Cum să fii un bun prieten cu un tip

Băieții tind adesea să fie mai puțin expresivi decât femelele, astfel încât pot fi greu să știi cum să construiască o prietenie apropiată și de susținere. Cu toate acestea, băieții sunt adesea foarte loiali față de oamenii pe care o aleg ca prietenii lor, așa că merită să puneți timpul când găsiți pe cineva care vă place. Prin petrecerea timpului agățat și deschideți puțin la un moment dat, ați putea ajunge cu un nou prieten minunat!

Pași

Metoda 1 din 3:
Sa ne cunoaștem
  1. Imaginea intitulată Fii un bun prieten la un tip de pas 1
1. Zâmbet și să fie abordabil. Când sperați să faceți un nou prieten, este important să parcă abordabil. Zâmbind la cealaltă persoană, dădu din cap în felul său, și păstrarea limbajului corpului dvs. relaxat, trimiteți semnalul pe care sunteți deschis la o nouă prietenie.
  • A renunța la o vibrație pozitivă de la început va face ca alți oameni să vrea să vă cunoască și să vă petreceți timp în jurul dvs.
  • Pentru a vă menține limbajul corpului relaxat, brațele ar trebui să se desfășoare, umerii dvs. ar trebui să se întoarcă, dar nu rigidă și s-ar putea să vă sprijiniți ușor. Imaginați-vă deschiderea corpului, mai degrabă decât să vă pliați spre interior și să vă închideți. Asigurați-vă că limbajul corpului nu va veni ca flirtat dacă doriți doar să fiți prieteni.
  • Imagine intitulată Fii un bun prieten la un tip de tip 2
    2. Începi o conversație. Cea mai grea parte a unui nou prieten ar putea fi doar prima dată când vorbești. Când observați un tip, credeți că ar fi un bun prieten, căutați oportunități de a vorbi.
  • Începeți mici. Încercați doar să spuneți, "Hei!" Când îl treceți în hol sau îl vedeți în picioare cu un grup de cunoștințe reciproce sau să vă prezentați și să oferiți o strângere de mână.
  • Odată ce vă simțiți confortabil, puteți lucra până la conversații mai lungi. Începeți cu ceva ce vă interesează și lucrați până la partajarea detaliilor personale.
  • Imagine intitulată Fii un bun prieten la un tip pas 3
    3. Întreabă-l întrebări deschise despre el însuși și despre interesele sale. Odată ce ați intrat într-o conversație, nu vorbiți despre voi înșivă. Întregul punct este să încercați să îl cunoașteți mai bine pe tipul ăsta, așa că întrebați-l despre ceea ce îi place și încercați să evitați întrebările care pot fi doar răspuns, "da" sau "nu."
  • Încercați să-i întrebați întrebări precum "Unde vă place să vă petreceți în weekend?"
  • Alte subiecte pe care le-ați putea cere să includeți ce fel de filme îi place, fie că are animale de companie (și întrebări de urmărire a animalelor de companie dacă are vreunul) și ce fel de jocuri sau sport îi place.
  • Imaginea intitulată Fii un bun prieten la un tip de tip 4
    4. Fii cinstit și adevărat pentru tine. Cinstea este o trăsătură valoroasă în orice prietenie. Vrei să-ți arăți noului prieten adevărat, pentru că asta va petrece timpul cu. Dacă încercați să vă prefaceți că nu sunteți ceva, el va afla în cele din urmă și probabil că va întreba dacă vrea sau nu să fie prieteni cu dvs.
  • De exemplu, dacă prietenul tău spune că îi place o anumită trupă sau un sport, nu te simți obligat să te prefaceți și pe tine.
  • Nu ascunde lucrurile despre tine, pentru că ți-e teamă că prietenul tău te va judeca, fie. Chiar dacă nu este în colecția dvs. de monede antice, el va aprecia cel mai probabil că aveți interese unice.
  • Imagine intitulată Fii un bun prieten la un tip de tip 5
    5. Invită-l să stea cu tine. Face ca noul tău tip tip să se simtă inclus prin invită-l să eticheteze de-a lungul când mergi undeva. Fie că este vorba doar de tine și pe el sau un întreg grup de prietenii tăi, să ajungi afară și să știe că este binevenit să vină de-a lungul.
  • Dacă tu și prietenii tăi ai o sesiune de jocuri video de sâmbătă, întreabă-l dacă vrea să vină!
  • Dacă menționează că dorește să vadă un anumit film pe care vrei să-l vezi, invită-l să meargă cu tine să-l vezi.
  • Imagine intitulată Fii un bun prieten la un tip de pas 6
    6. Urmați când spui că veți face ceva. Dacă faceți planuri, nu le anulați decât dacă este o urgență. În mod regulat, se va face ca noul tău prieten să-l facă să creadă că nu-și prețuiești timpul sau sentimentele și, în cele din urmă, ar putea decide că nu vrea să-și petreacă cât mai mult timp în jurul tău.
  • Fiind de încredere, îl va arăta, de asemenea, că sunteți de încredere, pe care majoritatea tipilor îl apreciază cu adevărat.
  • Imagine intitulată Fii un bun prieten la un tip de tip 7
    7. Râde împreună. Dacă vedeți sau auziți ceva hilar care vă face să vă gândiți la prietenul vostru, spuneți-l să știe! Împărtășirea unui râs este o modalitate excelentă de a construi o prietenie.
  • Când nu te superi împreună, trimiteți-l meme de amuzante sau o glumă în interior între voi doi.
  • Dacă cei doi vă glumesc întotdeauna că câinele dvs. arată ca o vacă, de exemplu, editați o imagine a câinelui dvs., așa că arată că este în fața unui hambar și adăugați o lecție amuzantă ca, "El a recunoscut în cele din urmă că a fost sub acoperire tot timpul!"
  • Imagine intitulată Fii un bun prieten la un tip de tip 8
    8. Fi un prieten de susținere. Dacă vedeți că tipul tău Pal are o zi dură sau pare să treacă printr-un timp greu, să știe că ești acolo pentru el. Oferiți-i o ureche prietenoasă pentru a-și asculta necazurile sau pentru a încerca să se gândească la ceva distractiv pe cei doi pe care îi puteți face pentru a-și lua mintea.
  • Încercați să spuneți ceva de genul, "Pari astăzi, vrei să vorbești despre asta?"
  • De asemenea, ați putea spune ceva de-a lungul liniilor, "Știu că te simți nervos cu privire la finala săptămâna viitoare. Să mergem să luăm niște înghețată și să facem un plan de studiu."
  • Metoda 2 din 3:
    A deveni prieteni mai buni
    1. Imagine intitulată Fii un bun prieten la un tip de tip 9
    1. Participa la activități împreună. Băieții preferă adesea ceea ce se numește "umar la umar" prietenii, ceea ce înseamnă că se bucură de petrecerea timpului de a face lucruri cu prietenii lor, mai degrabă decât să stea față în față vorbind despre lucruri.
    • Exemple de activități pe care le puteți împărtăși includ accesul la un muzeu, fixând bicicleta sau construirea unui copac rece.
    • Alte lucruri pe care le-ați putea încerca să verificați o piață a fermierului, mergând la librărie sau mergeți la un concert.
  • Imaginea intitulată Fii un bun prieten la un tip de tip 10
    2. Să-și complimenteze punctele forte. Toată lumea iubește să aibă prieteni care îi fac să se simtă bine despre ei înșiși. Nu trebuie să faceți o afacere mare, dar când observați ceva nou prietenul dvs. de tip este bun, menționați-l.
  • De exemplu, dacă joacă sport, ați putea spune, "Nimeni nu se joacă la fel de greu ca tine când jocul este pe linie."
  • Un alt exemplu ar putea spune ceva de genul, "Aveți recomandări pentru o nouă bandă pentru a asculta? Întotdeauna știți cea mai bună muzică."
  • Nu trebuie să mergi peste bord cu asta - doar un comentariu acum și apoi va merge mult.
  • Imagine intitulată Fii un bun prieten la un tip de tip 11
    3. Nu împărtășiți nimic personal El vă spune. Cinstea și dependența sunt trăsături importante într-o prietenie puternică, iar cei mai mulți tipi de loialitate cu mult valoare. Dacă prietenul tău îți spune ceva privat sau personal, arătați-i că el poate avea încredere în tine ținându-l singur.
  • Dacă credeți că prietenul dvs. este în pericol de a se răni pe el însuși sau de altcineva sau este în necazuri serioase, discutați cu cineva în care aveți încredere.
  • Imagine intitulată Fii un bun prieten la un tip de tip 12
    4. Stai la prietenul tău dacă are nevoie de ea. Dacă cineva vorbește rău despre prietenul tău, făcându-l să se simtă inconfortabil sau să răspândească bârfe despre el, vorbește. Uneori ia doar un prieten loial pentru a ajuta o persoană să se ridice la un bully și ar putea aprecia sprijinul dvs. mai mult decât știți.
  • Dacă auziți pe cineva rău, încercați să spuneți ceva asemănător, "El este de fapt un tip foarte frumos și el nu merită să fie tratat așa."
  • Imagine intitulată Fii un bun prieten la un tip de tip 13
    5. Spuneți da când sunteți invitat undeva. Nu treceți oportunități de a ieși, chiar și atunci când simțiți că spuneți nu. Dacă prietenul tău tip vă invită undeva, este pentru că el crede că ar fi distractiv să împărtășești o experiență cu tine.
  • Dacă prietenul tău tip vă invită să mergeți la biserică cu el, de exemplu, luați în considerare să-l luați pe ofertă, chiar dacă în mod normal nu vă place să vă ridicați la începutul săptămânii. Nu trebuie să convertiți la credința sa, ci să vă bucurați de voi înșivă și să întâlniți niște oameni noi. Dacă nu altceva, veți afla mai multe despre prietenul dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un bun prieten la un tip de pas 14
    6. Sărbători lucrurile care contează pentru el. Dacă e ziua de naștere a prietenilor tăi, el a încercat testul de matematică sau a câștigat un premiu pe care a lucrat foarte mult, să știe că ești fericit pentru el! Chiar și ceva cât mai mic spun "Felicitări, tipule!"Poate fi înseamnă o mulțime.
  • Pentru o modalitate mai mare de a sărbători, dă-i prietenului tău un strigăt pe social media - dar întrebați-l dacă este în regulă, bineînțeles.
  • Imagine intitulată Fii un bun prieten la un tip Pasul 15
    7. Du-te la întâmplare, aventuri spontane. Uneori cele mai bune amintiri pe care le aveți de o prietenie sunt cele pe care nu le-ai planificat niciodată. De fiecare dată, o dată, invită-ți prietenul să sară în mașină cu tine pentru o excursie de drumuri impromptu, ai o noapte într-un loc pe care nu ai merge în mod normal, sau să mergi undeva în afara zonei tale de confort.
  • În timp ce poate fi distractiv să fii imprevizibil, să încerci să te asiguri că planurile tale nu provoacă prietenul tău să rateze munca sau școala de când intrarea în necazuri ar putea să-l facă să vrea să stea cu tine mai rar.
  • Imagine intitulată Fii un bun prieten la un tip de tip 16
    8. Urmăriți după ce vă petreceți să vă informați că vă distrați. Apelați, text sau trimiteți un e-mail prietenului dvs. pentru a construi pe conversații pe care le-ați avut sau atingeți baza după ce ați ieșit. Acest lucru îl va lăsa să știe că ai avut un timp bun și vă va ajuta să întăriți prietenia și mai mult.
  • Nu trebuie să-l împușcați cu privire la modul în care a fost cel mai mare timp pe care l-ați avut vreodată. Doar un text rapid, cum ar fi: "Data viitoare, hai să luăm înghețată după ce mergem la Go-Karts" va trimite mesajul pe care doriți să-l răsuciți din nou.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând capcane comune
    1. Imagine intitulată Fii un bun prieten la un tip de tip 17
    1. Nu vorbi rău despre partenerul său de întâlniri dacă are unul. Dacă doriți să aveți o relație puternică cu un prieten de tip, niciodată nu faceți comentarii neplăcute despre persoana pe care o întâlnește, chiar dacă într-adevăr nu le place.
    • Prietenul tău și-a ales partenerul de întâlniri pentru un motiv. Nu ar trebui să-l facă niciodată să se simtă ca și cum trebuie să aleagă între prietenia lui și persoana pe care o date.
    • Dacă nu vă puteți face prieteni cu partenerul PAL, cel puțin încercați să fiți civili. Invitați cuplul să stea la evenimentele de grup, unde nu va trebui să interacționați cât mai îndeaproape cu oricine nu vă place.
  • Imaginea intitulată Fii un bun prieten la un tip de tip 18
    2. Urmați conducerea sa pentru cât de gravă ar trebui să fie conversația. Băieții nu se deschid întotdeauna despre ceea ce se gândesc, așa că nu-l împingeți să vorbească despre subiecte serioase dacă nu dorește. Dacă apare o conversație serioasă, lăsați-o să-și ruleze cursul, apoi treceți la altceva. Puteți face o glumă, schimbați subiectul sau începeți să faceți ceva pentru a sparge gheața.
  • De exemplu, dacă prietenul dvs. menționează-i pe bunicul său care a murit, dă-i o șansă să-și vorbească mintea și să-ți împărtășești propriile gânduri pe această temă dacă ai vreunul. Atunci când simțiți momentul a trecut, întoarceți conversația înapoi spre ceva ce sa întâmplat mai devreme sau planurile pe care le aveți pentru restul zilei.
  • Imagine intitulată Fii un bun prieten la un tip Pasul 19
    3. Nu îndreptați greșelile în personalitatea sa. Aceasta este o prietenie și nu vă datorează să vă schimbați. Criticând un prieten de tip despre lucrurile pe care nu le place vă va rupe prietenia.
  • De exemplu, dacă întotdeauna poartă haine încrețite sau credeți că petrece prea mulți bani pe lucruri frivole, probabil că ar trebui să-l păstrați singur.
  • Dacă sunteți prieteni foarte apropiați cu cineva, uneori poate fi acceptabil să-i spuneți când credeți că fac o greșeală sau să se ocupe de o situație greșită, dar acest lucru ar trebui făcut foarte puțin.
  • Dacă decideți că nu vă place trăsăturile de caracter ale altcuiva, puteți decide că nu doriți să fiți prietenul lor deloc.
  • Imagine intitulată Fii un bun prieten la un tip de tip 20
    4. Mutați rapid dezacordurile. Într-o prietenie puternică, trebuie să fiți dispuși să mutați câteva argumente mici. Afișați părerea dvs. atunci când aveți nevoie, apoi puneți incidentul în spatele dvs. fără a ține un rău.
  • Dacă prietenul dvs. face ceva fără griji sau spune ceva care vă doare sentimentele, amintiți-vă că toată lumea face greșeli. Prietenul tău ar fi putut avea o zi proastă sau ar fi putut simți frustrat. Încercați să treceți peste ea în loc să vă țineți de sentimentele rănite.
  • Dacă observați un model al unei alte persoane care vă face să vă simțiți rău sau să profitați de dvs., este bine să puneți prietenia.
  • Imagine intitulată Fii un bun prieten la un tip de tip 21
    5. Da timp de prietenie să crească. Prieteniile profunde nu se dezvoltă peste noapte. Nu vă așteptați ca noul dvs. amic să vă spună gândurile cele mai profunde pentru că ați atârnat de câteva ori. Doar petreceți și lăsați lucrurile să se dezvolte în mod natural.
  • Nu vă așteptați ca noul dvs. prieten să-și petreacă tot timpul cu dvs. sau să nu mai atârnați cu ceilalți prieteni doar pentru că sunteți în imagine. În mod similar, nu trebuie să neglijați prietenii tăi vechi doar pentru că aveți un nou prieten.
  • Comunicând cu prietenul tău tip

    Având interacțiuni distractiv cu prietenul tău tip

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Arătând sprijinul prietenului tău

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Capcane pentru a evita cu prietenul tău tip

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar