1. Fii prieteni cu ea. Femeia Femeii este una pe care trebuie să o scoateți încet. Ea trebuie să știe cine ești și să fii confortabil cu tine înainte ca lucrurile să poată atinge chiar pe romantic sau sexual. Îi place să știe exact ce intră, așa că fii prieten cu ea. Ceva merită merită așteptarea și cu siguranță este.
  • Utilizați, atingeri subtile, incidentale pentru a ajunge la contactul fizic cu dvs. Nu te pune pentru respingere, dar încă îți primește atingerea în subconștientul ei. Sperăm că va începe să-l placă și să o dorească din ce în ce mai mult. Va începe să te atingă înapoi, lăsându-ți să știi că e bine să procedezi.Imagine intitulată Atragerea unei fecioare de sex feminin 1Bullet1
  • Imaginea intitulată atrage o fermă Femeie Pasul 2
    2. Face prima mișcare. Fetele Fecioare sunt foarte timide, deci aveți grijă să nu greșiți timiditatea ca ea să nu fie interesată de tine. Pentru a începe o relație cu o fecioară, va trebui să fii cel care să facă prima mișcare, deoarece ea este prea timidă și tradițională pentru a se face ea însăși. Odată ce te cunoaște, totuși, timiditatea ei se va purta și ea va deveni încrezătoare în jurul tău. Dar pentru acum, veți face greutatea muncii.
  • Știți exact ce vreți să faceți - ea va fi atrasă de cunoașterea dvs. de determinare. Spune-i exact unde vrei să o duci la cină sau la ce ai vrea să faci în acest weekend. Care ar putea refuza o ofertă livrată cu o asemenea încredere și dorință?
  • Păstrați-l tradițional. Nu o primiți singură într-o cameră întunecată și începeți să vă slăbiți centura. Fi romantic și încetinit. Ea trebuie să fie curtă mai presus de toate.
  • Imaginea intitulată atrage o feminină Femeie 3
    3. Fii drăguț și iubitor față de ea. Femeile Fecioare au un punct moale pentru mai multe cuvinte romantice și ar prefera să fie numit "frumoasa" sau "frumos" in loc de "Fierbinte" sau "Sexy." Când interacționezi cu ea, fii bun și îngrijire. Ea nu va fi impresionată de niciun spectacol de machismo sau condescendență jucăușă. Jocurile nu sunt lucrurile ei.
  • Ea caută un partener care va fi constant. Cine o poate ajuta să nu-i faceți griji și să-și pună mintea la ușurință. Dacă vă angajați într-un joc de pisică și mouse sau remorcher-de-război, ea nu o va avea. Vrea să știe că ești în ea și numai ea și nu planificați să mergeți nicăieri. Pe scurt, are nevoie să aibă încredere în tine.
  • Imaginea intitulată atrage o fermă Femeie Pasul 4
    4. Au conversații inteligente cu ea. Mai presus de toate, Fecioara vă va prețui mintea. Este minunat dacă ești dulce și bine, dar dacă luminile nu sunt la etaj, ea se va îndrepta spre dealuri în cel mai scurt timp. Așa că atunci când vorbești cu ea, găsiți ce este încântată. Este probabil bine citească despre tot despre tot!
  • Ea o să-l iubească dacă poți vorbi despre evenimentele curente, politică, literatură, muzică, istorie, știință și totul între ele. Dacă vă puteți ține pasul cu ea, ea va ști că meritați-o și sunteți vrednici. Deci, începeți să citiți!
  • Imaginea intitulată atrage o fermă Femeie Pasul 5
    5. Citiți-i ochii. Deoarece o Fecioară este un animal pe care trebuie să-l retragi din cușcă, este important să simțiți cum se simte despre tine. Când stai lângă ea, uită-te în ochii ei. Dacă sunt dornici și țipați că moare să se apropie de tine, du-te pentru ucidere. Dacă spun, "Ce naiba faci?" E timpul să renunțați.
  • O mulțime de înțelegere Virgo o va citi. Uneori vei fi greșit, dar dacă ai construit o prietenie, ar trebui să fii destul de bun la asta până acum. Dar dacă mai rău se va înrăutăți, ați putea să o întrebați în mod deschis! Ea va aprecia directitatea dvs. atâta timp cât sunteți tact și diplomatic.
  • Partea 2 din 3:
    Având aspectul
    1. Imaginea intitulată atrage o fermă Femeie Pasul 6
    1. Rochie Snappy. Femeia Fecioară îi place partenerul ei să fie un dresser bun. E destul de perfecționistă, așa că trebuie să fii pus împreună (ea nu vrea să-și piardă timpul să-l faci pentru tine!). Fecioara casual va fi bună cu un tricou frumos și blugi, dar rochia Fecioară va dori o jachetă și pantofi spanioli. Orice ar fi, arata ca si cum ai gandit in ea.
    • Asta nu înseamnă că trebuie să fii la modă. Nu, nu, nu - există piese care sunt atemporale că Fecioara va aprecia întotdeauna. O cămașă bună buton-jos, o jachetă frumoasă - chiar și un tee de vintage nostalgic îi va înțelege aprobarea. Atâta timp cât aveți niște gânduri în aspectul tău, ea va observa.
  • Imaginea intitulată atrage o fermă Femeie Pasul 7
    2
    Au o bună igienă. În plus față de rocking hainele potrivite, trebuie să fii curat! Fecioara are nevoie de un partener care este bine îngrijit la max: adică urechi curate, curete cu unghiile curate, curata totul. Și mirositoare și bine!
  • Imaginea intitulată atrage o feminină Fecioară Pasul 8
    3. Și viața ta curată. Dacă Fecioara intră în mașina ta și trebuie să se rătăcească prin împachetări pentru a sta jos, ea ar prefera să meargă. Mergeți înapoi la casa ei, adică. Ea nu poate suporta mesele și nu va tolera a ta. Este o oprire totală pentru ea să fie cu cineva care nu este organizat. Ea nu va avea de ales decât să iasă din pat și să-ți curățe camera pentru tine! Cu siguranta nu romantic.
  • Deci, atunci când găsiți organizarea dulapului dvs. de către numărul de fire, nu fi surprins. Aceasta este doar ea. Nu trebuie să vă schimbați căile - dacă nu sunteți de tipul care lasă pizza pe podea pentru mai târziu. Fecioara nu are nevoie de un partener care este la fel de curat cum este, dar ea nu vrea un slob!
  • Imaginea intitulată atrage o fermă Femeie Pasul 9
    4. Au totul. Fecioara vrea ca iubitul ei să fie totul - inteligent, amuzant, drăguț și iubitor. Deși inteligența are cu siguranță o etapă centrală, în mod ideal ați fi o putere de calități minunate. Fi atât de echilibrat cât mai echilibrat pentru a-și menține mai multe lucruri despre tine despre tine că ea iubește.
  • Pentru a-și păstra mai mult, vorbește cu ea despre totul. Angajați-i mintea. Ar putea fi ceva literal. Dacă vrea să vorbească despre arta elvețiană din secolul al XVIII-lea, mare. Dacă vrea să vorbească despre Kardashieni, mare. Arătați-i că vă puteți ocupa de fiecare parte a ei și a minții ei.
  • Partea 3 din 3:
    Fiind compatibil
    1. Imaginea intitulată atrage o fermă Femeie Pasul 10
    1. Ajuta-o să se îngrijoreze mai puțin. Mintea lui Virgo se execută, alergând, alergând tot timpul. TOT TIMPUL. Ea este în mod constant nit-picking la ceva, inclusiv ea însăși. Ea are nevoie de cineva care o poate ajuta să o calmeze, să fie stânca ei. Dacă puteți face acest lucru, nu va mai fi așa cum să vă poată lăsa să mergeți.
    • Când o vezi gândirea ei, întreabă-o ce se întâmplă. Dacă nu se deschide, nu pleca. Ea poate doar să simtă apele sau neconfortabile solicitând asistență. Lasă-i să știe că ești acolo dacă și când are nevoie de tine.
    • Când o cunoașteți bine, șansele sunt că veți avea grijă de cel puțin câteva dintre motivele pentru care este îngrijorată. Încercați să faceți plăcuța mai puțin plină prin ridicarea slăbiciunii. Are nevoie să ruleze comisioane? Curata casa? Ce puteți ajuta cu asta o dă mai mult timp să vă relaxați?
  • Imaginea intitulată atrage o fermă Femeie Pasul 11
    2. Să se ocupe de perfecționismul ei. Pentru că mintea ei se execută tot timpul, ea observă fiecare detaliu în carte. Dacă ceva este puțin, odihniți-vă că va lua notă. Deci, când cămașa ta este puțin încrețită în spate, ea observă. Când cabinetul tău de condimente nu este organizat, ea observă ea. Nu este un dealbreaker prin nici un mijloc, dar este ceva ce va observa în capul ei.
  • Lucrurile pot dura un pic mai mult cu ea din cauza asta. Deși Fecioara va fi întotdeauna punctuală, probabil că știe până acum să aloce mai mult timp pentru eforturi specifice. Dacă e tipul creativ, ea ar putea fi dedicată artei ei de zile până la dreapta ei dreaptă. Ea este o goldilocks modernă!
  • Imaginea intitulată atrage o fermă Femeie Pasul 12
    3. Ia-o în natură. Virgos sunt oameni naturali în aer liber. Dacă vrei să-i vezi zâmbetul, ia-o afară. Ia-o pe un picnic sau du-te drumeții. Închiriați o barcă cu zbaturi și plutiți pe un lac. Ea nu este tipul de a se plânge de vreme sau de a avea nevoie de părul ei să arate perfect la fiecare secundă. Ia-o în aer liber și dă-i o amintire pentru a prețui pentru totdeauna!
  • Imaginea intitulată atrage o fermă Femeie Pasul 13
    4. Știți că ea poate fi destul de privată. Fecioara nu crede în sărută și să-i spună și să-și poarte inima pe mânecă tot timpul. Sigur, vor fi momente când se simte ca o deschidere, dar mai des decât nu, presupune că vrea să rămână rezervată. Păstrați PDA-urile la minim - veți avea timp să fiți afectuosi acasă.
  • Uneori, Fecioara este liniștită și despre emoțiile ei. Dacă doriți să știți cum se gândește sau se simte, este posibil să trebuiască să întrebi. Nu este pentru că nu are sentimente pentru tine - doar pentru că ea găsește emoții să fie o chestiune incredibil de personală.
  • Imaginea intitulată atrage o fermă Femeie Pasul 14
    5. Ține-te de cuvânt. Fecioara trebuie să știe că poate depinde de tine. Din acest motiv, asigurați-vă că vă păstrați cuvântul. De exemplu, dacă spui că o vei numi la ora 15:00, o sunați la ora 15:30 sau 4:00. Dacă sunteți de încredere, ea va veni la tine fără griji.
  • Deci, înainte de a spune că veți face ceva, asigurați-vă că o puteți face de fapt. Nu faceți promisiuni sau angajamente pe care nu le puteți păstra. Și dacă absolut trebuie să vă rupeți promisiunea, aveți intenții bune și explicați-vă pe deplin situația. Apoi, ea va aprecia onestitatea și încercarea voastră de a se potrivi cu ea.
  • Imaginea intitulată atrage o feminină Fecioară Pasul 15
    6. Compromite. Virgos urăște luptele și argumentează. Fetele Virgo vă vor lăsa să faceți ceea ce doriți, dar va fi în mod secret supărat. Acest lucru poate duce la fracturi serioase în fundamentul relației. Compromite cu ea pentru a vă menține pe amândoi fericiți.
  • Urmăriți-vă temperamentul. Fecioara blândă este oprită de furie și furie nejustificată. Ascultați-o când încearcă să vorbească cu tine. De obicei, ceea ce vă spun că este important, sau nu te-ar deranja să vă spună!
  • Imaginea intitulată atrage o fermă Femeie Pasul 16
    7. Fi credincios pentru ea. Dacă ieșiți ca tipul care lovește o femeie din pat dimineața, Fecioara nu vă va da timpul zilei. Când o cunoașteți, spuneți-o clar că sunteți cinstit, demn de încredere și înțelegeți cum să tratați oamenii, în special femeile. Fecioara nu caută caseta de instrumente pentru potențialii parteneri.
  • Virgos sunt foarte sensibile și caută un partener constant care va fi loial și credincios. Virgos pot fi flirte, dar odată ce sunt într-o relație, acestea sunt complet comise. Omul care primește o fecioară va fi singurul om din viața ei.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu promiteți nimic doamnă de Fecioară dacă nu puteți să vă promite promisiuni.
  • Virgos iubesc mirosul de lumânări, spălătorie proaspătă, parfum și colonie.
  • Dacă vă decideți că doriți o femeie Fecioară, trebuie să vă comportați ca un gentleman, nu "Neanderthal." Virgos urăsc oamenii cu personalități de control și ca scorpionul, nu se schimbă niciodată să se potrivească pe oricine!
  • Fecioara Doamnelor nu datează pe baza unor aspecte sau bani. Deci, este esențial să aveți un mare simț al umorului și o perspectivă decentă asupra vieții.
  • Fi fiabil și cinstit pentru a construi încredere. Virgos vă faceți griji și acest lucru vă va ajuta să vă lăsați în largul lor.
  • Prețuiește-o! Arătați-vă afecțiunea - este o necesitate. Femeile Fecioare iubesc substanța mai mult decât orice, dar lingușire autentică (și frecventă) vă va duce departe într-o relație cu unul.
  • Virgos vor ierta, dar ei cred, de asemenea, că, dacă îți pare rău că îi rănești, nu o vei face în mod repetat.
  • Virgos urăsc sloburile și murdăria și nu vor întâlni oameni care nu au grijă de ei înșiși - și de casele lor.
  • Știu doar că Virgos sunt judecători de ceilalți, dar ei sunt chiar mai greu pentru ei înșiși. S-ar putea să vină la fel de ciudat și ca și cum ar trăi ei înșiși, dar în toată onestitatea se învinovățesc mult pe ei înșiși mai mult decât au vina pe oricine altcineva cu voce tare. Lăsați-i să știe că este în regulă și le reamintesc că nu totul este vina lor. Dacă ați făcut ceva greșit, spuneți-i că vă pare rău sau altfel ei se vor învinoși pentru el și vă vor fractura relația și sentimentele ei.
  • Uneori, Fecioara poate cere sugestia dvs. - o va lua în considerare, dar poate continua să meargă cu propria idee. Acest lucru nu înseamnă că nu vă prețuiește opinia, probabil că a crezut că ideea ei era mai bună.
  • Dacă observați că o Fecioară se simte în jos, încercați să crăpați o glumă. Bancurile tind să facă Virgos se simt mai bine.
  • Nu face niciodată o femeie Fecioara să se simtă singuri atunci când într-o relație și să o arăți că ea contează pentru tine. Ea va aprecia foarte mult.
  • Dacă mașina dvs. este murdară și nu aveți un rezervor complet de gaz, uitați-l!
  • Niciodată niciodată niciodată mint la o femeie Fecioară. Ea este suficient de puternică pentru a accepta ceea ce poate fi adevărul și va deveni mai rănit de necinstiți.
  • Avertizări

    Dacă sunteți rău, egoist, neglijent, ignorant, necinstit, nepoliticos sau leneș, o femeie Fecioară nu este pentru tine.
  • Fecioara, cum ar fi Scorpionul, poate fi extrem de privata, deci ai nevoie de răbdare atunci când vine vorba de a le cunoaște.
  • Femeile Fecioare pot fi foarte urâte când sunt supărați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar