Cum să distingeți între un prieten și un iubitor

Te-ai întrebat vreodată dacă o persoană din viața ta gândește la tine ca prieten - sau un iubitor? Sau dacă vă gândiți la o persoană din viața voastră ca unul sau altul? Există semne indicatoare care vă vor ajuta să vă dați seama dacă acea persoană din viața voastră este a iubit sau într-adevăr doar un prieten.

Pași

Metoda 1 din 3:
Studiind cuvintele lor
  1. Imaginea intitulată distinge între un prieten și un iubitor pas 1
1. Fi cinstit și puneți întrebarea. Doriți să știți dacă dvs Prieten are un interes romantic în tine? Mergeți mai departe și cereți doar. Acesta este cel mai simplu mod de a afla. Când obțineți răspunsul dvs., nu poate fi nici o confuzie.
  • O linie bună a filmului este întotdeauna "Ce sunt eu pentru tine?" Poate simți brânzos, dar cel mai bun lucru este doar să mergem cu ea. Dacă nu vă dau un răspuns direct și rămâneți cu ei, atunci este probabil pentru că nu știți nici ce vreți. Un iubit va ști doar. Ei nu vor fi siguri.
  • Linia de fund: Dacă vă plac ca mai mult decât un prieten, când puneți întrebarea, ei vor face acel clar, fie prin cuvinte sau limbi corporale. Dacă se simt într-adevăr incomod, încercați să plecați sau să vă spun că nu se simt în același mod, acceptați că probabil că vă aflați în zona prietenului.
  • Imaginea intitulată distinge între un prieten și un iubitor pas 2
    2. Analizați emoționalismul în cuvintele pe care le folosesc. Folosesc cuvântul Data? Folosesc cuvintele care connote afecțiune și emoție? Dacă încearcă să forțeze intimitatea cu tine folosind cuvinte - dacă vor să-ți cunoască fiecare secret - probabil că sunt un amant.
  • "te iubesc."Este evident, dar este și adevărat. Acestea sunt cuvintele magice care indică faptul că nu există nici un fel de prieten. Este mai ales adevărat dacă o spun mai întâi.
  • Te descurci să vorbești despre ce ar putea fi viitorul cu acea persoană? Faceți unul dintre voi aduce vreodată viitorul? Dacă da, probabil că vă gândiți să fiți iubiți. De asemenea, persoanele care sunt iubitorii vor suna mai înflorite sau stresate. Oamenii pot ridica terenul vocii lor, iar femeile pot coborî a lor.
  • A sugerat că ești doar prieteni? Aici ați putea obține un indiciu de la el dacă ați depășit accidental acest lucru. L-ai rugat să stea, dar el îi aduce întotdeauna pe alți prieteni în ecuație, de exemplu. Dacă vă împinge mereu departe de intimitatea unică, el ar putea să-i facă pe faptul că el crede despre tine ca prieten.
  • Imaginea intitulată distinge între un prieten și un iubitor pas 3
    3. Înțelegeți că ar putea fi ambele. Sau un răspuns diferit în diferite etape ale vieții tale. Cei mai buni iubitori încep ca prieteni.
  • Uneori se poate întâmpla ca un bun prieten devine un amant si poate deveni si un partener de viata foarte bun. Dar este foarte important ca un iubitor bun să fie primul prieten bun.
  • Ar putea fi mai fructuoasă să vă întrebați de ce distincția chiar contează. În timp ce societatea are categorii pentru diferite niveluri emoționale / fizice intimitate, ele sunt doar: categorii. Aceste categorii se pot schimba sau nu se pot aplica tuturor.
  • Metoda 2 din 3:
    Având în vedere limba corpului
    1. Imaginea intitulată distinge între un prieten și un iubitor pas 4
    1. Studiați nivelul său de contact vizual. Este foarte important. Urmăriți întotdeauna să vedeți cum vă privește pe cealaltă persoană. Dacă el sau ea se uită la tine, el sau ea vă găsește în mod evident atractiv și interesant, ceea ce este bun. Dar dacă persoana se uită la tine, ei ar putea să-și arate că vor doar să fie prieteni și că nu caută nimic altceva decât prietenia.
    • Fiți conștienți că acest lucru este foarte individual la tipul de personalitate al persoanei. De exemplu, este posibil ca o persoană timidă să vă placă, dar nu face contact vizual pentru că sunt nervoși sau chiar flirtezi. Cu toate acestea, contactul cu ochi susținut este de obicei un semn bun.
    • O persoană care este un prieten nu te va uita la fel ca cineva care este interesat de tine. O persoană care este interesată de tine, în esență, nu-și poate lua ochii de pe tine și poate chiar are un zâmbet mic pe fața lui în timp ce el / ea face asta.
    • Uită-te la ei și ai o mică conversație. Dacă persoana vă place foarte mult, el sau ea se va uita la buze. Dar dacă termină conversația și privesc departe, s-ar putea gândi la tine ca fiind doar un prieten. Dacă se uită la tine timp de 2-3 secunde, ești o opțiune - dacă te privesc mai mult, te plac. Încercați să vă uitați în ochii lor când vorbesc sau se mișcă ușor mai aproape de ei. Dacă vă copiază mișcările, există o șansă ca ei să fie interesați de tine.
  • Imaginea intitulată distinge între un prieten și un iubitor pas 5
    2. Acordați atenție dacă persoana vă atinge și cum vă atinge. Iubitorii sunt mai intimi decât prietenii sunt, iar modul cheie este realizat prin atingerea fizică, chiar și întâmplător.
  • Cum vă îmbrățișează persoana? Un prieten îți îmbrățișează repede și poate vorbește cu tine în timp ce o faci. Un iubitor îți îmbrățișează puțin, dar poate că nu prea mult pentru că nu vor să fie prea evidente.
  • De asemenea, unii ar putea chiar să-și pună mâinile în părul tău (sau să se joace cu propria lor).Aceasta este o modalitate în care femeile arată în special unui bărbat care sunt interesați.
  • Un iubit ar fi întotdeauna a romantic, Fie atingeți / atingeți-vă pe braț, fie flirtează și dați semne în mod constant în speranța că ați ascultat. Iubitorii sunt mai apropiați, atingând înțelepți, împărtășirea înțeleaptă și, în general, în petrecerea timpului împreună. Iubitorii nu necesită un spațiu personal.
  • Un prieten poate încerca să vă înveselească sau poate că va sta cu voi și vă va lăsa să vorbiți, apoi să urmăriți un film sau două cu dvs. în timp ce mâncați mâncarea preferată.Un iubit va face același lucru ca un prieten, cel mai probabil, dar el sau ea ar putea pune un braț în jurul tău. S-ar putea să credeți că o fac doar în mod mângâietor, dar ar putea însemna într-un mod diferit.
  • Imaginea intitulată distinge între un prieten și un iubitor pas 6
    3. Determină dacă limba corpului lor este deschisă sau închisă pentru dvs. Există multe indicii care vă vor ajuta să evaluați dacă cineva este interesat de dvs. sau nu.
  • Semnele de limbă corpului deschis includ picioarele lor îndreptate spre tine și nu departe, corpul lor îndreptat spre tine sau înclinat spre tine, nu mult spațiu între tine, contact cu ochii puternici și brațele care nu au fost pliate peste piept. Open Palms este un alt semn de limbă pozitivă sau deschisă a corpului.
  • Semnele limbii corpului închis (indicând dezinteresul) includ picioarele îndreptate spre tine, corpul înclinat departe, o mulțime de spațiu între tine, schimbarea contactului cu ochii, mâinile în jos și brațele pliate.
  • Metoda 3 din 3:
    Analizând modul în care vă potriviți în viața lor
    1. Imaginea intitulată distinge între un prieten și un iubitor pas 7
    1. Evaluați cantitatea de contact. Întrebați-vă, care dintre prietenii dvs. vă trimite în prezent textul? Care dintre prietenii dvs. vă cheamă în prezent? Care dintre prietenii tăi încearcă să păstreze o conversație constantă și să progreseze o relație cu tine? Care învață despre tine?
    • Dacă sună ca persoana pe care o întrebi, este pentru că există un interes potențial în tine și doresc să continue să exploreze posibilitatea ca tu să fii unul.
    • Dacă le vedeți rar și întotdeauna cu un grup (și nu par să se împingă pentru contacte mai frecvente sau mai individuale), acesta este un semn ca dvs. ca prieten.
  • Imaginea intitulată distinge între un prieten și un iubitor pas 8
    2. Studiați cum acționează în jurul altor persoane când sunt cu tine. Ei vor da, probabil, prietenului sau iubitului vibra atunci când există alți oameni în jur.
  • Dacă este nepoliticos este în personalitatea prietenului tău, ei nu pot ascunde asta pentru că se simt confortabil să le accepți pentru cine sunt indiferent de ce acționează. Ei nu merg peste bord încercând să vă impresioneze. Un iubit poate deveni brusc mai frumos când ești în jur.
  • Unele fete mușcă sau se răsucește părul, blush, giggle și, de obicei, încercați să vă atrageți atenția. Băieții nu sunt diferiți. Băieții încearcă, de obicei, să acționeze rece și să facă lucruri cum ar fi râd mai greu, încercați să fiți centrul atenției și un fel de act ca Jocks - dacă încearcă să vă impresioneze.
  • Imaginea intitulată distinge între un prieten și un iubitor pas 9
    3. Studiați frecvența contactului și dacă cunoașteți cercul său cel mai apropiat. El (sau ea) vă vede de mai multe ori pe săptămână, inclusiv în weekend-uri. Ați întâlnit majoritatea sau toți prietenii și colegii săi. Toată lumea a auzit despre tine. El face planuri pentru viitor despre tine două, totul de la cumpărarea unei case, foi de pat, pui prăjit, un inel, lucrarea de frână pe mașină. El vorbește ca și cum voi doi veți fi împreună pentru totdeauna. Își face fotografii ale dvs. doi și sunt în jurul casei sale. El este foarte interesat de ceea ce faci, gândește-te și unde te duci. El este un amant.
  • Cât de des vă gândiți la această persoană? Puteți să le ignorați sau trebuie să faceți text înapoi cât mai repede?Sunt prima persoană cu care te duci cu știri mari (și ești tu)?
  • Un iubit este cineva care vă pune ca prioritate numărul unu și este mai probabil să petreceți mai mult timp împreună și să împărtășiți același stil de viață. Iubitorii petrec cea mai mare parte a timpului cu tine. Ei fac întotdeauna planuri de a vă vedea.
  • Imaginea intitulată distinge între un prieten și un iubitor Pasul 10
    4. Vedeți dacă relația are a sexual Componenta. Nu cădeți pentru capcana de a presupune sexul înseamnă că sunteți în rolul iubitului. Băieții care nu te iubesc și fac sex cu tine, nu te lega cu tine. Femeile au tendința de a se lega mai mult cu băieții când au sex. Cu toate acestea, sexualitatea este o componentă a majorității relațiilor care se deplasează de la prieteni la iubire.
  • O altă piesă din acest puzzle este buchetul împreună de dragoste și sex - istoric, acest lucru nu a fost întotdeauna cazul. Dacă ați avut un sex unic, neplanificat, casual cu un prieten, fiți prieteni. Dacă vă întâlniți și ați repetat sexul bun, interesant și emoțional cu cineva, sunt un amant.
  • Chimia sexuală este o sugestie puternică că vă place mai mult. Un prieten este o persoană cu care ne distrăm și putem împărtăși cele mai profunde secrete dacă suntem cu adevărat aproape de ei - sunt cineva pe care mergem la filme sau vizionați un joc sportiv împreună. Un iubitor este adesea același, numai cu un strat sexual adăugat la relație și o intensitate generală mai mare. Te gândești mai mult la ele, te simți încântat și nervos în prezența lor etc.
  • Imaginea intitulată distinge între un prieten și un iubitor pas 11
    5. Determinați dacă acestea - sau vă - par gelos. Gelozia poate însemna că o persoană îi pasă într-un fel un prieten nu. Prietenii nu sunt gelos dacă sunt prieteni adevărați pentru că vor să fii fericit. Cu toate acestea, dacă sunteți gelos, ar putea fi, de asemenea, un semn că dragostea este nerecuperată sau nu returnată.
  • Când prietenul tău acționează nepoliticos la un nou prieten pe care-ți place sau întotdeauna pare să-ți dai jos persoana care îți place, este posibil să te plac. S-ar putea să fie gelos și îngrijorați că persoana te va duce de la ei.
  • Te enervezi sau te simți iritat atunci când verifică o altă persoană afară sau spune ceva bun despre atractivitatea lor în fața ta? Dacă o faci, el sau ea este probabil un iubit.
  • Imaginea intitulată distinge între un prieten și un iubitor pas 12
    6. Analizați acțiunile persoanei. Acest lucru încearcă să-și petreacă timpul cu tine? Ele pot fi o pastrare potențială. Dar dacă vorbesc numai cu un grup mai mare de prieteni reciproci sau sunt deja luați, sunt șanse, sunt doar un prieten foarte bun.
  • Cu un prieten, ei nu vor acționa vreodată înfricoșată în jurul tău. Dacă ați fost vreodată la o petrecere de la piscină și aveți acel prieten care vă vede întotdeauna și este înfricoșător, acesta este o modalitate de a spune.
  • Ia în considerare dacă el sau ea te urmărește. Dacă nu trebuie să faceți nimic pentru a urmări această persoană, deoarece sunt mereu în jur sau încercând să vă aducă să stea, probabil că sunt interesați. Dacă trebuie să faceți orice efort, probabil că nu sunt cei interesați.
  • Luați în considerare dacă starea dvs. de spirit se schimbă atunci când vedeți această persoană. Sentimentele pe care le apropiați de un iubit nu sunt la fel ca un prieten - sunt mai apropiate și mai adânci. De exemplu, vă puteți simți fericit în jurul unui anumit prieten, dar cu persoana pe care o iubiți că vă simțiți ca și cum ziua dvs. a plecat mai bine prin faptul că le-a văzut.
  • Când sunteți în jurul lor, primiți fluturi sau faceți doar valuri și discutați? Când stai lângă ei sau lângă ei la masa de prânz, credeți că ați ținut mâinile sau vă gândiți la prânz? Când le vedeți din școală, roșiați și zâmbiți sau vă plimbați calm și începeți o conversație? Te găsești visându-te despre ei când sunt în sau în afara școlii? Dacă da, sunteți îndrăgostiți de acea persoană.
  • Imaginea intitulată distinge între un prieten și un iubitor pas 13
    7. Luați în considerare cât de mult vă - sau ei - sunteți dispuși să renunțați și cât de mult vă cunoașteți reciproc. Dragostea adevărată este totul despre un sacrificiu continuu. Nu se termină niciodată. Prietenii tăi nu pot fi întotdeauna în jur, mai ales când vremurile tale grele încep să devină vremurile lor grele. Dar iubitul tău va fi, și va trebui să-ți sacrifici un loc de muncă, sănătatea, banii, timpul și alte lucruri pentru ei.
  • Un iubit te cunoaște mai mult decât știi tu. Un iubitor ar argumenta cu tine, dar nu ar fi supărat pe tine pentru că îi pasă prea mult. Un iubit ți-ar cunoaște trecutul...toate greșelile pe care le-ați făcut, dar el / ea ar privi din trecut și nu ar folosi-o împotriva voastră.
  • Un iubit ți-ar păsa când ești în jos. Asta înseamnă că îți aduc pizza și îmi vor imagina întotdeauna viitorul cu tine. Dacă doresc să călătorească pentru a trăi într-o altă țară sau pentru a găsi un loc nou pentru a trăi, ei ți-ar imagina întotdeauna cu ei. Un iubitor te-ar iubi pentru cine ești, chiar și cu defectele tale.
  • Imaginea intitulată distinge între un prieten și un iubitor pas 14
    8. Fiți atenți la faptul dacă vă păstrați atenția. Aceasta este linia de jos. Cineva care vă consideră un iubitor va fi mai investit în voi, mai disponibili pentru dvs. și vă vor face o prioritate în viața lor.
  • Cum vorbesc cu tine? Prietenii vor începe să vorbească cu altcineva, deși tocmai vorbeau cu tine și au strigat un "Hi" sau "Hei" pentru cineva cu care sunt prieteni în timp ce vorbesc cu tine. Un iubit este complet concentrat asupra ta. Chiar dacă altcineva spune Bună sau încearcă să vorbească cu ei, s-ar putea să nu observe nici măcar dacă nu arătați-o sau cealaltă persoană face ceva de genul în fața lor pentru a-și atrage atenția.
  • Atunci când prietenul tău pare să aibă grijă mai mult decât ar trebui, sau ei întotdeauna tind să fie îngrijorați dacă sunteți bine, ei cel mai probabil ca tine ca mai mult decât un prieten (sau doresc să le plăcești mai mult).
  • Avertizări

    Fii bun dacă îți place doar pe cineva ca prieten, dar te plac mai mult. Este dureros pentru ei. Afișați empatia.
  • Dacă o persoană vă place ca prieten, dar doriți mai mult, la un moment dat trebuie să acceptați acest lucru sau puteți distruge și prietenia.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar