Cum să decideți dacă prietenul dvs. Este un prieten adevărat

Veți face o mulțime de prieteni diferiți în timpul vieții voastre, dar adevărații prieteni sunt greu de venit și mult mai plăcut. Din fericire, adevărații prieteni sunt destul de ușor de observat, și știind semnele unui adevărat prieten vă vor ajuta să vă dați seama cine să se apropie și care să stea departe de.

Pași

Partea 1 din 3:
Evaluând modul în care comunică
  1. Imaginea intitulată Spuneți unui tip pe care îl iubești Pasul 18
1. Gândiți-vă dacă oferă sprijin și încurajare. Prietenii adevărați vă fac să vă simțiți necesari, încrezători și fericiți. De asemenea, vă ajută să treceți prin vremuri grele. Toată lumea are nevoie de o mică energie pozitivă aici și acolo, iar adevărații prieteni au în pică. Chiar și atunci când nu sunt de acord cu tine ("pălăria pare că a venit dintr-un oposum mort") Încă vă susțin cele mai bune rezultate ("Dar, cel puțin, îl rotiți!").
  • Dacă prietenul tău vă oferă complimente autentice, pe totul de la noul tău costum la eticul tău de muncă, este un semn bun.
  • Vedeți dacă prietenul dvs. este majoreta dvs. Deși prietenul tău nu trebuie să mereu te înveseli, dacă prietenul tău este un prieten bun, atunci ar trebui să fie fanul tău și ar trebui să rădăcini întotdeauna pentru tine să reușești.
  • Dacă prietenul tău întotdeauna respinge sau us-up-uri succese ("Ai un 85 pe test? Asta e grozav, am un 89"), te pune în jos, și / sau nu crede că poți reuși, atunci nu sunt un prieten adevărat - loviți atitudinile lor neplăcute până la bordură.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă informeze Pasul 6
    2. Vedeți dacă vă ascultă cu adevărat. Uneori tot ce ai nevoie este ca cineva să tacă și să asculte. Prietenii adevărați știu cum să-și închidă gura și să-și deschidă urechile, atâta timp cât poți face același lucru din când în când. Ei fac contactul cu ochii atunci când vorbesc, îți amintești ce le-ai spus și întreabă întrebări cu grijă. Observați cine face cea mai mare parte a vorbirii. Într-o prietenie ideală, ambii prieteni ar trebui să împărtășească aproximativ aceeași sumă.
  • Dacă vă simțiți ca și cum ați fi mereu cel care ascultă problemele prietenului tău, atunci nu obțineți o parte corectă a prieteniei.
  • Dacă prietenul tău se uită în jurul camerei și verificând telefonul de fiecare dată când vorbești sau nu are nici o amintire a acea dată când ai spus că ai aplicat la școala de drept, sunt, probabil, prieteni falsi nu merită timpul tău.
  • Imaginea intitulată Faceți distracția dvs. de clasă fără a fi în dificultate Pasul 8
    3. Luați în considerare dacă comunicați deschis unul cu celălalt. Cu prietenii adevărați, vă împărtășiți fericit povești și secrete jenante și le împărtășesc înapoi. Îți vor ridica starea de spirit fără indicii. "Tipule ... Pari astăzi," De exemplu, poate fi cea mai bună încercare a unui tip de empatie emoțională, dar este încă un semn semnificativ al prieteniei. Îi pasă, tipule. Când lucrurile devin dur, adevărații prieteni nu bate în jurul tufișului, au conversații mature și cinstite care ajung la punct.
  • Dacă știți cum să aveți o discuție matură când sunteți nefericită, atunci aveți o comunicare puternică. Dacă tu și prietenul tău sunteți confortabil spunând ceva de genul, "Hei, am fost foarte rănit că nu ai venit la petrecerea mea noaptea trecută," unul altuia, atunci ați găsit un prieten care merită păstrată.
  • Dacă simțiți nevoia de a ascunde lucrurile de la prietenul dvs., nu puteți avea încredere în ele cu secrete sau știri mari sau simțiți ca și cum nu vă deschid despre viața lor, vă confruntați cu un alt prieten nu atât de adevărat.
  • Imagine intitulată își cere scuze prietena dvs. Pasul 4
    4. Decideți dacă prietenul dvs. este cinstit. Cinstea este una dintre pietrele de temelie a unei prietenii adevărate. Dacă prietenul tău este deschis și cinstit cu tine, este un semn bun. Dacă prietenul tău se află, indiferent dacă este vorba despre lucruri mici sau lucruri mari, șansele nu aveți o prietenie adevărată.
  • Imaginea intitulată Fii cea mai frumoasă fată din școala Pasul 10
    5. Aflați dacă ei bârfe despre tine. Dacă așa-numitul tău prieten îi place să se implice în moara de zvon, este posibil să bârfe despre tine când nu ești în jur. Toată lumea iubește o bârfă suculentă din când în când. Dar, dacă simți că prietenul tău este întotdeauna bârfă de cineva sau de a vorbi gunoi, șansele sunt ale tale "Prieten" va face același lucru cât mai curând când spatele dvs. este întors. Iată câteva modalități de a ști dacă bârfele prietenului tău este în afara controlului:
  • Dacă prietenul tău vorbește gunoi despre cineva de îndată ce părăsesc camera, arată caracterul sărac.
  • Dacă prietenul tău vorbește în mod obișnuit despre oamenii, ei pretind că sunt cei mai apropiați prieteni, atunci probabil că fac același lucru despre tine la celălalt lor "Adevărat" prieteni.
  • Dacă prietenul tău spune mereu lucruri negative despre oamenii care nu sunt în jur, ei pot face-o când ai plecat și.
  • Partea 2 din 3:
    Evaluarea acțiunilor lor
    1. Imaginea intitulată Ia iubitul tău
    1. Gândește-te dacă fac timp pentru tine. Viața poate fi nuci și este destul de greu să găsești timp să dorm, să muncești și să mănânci, să nu mai vorbim de socializare. Dar un prieten adevărat va face întotdeauna timp pentru tine, chiar și atunci când nu este convenabil pentru ei. Dacă nu pot găsi timpul să stea sau să vorbească la telefon, atunci de ce sunt chiar prietenul tău?
    • Dacă prietenul tău este bun despre programarea telefonului, prânzul sau datele de cină și urmează întotdeauna, atunci aveți un bun prieten. felicitări! Asigurați-vă că faceți același lucru și faceți timp pentru ei, desigur.
    • Dacă prietenul tău nu face timp pentru tine, mereu plânge de modul în care a fost viața "nebun ocupat," și vă așteaptă să lucrați în jurul programului lor, atunci aveți o problemă. Mai ales dacă își petrec timpul cu alții semnificativi sau prieteni diferiți. Toată lumea este ocupată - nu toată lumea fulbește.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele Pasul 14
    2. Decideți dacă amândoi ați pus același efort în prietenie. Fie că este vorba de comunicare, făcând timp să răciți sau să cumpărați următoarea rundă de băuturi, o prietenie ar trebui să fie 50/50. Este o dăruire și luați, așa că nu faceți toate dăruirea dacă prietenul dvs. este un beneficiar. De obicei, puteți simți că acest lucru se întâmplă - noaptea de film este întotdeauna la tine acasă, întotdeauna sunați mai întâi, ei continuă să vă împrumute Simpsons DVD-uri fără a întreba, etc. Și dacă simțiți că se întâmplă, tăiați-le! Prietenii adevărați vă dau înapoi fără să vă gândiți la asta.
  • Ar trebui să fiți dispuși să arătați afecțiune. Nu toată lumea este un hugger, dar toată lumea are o modalitate de a demonstra că îți pasă de tine.
  • Păstrarea lucrurilor egale nu înseamnă că petreceți aceeași cantitate de numerar pe oameni - relațiile nu sunt cumpărate și vândute. Este doar despre sentimentul respectat și îngrijit de un prieten, totuși ei arată.
  • Nu lăsa prietenul tău să vină mereu la tine pentru favoruri și sprijin, dar să fii ocupat în minutul de care ai nevoie de o mână. Ar trebui să ajungi la timp în timp, nu numai să ceri ajutor, ci să-l oferi.
  • Imagine intitulată Fixați-vă relația cu părinții dvs. (adolescenți) Pasul 13
    3. Ia în considerare dacă sunt adevărate cu cuvântul lor. Un fulg nu este un prieten. Dacă prietenul dvs. nu pare să facă niciodată ceea ce spun ei vor face, vă lasă blocați sau uitați de planurile pe care le-ați făcut, atunci aveți un fulg pe mâini și nu aveți un prieten adevărat. Am jucat cu toții pe un plan sau am făcut un ultim secundă, dar dacă prietenul tău nu pare să facă ceea ce spun ei vor face, atunci ei nu apreciază timpul sau compania. Cu un bun prieten: "Cuvântul este obligațiuni."
  • Dacă prietenul tău se bazează mai des decât nu, este dorința de a face planuri, sau trece peste o dată mare sau importantă, ele sunt un fulg. Obțineți niște cap și umeri și ștergeți-le din calendar.
  • Imagine intitulată Emulate Dylan Schoenfield Pasul 3
    4. Determină dacă au alte motive pentru a deveni prietenul tău. Această căutare a sufletului este deosebit de greu de făcut, dar este important. Ia timpul pentru a reflecta de ce prietenul tău ar putea dori să stea cu tine. Mai probabil decât nu, sunteți doar prieteni buni și restul "beneficii" se întâmplă în mod natural. Există câteva motive clasice pentru care un prieten fals ar putea să vă găsească, dar de obicei, veți vedea câteva dintre celelalte avertismente semne dacă nu sunt prieteni adevărați. Totuși, fiți în căutarea celor care speră să se blocheze la dvs .:
  • Popularitate. Dacă Fete rele a învățat orice lume, este că prietenii adevărați rămân în jurul valorii de indiferent cât de popular sunteți. Popularitatea este o fiară fictivă, dar nu vă deranjează adevărații prieteni.
  • Bogatie. Nu face nici o greșeală - având prieteni bogați este distractiv. Veți face toate lucrurile pe care nu le-ați putut permite niciodată! Dar dacă prietenii dvs. vă iubesc doar pentru bogăția voastră, vor fi plecați înainte de ultimele picături.
  • Conforturi. Îi dai o călătorie la birou sau o șansă să te uiți la temele tale? Ei dau ceva înapoi?
  • Plictiseală. Este vacanta de vară, iar vecinul tău următor este brusc chummy. Școala începe și nu îl mai vedeți niciodată. Aceste așa-numite "prieteni" vă scici de îndată ce găsesc un nou grup de prieteni sau un nou băiat / prietena în oraș.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu cineva care a încercat să se sinucidă pasul 3
    5. Recunoașteți dacă se așteaptă să vă angajați stima de sine. În timp ce prietenii ar trebui să încurajeze și să se sprijine reciproc, unii prieteni pot fi prea aglomerați sau nevoiași. Dacă prietenul tău vă privește să vă prindeți în mod constant ego-ul și să-i facă să se simtă mai bine despre ei înșiși, ei vă pot folosi.
  • Partea 3 din 3:
    Având în vedere cum te fac să te simți
    1. Imagine intitulată Emulate Lana del Rey Pasul 5
    1. Decideți dacă vă fac să vă simțiți bine despre voi înșivă. Prietenul tău nu trebuie să fie de acord cu tot ce ai făcut, dar prietenia ta ar trebui să te facă să te simți bine despre cine ești ca persoană. Ei fac timpul zbura și lumea se simt cuceribilă. Dacă lăsați o sesiune de hangout cu prietenul dvs. senzație de invigorat, excitat sau doar chicotând din timpul prostie pe care l-ați împărtășit, atunci ucideți această întreagă prietenie.
    • Dacă, de fiecare dată când spui la revedere prietenului tău, simți că ai făcut o greșeală, ai supărat prietenul tău sau ești o persoană mai rea, atunci ai o problemă. Dacă prietenul tău vă pune în jos pentru a se simți mai bine, atunci aveți o problemă. Dacă prietenul dvs. vă face să vă simțiți rău prin comentariile de snide despre aspectul dvs., greutatea, notele etc., atunci - Ei bine, veți obține imaginea.
    • Chiar dacă prietenul dvs. oferă critici sau feedback negativ, ar trebui să o facă într-un mod care să fie respectuos și vă construiește.
  • Imaginea intitulată Fixați-vă relația cu părinții dvs. (adolescenți) Pasul 16
    2. Gândiți-vă dacă vă fac să vă simțiți valoroși. Dacă sunteți implicat în dvs "Prieten" te face să te simți nesigur în privința importanței tale în viața prietenului tău, atunci nu ar trebui să fie importante în viața ta. În timp ce un prieten nu ar trebui să vă scot cu minciuni, un adevărat prieten vă face întotdeauna să vă simțiți necesari, importanți și indispensabili. Ei vă cer sfatul și ascultați-l și nu vă părăsiți de îndată ce "misto" Prietenul plimbă în cameră.
  • Prietenii falsi sau casuali ar putea să vă simțiți minunat în privat, dar nici măcar nu știți că există la petreceri sau în public. Ei resping sfatul sau gândurile tale și te lasă din planuri de grup.
  • Imaginea intitulată se potrivește ca un adolescent fără plictiseală Pasul 3
    3. Figurați-vă dacă sunteți în jurul lor vă face fericiți. Se pare atât de simplu și evident, nu-i așa? Asta face atât de important să vă amintiți. Prietenii simpli și simpli, adevărați sunt cei cu care sunteți bucuroși să fiți în jur. Dacă sunteți mai puțin fericită atârnând cu prietenul tău decât atunci când ești singur, atunci ai putea merge singur - această persoană este o fericire suge.
  • Fiecare persoană are patch-uri dure. Dar dacă vă simțiți ca prietenul dvs. este mereu trecând printr-o criză și nu vă puteți bucura de faptul că sunteți prea ocupați să luați piesele, atunci aveți o problemă. Ești un prieten, nu o cutie de țesuturi.
  • Dacă nu vă așteptați cu nerăbdare să vă petreceți cu prietenul dvs., să le țineți departe de ceilalți prieteni sau familii sau să vă simțiți împovărați să fiți cu ei, atunci nu sunt prieteni adevărați. De data aceasta, cu toate acestea, depinde de tine să te scuzați politicos.
  • Imagine intitulată face față unei prietene sau iubite de prietenie Pasul 14
    4. Urmați instinctele pentru a găsi prieteni adevărați. Dacă ceva nu se simte bine, nu este. Nu urmați logica de film de groază, ignorând sentimentele tale rele pentru a fi ars mai târziu. Dacă sunteți nemulțumit de ei, nu vă simțiți acceptați și iubiți, sau nu puteți avea încredere în un prieten, atunci nu fi prietenul lor. Prietenii adevărați nu sunt ușor de venit, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă mulțumiți pentru cineva care vă tratează ca o prostie.
  • Puneți-vă un minut și întrebați-vă dacă credeți că sunt un prieten adevărat sau dacă doriți ca ei să fie un bun prieten.
  • Dacă chiar puneți întrebări dacă prietenul dvs. este un adevărat prieten sau nu, atunci există o șansă bună că există o problemă majoră în relația dvs. Nici o prietenie nu este perfectă, iar loviturile sunt obligate să se întâmple. Dar aceste lovituri nu ar trebui să facă întregul drum al relației tale.
  • Semne ale unui prieten adevărat și ajută la construirea unei legături mai profunde

    Semnele prietenului tău este un prieten adevărat

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Construirea unei legături mai profunde cu un prieten adevărat

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Nu cântăriți acțiuni pozitive împotriva celor negative. Un prieten adevărat nu ar trebui să facă lucruri cum ar fi să vorbească despre tine în spatele tău, sau să fure lucruri de la tine, sau să te minți - indiferent cât de drăguț că pare / ea pare.
  • Prietenie, ca multe lucruri, are grade. Prietenia reală are un grad ridicat de angajament de la ambii oameni - mulți oameni nu pot sau nu vor reciproc acel fel de încredere fără a-l trăda. Nu ucideți o prietenie bună pentru că nu poate fi perfectă - amintiți-vă, nu veți putea să vă mențineți prietenilor adevărați dacă sunteți obișnuiți să trădezi pe alții.
  • Un prieten adevărat vă respectă.
  • Un prieten adevărat te iubește și este întotdeauna acolo când ai nevoie de ei.
  • Prietenii adevărați se vor lipi pentru tine când ești hărțuit sau să fii ales și vor avea întotdeauna spatele tău indiferent de ce se întâmplă sau ce se întâmplă.
  • Dacă nu crezi că prietenul tău este un prieten bun, atunci nu sunt.
  • Chiar dacă prietenul tău este adevărat, ar putea avea și alți prieteni buni. Amintiți-vă că este bine!
  • Un prieten adevărat consideră sentimentul dvs. și vă considerați și sentimentele lor.
  • Întotdeauna concentrați-vă asupra modului în care sunteți tratați în prezent. Poate fi ușor de ținut de trecut, dar oamenii se schimbă și tind să ia mai mult decât să dea.
  • Dacă prietenul tău încearcă să te pună în spatele lui în fiecare câmp posibil, atunci el nu este prietenul tău adevărat.
  • Avertizări

    Nu vă minți să fiți prieteni cu cineva care nu simte același mod pentru dvs.În cele din urmă, te-ai face rău doar.
  • Nu vă puneți în mod repetat și / sau întrebați-vă prietenul dvs.S-ar putea să faceți mai mult rău decât bine, mai ales dacă prietenia dvs. este legitimă.
  • Nu încercați să schimbați o prietenie pe care o cunoașteți că nu vă puteți schimba. Dacă prietenul tău este un prieten foarte rău, abuziv, atunci nu merită să încerci să rezolvi prietenia. Spargerea legăturilor, Evitați fostul tău fals, și găsiți niște prieteni mai buni - vă va aduce beneficii pe termen lung.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar