Cum să datezi un tip când cel mai bun prieten al său vă place

Fiind într-o relație pe cont propriu poate fi complicată și este nevoie de mult efort pentru a construi și menține. Dar când cel mai bun prieten al prietenului tău începe să se manifeste interes în tine, poate face lucrurile chiar mai dificile. Deoarece o prietenie strânsă și relația dvs. sunt în joc, s-ar putea să vă sperii și să vă luptați să găsiți o soluție. in orice caz, Odată ce sunteți sigur de interesul celui mai bun prieten al lui, Puteți să-i arătați pur și simplu prin acțiunile dvs. că nu sunteți interesat sau alegeți să comunicați verbal situația fără să-l răniți cu prietenul dvs. cu prietenul dvs.

Pași

Metoda 1 din 4:
Care se ocupă de situație indirect
  1. Imagine intitulată Data unui tip când cel mai bun prieten al său vă place pasul 1
1. Faceți alegerea dvs. clară. Indiferent de modul în care direct sau indirect, cel mai bun prieten este în interesul său, arătați-i cine este alegerea dvs. și că vă sunteți angajați. Când tu, iubitul tău și cel mai bun prieten al său sunt suspendați, asigurați-vă că întotdeauna să vă apropiați de iubitul dvs. și să îi acordați atenție numai. Chiar dacă nu aveți nevoie să-l verbalizați, acțiunile dvs. vă vor arăta că vă iubești iubitul dvs. și nu aveți nici un interes în altcineva.
  • Nu ezitați să fiți afectuos fizic cu prietenul tău în fața celui mai bun prieten al său, dar încercați să nu o faceți evident sau pare că încercați să o frecați. Ține mâna prietenului tău, înfășurați brațul în jurul brațului sau îmbrățișați-l afectiv.
  • Asigurați-vă că nu este peste bord și nu este destinat să rănească sau să facă prietenul gelos, ci să indice doar alegerea unui partener.
  • Imagine intitulată Data unui tip când cel mai bun prieten al său vă place Pasul 2
    2. Întoarce-ți mișcările de flirt. Este foarte important să nu flirtezi cu cel mai bun prieten al tipului tău. Chiar dacă el face avansuri, nu încercați să fiți politicos prin reciproc. Acest lucru îi va da doar impresia greșită. În schimb, păstrați distanța și răspundeți, dar pe scurt și fără prea mult entuziasm.
  • Când vă plătește un compliment, pur și simplu spuneți: "Mulțumesc" sau o strictă "Mulțumesc"și schimbați subiectul prietenului dvs. - "ați văzut Mateo, apropo?"Sau" Mateo și am văzut acest film de acțiune în acest weekend - a fost uimitor!"
  • Imagine intitulată Data unui tip când cel mai bun prieten al său vă place Pasul 3
    3. Încercați să păstrați contactul fizic la un minim. Dacă merge întotdeauna pentru o îmbrățișare cordială, încercați să vă extindeți mâna data viitoare pentru o strângere de mână. Dacă se atinge în mod aleatoriu umărul sau brațul în mijlocul unei conversații, mișcați ușor înapoi pentru a vă îndrepta disconfortul sau folosiți limbajul corpului: Fiți foarte iritați repede, sau vă îndoiți brațele și glezne-blocați-vă picioarele.
  • Nu uitați că nu sunteți nepoliticos, ci pur și simplu stabili limitele fizice fără a fi confruntat.
  • Imagine intitulată Data unui tip când cel mai bun prieten al lui vă place Pasul 4
    4. Păstrați o distanță emoțională prin evitarea subiectelor personale. Chiar dacă vrei să fii prieten cu cel mai bun prieten al tipului tău, nu mergi la el despre problemele care apar în tine și relația prietenului tău. Dacă faceți acest lucru, el poate interpreta cu ușurință ca o invitație de a deveni implicat romantic cu dvs., chiar dacă doriți doar să vorbiți și să obțineți sfatul unui prieten.
  • Evitați deschiderea la el despre problemele profunde, emoționale pe care le-ați putea avea, cel puțin după ce vă va depăși. În schimb, lipiți la mici discuții și subiecte care sunt relevante pentru el și prietenul tău împreună.
  • Imagine intitulată Data unui tip când cel mai bun prieten al lui vă place Pasul 5
    5. Ignorați situația și păstrați distanța. S-ar putea să vă sperie că, dacă verbalizați situația prietenului dvs. sau a celui mai bun prieten al său, lucrurile ar putea deveni ciudate sau prietenia lor ar putea fi rănită. Sau este posibil să nu fiți sigur dacă este o afacere atât de mare încât necesită o confruntare verbală. Toate aceste preocupări sunt valide, iar dacă doriți să evitați confruntarea, puteți pur și simplu să ignorați interesul cel mai bun prieten și să continuați să fiți angajați și afectuos cu prietenul dvs., în timp ce întoarceți toate progresele prietenului.
  • Distanta de la prieten si pastreaza-ti relația cu el cordial, dar rezervat, si de-a lungul timpului ar putea lua indiciul ca nu are nici o impasat cu tine.
  • Metoda 2 din 4:
    Vorbind cu cel mai bun prieten
    1. Imagine intitulată Data unui tip când cel mai bun prieten al său vă place Pasul 6
    1. Cereți să discutați cu cel mai bun prieten. Poate că cel mai bun prieten al tipului tău este într-adevăr pe nervii tăi cu mișcările sale de flirt și vrei să o adresezi cu el în loc să ignori. Sau poate că și-a mărturisit deja sentimentele pentru dvs., caz în care nu aveți nici o opțiune decât să dați un răspuns. În ambele cazuri, cereți să discutați în privat cu el, deși ați putea dori să alegeți un loc public și nu una dintre camerele dvs. pentru a evita o impresie greșită.
    • Spuneți: "Aveți un minut pentru a vorbi?", Sau să-l aduci când voi doi se află, care, în acest moment, nu ar trebui să se întâmple, cu excepția rar.
    • De asemenea, ați putea să-l aduceți atunci când face o mișcare de flirt, cum ar fi atunci când vă complimentează sau întreabă o activitate cu dvs. singur.
  • Imagine intitulată Data unui tip când cel mai bun prieten al său vă place Pasul 7
    2
    Spune-i prietenului cum te simți. Dacă nu te-a întrebat verbal, ar putea obține puțin ciudat pentru a aborda situația. Începeți prin a spune cum mișcările sale vă fac să vă simțiți: "Sunt cu adevărat flatat de complimentele voastre, dar mă fac să mă simt puțin inconfortabil."Continuați să vă prezentați intențiile:" Vreau doar să vă asigur că vă văd că vă văd doar ca prieten și nu există nici o șansă de nimic mai departe."Fii clar și specific, păstrând un ton bun.
  • De asemenea, puteți adăuga: "S-ar putea să fi interpretat greșit situația, dar am vrut doar să fac acest lucru clar oricum, așa că suntem pe aceeași pagină."
  • Utilizați declarații "I" și nu se întâlnesc ca acuzator.
  • Imagine intitulată Data unui tip când cel mai bun prieten al său vă place Pasul 8
    3. Fii bun și stai în termeni buni. Este important să ne amintim că este cel mai bun prieten al prietenului tău, care este de a spune că probabil înseamnă mult pentru iubitul tău și probabil va fi în viața ta atât timp cât sunteți în această relație. Ținând cont de acest lucru, păstrați conversația dvs. politicoasă și prietenoasă și accentuați că doriți să rămâneți în termeni buni.
  • Puteți spune: "Îți apreciez cu adevărat prietenia cu Matt și n-aș vrea ca nici una din relațiile noastre să fie afectate prost. Mi-ar plăcea să stau pe toți împreună, dar să o păstrăm la asta."
  • Imagine intitulată Data unui tip când cel mai bun prieten al său vă place Pasul 9
    4. Fi ferm în decizia dvs. Deși stau în termeni buni cu cel mai bun prieten al tipului tău este important, ar trebui să fii încă ferm să-i spui să nu mai facă avansuri. După ce ați avut conversația, ați putea crede că voi doi sunteți răciți și începeți să acționați prietenos, dar dacă ar fi avut sentimente la un moment dat, s-ar putea să se reaprinde și ar putea să-și facă speranțele din nou.
  • Nu uitați să vă păstrați distanța și să fiți ferm dacă încearcă vreodată să flirteze cu tine data viitoare.
  • Metoda 3 din 4:
    Vorbind cu prietenul tău
    1. Imagine intitulată Data unui tip când cel mai bun prieten al său vă place Pasul 10
    1. Deschideți problema prietenului tău. Onestitate este un element-cheie într-o relație. Dacă interesul celui mai bun prieten este să vă deranjeze, ați putea dori să vă gândiți la lăsarea pe prietenul dvs. să știe despre asta.
    • Dacă nu ați vorbit încă cu prietenul său, puteți să împărtășiți că vă simțiți inconfortabil de atenția prietenului său și vroiai să-l lase să știe pentru că apreciați onestitatea.
    • Dacă ați avut deja discuția cu cel mai bun prieten, ar trebui să-i spuneți prietenului tău cum a mers. Păstrarea lucrurilor transparente cu prietenul dvs. va ajuta la evitarea oricărei neînțelegeri viitoare pe care ați fi făcut lucruri în spatele lui.
    • Rețineți că, dacă cel mai bun prieten al lui v-a întrebat deschis sau ți-a spus despre sentimentele sale, aproape niciodată nu este sigur să păstrați acest lucru de la prietenul tău. S-ar putea să afle mai târziu și să se simtă trădat că tu și cel mai bun prieten al său au păstrat ceva atât de mare de la el.
  • Imagine intitulată Data unui tip când cel mai bun prieten al său vă place Pasul 11
    2. Asigurați-vă prietenul dvs. de angajament. După ce menționați un concurent care este atât de aproape de el, prietenul vostru ar putea să vă fie nesigur să vă pierdeți. Face clar prietenului tău că nu ai absolut nici un interes în nimeni altcineva decât el.
  • Dacă el devine gelos de interesul celui mai bun prieten față de tine, spune-i că nu este vina ta și că ți-ai făcut limitele clare prietenului (fie verbal, fie prin acțiuni). În acest moment, el ar trebui să aibă încredere în tine, iar dacă nu, ar putea fi un indicator al unei probleme mai mari în relația ta.
  • Imagine intitulată Data unui tip când cel mai bun prieten al său vă place Pasul 12
    3. Fi gata pentru consecințe. Ar trebui să știți că confruntarea cu situația cu prietenul dvs., cel mai bun prieten al său sau ambele vor implica probabil unele consecințe. Odată ce știe, prietenul tău ar putea intra într-o luptă cu cel mai bun prieten al său, care poate sau să nu-și încheie prietenia.
  • Dacă prietenia lor se termină, știi că nu este vina ta, dar, de asemenea, încercați să nu contribuiți în mod intenționat la sfârșitul prieteniei lor vorbind rău despre prietenul sau ordonarea prietenului tău să-și taie legăturile. Dacă o faci, el ar putea să vă reziste mai târziu.
  • Metoda 4 din 4:
    Inainta
    1. Imagine intitulată Data unui tip când cel mai bun prieten al său vă place Pasul 13
    1. Petreceți mai puțin timp cu cel mai bun prieten, cel puțin inițial. După ce se confruntă situația, lucrurile s-ar putea să fie ciudate printre cei trei. Acest lucru este doar natural și dându-i reciproc un spațiu este adesea cea mai bună soluție. Încercați să limitați timpul dvs. și prietenul dvs. pe care îl petreceți cu cel mai bun prieten al său, cel puțin pentru o vreme. Cei doi pot să stea oricând, dar încearcă să nu se alăture mereu. Distanța fizică va ajuta la răcirea lucrurilor.
  • Imagine intitulată Data unui tip când cel mai bun prieten al său vă place Pasul 14
    2. Dă-i prietenului spațial emoțional. Ca fiind frustrant ca ar putea fi lovit de cel mai bun prieten al tipului vostru, încercați să vedeți situația din perspectiva sa. Probabil a avut sentimente pentru tine și tocmai a primit o respingere. Încercați să-i dați un spațiu emoțional pentru a trece peste pasiunea lui pe tine. Nu vă așteptați ca totul să se întoarcă la normal rapid - este natural dacă acționează rece în jurul dvs., deoarece nu este întotdeauna ușor de gestionat respingerea. Nu vă simțiți rău să-l întoarceți, ci și să-i respectați sentimentele.
  • Imagine intitulată Data unui tip când cel mai bun prieten al său vă place pasul 15
    3. Evitați să vă loviți relația în fața lui. Împreună cu respectarea sentimentelor prietenului, fiți atenți la modul în care acțiunile dvs. ar putea să-L facă să se simtă. Nu vă depășiți prea mult sau faceți schimb de comentarii iubite cu iubitul tău în fața lui, așa cum ar putea să-i rănească sentimentele și să-l facă gelos. Este un lucru care să-l lași să știe cine sunteți și altul să o împingeți în față în fiecare ocazie.
  • Imagine intitulată Data unui tip când cel mai bun prieten al său vă place Pasul 16
    4. Păstrați-l răcoros și continuați. După ce a oferit prietenului un spațiu și în timp ce vă uitați la limitele dvs., vedeți dacă puteți lăsa acest lucru în trecut și continuați. Sperăm că el este încă prietenul prietenului tău și tu toți încă mai poți să stai fără să rămâi în această situație. Încercați să nu o măriți și să vă concentrați asupra reconstrucției dvs. și a legăturii prietenului dvs. cu cel mai bun prieten. S-ar putea să vedeți că prietenul își depășește pasiunea și, de fapt, respectându-vă relația.
  • sfaturi

    Vorbind fața-în-față va fi mai utilă în a vă arăta sentimentele sincere, mai degrabă decât trimiterea textului sau a apelului.
  • Dacă lucrurile devin dezordonate și cealaltă parte începe să strige, nu face parte din ea! Luptele nu este răspunsul. Încercați să raționați cu el și să rămâneți calm.
  • În general, vă arată angajamentul față de tipul dvs. și păstrați o distanță cordială cu cel mai bun prieten al său și orice se întâmplă dincolo de faptul că este în afara controlului dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar